Die herpes had tijdens de zwangerschap

Bij mannen

Meisjes die herpes hadden tijdens de zwangerschap als een zwangerschap en de baby beïnvloedden?
Ik heb een uitslag van 14 weken in mijn nek. Bezorgd voor de baby (((((

Was in 18 weken op de arm, had geen invloed op de zwangerschap, bevallen op tijd en gezond. Dus geen paniek veel. =)))

Ik had een standaard - op het moment dat je het zei, alles ging goed. Gevaarlijke herpes op de geslachtsdelen, dat is echt gevaarlijk.

Bij de volgende afspraak, vertel het uw arts, ze zal nog meer kalmeren)))

Maar vanuit de ervaring van precies kwaad zal manius zijn)))) Zoals mijn Guinee zei: laat me je vertellen, wanneer het tijd is om je zorgen te maken))))

oooo, is het moeilijk met de guineas, terwijl de kleinere luisteren en schelden de paniek, luister naar je lichaam, nou... screenings om u te helpen, zal er zijn om te melden wat er gaande is met de baby. En toch, bewonder meer je positie en heb plezier - positieve emoties - dit is een heel grote deal voor de baby)))

Natuurlijk moet een vitamine worden gedronken, hoewel het mij lijkt dat... tot 22 weken alleen mensen, VitE en ijzer volgens de indicaties werden voorgeschreven. Met 22 weken. ging naar Vitrum en Calcium D3 (gekweld door convulsies). Goed, zomer - schoonheid, gelobd fruit en groene salades. Ksati, mijn guin was ook geen groot voorstander van vitamines, maar folk is gewoon nodig in shockdoses, en vit E om B te behouden

Genitale herpes tijdens de zwangerschap :(

loading...

Comments

loading...

Zie ook

Lieve meisjes! Ik geef de geboorte in het ziekenhuis aprele.Vstaet een kwestie van keuze, maar het probleem van genitale herpes tijdens de zwangerschap verergert verschillende raz.Zhivu in St. Petersburg en vooral bang dat dit probleem neemt niemand afgezien 16 van het ziekenhuis, en ik wil bevallen 9ke.

Vertel het me alsjeblieft! Zeer bezorgd. Vóór de zwangerschap leed ze lange tijd aan genitale herpes en herpes op de lippen. Helemaal aan het begin van de zwangerschap sprong de geslachtsdelen in de eerste weken eruit (wist nog steeds niet eens dat ze zwanger was, ze verraadde de waarde niet).

ze kreeg het koud en kreeg genitale herpes. voor de zwangerschap was.. en in deze zwangerschap 4 keer. maar toch ervaar ik hetzelfde. 1 en 2 keer waren op het moment van 5 weken 3 keer op het moment van 18 weken en nu 28.

Goede middag! Ik heb zo'n vraag, hoe vreselijk is het virus van genitale herpes? Hij is al 5-6 jaar oud, hoe beïnvloedt hij de zwangerschap en de baby? Wie heeft er zo'n diagnose gesteld? Of alles normaal is of dat er complicaties zijn.

Meisjes, hallo! Misschien is het onderwerp verslagen, lees verschillende berichten over dit onderwerp. Maar hier bij mij in 8 weken is de herpes eruit gesprongen, dit is niet het eerste display, al het tweede jaar zoals het is. Ik heb epigen-spray en acyclovir gekocht.

Vertel het me alsjeblieft! Bij mij op termijn van 7-8 weken door de resultaten van een uitstrijkje was er een exacerbatie van genitale herpes (hoewel externe beeldschermen dat niet waren), ook was er een herpes op een labium, heeft behandeling gekregen, alles is verstreken of heeft plaatsgevonden. Bij planning, d.w.z. voor 2.

Meisjes hallo! Ik ben geïnteresseerd in een vriend! Ze heeft 10 weken zwangerschap en kreeg genitale herpes. Ze ging naar de dermovenroloog, hij adviseerde om de zwangerschap te onderbreken, waarover niet kan worden gepraat! Ze zegt dat hij eerder verscheen.

Meisjes en iemand lijdt aan genitale herpes? Ik en vóór de zwangerschap had huiduitslag en nu. Ik smeer alleen en ik cauteriseer. Door welke week is het mogelijk dat zetpillen viferon zijn?

De meisjes hebben paniek. Is ontdekt op een seksuele labiumuitslag, herpes. Eerder, voor de zwangerschap, was ik bij de paus, bij de schaamlippen niet. Op het gezicht is vaak op de onderlip, met zwangerschap was ook niet.

Vandaag heb ik 3DPP mijn 5 dneyvochek in de CRIO in de EG, kreeg genitale herpes. Wat moet ik doen? Hij maakte zich vaak zorgen, de laatste zes maanden vergat hij hem helemaal. En vandaag voel ik weer dit gevoel. Kleine meisjes, dierbaren, van wie.

Primaire infectie met herpes en zwangerschapforum

loading...

Terugkerende genitale herpes en zwangerschap

loading...

Senior lid toegetreden berichten

Meisjes, om de immuniteit te verbeteren, kunnen dat ook. Het is niet alleen zo drugs kopen en drinken en iedereen wordt gepromoot. Bij mij na een abortus de herpes vylazil op een diafragma in een maand 2 keer, alleen zal ik genezen en weer uitstappen. Zelfs gynaecoloog begon te vermoeden dat een miskraam als gevolg van de herpes draaide (net klimt in de eerste weken) voor behandeling. Ik ging en infectieziekten en geslachtsziekten overhandigd beroertes wordt niet ondersteund door iets, alleen in het bloed wordt bepaald, ze schreef me de behandeling (geneesmiddelen voor herpes in injecties, een geneesmiddel om de immuniteit te versterken in injecties, vitaminen). het had geen zin, stelde een andere behandeling voor, voegde een bloedlaser toe en hielp nog steeds niet. Veneroloog zei dat als gevolg van stress verminderde immuniteit, dat de immuniteit die nodig zijn om te verhogen is, schreef me allerlei vitamines, drugs om de immuniteit te verbeteren, dus na de primaire behandeling drankje. Ik ging parallel aan de immunoloog en daar vertelde ze me dat eerst moet je om bloed te doneren voor immunogram, en pas daarna aan de hand van de analyse om drugs te nemen om de immuniteit, dat venerische verkeerde behandeling voorgeschreven, dat wil zeggen verbeteren om een ​​dergelijke immuniteit te verhogen, kan integendeel tot vermindering leiden en bijgevolg tot recidive leiden. Over het algemeen heb ik deze hele onderneming achteraf gegooid, omdat dit allemaal erg duur is. Ze zette rozenbottels op en dronk, maar je moet er voorzichtig mee zijn en ik weet niet of het mogelijk is tijdens de zwangerschap of niet. Maar toch, tijdens de zwangerschap kropen de herpes zowel op de lip als op de geslachtsdelen.

Laatst bewerkt door Any; 23.05 uur om 6.29 uur.

Senior lid Geregistreerd: apr 2004 Berichten: 0

zoals de dokter me vertelde over de terugval in de eerste weken van de zwangerschap - ofwel zal er uit vliegen. of zal blijven. Als de tweede optie, dan is het kind niet beïnvloed. Gevaarlijke primaire infectie, en als er tot B sprake was van deze pijn, dan heb je veel antistoffen, alles komt goed. Ik kreeg Vatrex voorgeschreven. Het lijkt de meest effectieve tool voor vandaag van deze Byaka

Senior lid toegetreden berichten

Ik denk ook dat herpes eruit zal komen.

Verwante onderwerpen

© 2010-2012 Alle rechten voorbehouden. Informatie kopiëren zonder
schriftelijke toestemming en een hyperlink naar de bron is verboden.

Zelfmedicatie kan u en uw baby schaden!
Raadpleeg uw arts!

Primaire infectie met herpes..

loading...

Communicatie 7027768.
auteur: Mirie Status: Gebruiker tijd: 18:26 datum: 3 september 2004

Wanneer een primaire infectie met herpes optreedt, verschijnt er een zweer?
2 keer overhandigde antilichamen tegen herpes, beide keren negatief, d.w.z. Ik heb geen virus. De laatste analyse was deze winter..
Vandaag ontving ik de resultaten van een uitstrijkje met de reanimatiemethode, voor herpes is het - zwak positief. Kan ik herpes krijgen en het niet opmerken? Kan dit een vergissing zijn? Hoe kan ik controleren of ik vóór de zwangerschap met herpes is geïnfecteerd of al in het proces zit?
Zeer bezorgd.

Communicatie 7030365.
auteur: Н-ик Status: Nieuwkomer tijd: 21:52 datum: 3 september 2004

Over herpes - het is beter om nu als een IgG-titer te geven, die de bestaande immuniteit toont, en op IgM, die nu het acute verloop van de ziekte laat zien. Omdat herpes in het lichaam voor het leven, en alleen zodat je kunt volgen wat het nu is. Een PCR kan eenvoudig aantonen dat dat zo is.
Alleen is het niet duidelijk en wat voor soort titer vóór de zwangerschap was negatief? Als het IgM is, is het duidelijk dat er zelfs toen nog geen acute fase was, hoewel het virus zich lange tijd in het lichaam kan bevinden. Het is noodzakelijk om beide titels te bekijken.

Bericht 7030782. Antwoord op het bericht 7030365
auteur: Mirie Status: Gebruiker tijd: 22:25 datum: 3 september 2004

Beide titels zijn helaas negatief :-(
In de winter was er geen virus in het lichaam.
ie er was een primaire infectie als de DMC-methode niet verkeerd was. Nu blijft het om uit te zoeken wanneer het allemaal gebeurde vóór de zwangerschap of op het moment.

Bericht 7031216. Antwoord op het bericht 7030782
auteur: Н-ик Status: Nieuwkomer tijd: 22:56 datum: 3 september 2004

Ja, onzin, maak je geen zorgen. Geef nu beide titels opnieuw en bekijk ze. Ik ook, voor de zwangerschap doorgegeven op beide typen, en beide titels waren door normen overal negatief - zelfs IgG was op 0,8 tegen het laagste negatieve cijfer van 0,9. Desalniettemin weet ik dat ik beide virussen heb, zodra de titers hoger waren en de beruchte kou op mijn lippen elke maand werd gepijnigd voordat de immuniteit werd hersteld. Simpelweg nu (wanneer het wordt overgedragen), is de immuniteit op dit niveau geworden dat alles al onderdrukt is, omdat de titels allemaal negatief waren.
Zodat je kunt hebben dat je altijd, nou ja, onderdrukte immuniteit bent geweest, en nu de immuniteit tijdens de zwangerschap natuurlijk zwakker werd, kan je er een beetje tegen vechten. Dus geef het maar over, en maak je dan zorgen. Kijk gewoon zeker dat de normen in het laboratorium stonden.

Communicatie 7031239.
auteur: Kotik-status: gebruiker tijd: 22:57 datum: 3 september 2004

Kon en vergiste me tijdens de zwangerschap met deze herpes gemarteld worden. Wanneer heeft de 1e antilichaam analyse was takayazhe situatie als die van jou, maar er waren M en G zijn positief voor cytomegalovirus, prokapat dropper met immunoglobuline, na verloop van tijd perschdala test voor CMV en herpes gebeurd dat: CMV - beide indicators negatief, en herpes M - negatieve G positief is, en vervolgens op 36 week begon mijn reizen naar het herpes centrum (gelegen aan de andere kant van Moskou van mij) voor herpes ik daar ging al het mogelijke (urine, uitstrijkje, bloed en aders, bloed van een vinger, speeksel) betaalde niet een beetje geld. uiteindelijk werd er niets gevonden. Ik verontschuldig me voor de lange tijd.

Bericht 7031356. Antwoord op het bericht 7031239
auteur: Н-ик Status: Nieuwkomer tijd: 23:04 datum: 3 september 2004

Nou, als IgG positief is, laat het gewoon zien dat je immuniteit vecht met herpes, misschien - je hebt net een flits onderdrukt, omdat IgM negatief was. Herpes heeft immers het eigendom van voortdurend actiever te worden, vooral tijdens de zwangerschap - de tijd van lagere immuniteit. Kortom, het is jammer dat u zulke specialisten hebt. (

Bericht 7032030. Antwoord op het bericht 7031239
auteur: Mirie Status: Gebruiker tijd: 23:49 datum: 3 september 2004

Heel erg bedankt. Waarschijnlijk heb ik ook een fout. Ze schreven me in een smeer zo, zonder na te denken, en nu word ik gek. Ik begrijp dat de gebruikelijke herpes kan worden geïnfecteerd met drinken uit een glas. maar het is zo gemakkelijk om seks te vangen! Misschien is mijn man natuurlijk vertrokken. Ik weet niet eens meer wat ik moet denken.

Communicatie 7062039.
auteur: Mirie Status: Gebruiker tijd: 19:46 datum: 6 september 2004

Heel erg bedankt voor de antwoorden !!
Heeft resultaten van analyses ontvangen! Herpes zoals niet vóór de zwangerschap, en nee.
Helaas kost deze fout me veel zenuwen.

Over het project
We bevinden ons in sociale netwerken
Neem contact met ons op

Genitale herpes tijdens de zwangerschap

loading...

Meisjes, in het leven was er niet zo'n ongeluk. Nooit stoorde me een verkoudheid op mijn lippen. En hier bent u! Ja, en daar!
De periode van 19 weken. Bij alle beschrijvingen is het vergelijkbaar met herpes. (een rood stipje met kleine witte bubbels en jeuk): huilen:
Wie was het? Vertel me alsjeblieft wat ze hebben behandeld, hoe lang ze hebben behandeld, later niet meer verschijnen? En ja, nog steeds, waar. Ik heb al een maand geen seks gehad! (De man in een andere stad tijdelijk) alleen wat zonde is - was in het land met vrienden, er is een bio-toilet, zodat u kunt ophalen?
Zeer bezorgd. Ik zou dankbaar zijn dat iedereen op het onderwerp heeft gereageerd.

U is het voor de zwangerschap, gewoon Nu deze achtergrond immuniteit verminderd en herpes toonde zich.Lechenie lokale (droog), alsook de versterking van vitaminen + het lichaam.Prokonsultiruytes een arts

zoals een keizersnede, zelfs met hem doen: eerm:

alleen als de bevalling zich op een acuut ziektemoment bevindt. In het algemeen moet je een bloedtest op antilichamen, als het een langdurige infectie en er is geen zorgen te maken antitela.nichego.a als het lichaam heeft te maken voor de eerste keer, moet je behandeling, maar in uw geval is gewoon een sterker immuunsysteem en wachten op de pas, vermijd onderkoeling, oververhitting, korte dat verzwakt de beschermende functies van het lichaam, voordat het bevalt, alles is normaal

Ik wil nog twee dochters

Ik wil moeder worden

Het is GEVAAR, HEEL. Daal af of ga naar de GOEDE arts. Als gevolg van de actieve herpes virus infectie slepymi- kinderen doof geboren, het is geweldig voor de Shiba rebenysha zenuwstelsel, en het zenuwstelsel systeem- is het visuele en auditieve en andere zenuwen. denk niet eens aan zelfmedicatie met hozyatstsa! Vond iets te vragen over de site. gek:
Dit is als u niet zwanger bent, alleen versterking van de immuniteit en lokale behandeling zou voldoende zijn.

Het is GEVAAR, HEEL. Daal af of ga naar de GOEDE arts. Als gevolg van de actieve herpes virus infectie slepymi- kinderen doof geboren, het is geweldig voor de Shiba rebenysha zenuwstelsel, en het zenuwstelsel systeem- is het visuele en auditieve en andere zenuwen. denk niet eens aan zelfmedicatie met hozyatstsa! Vond iets te vragen over de site.

Genoeg om een ​​man bang te maken!
Onze moeder is herpes geboren - iedereen is gezond. Ik heb de hele zwangerschap periodiek uitgestort, maar nog voor de zwangerschap ermee leefde.
Dit virus kan nergens worden voorkomen, de rest van zijn leven ging hij zitten. sad:

een oplossing van furacilin overvloedig water, alleen niet bereiden, en in een drogisterij kopen. Bij mij, hij sorteert of werkt, de waarheid is daar verschenen - de dokter heeft gezegd of gezegd dat een organisme hier verzwakt is en heeft bewezen. Een oplossing van furacilin zal niet veel kwaad doen.

Primaire herpes tijdens zwangerschapsoverzichten

loading...

Hoe vindt infectie met herpes-virussen plaats?

Volgens talrijke studies tot 18 jaar bij meer dan 90% van de stedelijke bewoners geïnfecteerd met één of meer stammen van ten minste 8 klinisch relevante herpesvirussen (herpes simplex 1 en type 2, varicella zoster, cytomegalovirus, Epstein-Barr-virus, humaan herpesvirus 6 en 8- het type). In de meeste gevallen lager en hernieuwde infectie vindt plaats door druppeltjes door direct contact of via huishoudelijke en hygiënische producten (gemeenschappelijke handdoeken, zakdoeken, etc.). Het bleek als mondeling, genitaal, oraal-genitaal, transfusie, transplantatie en transplacentaire transmissie routes.
Na infectie van een cel, bijvoorbeeld, herpes simplex virus 1 of 2 typen, de synthese van nieuwe virale eiwitten start na 2 uur, en hun aantal een maximum bereikt na ongeveer 8 uur. De snelste klonen virions voorkomen in epitheelcellen en slijmvliezen, bloed en lymfatische weefsels.

Hoe lang leeft het herpesvirus?

Volledig gevormde en klaar voor latere reproductie "dochter" infectueuze virionen weergegeven in de geïnfecteerde cel na 10 uur en het aantal maximaal wordt na 15 uur. Gedurende de gehele periode van zijn leven primaire ( "ouder") virusdeeltje reproduceert 10-100 "kind" virusdeeltjes en 1 ml herpetische blaasjes gehalte van 1000 tot 10 miljoen virusdeeltjes. Virionen zeer thermostabiel - geïnactiveerd (vernietigd) bij 50-52 graden gedurende 30 minuten bij 37,5 ° -. Gedurende 20 uur stabiel bij -70 ° lange, opgeslagen in weefsels. Op metalen oppervlakken (munten, deurknoppen, kranen) herpes overleeft gedurende 2 uur op plastic en hout - tot 3 uur in natte verbandgaas en watten gedurende de droogtijd bij kamertemperatuur (6 uur). Unieke biologische eigenschappen van het virus herpes is een levenslange behoud van virussen in een gewijzigde vorm in de zenuwcellen van de regionale (met betrekking tot de plaats van binnenkomst van de herpes) gevoelszenuw ganglia. De meest actieve in dit opzicht zijn herpes simplex-virussen (labiaal en genitaal), het minste - het virus

Alle bekende varianten van herpes-virussen kunnen terugkeren. Bijvoorbeeld, de herhaling van infecties veroorzaakt door het herpes simplex virus, vaak gezien op de achtergrond van stress, niet-specifieke endocriene stoornissen, veranderingen in de geografische woonkamer, hoge zonnestraling, etc. Vaak Asymptomatische recidieven van CMV-infectie waargenomen bij zwangere vrouwen en bij patiënten die immunosuppressieve en hormonale therapie. In het algemeen, die een terugkerende herpesinfectie binnen niet meer dan 8-20% van de patiënten met duidelijke gebreken in het immuunsysteem.

Herpes-virus is de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoening bij zwangere vrouwen.

Studies uitgevoerd in het Herpetic Center in Moskou hebben aangetoond: de diagnose van het herpes simplex-virus is nu gecompliceerd vanwege het feit dat in 65% van de gevallen de ziekte atypisch is.
Herpesvirussen kunnen leiden tot transplacentale infectie van de foetus of opstijgen via het geboortekanaal (vaak tijdens de bevalling, maar mogelijk tijdens de zwangerschap). Opgemerkt moet worden dat tijdens de zwangerschap in het lichaam, vrouwen ondergaan anatomische veranderingen gericht op het waarborgen van de bescherming van de foetus van het onderste deel van de genitale landstreekbesmetting.

Wat is gevaarlijk voor herpes bij zwangere vrouwen?

Zeer gevaarlijk zijn voor de foetus zijn de primaire genitale herpes bij de moeder en exacerbatie van chronische herpes, begeleid door het vrijkomen van het virus in het bloed. Het risico op infectie van het kind in de bevalling bereikt 40%. De nederlaag van de foetus en de placenta kan op elk stadium van de zwangerschap en leiden tot de vorming van aangeboren afwijkingen, foetale sterfte, miskraam of vroeggeboorte. Nadelige uitkomsten voor de foetus hangen voornamelijk samen met de transplacentale (hematogene) manier van overdracht van herpesvirussen. Infectie van de foetus in de I trimester van de zwangerschap leidt tot een waterhoofd, hartafwijkingen, afwijkingen in de ontwikkeling van het maagdarmkanaal enz., Frequent waargenomen spontane abortus. Infectie in trimesters II en III leidt tot de ontwikkeling van de foetus herpes hepatitis, pancreatitis, bloedarmoede, geelzucht, longontsteking, herpes meningoencefalitis, bloedvergiftiging, ondervoeding. Met het stijgende pad van infectie vermenigvuldigt en vermenigvuldigt het herpesvirus zich in het vruchtwater, polyhydramnio's worden genoteerd. Het is ook mogelijk om postpartum-infectie van pasgeborenen in de aanwezigheid van herpetische manifestaties op de huid van de moeder, verwanten of medisch personeel. Aldus leidt infectie van de foetus vóór de 20e week van de zwangerschap in 34% van de gevallen tot spontane abortus of foetale abnormaliteiten. In de periode van 20 tot 32 weken - tot vroeggeboorte of intrauterine foetale dood in 30 - 40% van de gevallen. Primaire infectie met herpes moeder na 32 weken van de zwangerschap - de geboorte van een ziek kind met de huid laesies (koortsblaasjes, zweren), die vrij zeldzaam is, het oog (cataract, microphthalmia, chorioretinitis), en het centrale zenuwstelsel (micro - en hydrocephalus, cerebrale necrose). Bij ernstige letsels van de pasgeborene (herpetic meningoencephalitis, sepsis), sterft de dood in 50% - 80% van de gevallen. Met de tijdige start van de behandeling daalt de sterfte tot 20%. Overlevende kinderen in de toekomst hebben ernstige complicaties (neurologische aandoeningen, visuele stoornissen, achterblijvende psychomotorische ontwikkeling).

Cytomegalovirus en zwangerschap.

Van cytomegalovirus infectie mogelijk verloskundige complicaties, zoals de dreiging van de beëindiging van de zwangerschap, miskraam, de ontwikkeling van de zwangerschap, vroeggeboorte, intra-uteriene dood en foetale afwijkingen. De kans op besmetting met latente (verborgen) tijdens infectie is bijna afwezig is als reactivering is 0,5-7%, en in de primaire cytomegalovirus infectie groter is dan 40%. Cytomegalovirus laesies manifesteren zich door multipele orgaantheologie. Bovendien gaat een infectie met cytomegalovirus gepaard met een schending van de cellulaire immuniteit. Sterfte met congenitale cytomegalovirus-infectie bereikt 20-30%.

Is zwangerschap mogelijk met herpes?

Alle cijfers zijn teleurstellend. Een tijdig onderzoek kan echter de aanwezigheid, de activiteit en het verloop van de herpesvirus-infectie in het lichaam bepalen. Het is volledig onmogelijk om van het virus af te komen, maar het is mogelijk om de activiteit te verminderen en de factoren van specifieke verdediging van het organisme te vergroten. Het is vooral belangrijk om een ​​onderzoek uit te voeren en, indien nodig, een behandeling in het geval dat een zwangerschap gepland is.
Denk niet dat alleen genitale herpes een gevaar is tijdens de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap tegen een achtergrond van fysiologische immunodeficiëntie, wanneer er een herpetische uitbarsting op het gezicht optreedt, kan het herpesvirus worden geïsoleerd in het bloed van de moeder, wat het gevaarlijkst is voor de foetus.
Cytomegalovirus heeft, in tegenstelling tot het herpes simplex-virus, geen karakteristieke klinische manifestaties en meestal is de activering asymptomatisch, minder vaak onder het masker van ARVI. Vrouwen leren vaak over de infectie die ze hebben wanneer ze beginnen te worden onderzocht op onvruchtbaarheid of zwangerschapspathologie. Het Moscow Herpetic Centre heeft nieuwe effectieve methoden ontwikkeld voor de behandeling van herpes waarmee vrouwen met herpes complicaties tijdens de zwangerschap kunnen voorkomen en een gezond kind kunnen baren.

Wat als het herpes-virus of cytomegalovirus wordt gedetecteerd in uitstrijkjes tijdens de zwangerschap en er geen klachten zijn van de geslachtsorganen?

Wees hier niet bang voor, ook al heb je nooit klinische verschijnselen van herpesinfectie (in het gezicht of op de geslachtsorganen) gehad. U dient een viroloog te raadplegen en een uitgebreid virologisch onderzoek uit te voeren om de juiste diagnose te stellen en de activiteit van het virus te identificeren. Alleen in dit geval is het mogelijk om de situatie te voorspellen. Als het virus kregen in het lichaam vóór de zwangerschap en het bloed van specifieke antivirale antilichamen aanwezig zijn, het risico op foetale infectie is 0,04-0,1%. Het grootste gevaar voor de foetus is de isolatie van het virusantigeen in het bloed van een zwangere vrouw. Echter, in dit geval is de kans op infectie van de foetus is afhankelijk van vele factoren :. De toestand van de foetus en de pasgeborene, pathogeen activiteit, de staat van het immuunsysteem van de bescherming van de moeder, de duur van de zwangerschap, enz. Het uitvoeren van de nodige preventieve cursussen tijdens de zwangerschap om infectie van de foetus en de pasgeborene te vermijden, zelfs met de aanwezigheid van de moeder van de actieve herpes-virus.

Ik ben van plan om zwanger te worden. Bij inspectie in mijn bloed worden antilichamen tegen een cytomegalovirus onthuld. Wat moet ik doen?

De brede en alomtegenwoordige prevalentie van cytomegalovirus in de natuur, de verscheidenheid aan manieren en methoden van de overdracht ervan, het vermogen van het virus om persistent te blijven in het gastheerorganisme leiden tot een bijna totale infectie van de volwassen populatie met dit virus. Dus, volgens de serologische massascreeningstests uitgevoerd in de VS, worden sporen van het overgedragen cytomegalovirus gedetecteerd bij 30-45% van de mensen in de leeftijd van 20-25 jaar, en bij personen ouder dan 40-50 jaar bereikt dit cijfer 70-80%.
De infectie van een persoon met een cytomegalovirus blijft meestal onopgemerkt en de cytomegalovirus-infectie zelf verloopt zonder uitgesproken klinische manifestaties en blijft vaak niet herkend.

Vaak is de detectie van markers van de overgedragen cytomegalovirus-infectie een diagnostische bevinding tijdens een diepgaand onderzoek. De frequentie van chronische vormen van cytomegalovirus onder de bevolking is 15-18%. Chronisch infectieus proces vindt plaats met perioden van langdurige remissie van enkele maanden tot meerdere jaren. In dit geval hebben we het over, de zogenaamde gezonde virusdragend.
Voor een correcte en bekwame beoordeling van het resultaat van uw bloedonderzoek voor de isolatie van antilichamen tegen het cytomegalovirus en aanbevelingen voor zwangerschap, dient u een specialist te raadplegen.

Ik heb terugkerende genitale herpes. Mijn vrouw heeft geen herpes en is momenteel zwanger. Hoe het kind te beschermen?

Vooral het risico voor de foetus is vooral hoog als de moeder tijdens de zwangerschap voor het eerst geïnfecteerd raakt met herpes van welk type dan ook. Als dit de laatste weken gebeurt, is het risico van overdracht van het virus 50%. Bij de primaire herpes in elke periode van zwangerschap is er de mogelijkheid van transplacentale overdracht van het virus naar de foetus. Onder kinderen die met herpes zijn geïnfecteerd, is zo'n transmissieroute 5%. Daarom, als u genitale herpes (of een andere herpes virus), is het noodzakelijk om alle mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat het infecteren van zijn vrouw: sex te elimineren tijdens terugval, een studie van sperma isolering van het virus, het gebruik van een condoom. Het is logisch om advies in te winnen bij een arts en een volledig onderzoek te ondergaan.

Ik heb meerdere jaren last van terugkerende genitale herpes. Op het moment ben ik zwanger. Moet ik een keizersnede hebben?

Het risico van een infectie van een pasgeborene tijdens passage door het geboortekanaal van een moeder met terugkerende genitale herpes is 5-8%. Op deze manier is 90% van de pasgeborenen besmet met herpesinfectie. In de afgelopen jaren is er echter een trend geweest naar bevalling via natuurlijke moedervlekken onder de dekmantel van Zovirax. Kenmerkend maternale beschermende antilichamen doorgegeven aan de foetus transplacentaire vanaf 28 weken van de zwangerschap, alsmede door de behandelend arts de nodige preventieve maatregelen kan het risico van herpes infectie van de pasgeborene tijdens de bevalling te minimaliseren uitgevoerd.

Hoe kan een pasgeborene worden onderzocht als beide of één van de ouders herpes heeft?

Met een nieuwgeborene kunt u bepalen of hij in utero contact met het virus heeft gehad. Hiervoor wordt bloed uit de navelstreng genomen om het antigeen van het overeenkomstige herpesvirus en antilichamen daarvan te isoleren. Tegelijkertijd worden antilichaamtiters in het bloed van de moeder gedetecteerd.
Ontwikkeling van het immuunsysteem van de foetus begint met het moment van conceptie. Tijdens de 6-8e week van de zwangerschap kunnen stamcellen worden geïdentificeerd in de corticale substantie van de thymus en in week 12 - geproduceerd door B-lymfocyten IgM en IgG in het perifere bloed van de foetus. De belangrijkste bron van foetale immuniteit is echter de overdracht van maternale IgG-antilichamen via de placenta, te beginnen bij 28 weken zwangerschap en door te gaan tot de bevalling.
Verhoogde IgM in bloedmonsters van de navelstreng is een teken van intra-uteriene infectie. Maternale IgG-antilichamen bieden foetale bescherming tegen herpes tijdens de zwangerschap en tijdens de neonatale periode. De afwezigheid van antilichamen tegen herpesvirussen bij de moeder kan leiden tot infectie van de foetus of de pasgeborene. Daarom is de gevoeligheid voor herpes-virussen bij de foetus omgekeerd evenredig met het niveau van immuniteit bij de moeder.

Primaire infectie met herpes tijdens de zwangerschap

loading...

In het vroege stadium van de zwangerschap overhandigde de Torch complex, werden de resultaten bleek het gebrek aan antilichamen tegen HSV-1, HSV-2, CMV en toksaplazmozu. En hier op het moment van 20 weken had ik een soort van onbegrijpelijke infectie met primaire genitale herpes (het was HSV 1). Dit uitstrijkje was podstverzhdeno PCR (rechtstreeks van huiduitslag genomen), later afgegeven bloed op antilichamen HSV1, HSV2, er G antilichamen waren zwak positief voor herpes M van het eerste type (behandeld druppelaars immunoglobuline acyclovir topicaal en kaarsen viferon). Het was een catastrofe voor mij en mijn man, gewoon een schok. Onderbreek op deze term kan niet zijn, maar als het mogelijk zou zijn zelfs don `t weet wat ik... zou doen de hele zwangerschap in spanning, artikelen op het internet is erg bang.

De hele zwangerschap volgde de foetus op echografie, het ontwikkelde zich heel goed, en Doppler en CTG elke week zijn prima.

Precies om 40 weken van de nacht heb ik vertrekken water (voor 3 dagen voor de slijmprop verplaatst), maar het water was green, laten we gaan naar het ziekenhuis. Bij onderzoek in de stoel lekte het water, ze waren slechts een moeraskleur !! Opening op dat moment was 1 cm, ik verbond CTG, mijn hartslag was goed, zoals altijd begon ik zeer frequente weeën, elke 2-3 minuten ongeveer 30 seconden. Al die tijd lag ik met de sensor, na een medisch onderzoek ontdekking was slechts 2 cm, en aangezien de uitstorting van water 5 uur voorbij zijn... De dokter zei dat ik discoordination arbeid, en de COP is vereist. Als gevolg hiervan werd ik geopereerd, het kind kreeg 8-8 punten van de apgar. Maar het kind is volkomen gezond en ontwikkelt zich nu heel goed. Ze deden een echo van wat alleen kan, er zijn geen afwijkingen, misvormingen en ondeugden in hem! Maar er zijn meer vragen na zwangerschap en bevalling dan antwoorden.

1) Was er een COP, immers, slechts 6 uur na de uitstroom van water?

2) Waarom waren de groene wateren? Het gevolg van herpes, die hypoxie veroorzaakte?

3) Waarom hebben herpes of hypoxie geen vreselijk effect op de baby?

4) Waarom heb ik niet eerder herpes gekregen? Voor mij 24 jaar, heeft de man antistoffen, maar huiduitslag gebeurt niet, en bij mijn moeder waarmee ik alle levensaderen doorhaalt springt regelmatig op labium.

Forum zwangerschap. Het tijdschrift is 9 maanden oud.

loading...

Zwangerschap en bevalling. Bespreking van problemen

  • Raad van bestuur<9 maanden
  • Verander lettergrootte
  • Voor afdrukken
  • FAQ
  • Registratieformulier
  • Log in

Herpes en zwangerschap

loading...

Herpes en zwangerschap

Tanya »14 december 2006, 11:11 uur

vo-xena »14 december 2006, 11:55 uur

oxytocine »14 december 2006, 12:03 uur

tigrenok »14 december 2006, 1:01 uur

Nastya »14 december 2006, 13:03 uur

Tanya »14 december 2006, 1:27 uur

oxytocine »14 december 2006, 14:18 uur

oxytocine »14 december 2006, 14.20 uur

Olyanych »14 december 2006, 14:24 uur

Tanya »14 december 2006, 14:28 uur

oxytocine »14 december 2006, 14.31 uur

Nastya »14 december 2006, 14.35 uur

oxytocine »14 december 2006, 14.38 uur

NATALI »08 feb 2007, 23:24

Tatyana1978 »08 feb 2007, 23:42

NATALI »08 feb 2007, 23:47

Tatyana1978 »09 feb 2007, 00:03

NATALI »09 feb 2007, 00:39

Tatyana1978 »09 feb 2007, 00:49

NATALI »09 feb 2007, 01:01

Primaire herpes tijdens zwangerschapsoverzichten

loading...

Bevalling, zwangerschap, verloskunde

  • Raad van bestuur
  • Verander lettergrootte
  • Vertel een vriend
  • Voor afdrukken
  • reglement
  • FAQ
  • Registratieformulier
  • Log in

herpes

loading...

moderator: kuip

Nastyk »Za 01. 2008-10.57 uur

Spinnende Geplaatst: wo 03 mei 2008 17:20 uur

Svetnick Geplaatst: Ma maart 03, 2008 20:06 uur

Cvetochek-anna Geplaatst: Maa 10 maart 2008 17:50 uur

Marus »Bekijk vorig onderwerp Bekijk volgend onderwerp

Rita-Margarita »Don 13-mrt-2008 17:02 uur

Marus »Fri 14 maart 2008 15:10 uur

Terugkerende herpes

Malena »Wo 03 dec. 2008 19:21 uur

Miriam »Wo 03 dec. 2008 20:53 uur

Melamory »Wo 03 dec. 2008 21:12 uur

Baby.X »Do 04 dec. 2008 12:50 uur

Malena »Do 04 dec. 2008 19:19 uur

Miriam »Do 04 dec. 2008 19:23 uur

Malena »Fri 05 dec. 2008 18:42 uur

Wachten op de ooievaar

loading...

Zeggen "Ik hou van jou" duurt een paar seconden, om te laten zien hoe - het een leven lang zal duren.

Reden en gezond verstand zijn niet die pokken: je kunt niet vaccineren.

Natusya sinochka Zaharusya die kleine lieveling van Yarusya

Reden en gezond verstand zijn niet die pokken: je kunt niet vaccineren.

Moeder Jeanne, Booty - dochter Zhenechka (19.03.03) en zoon Nazarchik (15 juli 06)

Zwangerschap en bevalling
Van geboorte tot jaar
Van 1 tot 6 jaar
Van 6 tot 16 jaar oud
familie
Handige links

De auteursrechten van de artikelen zijn beschermd in overeenstemming met de auteursrechtwetgeving. Gebruik van materialen op internet is alleen mogelijk met indicatie, hyperlinks naar de portal, open voor indexering. Gebruik van materialen in gedrukte publicaties is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van de redactie.

Hoe en wat om herpes te behandelen tijdens de zwangerschap?

loading...

Herpes op de lippen - een wijdverspreide, zeer besmettelijke (besmettelijke) infectie, die zichzelf de uitslag van kenmerkende blaren op de huid en slijmvliezen laat zien. Blaasjes gevuld met een transparante vloeistof verschijnen in kleine groepen en worden gekenmerkt door pijn, ze zijn meestal gegroepeerd aan de boven- of onderrand van de lippen. Het veroorzakende agens van de ziekte is het herpes simplex-virus HSV-1.

Statistieken bevestigen dat meer dan 97% van de inwoners van onze planeet zijn besmet met het virus, en herpes infectie als doorgedrongen tot in het lichaam, is het onmogelijk om zich te ontdoen van het en blijft het virus met een persoon voor het leven. In dit geval produceert elke drager in het bloed antilichamen die de manifestaties van herpes onderdrukken. Het virus kan jarenlang "dutten", maar het kan gemakkelijk worden geactiveerd als de immuunafweer van het lichaam verzwakt is.

Daarom worden de manifestaties van herpes vaak lastig gevallen door zwangere vrouwen, omdat het in deze periode is dat hormonale veranderingen in het hele organisme optreden en het immuunsysteem vaak faalt. Veel vrouwen zijn geïnteresseerd in de behandeling van herpes op de lippen tijdens de zwangerschap en is dit virus gevaarlijk in de periode dat het een kind draagt?

Oorzaken van herpes op de lippen

loading...

De belangrijkste oorzaak van herpes is een afname van de immuniteit. De meeste mensen raken besmet met het herpesvirus, zelfs als ze jong zijn. Het wordt gemakkelijk door de lucht en door het huishouden doorgegeven, zodat het kan worden geïnfecteerd door huishoudelijke artikelen (handdoeken, kleding, keukengerei) of door een zieke persoon tijdens niezen, hoesten en zelfs een gewoon gesprek. Vaak passeert een infectie de baby bij de moeder tijdens de bevalling.

Primaire infectie gaat gepaard met kenmerkende symptomen, maar dan kan het virus vele jaren in het lichaam leven zonder zichzelf te vertonen en keert terug met terugvallen met verzwakking van de immuniteit, wat kan worden veroorzaakt door de volgende ongunstige factoren:

  • Catarrale ziektes
  • Chronische brandpunten van infectie
  • Subcooling van het lichaam
  • Overwerk, stress, zenuwinzinkingen
  • Defect voedsel
  • Alcohol drinken, roken
  • Zwangerschapsperiode

Het is tijdens de zwangerschap dat er significante veranderingen optreden in het lichaam van een vrouw, wat gepaard kan gaan met een exacerbatie van bestaande chronische ziekten en een schending van de functies van het immuunsysteem.

Dat wil zeggen, deze periode is het meest gunstig voor het optreden van herpetische huiduitslag. In toekomstige moeders veroorzaken dergelijke onverwachte "verrassingen" gefundeerde angsten voor de gezondheid van het ongeboren kind en doen ons nadenken over hoe, Is herpes tijdens de zwangerschap gevaarlijk op de lippen?

symptomen

De impact van het virus op het lichaam van de aanstaande moeder en de foetus kan verschillen en is afhankelijk van de duur van de zwangerschap en over de eerste keer dat het virus manifesteerde zich of een vrouw is al vóór de zwangerschap last van herpes zweren. Als de toekomstige moeder al eerder bekend was met de symptomen van herpes, hoef je je geen zorgen te maken, haar lichaam heeft antistoffen en er is geen gevaar voor de gezondheid van de baby.

Maar als herpes de eerste symptomen tijdens de zwangerschap verscheen - is een reden voor onmiddellijke behandeling naar de dokter, omdat de kans op de nadelige effecten op de foetus. Op welke symptomen moet ik letten?

In het geval van een primaire infectie kunnen de symptomen niet onmiddellijk verschijnen, aangezien de incubatietijd voor het virus 3 tot 10 dagen is. Herpesontwikkeling vindt geleidelijk plaats en gaat gepaard met de volgende symptomen:

  • Tekenen van bedwelming van het lichaam (hoofdpijn, pijnlijke spieren en gewrichten, misselijkheid, koorts).
  • In de mondstreek is er een jeuk en branderig gevoel.
  • Er is zwelling en zwelling van de lippen.
  • Op de rand of in de hoeken van de lippen verschijnen pijnlijke vesicles, gevuld met vloeistof.
  • Na een tijdje worden de blaasjes geopend, op hun plaats de zinkende zweren.
  • Het oppervlak van de wonden is bedekt met een korst, de lippen drogen op, de tere huid kan barsten en bloeden.

Het primaire en terugkerende proces op de lippen is hetzelfde. Wanneer deze symptomen optreden, moet de aanstaande moeder verschijnen bij de arts die de behandeling voorschrijft, rekening houdend met de toestand van de patiënt en de geneesmiddelen selecteert die geen negatief effect op de foetus hebben.

Wat is gevaarlijk voor herpes tijdens de zwangerschap en het effect van het virus op verschillende voorwaarden

Herpes op de lippen tijdens de zwangerschap in 1 trimester is vooral gevaarlijk tijdens de primaire infectie. Als een vrouw niet eerder heeft geleden aan de manifestaties van het virus, dan zijn er in haar lichaam geen antilichamen en infecties met een herpetische infectie dreigen ernstige gevolgen te hebben.

Primaire infectie met het virus kan de foetale ontwikkeling van de foetus nadelig beïnvloeden, aangezien het in de eerste drie maanden is dat de belangrijkste organen en systemen van het ongeboren kind actief worden gelegd. Een dergelijke situatie kan leiden tot een miskraam, een bevroren zwangerschap of ontwikkelingsstoornissen in het embryo veroorzaken. Intra-uteriene infectie met het virus kan tot zulke ernstige gevolgen leiden als:

  • Onderontwikkeling van de hersenen
  • Ooginfecties (ontsteking van het hoornvlies, wazig zicht)
  • Overtreding van de functies van het zenuwstelsel
  • Gehoorbeschadiging
  • Vertraging in fysieke en mentale ontwikkeling

In het geval dat de herpes op de lippen weer opdook en de aanstaande moeder eerder zijn symptomen was tegengekomen, is het gevaar laag, omdat het kind wordt beschermd door antilichamen die door het lichaam van de moeder worden aangemaakt. Niettemin, wanneer huiduitslag verschijnt, moet u een arts raadplegen en een behandeling volgen.

Herpes op de lippen tijdens de zwangerschap in het tweede trimester is niet minder gevaarlijk als de infectie voor de eerste keer optrad. Na 4 maanden zijn alle vitale organen van de baby al gevormd en de kans op ernstige misvormingen van de foetus is veel lager dan in de vroege zwangerschap. Maar op dit moment is er een actieve vorming van het zenuwstelsel, voortplantingsorganen en botweefsel.

Daarom kan het herpesvirus de juiste vorming van deze systemen verstoren, een vertraging in de ontwikkeling van de foetus veroorzaken of vroegtijdige geboorte veroorzaken. Als een vrouw eerder herpes had, zullen de manifestaties van het virus tijdens het tweede trimester geen negatieve gevolgen hebben voor de baby.

Primaire infectie met het herpes-virus laat in het leven kan een bedreiging vormen, niet alleen voor het kind, maar ook voor de moeder, omdat de infectie de reeds defeceerde beschermende functies van het lichaam verder verzwakt en gecompliceerd kan zijn door de bevestiging van een bacteriële infectie. Infectie met het virus na 36 weken zwangerschap verhoogt het risico op het ontwikkelen van foetale ziekten van het zenuwstelsel, de huid en inwendige organen (lever, milt) en kan in de ernstigste gevallen leiden tot de geboorte van een dood kind.

Om de baby te beschermen tegen ernstige pathologieën, is het noodzakelijk om tijdig medische hulp in te schakelen. Specialisten neutraliseren de negatieve impact van het virus met speciale medicijnen en om te voorkomen dat een infectie van het kind tijdens de bevalling een keizersnede kan gebruiken.

Als een vrouw al uitbarstingen op haar lippen heeft gehad, zal herpes geen terugval van herpesangst veroorzaken, omdat er antilichamen worden gevormd in het lichaam van de moeder, die overgaan op het kind en hem beschermen tegen infectie.

Diagnose van herpes

Een ervaren arts kan tijdens een visueel onderzoek gemakkelijk herpes op de lippen diagnosticeren. In sommige gevallen, bij een primaire infectie, kunnen de symptomen van de ziekte worden aangezien voor manifestaties van atopische dermatitis of bacteriële impetigo, waarvoor het optreden van bubbelrozen ook kenmerkend is. Daarom, om de diagnose te verduidelijken, kan de arts aanvullende onderzoeken voorschrijven om de aanwezigheid van het virus in het lichaam te bepalen. Dit zijn zulke nauwkeurige en betrouwbare methoden als:

  1. Immunoenzyme-analyse (ELISA). De studie bepaalt de aanwezigheid van antilichamen tegen het herpesvirus, wat erop wijst dat het lichaam het virus al is tegengekomen en er bescherming tegen heeft ontwikkeld.
  2. Polymerase kettingreactie (PCR). Het onderzoek kan het DNA van het virus detecteren in het materiaal dat voor analyse wordt genomen (bloed, speeksel, vruchtwater).
  3. Een HSV-test met een specifiek immuno-punt zal niet alleen de aanwezigheid van het virus bepalen, maar ook specificeren dat het tot een bepaald type behoort.

Om onderzoek te doen, moet een zwangere vrouw bloed doneren voor analyse. Bloed wordt op een lege maag ingenomen en op de dag van de test is het afgeraden om vette voedingsmiddelen te eten.

Wat te doen als er tijdens de zwangerschap herpes op de lippen was - behandeling met medicijnen

Behandeling van herpes op de lippen tijdens de zwangerschap wordt gereduceerd tot de verlichting van de individuele symptomen en het toedienen van medicijnen die het virus tijdens primaire infectie of tijdens een verergering van de ziekte te verzwakken.

Om uiterlijke manifestaties te elimineren, wordt het aanbevolen om zalf te gebruiken. De arts zal dergelijke actuele preparaten kiezen die onschadelijk zijn voor de toekomstige moeder en baby. De medicinale bestanddelen van deze geneesmiddelen mogen niet in de bloedbaan van de moeder terechtkomen, hierdoor wordt het risico van penetratie door de placenta naar de baby uitgesloten.

Behandeling van herpes op de lippen is het meest effectief in de vroege stadia. Daarom, als u een herpetische uitbarsting vermoedt, moet u een bewezen lokaal middel gebruiken. Dus als er ongemak is in het gebied van de lippen, een brandend gevoel of een subcutaan tintelend gevoel, is het noodzakelijk om een ​​antivirale zalf te gebruiken. Dit zal helpen voorkomen dat het virus zich vermenigvuldigt en zich door de slijmvliezen verspreidt.

De meest populaire antivirale middelen omvatten acyclovir zalf Vivoraks, Gerviraks, Atsigerpin. Ze helpen de symptomen te verminderen en verminderen de activiteit van herpetische huiduitslag. Antivirale zalven op basis van aciclovir hebben een genezend effect op het huidoppervlak, zonder in het bloed en de weefsels te dringen en zonder de foetus nadelig te beïnvloeden. Gebruikt deze middelen voor een week, smerende herpesletsels tot 5 keer per dag.

Naast middelen met aciclovir zijn er andere, niet minder effectieve zalven die antivirale componenten bevatten:

  • panavir
  • penciclovir
  • viferon
  • tromantadine
  • Viru-Merz - Serol

Naast deze preparaten kunnen oxoline-, tetracycline-, erythromycine-, tebrofen-zalven worden gebruikt. Bij ernstige huiduitslag kan de arts cauterisatie voorschrijven met een oplossing van interferon met vitamine E.

Afzonderlijk is het noodzakelijk om preparaten toe te wijzen met vegetatieve componenten die werkzaam zijn met betrekking tot de basistekens van herpesinfectie:

  • Lomagherpan (room) - bevat in zijn samenstelling citroenmelisseblaadjes
  • Biopin (zalf) - de basis van het medicijn is de hars van relict dennen
  • Tyqveol - een medicijn op basis van pompoenolie
  • Hyporamine (gel) - is gemaakt op basis van duindoornbladeren

Deze fondsen zijn vrij veilig voor de gezondheid van de moeder en het toekomstige kind, omdat ze geen chemische bestanddelen in hun samenstelling bevatten en niet in staat zijn om een ​​negatieve invloed op het lichaam te hebben.

Om de afweer van het lichaam te behouden, worden zwangere vrouwen vitaminen-minerale complexen voorgeschreven. Vooral nuttig zijn biologische supplementen of vitaminecomplexen die zink en vitamine E bevatten. Bovendien kunnen volgens het recept van de arts antivirale geneesmiddelen worden toegediend in de vorm van tabletten voor orale toediening. Ze helpen de symptomen van het virus volledig te overstemmen als je ze begint te nemen in het beginstadium van de ziekte.

Het meest krachtige effect is de bereiding van Valaciclovir. Als dit geneesmiddel binnen 12 uur na het optreden van de eerste symptomen van herpes wordt ingenomen, dan zijn de belangrijkste tekenen van de ziekte in de vorm van bubbeluitslag, je kunt niet bang zijn. Valaciclovir moet tweemaal worden ingenomen: de eerste keer dat 4 tabletten worden gedronken met de eerste symptomen van infectie, de tweede keer, in dezelfde hoeveelheid (4 tabletten), wordt het geneesmiddel 12 uur later ingenomen.

Helaas heeft de moderne geneeskunde niet de middelen die de ziekteverwekker volledig kunnen vernietigen. Medicijnen zijn alleen in staat om het virus te verzwakken en het opnieuw in een "slapende" staat te vertalen.

Zwangere vrouwen om de immuniteit te versterken Het is nuttig om immunostimulerende kruidenpreparaten te nemen: tinctuur van ginseng, Echinacea of ​​Eleutherococcus.

Daarnaast adviseren artsen om het verloop van de therapie aan te vullen met bepaalde voedingsbeperkingen. Sommige voedingsmiddelen, zoals chocolade of rozijnen, bevatten het aminozuur arginine, dat de activiteit van het virus verhoogt, dus moeten ze worden uitgesloten van de dagelijkse voeding. Het wordt aanbevolen om verse groenten, fruit en kip op te nemen in het menu. Deze voedingsmiddelen zijn rijk aan een nuttige aminozuur-lysine, die helpt de reproductie van het herpes-virus in het lichaam te stoppen.

Artsen raden aan meer te drinken in gevallen waarin de zwangere vrouw geen problemen heeft met de nieren en er geen zwelling is. Het is handig om in het menu dranken op te nemen die vitamine C bevatten: bouillon van wilde roos, groene thee, thee met citroen, verse vruchtensappen.

Behandeling van herpes op de lippen met zwangerschapsmelkremedies

Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap geen medicijnen gebruiken, dus zij kunnen aanbevelen om herpes op de lippen te behandelen met behulp van recepten uit de volksmond.

  • Aloë sap. Deze plant in volksgeneeskunde wordt gebruikt voor de behandeling van vele ziekten, het is even effectief voor de bestrijding van het herpesvirus. Het wordt aanbevolen om het blad van de plant te snijden, het van de ruwe huid en doornen af ​​te pellen, het door te snijden en een verse snede toe te passen op de foci van herpes op de lippen gedurende 30 minuten. Om pijnlijke symptomen te elimineren, volstaat het om 2 procedures te hebben.
  • Spar olie. Het medicijn kan worden gekocht bij de apotheek en om de 2 uur worden behandeld met de getroffen gebieden. Om dit te doen, wordt de olie aangebracht op een steriele wattenschijf en worden de herpetische uitbarstingen op de lippen gesmeerd.
  • Behandeling met Vaseline en Calendula. Verse goudsbloemblaadjes zijn geplet, geperst sap en mengen het met vaseline in een verhouding van 1: 1. De verkregen samenstelling wordt besmeurd met het gebied dat wordt beïnvloed door herpes.

Nadat de zweren op de lippen bedekt zijn met een droge korst, wordt het aanbevolen om de middelen te gebruiken die de regeneratie van weefsels versnellen en genezing bevorderen. Gebruik hiervoor duindoornolie, calendulazalf, etherische oliën van theeboom of spar.

Veel mensen gebruiken zulke eenvoudige en bewezen middelen als: zwarte thee, bakpoeder, zout. Zuiveringszout of keukenzout wordt opgelost in gekookt water en deze oplossing wordt behandeld met huiduitslag. Gebruik sterke dranken als u thee gebruikt voor de behandeling van broeihaarden.

Om de ontstekingsverschijnselen te verminderen, kan ijs worden gebruikt. Hij is gewikkeld in een steriel servet en aangebracht op het getroffen gebied. Een ander recept adviseert om de herpes te behandelen met een eischaaltje, of beter gezegd een binnenfilm die het van binnenuit bekleedt. Traditionele genezers beweren dat de film een ​​ontstekingsremmend effect heeft, hij moet zorgvuldig worden gescheiden van de schaal en worden aangebracht op de haard van herpes.

Helpt bij het verwijderen van de "kou" op de lippen met een hars (gom). De toepassing versnelt het genezingsproces. Zhivitsa is in staat om preventieve maatregelen te nemen en herhaling van huiduitslag te voorkomen. Met overvloedige manifestaties van herpes op de lippen, kunnen bellen worden dichtgeschroeid met medische alcohol of Corvalol-oplossing.

Preventie van ziekte

Om de mogelijkheid van herpes op de lippen uit te sluiten, enkele maanden voor de verwachte zwangerschap, moet men werken aan het versterken van de immuniteit, het wegwerken van slechte gewoonten, een volledig onderzoek van het lichaam ondergaan en het genezen van chronische brandpunten van infectie.

  • Toekomstige moeders moeten een gezonde levensstijl leiden, slechte gewoonten opgeven, humeur, actieve sporten beoefenen. Het is noodzakelijk om gelijktijdig ziektes te behandelen, om onderkoeling en oververhitting in de zon te voorkomen.
  • Mensen die geneigd zijn tot frequente recidieven van de ziekte worden geadviseerd om zonnebrandcrème te gebruiken bij het uitgaan, omdat de zonnestralen het virus kunnen activeren.
  • Probeer geen contact te maken met iemand met een herpetische uitbarsting. Gebruik geen gedeeld keukengerei en huishoudelijke artikelen, handdoeken en beddengoed. Alle gebruiksvoorwerpen moeten individueel zijn.
  • Vergeet niet dat de "kou" op de lippen besmettelijk is, dus houd u strikt aan de regels voor persoonlijke hygiëne.
  • Raak de herpetische huiduitslag niet aan met uw handen, sluit het contact van de huiduitslag met water uit, anders verspreidt u de infectie gemakkelijk naar andere delen van het lichaam.
  • Het is ten strengste verboden om de injectieflacons op de lippen te doorboren of te openen. Dit kan infecties veroorzaken en ontstekingen verhogen.
  • Gebruik geen mascara, lippenstift of andere cosmetische producten van iemand anders.
  • Als er huiduitslag op de lippen is, kun je niet kussen, raak de baby aan met je lippen. Op dit moment is het aanbevolen om een ​​medisch verband voor het gezicht te dragen.
  • Voordat je uitgaat, moet je een speciale anti-herpetische lippenstift met tea tree olie op je lippen aanbrengen.
  • Probeer stress, nerveuze spanning te vermijden. Een gezonde nachtrust en een gezonde nachtrust helpen de gezondheid te behouden.

Door deze eenvoudige tips te volgen, vermindert u de kans op een herpetische infectie en voorkomt u de ontwikkeling van mogelijke complicaties.

Glimlachen van onze kinderen

loading...

Navigatiemenu

loading...

Gebruikersreferenties

loading...

advertentie

loading...

Dit forum is opgezet om ouders, familieleden, vrienden en kinderen zelf te communiceren met de diagnose "niet-spreiding van de bovenlip en / of lucht". Hier vindt u informatie over de behandeling, voeding, voorlichting van kinderen met deze diagnose.

We brengen u op de hoogte dat het forum gedeeltelijk gesloten is en dat alleen geregistreerde gebruikers het volledig kunnen lezen en hun volledige profiel volledig kunnen invullen. Verschillende delen van het forum zijn beschikbaar voor de gasten, nadat ze hebben gelezen dat ze zelf kunnen beslissen of ze dit forum nodig hebben of niet. Daarom vragen we alle geregistreerde gebruikers om naar hun profiel te gaan, naar het gedeelte Geavanceerd, waar ze de lokale vragen kunnen beantwoorden. En het is ook noodzakelijk om het veld "Woonplaats" in te vullen. U kunt bijvoorbeeld het profiel van de moderators en de beheerder zien. We worden velen en worden geleid door de herinnering aan wie is wie elke dag steeds moeilijker wordt. Kijkend naar elkaar in het Profiel, zullen we elkaar beter leren kennen en daarom snelle en correcte antwoorden geven.

Met vriendelijke groeten, de beheerder en moderators van het forum

Gebruikersinformatie

loading...

Je bent hier »Glimlachen van onze kinderen» Zwangerschap »Zwangerschap en herpes

Zwangerschap en herpes

Berichten 1 pagina 28 van 28

Deel dit12013-11-26 19:23:03

  • Auteur: elonya
  • lid
  • Geregistreerd sinds: 2013-03-29
  • 66 berichten
  • Laatste bezoek:
    2016-08-17 16:00:39

Vertel me alsjeblieft, kan iemand overkomen? Ik heb genitale herpes hebben veel jaren, 16 maart 2013 hadden we een meisje met geïsoleerde gespleten zachte en harde gehemelte, de zwangerschap heeft plaatsgevonden goed, testresultaten zijn goed, Uzi goede eerste drie maanden van niets doet geen pijn, dan was er een paar keer een koude, zeer gemakkelijk. We hebben zijn zoon 10 jaar oud, hij is al goed, het had een tweede zwangerschap, maar tot onze grote spijt bevroor, (geen enkele abortus niet te doen), onze langverwachte dochter, onze derde poging.ik weet dat herpes is heel erg als een zwangerschap optreedt tijdens de primaire infectie, maar mijn lichaam heeft al anti-lichamen geroofd, die in utero naar de baby worden overgebracht. Ik wil een derde kind, maar heel eng, net als jullie allemaal, wat leidde tot deze situatie? Hoewel er veel mensen bekend zijn met herpes en ze hebben absoluut gezonde kinderen.

Deel dit22013-11-26 19:26:24

  • Auteur: Dead Moon
  • coryfee
  • Geregistreerd sinds: 2012-12-25
  • Berichten: 0 Leden:
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 26 [1992-01-12]
  • Skype: luna.
  • Laatste bezoek:
    2018-04-23 15:25:33

elonya
Dat heeft geen invloed op of lijkt hier op, hier alleen bij kinderen zullen de herpes zijn, dat het niet zo goed is.

Deel dit32013-11-26 19:35:40

  • Auteur: elonya
  • lid
  • Geregistreerd sinds: 2013-03-29
  • 66 berichten
  • Laatste bezoek:
    2016-08-17 16:00:39

Kinderen kunnen herpes krijgen als tijdens de bevalling de herpes actief was en de baby geïnfecteerd kon raken tijdens het passeren van het geboortekanaal, maar ik had alles in orde.

Deel dit42013-11-26 21:18:25

  • Auteur: lago-naki
  • Master of Arts
  • Locatie: Dnepropetrovsk, Oekraïne
  • Geregistreerd sinds: 2013-01-12
  • Berichten: 0 Leden:
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 34 [1983-10-23]
  • ICQ: 318103561
  • Laatste bezoek:
    2016-12-08 15:55:13

dan heb je zelf deze vraag beantwoord! een kloof is niet om deze reden. bevallen!

Deel dit52013-11-26 22:42:11

  • Auteur: Dead Moon
  • coryfee
  • Geregistreerd sinds: 2012-12-25
  • Berichten: 0 Leden:
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 26 [1992-01-12]
  • Skype: luna.
  • Laatste bezoek:
    2018-04-23 15:25:33

herpes in utero infecteren moeders van kinderen door bloed, en niet alleen tijdens de bevalling, maar alleen hen en niets anders.

Deel dit62013-11-26 23:43:51

  • Auteur: kers
  • Fan van het forum
  • Geregistreerd: 2012-07-17
  • Berichten: 313
  • Laatste bezoek:
    2016-08-14 13:18:23

ill labiale herpes in een vroeg stadium van de zwangerschap in een zeer eenvoudige manier, resultaatgericht verborgen lip- dochter, herpes virus, is gevaarlijk voor de foetus (evenals alle virale infectie, zelfs ARI), opgenomen in het complex TORCH infektsiy.Obsuzhdala deze kwestie met verschillende gynaecologen, therapeuten, zij zeggen dat zwangerschap moet worden gepland, drinken Valtrex vóór de geplande zwangerschap.

Deel dit72013-11-26 23:44:21

  • Auteur: Saule
  • bezoeker
  • Locatie: Almaty
  • Geregistreerd sinds: 2013-08-11
  • 0 berichten
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 33 [1984-11-15]
  • Laatste bezoek:
    2015-05-15 14:46:12

Ik lees wat alleen van invloed is als ik tijdens de zwangerschap geïnfecteerd of verergerd raak. En dus worden er antistoffen overgedragen, zoiets als enten.
Persoonlijk heb ik nog nooit in mijn leven herpes gekregen. De eerste twee zwangerschapstesten waren schoon. Ongeveer 4 jaar geleden werd zijn zoon ziek met een keelpijn, ml zoon onmiddellijk gecontracteerd. Ik had niets. Toen ik zwanger raakte, hebben mijn dochters de tests doorstaan ​​en heb ik antilichamen gevonden. Ze legden me uit dat ik met de ziekte strompelde, maar mijn lichaam loste antilichamen tegen en vybobatel. Ik word niet ziek en word niet ziek door antistoffen.

Deel dit82013-11-26 23:56:52

  • Auteur: Dead Moon
  • coryfee
  • Geregistreerd sinds: 2012-12-25
  • Berichten: 0 Leden:
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 26 [1992-01-12]
  • Skype: luna.
  • Laatste bezoek:
    2018-04-23 15:25:33

Saule
Nee, het punt is. dat het herpesvirus wordt overgedragen door druppeltjes in de lucht en in het lichaam blijft totdat de immuniteit afneemt. dan manifesteert het zich, omdat de antilichamen in het bloed.

Bewerkt door Admin (GMT + 04: 00-12: 00- 07:44:47)

Deel dit92013-11-26 23:56:57

  • Auteur: Ирина82
  • Admiraal van het forum
  • Locatie: Oekraïne, Kherson
  • Geregistreerd: 2012-06-28
  • Berichten: 0 Leden:
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 35 [1982-10-19]
  • Laatste bezoek:
    2018-03-10 13:23:32

Bij mij in de eerste helft van de zwangerschap zijn de herpes op een labium eruit gesprongen, met als gevolg een volledig linkszijdige gespleten lip, de lucht, de naamloze vennootschap. Nog een reden die ik niet zie, om eerlijk te zijn, ik zocht niet naar de redenen voor ons probleem

Deel dit102013-11-27 00:02:46

  • Auteur: Saule
  • bezoeker
  • Locatie: Almaty
  • Geregistreerd sinds: 2013-08-11
  • 0 berichten
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 33 [1984-11-15]
  • Laatste bezoek:
    2015-05-15 14:46:12

De dode maan
Het is jammer. Ik vond mijn versie meer leuk)))