Sumamed en chlamydias

Bij mannen

Sumamed in chlamydia wordt gebruikt bij de behandeling van acute en chronische vormen van infectie, veroorzaakt door micro-organismen Chlamydia trachomatis en Chlamydia pneumoniae. Het medicijn is een antibioticum van de macrolide-azalide-groep. De farmacologische werking wordt geleverd door de actieve component azithromycine, die de groei en vermenigvuldiging van pathogene bacteriën stopt door eiwitsynthese in hun cellen te onderdrukken.

Doseringsvormen en samenstelling

Door de verscheidenheid aan medicinale vormen van Sumamed kunnen artsen het gebruiken bij de behandeling van chlamydia bij patiënten van alle leeftijdsgroepen. De voorbereiding is gemaakt in de vorm van:

  • tabletten;
  • capsules;
  • poeder bestemd voor de bereiding van een orale suspensie.

Tabletten en capsules worden gebruikt bij de behandeling van chlamydia-infecties bij volwassenen en kinderen in de leerplichtige leeftijd. Besmettingscontrole bij kleine patiënten wordt uitgevoerd met behulp van een suspensie.

De tabletvorm van het medicijn is verkrijgbaar in de vorm van een filmomhulde pillen van blauwe kleur met een schuine rand. Tabletten worden geplaatst in contourplaatcellen van 3 en 6 stukken. Elke kartonnen verpakking bevat één plaatje met medicijnen.

Capsules Sumamed hebben een vaste hoeveelheid gelatine, wit en blauw. De inhoud van de doseringsvorm is wit of lichtgeel poeder. De capsules zijn verpakt in 6 stuks in blisters, die elk in een aparte doos met karton worden geplaatst.

Poeder wordt geproduceerd in de vorm van korrels van witte of lichtgele kleur, die, na oplossing in water, wordt omgezet in een homogene suspensie met fruit- en bessenaroma. Het poeder bevindt zich in de 50 ml-injectieflacons. De injectieflacons zijn afzonderlijk verpakt in kartonnen dozen en zijn bovendien uitgerust met een maatlepel of een spuit.

De werkzame stof van alle medicinale vormen van het geneesmiddel is azithromycine dihydraat. Het massagehalte in de tablet is 125 of 500 mg, in de capsule - 250 mg, in 5 ml suspensie - 100 mg.

Hoe het werkt op chlamydia

Sumamed - antibacterieel middel, dat wordt gebruikt bij de behandeling van chlamydia, overgedragen door seksuele en luchtdruppeltjes. Wanneer het wordt geconsumeerd, wordt azithromycine snel geabsorbeerd uit het spijsverteringsstelsel en gelijkmatig verdeeld over alle weefsels en fysiologische vloeistoffen in het lichaam. Een kenmerk van het actieve bestanddeel is het vermogen ervan zich niet in bloedplasma te concentreren, maar in cellen die zijn geïnfecteerd met chlamydia-infectie. Dit vermindert de negatieve invloed van het medicijn op het hart, de lever en de milt.

De halfwaardetijd van azithromycine uit serum is 40 uur, van geïnfecteerde cellen - 60 uur. De substantie wordt onveranderd uit het lichaam uitgescheiden, voornamelijk via de darm. Een klein deel ervan (ongeveer 6-12%) wordt via de urinewegen uitgescheiden.

Wijze van gebruik bij chlamydia

Behandeling van Chlamydia Sumamed wordt uitgevoerd na laboratoriumbevestiging van een zieke infectie. De keuze van de medicijnvorm van het medicijn hangt af van de leeftijd en het lichaamsgewicht van de patiënt.

In de maag gevuld met voedsel, wordt de absorptie van azitromycine vertraagd, dus het wordt aanbevolen om het medicijn 1 uur vóór de maaltijd in te nemen of 2 uur nadat het is afgelopen. Tabletten en capsules worden als een geheel genomen, zonder te kauwen en af ​​te spoelen met de benodigde hoeveelheid water. De suspensie vóór consumptie moet worden gemeten met een lepel of spuit en worden ingeslikt, weggespoeld met water of sap.

Wanneer Sumamed wordt gebruikt voor chlamydia, moet het behandelingsregime door de arts worden bepaald. Bij het opstellen overweegt de expert een stadium van ziekte en aanwezigheid bij de patiënt van begeleidende pathologieën. In de acute vorm van chlamydia-infectie wordt azithromycine gelijktijdig toegediend met probiotica en hepatoprotectoren. Behandeling van chronische chlamydia wordt meestal uitgevoerd door gelijktijdige toediening van Sumamed met hepatoprotectors, cardioprotectors, immunostimulantia, probiotica en sommige andere groepen geneesmiddelen.

De patiënt tijdens de behandeling moet onthouden dat het gebruik van medicatie in een ontoereikende dosis of op de verkeerde manier niet het verwachte herstel zal brengen. Om het succes van een antibioticatherapie te verzekeren, wordt de patiënt aangeraden om na een paar weken na voltooiing een tweede onderzoek te ondergaan voor chlamydia.

Contra

Voordat Sumamed wordt ingenomen, moet de patiënt bekend zijn met de lijst met contra-indicaties. Gebruik dit medicijn niet aan mensen die lijden:

  • overgevoeligheid voor de samenstellende componenten;
  • individuele intolerantie voor macroliden of ketoliden;
  • nier- of leverinsufficiëntie.

Elke medicijnvorm van Sumamed heeft zijn leeftijdsgrenzen in toepassing. Het is verboden tabletten 500 mg en 250 mg capsules te gebruiken bij de behandeling van chlamydia bij kinderen jonger dan 12 jaar. Opname getabletteerde vorm van het geneesmiddel met een dosering azitromycine 125 mg is gecontra-indiceerd bij patiënten jonger dan 3 jaar. De orale suspensie van Sumamed, verkregen uit poeder, is verboden te geven aan baby's die de leeftijd van 6 maanden nog niet hebben bereikt.

Informatie over de veiligheid van het gebruik van Sumamed tijdens de zwangerschap is niet beschikbaar, dus benoem het bij vrouwen tijdens de periode van het dragen van het kind mag alleen in geval van nood. Azithromycine wordt aangetroffen in de moedermelk, maar het effect op het lichaam van pasgeborenen is niet voldoende bestudeerd. In dit verband is het noodzakelijk om Sumamed van chlamydia voor te schrijven aan moeders die borstvoeding geven.

Ongewenste gevolgen van opname

Tijdens het gebruik van azithromycine kunnen mensen bijwerkingen van verschillende systemen en organen ervaren. De lijst met veelvoorkomende ongewenste effecten van het antibioticum omvat:

  • hoofdpijn;
  • pijn in de epigastrische regio;
  • boeren;
  • misselijkheid, braken;
  • diarree;
  • verminderde leverfunctie;
  • nierpijn;
  • dysurie;
  • aritmie;
  • hartkloppingen;
  • bloeddruk verlagen;
  • opvliegers;
  • slaperigheid;
  • allergische reacties (netelroos, huiduitslag, jeuk, anafylaxie, dermatitis, lichtgevoeligheid);
  • spier- en gewrichtspijn;
  • zwelling;
  • huiduitslag;
  • anorexia;
  • candidiasis van de vagina (bij vrouwen).

Medische praktijk kan optreden bij patiënten die worden gebruikt voor de behandeling chlamydia azitromycine, acuut nierfalen, slapeloosheid, duizeligheid, hallucinaties, toevallen, flauwvallen, stoornissen van het gezichtsvermogen en gehoor, interne bloeden, veranderingen in het bloed en ga zo maar door. D. Wanneer een De ongewenste effecten van therapie moeten door een arts worden bezocht.

Sumamed kan iemands duizeligheid, slaperigheid en andere symptomen die het concentratievermogen beïnvloeden uitlokken. In dit opzicht moeten patiënten die motorvoertuigen beheren of met potentieel gevaarlijke mechanismen werken gedurende de gehele behandelingsperiode van chlamydia-infecties de beschreven activiteiten niet uitvoeren.

Overnamemethode en kosten

Je kunt het kopen bij Sumamed apotheek als je een recept hebt. De gemiddelde prijs van verpakkingstabletten 125 mg is 330 roebel, tabletten 500 mg - 440 roebel per verpakking. Voor de originele verpakking met Sumamed-capsules moet de patiënt ongeveer 420 roebel betalen voor een fles met poeder voor de bereiding van een suspensie - 210 roebel.

Patiëntevaluatie

Patiënten die Sumadom-chlamydiose moesten behandelen, vertoonden positieve reacties op dit antibioticum. Het gebruik van het medicijn volgens het behandelplan van de arts stelt u in staat om voor 1 behandelingskuur van chlamydia af te komen. Bijwerkingen die zich op de achtergrond van de therapie ontwikkelen, zijn bij de meeste patiënten mild en gaan kort na de voltooiing van het antibioticum.

Behandeling van Chlamydia met Sumamedom-reviews

Hallo allemaal. Ik wil vertellen en vertellen hoe ik Chlamydiosis behandeld heb, met wat ik tegenkwam en hoe ik het toch deed. De eerste: de situatie is gewoon, ik sliep met een mooie meid en nu voel ik me 4 dagen lang in de penis jeuk en de toewijzing is wit-modderig.
Ik ga meteen naar de HPC. We hebben alle tests volledig afgelegd, maar de volgende dag zeiden ze dat we niets hebben gevonden... Ik ben geschrokken. Ging naar een andere KVD, ze vonden het ook niet, maar legden uit... dat ze alles behalve chlamydia nemen. Daarna ging ik naar het Research Institute of Epidemiology (CMD), waar ik tests doormaakte voor alle infecties, waarbij ik met succes chlamydia ontdekte.
De vraag is meteen, waar en hoe het te behandelen, als je niet werkt en er is geen manier om het te wrijven. Ik heb ongeveer 15 Moskouse klinieken gebeld. Behandeling van chlamydia van 5-15 duizend roebel, op tijd van een week tot een maand (althans zo beweerde urologen en venereologen). Geen geld. Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Hier is de enige assistent mijn INTERNET, alle hoop voor hem. Op verzoek "om een ​​vraag aan een uroloog of een arts te stellen" heeft mijn internet mij veel sites gegeven waar u een online vraag kunt stellen aan de arts. Jongens... het is allemaal rot. U kijkt, niet één van de artsen heeft u specifiek antwoord gegeven... dan kan worden behandeld en hoe, verwijzend naar misleidende medische ethiek en een hele reeks redenen, even onleesbaar. Mensen met een probleem wenden zich tot artsen online, vragen om hulp en wat is er voor terug. Kom naar de receptie... bij verstek zullen we niet zeggen... medische ethiek.
ON-LINE websites over de hele wereld zijn gemaakt, zodat een arts echt een internet kan raadplegen van mensen die om de een of andere reden niet naar een betaalde arts of naar een ziekenhuis kunnen gaan. Bij ons allemaal door "één" plaats. Hier verschilt dan bijvoorbeeld in mijn geval van intern overleg, van correspondentie. Ik heb een certificaat van analyse, waar bevestigd Chlamydia en alleen. En ik kan ook de datum van infectie opnoemen. ALL. Dit is genoeg voor 90% van alle artsen om een ​​behandelingskuur voor te schrijven... en er is niets om aan te tonen, alles is duidelijk.
Ook dat. Om dit te zeggen en te laten zien dat ik ergens heen moet. ABSOLUUT NR.
Maar artsen moeten geld verdienen... dit is hun salaris. En dus praat niemand over het behandelplan of echt andere antwoorden... alles is hetzelfde... KOM.
Het begon met mij... op pijn lopend.
Ik vroeg om hulp van een dermovenioloog. Ik kreeg Doxycycline-hydrochloride en Metronidazol voorgeschreven... duurde een week... geen verschuivingen. Vervolgens hebben ze TARIVID (ofloxacine) voorgeschreven. Duurde een week - het kan niet. Is begonnen met het doen of injecteren van ureitra chlorhexedin 0,05% gedurende 3 minuten (evenals de arts heeft verteld)
Verbrand de hele urinebuis, de witte ontlading werd vervangen door een saaie roestige... dichte... om te plassen, was het nodig om tegelijkertijd met pijn te huilen. Jongens... dit is zo'n pijn... dit is de tweede geboorte, waarschijnlijk... alleen voor een man.
Kortom... ik ben teleurgesteld... diepbedroefd... en zelfs als er een infectie is.
Hier vind ik per ongeluk op internet een uroloog-venereoloog uit een groot militair ziekenhuis in Moskou. Ik vertel hem alles, en hij vertelt me ​​het volgende:
"Ik kan vertellen u een cursus van de behandeling op dit moment toe te wijzen, bij verstek, en het resultaat zal 70-90%, de maximale snelheid van twee tot drie weken en complex in dat er niets, urogenitale chlamydia wordt behandeld helemaal odnotipnyim drugs, alleen worden genoemd, kunnen ze verschillend zijn. Dit kan tetracyclines (doxycycline), macroliden (bijvoorbeeld azithromycine (sumamed), fluorchinolonen.

25-10-2007 00:00, Nicholas
Michael, hallo, als je het forum nog steeds bezoekt, vertel me dan het aantal dagen voor elk (of een, maar het meest effectieve - voor een zeer goed lopende case) -schema.

28-10-2007 00:00, Michail
Wat het aantal dagen betreft: de meeste artsen, zowel venerologen als urologen, houden zich aan bijna dezelfde mening. Het verloop van de behandeling is niet minder dan 14 dagen. En als u een verwaarloosde vorm heeft, is het noodzakelijk om immunostimulerende middelen te nemen samen met sterke antibiotica. Toen begon hij te praten met een oude vriend, hij vertelde hoe hij in de jaren '90 een zeer verwaarloosde chlamydia behandelde. Hij kreeg SUMAMED (azithromycin), Metronidazole en Tarivid voorgeschreven. plus de Imunal. Twee weken later trok de chlamydia zich terug en was niet langer zichtbaar. Succesvolle behandeling. Maar het is beter om contact op te nemen met de KVD. Hoewel ze hetzelfde zullen benoemen. waarover we herhaaldelijk hebben gesproken.

11/06/2007 00:00, Mikhail
Summed is een van de meest succesvolle medicijnen. Als chlamydia niet wordt gestart, wordt het goed behandeld. Maar het is goed om de som geld te combineren. Ik weet het niet, hoe met je voorbereiding. Afmelden. hoe een cursus uit te voeren, laat iedereen zien hoe effectief dit is. Ik zal ook geïnteresseerd zijn om dit te leren.

11/06/2007 00:00, Alexey
Goede middag, vandaag nam de resultaten van Chlamydia (+), Ueraplasmosis (+). De arts heeft de behandeling voorgeschreven: Sumamed (500 ml) 2 tabletten eenmaal per week (op de 1e, 7e en 14e dag) en Fluconazol (150 ml) voor 1 capsule op de 7e en 14e dag. Hoe effectief zijn deze geneesmiddelen en de voorgeschreven behandelingsduur? Na het voltooien van de cursus, noteer de resultaten.

11/13/2007 00:00, Alexey
Bij mij een vraag bij de bovengenoemde schema's of plannen voor de behandeling van een chlamydia-infectie. Yunidox en Rulid nemen ze tegelijkertijd? Dat is 100 mg junidox + 150 mg Rulida en dit mengsel van tabletten moet met water worden gewassen? Of ergens op de andere?

Hoe Sumamed in chlamydia te nemen?

Voor de behandeling van een venerische infectie veroorzaakt door chlamydia worden antibiotica uit de macrolidegroep gebruikt. Meestal wordt Sumamed voorgeschreven voor chlamydia, wat een volledige genezing van de ziekte oplevert. Overweeg wat de basis is voor de populariteit van het antibacteriële middel in de dermatovenerologie en hoe wordt medicatie behandeld.

Samengevat tegen chlamydia

Chlamydia wordt veroorzaakt door bacteriën die zich op het slijmvlies van de urinewegen bevinden en een inflammatoire focus vormen.

Sumamed antibioticum bevattende actieve werkzame stof Azithromycin, doordringend tot de focus van ontsteking, vernietigt de wand van pathogene micro-organismen.

Behandeling van chlamydiose Sumamed biedt het volgende:

  • vernietiging van een groot aantal chlamydia (tot 95%);
  • snelle eliminatie van symptomen van de ziekte.

Bijkomende voordelen van het gebruik van Sumamed voor de behandeling van chlamydia zijn:

  • een eenvoudig behandelingsschema (het medicijn wordt eenmaal per dag gedronken);
  • laag risico op bijwerkingen;
  • de mogelijkheid van toepassing voor de behandeling van chlamydia bij zwangere vrouwen (klein risico op nadelige effecten op de foetus);
  • een klein aantal contra-indicaties;
  • vernietiging van niet alleen pathogenen van chlamydia, maar ook van andere urogenitale infecties;
  • het vermogen om de oude manier van leven te leiden (met de ontvangst van Sumamed moet alleen worden afgestapt van het gebruik van alcohol);
  • betaalbare kosten.

Met de onverdraagzaamheid van Sumamed krijgen patiënten een ander antibioticum voorgeschreven, dat een effect heeft op bacteriën bij de behandeling van chlamydia (vaker Erythromycin).

Regels van therapie

Het behandelingsschema voor Sumamed tijdens chlamydia is afhankelijk van de duur en de ernst van de infectie.

Volgens de duur van de stroom,

  • Sharp. De infectie is onlangs gebeurd.
  • Chronische. Infectie drong lang in het lichaam door en verliep asymptomatisch of met periodieke exacerbaties, vergezeld van het verschijnen van de tekenen van de patiënt van branden met urineren en het verschijnen van slijmoplossende afscheiding uit de urethra of vagina.

Hoe u Sumamed gebruikt, hangt af van de aard van het beloop van chlamydia.

acuut

Direct na infectie is de activiteit van chlamydia relatief laag, dus aan patiënten met chlamydia wordt Sumamed voorgeschreven volgens het volgende schema:

  • 1000 mg voor de eerste keer;
  • 500 mg in de volgende 2 dagen van de behandeling.

Het is belangrijk dat op de eerste dag een "shockdosis" wordt genomen, die tweemaal de dosering is voor daaropvolgende recepties. Dit is nodig om een ​​grote concentratie van medicijnen te creëren in de focus van een ontsteking.

Naast Sumamed voor de behandeling van acute chlamydia, moeten zetpillen met interferon en antibacteriële geneesmiddelen uit andere groepen (tetracyclines) worden gebruikt.

chronisch

Als chlamydia in een chronische vorm is overgegaan, wordt de behandeling verlengd. Aan de patiënt wordt het belangrijkste antibioticum Sumamed en een hulpantiviraal en myiostimulerend middel Interferon in kaarsen of tabletten voorgeschreven.

Het behandelingsschema van Sumamed met chronische vorm van chlamydia verschilt van de therapie die werd uitgevoerd in een acuut proces:

  • 500 mg in de eerste, zevende en veertiende behandelingsdag;
  • 1000 mg op andere therapiedagen.

Interferon wordt tweemaal per dag ingenomen.

Na 2 weken wordt de patiënt opnieuw geanalyseerd op chlamydia. Met indicatoren voor een succesvolle behandeling wordt de patiënt voorgeschreven om eenmaal per week Sumam te nemen in een dosis van 1000 mg.

De belangrijkste therapie voor chlamydia wordt niet alleen aan de patiënt voorgeschreven, maar ook aan zijn vaste partner, zelfs als er geen tekenen van de ziekte zijn gevonden. Profylactisch verloop van het medicijn (3 dagen van 500 mg) vermijdt de ontwikkeling van de ziekte, indien infectie later optrad of een meer krachtige immuniteit gedeeltelijk de activiteit van pathogene micro-organismen onderdrukte.

Samengevat effectiviteit in chlamydia

Hoe goed behandelt Sumamed chlamydia? Deze vraag wordt vaak gesteld door patiënten die dit antibioticum voorgeschreven hebben om tekenen van een geslachtsziekte te elimineren.

Voor het antwoord is het noodzakelijk om te overwegen wat er gebeurt in het lichaam na het innemen van de medicatie:

  • Na het innemen van het medicijn wordt de werkzame stof azithromycine actief geabsorbeerd door de wanden van de maag en komt het in de algemene bloedbaan terecht;
  • Met de bloedstroom wordt het medicijn afgeleverd op de plaats van het ontstekingsproces, nestelt zich in het gebied van de pathologische focus, en een onbeduidende afname van pathogene micro-organismen vindt plaats een uur na toediening;
  • Het maximale therapeutische effect treedt op 6 uur na inname van Sumamed (de benodigde hoeveelheid actieve stof accumuleert) en de dood van bacteriën begint;
  • Bij regelmatige dagelijkse inname blijft de therapeutische concentratie van Azithromycin bestaan;
  • Na de afschaffing van het medicijn worden de in het lichaam gevormde metabolieten die antibacteriële activiteit behouden, langzaam uitgescheiden met de lever gal door de darm.

Afleiding van de belangrijkste hoeveelheid metabolieten vindt plaats op de 5-7e dag. Deze eigenschap van Sumamed biedt, na het uitvoeren van shocktherapie voor chronische clamidiose, langdurige behandeling zonder schade aan het lichaam, het nemen van 1 tablet per week.

Volgens klinische onderzoeken biedt het gebruik van Sumamed in chlamydiose in bijna 90% van de gevallen volledig herstel bij acute en chronische infectie.

Waarom het medicijn niet helpt

"De arts stelt voor om Sumamed in chlamydia in te nemen, maar het geneesmiddel helpt niet veel," - soms hoor je van de patiënten.

Overweeg de belangrijkste redenen voor de lage effectiviteit van het medicijn:

  • Minder dan 6 maanden zijn verstreken sinds de vorige behandelingskuur. Veelvuldig gebruik van medicatie leidt tot een afname van de gevoeligheid voor het geneesmiddel en vermindert de effectiviteit ervan;
  • Ontbrekende medicatie. Het vermogen om Sumamed eenmaal daags te drinken wordt als geschikt beschouwd, maar patiënten kunnen vergeten een andere pil in te nemen. Bij acute chlamydia, of met initiële chronische therapie, heeft dit bijna geen invloed op de kwaliteit van de behandeling, omdat de actieve concentratie van metabolieten nog lang aanhoudt. Gewoonlijk wordt een afname in medicijndoeltreffendheid opgemerkt wanneer een chronische chlamydia-behandeling wekelijks wordt uitgevoerd met een enkele dosis van het medicijn. In dit geval beïnvloedt het overslaan van de dosis de resultaten van de therapie nadelig.

Een andere reden waarom Sumamed niet helpt is dat de infectie niet door bacteriën wordt veroorzaakt, maar door schimmels of virussen. Dit gebeurt wanneer een persoon met een geslachtsziekte aarzelt om naar een arts te gaan en op zoek is naar een behandeling op internet. Maar de symptomen van chlamydia zijn vergelijkbaar met die van andere urologische of venerische infecties, en Sumamed vernietigt alleen de bacteriële flora. Als na 3 dagen na het innemen van de medicatie de toestand niet verbetert, moet u een arts bezoeken en geen zelfmedicatie krijgen.

Sumamed werkt goed voor chlamydia en vernietigt pathogene micro-organismen, maar de arts moet de behandeling voorschrijven. Het is belangrijk te onthouden dat de drug regime is afhankelijk van het type en de ernst van de ziekte, en de verkeerde antimicrobiële therapie verergeren alleen de ziekte door het toenemende resistentie van pathogene micro-organismen tegen antibiotica van de macrolide.

Heeft u een fout ontdekt? Selecteer het en druk op Ctrl + Enter

Chronische clamidiose. behandeling

Totaal aantal berichten: 108

09/02/2011, Ekaterina Protasova
Ik had chlamydia, de eerste keer dat ik bijna 2 jaar geleden ziek werd, werd behandeld met Cycloferon. Heeft analyses overhandigd, heeft aangetoond dat dat in orde is. In een jaar heb ik weer analyses overhandigd en bij mij is er weer een clamidiose ontdekt. Ik kon niet opnieuw binnenkomen. Ik ging naar een andere arts en hij schreef me voor dat Genferon, nadat ik de behandeling had ondergaan, nog een maand verstreken was, dat ik de tests heb doorstaan. Het resultaat maakte me gelukkig, er is geen chlamydia. Hij is niet eens nu. inclusief Chlamydia kan worden genezen.

13/08/2011, Alain
Chronische clamidiose is geen leven. Dit wordt allemaal behandeld. Gewoon niet rennen. Chronisch wordt zwaar behandeld. Omdat chlamydia zich kan aanpassen en immuniteit voor antibiotica en andere medicijnen kan ontwikkelen. Maar ik deed het. Antibiotica, geneferon (verplicht voor algemene versterking van de immuniteit, zodat het lichaam de ziekte kon bestrijden) werden voorgeschreven.) Vitaminen, weigering van alcohol, het is ook noodzakelijk.

24/06/2011, Julia
Wat kan niet worden gebruikt bij de behandeling van chlamydia

11.05.2011, karinka
Ik haat het om op het internet te schrijven, maar ik besloot dat ik zou moeten helpen om geloof te krijgen in de overwinning op deze onzin, zij die wanhopig waren. Ten slotte is in de ELISA-test duurde 1,5 maand na de kuur plaats van "positieve" geschreven "twijfelachtige" en cut-off (kritische) kost normaal 0275 0263. Maar ik weet zeker dat dit alles is, het is een herstel. Een beetje van de prehistorie, ziek werd in september 2007, in oktober begon in het medisch centrum te behandelen, waren pillen, injecties en laser bestraling van bloed, gooide 500 dollar, een paar maanden bleek dat voor niets. Toen, alleen dan werd het niet behandeld, begon de lever grappen te spelen. Ik probeerde zelfs een schema dat een goede vrouw op een andere site beschreef, 2 - 3 maanden antibiotica, maar tevergeefs, maar wijzer en wist al dat zuivelproducten in behandeling niet kunnen worden gebruikt. Over het algemeen waren mijn vrienden wanhoop en slecht humeur. Maar hier ging ik om de lever te behandelen, de pijn aan mijn rechterkant was al ondraaglijk en ik ontmoette een therapeut die in de praktijk patiënten had genezen, ik vroeg om mij te behandelen. Over het algemeen 2 maanden lang behandelde hij de lever, en het was noodzakelijk om te behandelen, de arts legde uit dat met een zieke lever, 70% van de eigenschappen van het antibioticum niet wordt geabsorbeerd. Het was en is, ik woog: of te behandelen, ten koste gaat van hun gezondheid, omdat het spul ik geen pijnlijke symptomen gevoeld, als we kunnen bedenken, kan het bevallen door middel van een keizersnede, en dat de vrucht niet heeft gevangen verlaten door de pijp. Maar op een dag, toen ik naar de volgende druppelaar kwam, als onderdeel nikotinka was, ik was gebogen, zo veel pijn in de buik hebben nooit meegemaakt, een koud zweet brak uit in het hele lichaam. De dokter legde uit dat dit een clamidiose was, en toen besloot ik dat ik zou worden behandeld.
Nu de regeling: 10 dagen Rovamycinum, receptie instructie van de derde dag Rovamycinum intraveneus 3 ml, 2 pakketten, het werd gedaan onder toezicht en met de hulp van een arts, zoals het hoort hem zelfs met glucose verdund, en ga zo maar drie keer, verandert het in 3, 6.9 dagen. Eén dosis intraveneuze toediening vervangt slechts één pil. In het algemeen gesproken, in de tweede, in laatste instantie, voor de derde keer, intraveneus, moet er een bittere smaak in de mond zijn - dit betekent dat het lichaam al voldoende antibiotica heeft. Ook vanaf de eerste dagen, injecties Derinat in ampullen, één injectie per dag, strikt bewaard in de koelkast, maar niet in de vriezer, anders gaan de eigenschappen verloren. Zelfs met de zevende dag peroginal geprikt in 1 dag 50, tweede 100, derde 150, het was slecht wanneer 100 de sterkste rillingen heeft geplakt. Nadat rovamycin kenspar begon te drinken, heeft hij ook een sparflon 1-verpakking. De dokter zei dat dit voldoende is, maar volgens schattingen blijkt het slechts 14 dagen te zijn, en ik heb het al op internet gelezen, wat een minimale maand is. En toen besloot ik, omdat de lever de spanning kan weerstaan, ik zal de behandeling voortzetten. Overigens is deze site op het schema van Doctor X van 09.08.2009g. en besloot om kaarsen te gebruiken. In het algemeen zag nog eens 10 dagen midecamycine, daarna 20 dagen claritromycine, van de gekozen Hexicon 20 dagen 1 keer 's nachts en 10 dagen van clotrimazol ook' s nachts kaarsen. En aan het eind van de behandeling te pakken sumamed, maar dat moet zijn geweest voor niets, zag zijn laatste benen bij wijze van spreken)) Nogmaals, zuivel uitgesloten, geslacht was niet betrokken bij de behandeling, zoals het orgasme een of andere manier een positief effect op chlamydia, in een Internet afgetrokken. Over het algemeen is behandeling niet goedkoop, gemiddeld wordt 250-300 dollar verkregen, maar als ik bereken hoeveel ik deze 2,5 jaar heb uitgegeven, dan is dit normaal.
Ik hoop dat iemand iets heeft geholpen. Ik adviseer u ook om een ​​bekwame arts te hebben met wie u kunt overleggen, het is beter om het niet te vinden door te adverteren, maar door de aanbevelingen van uw vrienden of familieleden. En veel succes aan iedereen in de behandeling.

06/02/2013, Nika
Beste, Karinka! Ik wil echt behandeld worden volgens de methode die je hebt beschreven. Ben je in Moskou behandeld? Geef, indien mogelijk, de coördinaten van de therapeut. Doen nu zoeken vracha.U die alleen was niet veel geld besteed aan een overleg en zelfs om een ​​behandeling te benoemen is chronische chlamydia nog steeds opleggen van een standaard regeling voor 14-20 dagen alleen sraznoy variatie antibiotica. UBI aanbieding blootstelling krovi.No is dast.Govoryu die willen een druppelaar antibiotikov.Ved artikelen te lezen proberen, dat op dit hron.forme predpochtitelnee.Kak zo niet slyshat.Kazhdy biedt wat vroeger. Bij voorbaat dank! Ik hoop echt op je antwoord!

21/05/2011, volumes
karinka goedenavond, je kon me niet vertellen waar en met welke dokter je werd behandeld. Ik ben gewoon erg moe om zonder resultaat behandeld te worden.

09/08/2010, Nina
Marina, als het mogelijk is, vertel me als je in staat bent om chronische chlamydia te genezen en wat?

24/09/2010, Minika
In Moskou behandelen ze chlamydia en mycoplasmose in het medisch centrum van Filiks. Duur - 40 duizend per cursus. Lang - gemiddeld 9 maanden, in het contract het jaar. Geef een garantie - een jaar lang is vrijwel niemand opnieuw behandelen geweigerd en dan, maar dit gebeurt bijna niet. Degenen die al alles hebben uitgeprobeerd worden meestal behandeld.

18.12.2008, Lily
Van Chlamydia, erosie, ureaplasma, etc. kan alleen tampons genezen Mooi leven. Zelf was ik erg sceptisch altijd behoorde tot oosterse geneeskunde, omdat we gewend zijn ernstige drugs te behandelen, heb ik ook geprobeerd om te herstellen van een ureaplasma, maar helaas is het moeilijk om af te leiden van het vrouwelijk lichaam. Ik had een cervicale erosie, ureaplasma, chlamydia, coleitis en champignons (drozhevye bacteriën).Als ik het nemen van antibiotica, dan verdwijnen voor een maand van isolement en pijn en toen begon helemaal opnieuw. Ik dacht dat van ureaplasma het onmogelijk zal zijn om NOOIT genezen te worden. Maar ik verkeerd was, werd ik geholpen alleen tampons Mooi leven, ter wille van belang ga naar de website van dit product Beautiful leven en lees de reviews van de mensen die deze pads gebruikt, wordt u geschokt! Ikzelf was geschokt toen, na het aanbrengen van de eerste tampon, vloeistoffen van verschillende kleuren en wrongel uit me begonnen te komen, het was eng om naar dit alles te kijken. maar nu begrijp ik dat ik helemaal ontdaan ben van deze bacteriën en ureaplasma, chlamydia. Belangrijker vergeet niet om de vagina kamille wassen (doen douchen na het verwijderen van het staafje, omdat de tampon een sorptiemiddeleigenschappen en trekt een infectie, is een infectie die niet wordt gewassen bleef binnen haar, doen douchen). Dit is het enige medicijn dat ureaplasma en chlamydia kan brengen. Ga op de site zitten en overtuig uzelf van beoordelingen van andere mensen. Geloof me, er zijn zoveel mooie vrouwen in het Oosten voor niets. Na het aanbrengen van 3 tampons verbeterde mijn huidskleur en was de ontlading volledig verdwenen. Ik voel me goed en ik wil nu advies geven aan iedereen die last heeft gehad van ureaplasma en chlamydia en vele andere seksuele infecties.

01/14/2011, Fox
Mijn God, dit is onzin. Excuseer me, maar stuur je naar binnen. met hun tampons. ik vond een wondermiddel. zoals het woedend maakt, om ziek te lezen.

Alle pagina's over dit onderwerp:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Chlamydia. Hoe chlamydia te genezen?


Het is noodzakelijk om binnen twee weken een bloedtest af te leggen voor chlamydia. Als het weer negatief is - het is mogelijk om niet te behandelen (dan blijft de kwestie van de nauwkeurigheid van uitstrijkanalyses open)
Door de huishoudelijke manier wordt chlamydia zeer slecht doorgegeven, maar bepaalde voorzorgsmaatregelen, als de diagnose wordt bevestigd, bemoeien zich niet.

Alina
Ja, zo'n schema is van toepassing.

Hallo, Catherine!
Ik was verdwaald in de behandeling van chlamydia. Twee gynaecoloog schreef de behandeling, andere (bijvoorbeeld in de eerste sumamed er 1g een keer per week in tech 21 dagen, in een andere 6 opeenvolgende dagen van 0,5gr). Een andere besmettelijke ziekte arts, die ik echt vertrouw en die mijn problemen met de immuniteit, en de rest weet, schreef zijn plan, is het moeilijker, wordt berekend uit de dagen van de menstruatie, en omvat dergelijke immunostimulants, die niet in die was.
Vertel me, uit je ervaring, welke schema's meestal worden toegepast? Gekoppeld aan een cyclus? Naast het antibioticum, zetpillen, worden immunostimulantia gebruikt?

eva
Dit is normaal, het gebruik van medicijnen is geweldig, elke arts heeft zijn eigen ervaring en als er geen verschillen zouden zijn - artsen zouden niet nodig zijn, genoeg instructies voor het medicijn.
Hetzelfde geldt voor de vergelijking van sumamed en wilprofen. Elke arts heeft zijn ervaring met het gebruik van deze medicijnen en zijn mening over de effectiviteit ervan. Gouden tip: u moet van één arts worden behandeld.
Alle schema's die u hebt opgegeven, hebben bestaansrecht.

Ekaterina Svirskaya
Bedankt voor het antwoord en advies!
Het is correct dat één arts moet worden behandeld! Maar het blijkt dat mijn constante gynaecoloog in de pc weinig interesse heeft in andere problemen met mijn gezondheid. 2e persoon - een gynaecoloog, die ik voor het eerst in mijn leven ook zag. De 3e arts kent al mijn problemen met het immuunsysteem (vanwege atopische dermatitis), met haar hebben we dysbacteriose en Helicobacter behandeld. Hier is het kruispunt. het lijkt mij dat alle problemen in het lichaam op de een of andere manier op een alomvattende manier in aanmerking moeten worden genomen.

Behandeling tijdens de menstruatie

Hallo, kunt u mij vertellen dat ik was toegewezen behandeling (tsikloferon, terzhinan, sumamed) van chlamydia, maar ik heb morgen of overmorgen zal maandelijks beginnen, kan de behandeling of na een maand van start gaan, maar ik heb ook naar de procedure (magneet betadine vloeistof). Ik kan medicijnen drinken, injecties met menstruatie doen en daarna procedures, of beter allemaal samen. Med.sestra zei dat je geen kaarsen kunt nemen met menstruatie, en de instructies zeggen dat je het kunt.
Alvast bedankt.


Als ze worden gekozen op basis van het immunogram - ja, als 'van de kale' meestal geen hulp van hen, schade, echter ook.

N @ sty @
Antibiotica en tsikloferon beginnen met het begin van de menstruatie en lokale behandeling na beëindiging.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen berichten achterlaten en nieuwe onderwerpen plaatsen.

Chlamydia. Behandeling van Chlamydia

# 601 kendi4

Ik ging naar het licht

advertentie

# 602 mashuliyas

# 603 kendi4

Ik ging naar het licht

# 604 Y @ ndex

Een verblijfsvergunning ontvangen

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 35 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Orenburg

    # 605 kendi4

    Ik ging naar het licht

    # 606 kendi4

    Ik ging naar het licht

    # 607 Y @ ndex

    Een verblijfsvergunning ontvangen

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 35 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Orenburg

    Het gebruik van Azithromycin (Sumamed) bij de behandeling van chlamydia

    In veel landen van de wereld behoort urogenitale chlamydia-infectie het eerst tot de categorie van bacteriële ziekten en behoort tot geslachtsziekten. De belangrijkste ziekteverwekker is Chlamydia trachomatis.

    Elk jaar diagnosticeren 80 miljoen mensen het. Een dergelijk groot aantal infecties is om verschillende redenen te wijten. Het belangrijkste is het asymptomatische verloop van de ziekte. Om deze reden weet het paar niet dat een van hen deze infectie heeft. Je kunt jarenlang drager zijn van de ziekte en je bent er niet van op de hoogte. Deze onwetendheid leidt tot massale infecties en ernstige, en vaak onomkeerbare, gevolgen. Deze omvatten:

    • cystitis;
    • prostatitis;
    • onvruchtbaarheid;
    • Ziekten van de baarmoederhals, baarmoeder, aanhangsels;
    • pyelonefritis;
    • Problemen met de erectie.

    Dan zo gevaarlijke chlamydia? Symptomen van de ziekte

    De bacterie van het geslacht Chlamydia is de veroorzaker van de ziekte. In totaal zijn er twee soorten - één strekt zich uit tot dieren, en de tweede betreft een persoon.

    C trachomatis is op zijn beurt verdeeld in 15 ondersoorten. De meeste van hen veroorzaken ziekten zoals venerale lymfogranulomatose en trachoom. Slechts twee soorten bacteriën beïnvloeden de urogenitale organen van mannen en vrouwen en veroorzaken urogenitale chlamydia.

    Omdat de belangrijkste veroorzaker van de ziekte zich in een tussenpositie tussen de bacterie en het virus bevindt, is de ziekte moeilijk te diagnosticeren.

    Infectie met chlamydia gebeurt seksueel. Door besmette handen wordt linnenziekte niet overgedragen. Pasgeborenen krijgen het virus, in de baarmoeder van de besmette moeder en op het moment dat ze door het geboortegat gaan.

    De symptomen van de ziekte zijn zo laag-specifiek dat de persoon die ziek is ze niet kan onderscheiden van andere seksuele infecties.

    Symptomen van chlamydia bij mannen

    Symptomen van chlamydia bij vrouwen

    In de acute vorm van de ziekte in de ochtend kan er een afscheiding van glasvocht uit de urethra zijn. De uitwerpselen zijn niet significant in aantal en hebben een geelachtige kleur. Vaak is er jeuk, pijn bij het urineren, vrouwen hebben plakkerige schaamlippen.

    De algemene toestand van de patiënt blijft praktisch onveranderd. Na 10 dagen vanaf het moment van infectie verdwijnen de tekenen van infectie en gaat deze over in een chronische fase.

    Hoe breng je chlamydia naar schoon water?

    Diagnose van de ziekte met behulp van verschillende tests:

    • cultuur;
    • enzyme immunoassay;
    • Door polymerasekettingreactie;
    • Transcriptionele amplificatie.

    Na bevestiging van de ziekte, zal de specialist een behandelingskuur voorschrijven waarin een antibioticum aanwezig zal zijn.

    Behandeling van Chlamydia

    Het favoriete medicijn bij de behandeling van chlamydia

    De belangrijkste behandeling voor chlamydia is antibiotische therapie. Dit wordt verklaard door het feit dat de ziekte infectieus van aard is en een speciale intracellulaire locatie heeft van voor antibiotica gevoelige species van pathogeen.

    Het is vermeldenswaard dat niet alle antimicrobiële middelen de noodzakelijke therapeutische effecten hebben bij de behandeling van chlamydia-infecties. Geneesmiddelen die een patiënt kunnen redden van een ziekte zijn onderverdeeld in de volgende groepen:

    • tetracycline;
    • macroliden;
    • Fluoroquinolone.

    Bij het aanstellen van geneesmiddelen vertrouwt de arts primair op de volgende indicatoren:

    • Veiligheid, inclusief bij de behandeling van zwangere vrouwen;
    • Positief effect met ernstige symptomen en bij afwezigheid;
    • Eenvoudig in gebruik;
    • Ontbreken van negatieve invloed op de levensstijl van de patiënt;
    • Volledige afwezigheid of minimaal aantal bijwerkingen;
    • De mogelijkheid om de receptie over te slaan;
    • Uitgebreid behandelingsspectrum;
    • Betaalbaarheid door prijs.

    Een van de geneesmiddelen die aan alle vereisten voldoet, is Azithromycin of Sumamed. De structuur van dit antibioticum verschilt enigszins van de geneesmiddelen van de macrolidegroep. Dit medicijn kan resistent zijn tegen de werking van zuren. Azithromycine heeft het vermogen om te penetreren en zich te accumuleren in cellen die worden beïnvloed door chlamydia, waardoor de effectiviteit van de therapie wordt verhoogd.

    Behandelingsschema

    Complexe behandeling bestaat uit de volgende items:

    • Antibacteriële geneesmiddelen;
    • immunomodulatoren;
    • Hepatoprotectors, probiotica.

    Vanwege het vermogen van het medicijn om zich op te hopen in geïnfecteerde cellen, kan interactie met andere medicijnen niet optreden. Daarom veronderstelt de behandeling van chlamydia met Azithromycin monotherapie. Maar een dergelijke behandeling is mogelijk in een vroeg stadium van de ziekte.

    Immunomodulatoren en vitamines bij de behandeling van chlamydia zijn een essentieel onderdeel van de behandeling. Dit komt door het feit dat de infectie het menselijke afweersysteem onderdrukt.

    Met deze behandeling is het noodzakelijk om het uithoudingsvermogen van de lever te versterken, de darmflora te beschermen tegen de nadelige factoren die kunnen worden veroorzaakt door de inname van antibiotica. Hepatoprotectors en probiotica behoren tot dergelijke geneesmiddelen.

    • Azitromycine - 1 gram 2 uur voor de maaltijd, eenmaal daags;
    • Hepatoprotectors zijn mondeling;
    • Probiotica zijn niet vereist;
    • Immunostimulantia worden oraal toegediend.

    Trage ziekte:

    • Azitromycine - 1 g op de eerste dag van de behandeling, op dagen 2 en 3 0,5 g en gedurende 4 - 7 dagen 0,25 g Alle methoden zijn enkel.
    • Enzymen mondeling;
    • Hepatoprotectors intraveneus;

    Chronische ziekte:

    • Azithromycin - 21 dagen intraveneus;
    • Hepatoprotectors intraveneus.

    Bij afwezigheid van positieve resultaten van de therapie worden tetracyclines of fluoroquinolonen toegevoegd.

    Behandeling van Chlamydia met Sumamedom-reviews

    Behandeling van chlamydia metronidazol

    Welkom! Ik kreeg de volgende behandeling voor chlamydia voorgeschreven: 1 tafel per week gedurende 3 weken; Metronidazol op 1 t 3 r per dag; Карсил по 1 т 2 р в день; Kaarsen Livarol. Het is niet helemaal duidelijk waarom metronidazol werd voorgeschreven voor chlamydiae. Behalve voor hen, werd er niets gevonden in de analyses. De maag doet zeer pijn van tabletten, of het nodig is om metronidazolum te accepteren? Waarom zo'n atomaire behandeling?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Tatjana! Inderdaad, is metronidazol niet geïndiceerd voor de behandeling van urogenitale chlamydiose (het is mogelijk dat de arts niet te vertellen over de diagnose). Volgens de huidige standaarden (Russische en West), voor de behandeling van ongecompliceerde urogenitale Chlamydia trachomatis (ontsteking van de onderste kaart van het urogenitaal systeem) kan worden volstaan ​​met 1 g azithromycine (2 sumamed tabletformulering) eenmaal.

    Behandeling van Chlamydia

    Hallo Ik heb chlamydia gecontracteerd zoals 3 jaar geleden bleek, pas onlangs zijn de tests geslaagd, het werd bevestigd - chlamydia en ureplazma. De arts schreef deze behandeling voor: Unidox Solutab 2 tabletten per dag gedurende 15 dagen, fluconazol gedurende 7 en 14 dagen behandeling, injecties van Cycloferon 10 ampullen van 2 ml. Op 1,2,4,6,8,11,14,17,20,23 dagen.
    Het meisje dat mijn gynaecoloog meer antibiotica heeft voorgeschreven.
    Daarom is de vraag: is het genoeg voor mij om één Unidox te hebben om een ​​3 jaar oude chlamydia te behandelen?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Constantine! De duur van de infectie heeft geen invloed op het aantal voorgeschreven antibiotica. Volgens klinische richtlijnen dermatovenerologists Russian Society (2010) en de Centers for Disease Control and Prevention, 2010 (www.cdc.go v), voor de behandeling van urogenitale chlamydiose is genoeg om slechts één individueel afgestemde antibioticum (bv doxycycline - "JUnidoks Soljutab") nemen. Om de overtreding van darmflora te voorkomen, kunt u enterol-capsules nemen.

    Behandeling: gardnerella, candida, mycoplasma en ureaplasma

    Welkom! Ik passeerde de tests, en ik heb gevonden: PCR Gardnerella (Gardnerelle vaginalis), PCR - Candida albicans, PCR - gominis Mycoplasma PCR - Ureaplasma parvum. Hoe kun je dit allemaal snel en effectief genezen?

    Doctor PANARIN O.V.

    Lieve Anna! Op zich is de detectie van deze micro-organismen door de PCR-methode bij afwezigheid van klinische en / of laboratoriumtekenen van ontsteking van de urino-geslachtsorganen geen indicatie voor het doel van de behandeling.
    Afwezigheid van behandeling doe ik niet. Ik raad aan om intern contact op te nemen met de dermatoveneroloog.

    Behandeling van Chlamydia

    Goede middag! Geslaagd voor de test met behulp van PCR, onthulde chlamydia, 16 soorten soa positieve alleen dit, uw arts heeft een cursus JUnidoks Soljutab 1t 2 keer per dag, gedurende 10 dagen, het passeren van TSikloferon 1 sterft binnen 10 dagen, dan Vilprafen 1t 2 keer per dag voorgeschreven, in 5 dagen! Het gecontracteerde 18 dagen geleden, zonder enige twijfel, dus het lijkt erop dat op dit moment in een acute vorm van de ziekte, want er zijn zwakke ontlading in de ochtend en een lichte jeuk in de plasbuis.
    De vraag is, hoe effectief is dit schema? De arts adviseerde ook om laserbestraling met bloed uit te voeren. Is het überhaupt nodig?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Maxim! Volgens moderne standaarden (CDC.gov, Clinical Recommendations of the Russian Society of Dermatovenereologists, 2010) volstaat het om slechts één antibioticum te nemen voor de behandeling van urogenitale chlamydia. De microbiologische werkzaamheid van antibiotische therapie is meer dan 95%.

    Behandeling van chlamydia, ureaplasma en.

    Welkom!
    Door de PCR-methode werd chlamydia trachomatis, ureoplasm urealiticum (Parvum + T960), Gardnerella vaginaal, candida albicans gedetecteerd!
    Prompt, welke behandeling moet worden toegepast, zodat het niet zo duur is, en vertel mij, voor een partner, de behandeling van dezelfde ziekten! Bij de partner zijn ze niet in de acute vorm.

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste lelie! De behandeling wordt benoemd tot full-time adviserende receptie, waarop de patiënt schriftelijk instemt met geïnformeerde toestemming om medische interventie (artikel 20 van de federale wet van de Russische Federatie van 21 november 2011 N 323-FZ "Op basis van de bescherming van de volksgezondheid in de Russische Federatie").

    Chlamydia: behandeling

    Goede middag! Voor mij hebben de diagnose clamidiose gesteld en 3 antibiotica benoemd of benoemd: Ceforal Soljutab (ik heb al gedronken), nog steeds Vildrafen Solutab en Junidoks Soljutab (beide op 10 dagen een cursus). Het lijkt me dat 3 antibiotica te veel is. De echtgenoot kreeg gedurende 14 dagen azitromycine voorgeschreven en gedurende 14 dagen Wilprafen Solutab. Wat kun je adviseren?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Catherine! Het innemen van verschillende antibiotica kan zelfs ernstige schade aan de gezondheid veroorzaken. Het geneesmiddel Ceforal Solutab is niet geïndiceerd voor de behandeling van chlamydia. Volgens moderne normen, van de genoemde geneesmiddelen om de infectie veroorzaakt door te genezen C. trachomatis, voldoende innemen van Unidox Solutab-tabletten gedurende 7 dagen (een microbiologische efficiëntie van 98%) of 1 maal azitromycine 1 gram (microbiologische werkzaamheid van 97%).

    Beheersing van de genezing van chlamydia bij mannen

    Hallo In de winter werd hij behandeld voor chlamydia. In mei passeerde ik de analyse volgens de ELISA-methode IgG 1/5 resultaat is enigszins positief. Kan dit het gevolg zijn van een ineffectieve behandeling? Of er behoefte is aan de overdracht van de analyse door een methode PTSR? Bij negatieve PTSR is het mogelijk om de afwezigheid van een clamidiose te overwegen of te tellen of om het in een maand opnieuw af te geven IFA? Alvast bedankt.

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Anton! Beheersing van de genezing van urogenitale chlamydiose wordt niet uitgevoerd door ELISA en kan na 2 weken worden uitgevoerd door kweektest of PCR-methode 4-5 weken na het einde van de antibioticumbehandeling.

    Trichomoniasis bij vrouwen

    Welkom! Ik werd 2 keer behandeld voor trichomoniasis. De eerste keer dat hij werd behandeld, was alles in orde. Er waren veel leukocyten. Ik heb hier geen belang aan gehecht. Maar een maand later begon alles opnieuw. Ging naar de immunoloog, zij hebben samen met de venereologist een behandeling ingesteld. Ik dronk alle pillen. Maar nadat de behandeling voorbij was, verschenen de symptomen weer, jeuk, afscheiding. Heeft een smeer afgegeven. Leukocyten - volledig. Trichomonaden zijn niet gevonden. Kan Trichomonas opnieuw verschijnen? Het blijkt dat ik een acute ontsteking heb, na antibiotica. Wat moet ik doen? Hoe het aantal witte bloedcellen verminderen? Misschien heb je wat vitamines nodig?

    Doctor PANARIN O.V.

    Lieve Mariana! Voor de behandeling van trichomoniasis hoeft contact immunologie - zelfs terugkerende trichomoniasis geen manifestatie van aandoeningen van het immuunsysteem, behandeling van het immuunsysteem preparaten kunnen leiden tot ongeneeslijke autoimmuunziekte. Om de uitharding trichomoniasis regelen beter meer bakposev brengen (microscopie onvoldoende gevoelige methode voor het detecteren van Trichomonas). Toespraak tot de dermatoveneroloog voor het onthullen van de reden van het ontstekingsproces.

    Chlamydia-behandeling

    Welkom! Vertel me alsjeblieft wat te doen. Mijn man voor het huwelijk, zowel last van chlamydia werden behandeld (aangesteld metronidazol JUnidoks, immunomaks in injecties, en allerlei probiotica gepatoprotektory plus plaatselijke behandeling, zet GEPON de baarmoederhals). Het lijkt te zijn genezen, gedurende 3 jaar niets gehinderd, dan werden opnieuw chlamydia gevonden. Opnieuw behandeld (tsikloferon, safotsid voor 1 g gedurende 3 weken een keer, vobenzim, pyrogeen volgens het schema, ook probiotica, enz.). Ze overhandigden controletests na 3,5 maanden. Alles was negatief. Gedurende het jaar was er niets aan de hand, er was een langverwachte zwangerschap, maar de foetus stierf na 7,5 weken. We zijn opnieuw gegaan om alle tests af te leggen. Ik PCR onthulde chlamydia antilichamen in het bloed is er geen, de man in de HPC (welke methode niet zeggen) wederom vond een chlamydia. Hij heeft aangesteld Lavomax, JUnidoks, mikoflyukan, levolet, lornizol, Bion-3, Vita eenvoudige kaars Speman elke en zorg ervoor dat de prostaat te masseren voor 5000, hoewel de ultrasone signalen van prostatitis niet aanwezig is. Misschien kan deze ziekte niet worden genezen? En is deze behandelingsregeling effectief of gewoon een andere afpersing van geld?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Vilena! RODV beveelt aan om op twee manieren een onderzoek naar chlamydia uit te voeren, waarvan er één PCR moet zijn. Om chlamydia te elimineren, volstaat het om slechts één antibacterieel medicijn te nemen. Als een antibacterieel medicijn niet effectief is, wordt meestal een ander medicijn voorgeschreven. Geneesmiddelen van eerste keuze voor de behandeling van urogenitale Chlamydia zijn doxycycline (bijvoorbeeld pi. "JUnidoks Soljutab"), of azithromycine (bijvoorbeeld pi. "Sumamed" binnen 1 gram keer), microbiologische efficiëntie wat 97% en 98% respectievelijk (Lau CY, Qureshi AK Azitromycine versus doxycycline voor genitale chlamydia-infecties: een meta-analyse van gerandomiseerde klinische trials Sex Transm Dis 2002; 29:.. 497-502). De rest van de voorbereidingen die door u zijn opgesomd om een ​​clamidiose te behandelen, is nutteloos.