Behandeling van herpes homeopathie beoordelingen

Het voorkomen

Alles over het updaten van het forum - de gids HIER

We brengen de prachtige traditie van ons forum nieuw leven in - mensen helpen. Doe mee en doe HIER goed!

Auteur Pula, 12 mei, 2009

We zijn op Instagram

advertentie

  • Alle activiteiten
  • hoofd-
  • Adviescentrum
  • Archief van consultaties
  • Raadpleging van een homeopaat
  • Behandeling van herpes

IpsZona.ru Samara ouders 2007-2017

Samara ouders

activiteit

Mijn streams

Belangrijke informatie

loading...

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden.

1796 - homeopathie en vaccinaties

loading...

Klassieke homeopathie, vaccinaties en homeopathie

Genitale herpes bij mannen

loading...

Genitale herpes bij mannen

# 1 bericht dearann »07 okt 2009, 09:10

# 2 Bericht Julia Revenge »07 okt 2009, 13:21

# 3 Bericht dearann »07 okt 2009, 13:46

# 4 Bericht amk »07 okt 2009, 15:07

# 5 Bericht dearann »07 okt 2009, 15:20

# 6 Bericht Julia Revenge »07 oktober 2009, 15:24 uur

# 7 Bericht Gomeofan »07 oktober 2009, 15:35 uur

Re: Genitale herpes bij mannen

# 8 Bericht klisteer »07 okt 2009, 16:02

# 9 Bericht dearann »07 oktober 2009, 16.35 uur

# 10 Bericht klisteer »07 okt 2009, 17:12

Homeopathie van herpes

loading...

Meisjes, hebben me al genitale herpes gegeven! Terwijl we een zwangerschap plannen, wil ik beter worden van alle zweren. Heeft in een apotheek gelezen over agent Simplex-Nosod inel. Het is niet duur, wordt verkocht in ampullen voor injecties, belooft ongeveer een jaar lang herpes te verwijderen, totdat je de cursus herhaalt. En een groot pluspunt, het is homeopathie. Heeft iemand het geprobeerd? Hoe zijn de beoordelingen?

Ik ken het probleem met herpetische uitbarstingen niet door geruchten. Op een bepaald punt in het leven alles wat ik zo zat was dat ik ging zelfs naar de immunoloog, geslaagd voor de test en kreeg de standaard behandeling: Valtrex (het drinken van bijna alle de rest van zijn leven), doordring Panavir, smeer ze goed. Lees op internet dat, terwijl je deze medicijnen neemt, er geen huiduitslag is en dan weer een geweldig + toxisch effect op de lever. Ik besloot om een ​​alternatief voor Iherb te zoeken, het goede is dat er een hele sectie over Herpes is Een van de meesten.

Meisjes, ik wil delen met u, die nuttig zou kunnen zijn. Herpes pijn op zijn gezicht in het dagelijks leven is niet erg goed, en nog erger bij de planning. Mijn arts ginekolok- homeopaat, adviseerde prodelat injecties Echinacea compositum 10pieces, drie keer per week, en zei dat na deze injecties herpes zal me niet de moeite voor een lange tijd, doe deze injecties en vóór hun eerste zwangerschap, natuurlijk ook voor de rest van de zwangerschap is niet genoeg, maar hun het kan worden gedaan in de staat, maar het is beter om een ​​arts te raadplegen in deze zaak.

Gezien de ziekte van de zoon en de gevolgen ervan, overwoog ze manieren om de immuniteit te versterken. In de eerste plaats heb ik zeker frisse lucht, zee en zon. Maar als gevolg van vele omstandigheden om te vertrekken met zijn zoon naar de Krim aan familieleden voor het midden van juli zal niet werken. Hier zitten we over het algemeen ook niet thuis. We lopen gemiddeld 2 uur gemiddeld 2 uur in elk weer. Kleedt normen - om niet te bevriezen en niet om te koken)) Maar vandaag op zijn lippen weer deze fucking herpes. Trouwens.

Over Oleg's immuniteit en de mijne. In de kindertijd had ik chronische rhinitis, adenoïden, otitis. Vreselijk nasaal, dashala-mond en vaak verstikt. Op de oudere leeftijd bereikte chronische tonsilitis verschrikkelijke Oleg vanaf de geboorte zwol, lymfadenitis begon, frequente zwelling van de quinck, adenoïden van de 4e graad, amandelen gevonden op elkaar. Ik was elke 3 weken ziek! Dag na dag. Ik en Oleg dronken veel medicijnen, behandelden herpes, secundaire immunodeficiëntie van Oleg werd behandeld. Overgegeven spreuk over allergenen, hoewel dit afval is, zoals veel artsen zelf zeggen! Op het einde.

Nogmaals herpes uitgegoten. Onlangs (na 2 kuren met antibiotica voor de behandeling van adnexitis), lijkt het bijna elke cyclus vóór de maandelijkse. Ik weet dat hij tijdens de zwangerschap onherstelbare schade aan de foetus kan toebrengen. Ik wil iets doen om de frequentie van recidieven te verminderen en dienovereenkomstig het risico op infectie van de foetus verminderen. De vraag is gerijpt: waar moet het adres? Voor de specialist infectieziekten? Voor de Viroloog? Voor de dermatoveneroloog? Voor de immunoloog? Wie behandelt dit probleem? Er zijn veel meldingen over herpes, iedereen zegt dat je immuniteit moet ondersteunen, herpes naar een slaaptoestand moet brengen, maar HOE. Ik drink de hele tijd vitaminen.

Meisjes, ik ben niet blij dat ik contact heb opgenomen, er zijn nog meer vragen, er zijn nog geen antwoorden. Ofwel heb ik gebrek aan geduld, of homeopathie is niet van mij, of de dokter heeft niet benaderd, of ook hier moet alles "ondergedompeld" en grondig bestudeerd worden. Aan het einde van mijn bericht Een belangrijke vraag voor mij, heel erg op de antwoorden van meisjes die met een homeopathie op een kort been zitten te wachten. Dus, in volgorde. Ik schreef me eind mei in bij een homeopaat en schreef deze post hier: http://www.babyblog.ru/camunites/post/inakoi/3156557 30 april.

Geen enkele post die ik schreef over hoe vaak Ilyukha ziek begon te worden vanaf het moment dat we naar de kleuterschool gingen. Probeerde te zoeken naar de oorzaak, Nou herpes in het bloed en CMV is al duidelijk, maar al in het stadium van chronicisatie (hoewel het rustgevend is). Ik schreef over het feit dat ik een goede lora heb gevonden en zij zei dat we een verzwakt slijm hebben, om niet te zeggen dat er praktisch geen sprake van is, vanwege een onjuiste behandeling bij infectieziekten. Ze heeft ons drie maanden lang een cursus homeopathie voorgeschreven om het slijmvlies te herstellen: euphorbium.

Ik weet niet hoe je bent, maar we hebben een regelmaat - als we zonder medicijnen gaan, wordt iedereen ziek en staan ​​we op in de apetek in de rij van het lijden (vooral in het "Sovjet" zuiden). Maar als je niet te lui bent en de ogrooin tas van het behang haalt, dan is alles zoals komkommers, een maximum snot voor een paar dagen (en zelfs dan zondig ik op mijn tanden). Onze EHBO-kit is op vakantie voor kinderen en volwassenen. Plots komt er iemand van pas. Natuurlijk neem ik iets, iets is er niet, ik print het elk jaar uit.

Vandaag mijn koude op het gezicht onder de lip herpes wordt toegevoegd (((((((((((((ik hoop dat het niet heel eng Antilichamen hebben de lab tests kan helpen uw arts voorgeschreven:... Engystol 0,5tabl met 2 keer in dn onder de tong (het is homeopathie), zalf viferon op de wond en kaarsen viferon 1 per nacht. Daar heb je het. de meesten zouden thuis zijn, zoals 15 beloofde te schrijven, moe onder de wind waait leugen. allemaal door deze verdomde ziekenhuis. kindje mijn lijden zou moeten.

Ik heb hier niet lang geschreven. Er gebeurde heel veel in het leven en het was noodzakelijk om te begrijpen. Ik stopte met werken ondanks het feit dat het voor ons financieel erg moeilijk werd, maar ik besloot dat het beter zou zijn. minder stress zou mijn gewonde lichaam moeten helpen gezond te worden en zich tijdens de zwangerschap voor te bereiden. nu het belangrijkste. en zwangerschap. 3 maanden verstreken sinds ik het werk verliet en 2 maanden omdat ik intens bezig ben met het rondrennen van de doktoren en het kiezen van een gynaecoloog die mijn oplettende hersens wel zou hebben aangeroepen.

1. Over homeopathische remedies en watergeheugen. De oude arts en filosoof Paracelsus voerde aan dat "elk medicijn vergif is en dat alleen een dosis het medicijn tot een medicijn maakt". In de traditionele geneeskunde worden "grote" doses medicijnen gebruikt. In dit geval is het therapeutische effect vaak vergelijkbaar, en soms minder uitgesproken dan de bijwerkingen: "de ene traktatie, de andere kreupele." Om de bijwerkingen van medicijnen op de organismen van de patiënt te verminderen, probeerde S. Hahnemann (de grondlegger van een alternatieve veilige homeopathische behandelingsmethode) medicijnen met water te verdunnen. Het effect overtrof de verwachtingen, met een duidelijke daling van de toxische effecten op.

Aan mijn zoon snel 3 jaar, adenoïden, constante snot vorig jaar. De lokale Lor heeft ons helaas niet geholpen. Maar ik kwam op het internet op de "Cradle of Health" op Proletarsky Avenue, lees een goede recensie over de dokter Ponkratenko. Geroepen, zeg ik - schrijf ons aan Laura, ze praatten tegen me, specificerend dat het probleem hem aanbeval, zei, heel succesvol adenoïden geneest. Als gevolg hiervan keek deze arts meer dan 40 minuten naar het kind. heel voorzichtig, gevraagd naar de manier van leven, gewoontes, enzovoort. Heeft de behandeling 2 weken benoemd of benoemd. misschien ben ik vroeg en vroeg gelukkig.

"Probeer te vergeten over artsen. Water koud doekjes, als je gezond wilt zijn! Wees matig in kleding en voedsel, Zorg ervoor dat land en water, overal en altijd zeker en wees niet bang, mijn vriend, waar dan ook! Je bent niet Kuta niet verbergen voor de wind neus Zelfs in een ernstige, belangrijke vorst. Loop rechtdoor en niet gebogen zoals sommige vraag! alle nuttige zon, lucht en water! aan de ziekte van ons altijd helpen. uit alle kwalen van alle nuttige zon, lucht en water. "(Lebedev-Kumach).

Taki we zijn ziek geworden! Over mijzelf, ik was allemaal verheugd over wat een gezond kind we hebben, iedereen was al in het ziekenhuis, en we hebben vaak gelopen, groeien in modder en kou zoals het hoort, dus we zijn verhard en goed, plus de GW ter ondersteuning van de immuniteit. maar nee!

Alsof het over Rosaole en veel meer over wat. Lees het, neem een ​​beetje tijd. Zeer informatief artikel. EOK link Diagnose voor ons allemaal... Geplaatst op 10/01/2012 12:16 | Geneeskunde Dergelijke brieven zijn al eerder geweest, maar ik heb ze op de een of andere manier kalmer gezien - beantwoord, en dat is alles. Nu wordt alles op de een of andere manier anders ervaren: of het moe is om ergens op te hopen, of het ouder is, of gewoon wanhopig kijkt hoe het elke dag slechter en slechter wordt. Plus dit verschrikkelijke geratel over.

Alsof het over Rosaole en veel meer over wat. Lees het, neem een ​​beetje tijd. Zeer informatief artikel. EOK link Diagnose voor ons allemaal... Geplaatst op 10/01/2012 12:16 | Geneeskunde Dergelijke brieven zijn al eerder geweest, maar ik heb ze op de een of andere manier kalmer gezien - beantwoord, en dat is alles. Nu wordt alles op de een of andere manier anders ervaren: of het moe is om ergens op te hopen, of het ouder is, of gewoon wanhopig kijkt hoe het elke dag slechter en slechter wordt. Plus dit verschrikkelijke geratel over.

Een zeer lange post over "fuflomycins". Voor wie het interessant is - vraag ik het onder kat. Wie is niet geïnteresseerd - tot ziens. Reacties als "En waarom zovelen hebben geschreven, ik ben nog niet klaar met lezen" of "En ik help nog steeds" zal ik verwijderen, geen belediging. De lijst is samengesteld op basis van het ontbreken van overtuigende gegevens over de effectiviteit van geneesmiddelen op basis van gedeclareerde indicaties, zoals vereist door bewijsgeneesmiddelen, evenals een gebrek aan gezaghebbende bronnen en aanbevelingen. Hier is het mogelijk voor een persoon om dit hele onderwerp uit te leggen en te vragen: "Begrijp je het?" - hij of zij.

Nou, op zaterdag, ik heb nog steeds naar de homeopaat, ze keek mijn echografie, en benoemd jodium voorbereiding op schitovitki zei sparavitsya lichaam zelf, heeft meer geneesmiddelen voor immuniteit gegeven, en door meesyats gaan haar ingeënt tegen herpes en tsitomegavirusa te zetten. Op maandag, noemde haar T in Krasnodor, vertelde haar het sluiten van de Amerikaanse small-cystic eierstok en endometrium dat 4,6 mm in de voorkant van M, zodat ze vertelde me: "Dus wat, het betekent niets, doe een ander ultrasound" Hier zo.

Alsof het over Rosaole en veel meer over wat. Lees het, neem een ​​beetje tijd. Zeer informatief artikel. EOK link Diagnose voor ons allemaal... Geplaatst op 10/01/2012 12:16 | Geneeskunde Dergelijke brieven zijn al eerder geweest, maar ik heb ze op de een of andere manier kalmer gezien - beantwoord, en dat is alles. Nu wordt alles op de een of andere manier anders ervaren: of het moe is om ergens op te hopen, of het ouder is, of gewoon wanhopig kijkt hoe het elke dag slechter en slechter wordt. Plus dit verschrikkelijke geratel over.

Ik ging vandaag naar de plaatselijke gynaecologie kliniek. Ik heb het pas de tweede keer, ze begint me steeds leuker te vinden. Attent, welwillend, ik bracht opnieuw 40 minuten door bij haar receptie.

Alsof het over Rosaole en veel meer over wat. Lees het, neem een ​​beetje tijd. Zeer informatief artikel. EOK link Diagnose voor ons allemaal... Geplaatst op 10/01/2012 12:16 | Geneeskunde Dergelijke brieven zijn al eerder geweest, maar ik heb ze op de een of andere manier kalmer gezien - beantwoord, en dat is alles. Nu wordt alles op de een of andere manier anders ervaren: of het moe is om ergens op te hopen, of het ouder is, of gewoon wanhopig kijkt hoe het elke dag slechter en slechter wordt. Plus dit verschrikkelijke geratel over.

In het verlengde van dit thema http://www.babyblog.ru/community/post/01medicina/1742011 de volgende dag met een kind, alles was goed tijdens de dag en 's nachts. Ik denk dat we op maandag toch naar de dokter gaan. Op zaterdag, de tweede dag van de slaap 'rebonochka opnieuw gebeurde dit hysterie, een uur kon niet rustig ((We hebben dringend het vinden van een betaalde arts, maar alleen op zondag, was ik geschokt wachtte voor de nacht.' S Nachts, vreemd genoeg, mijn dochter sliep min of meer normaal Op zondagmiddag stijgt de temperatuur naar 38,5, het kind is wispelturig, slaapt noch eet.

Hallo allemaal! Op de Dag van Kennis!)) Heeft vandaag Ging naar de CF doen een echo in de eerste fase, en tonen dat de nieuwe hormonen die ik moet dit keer als een directe buurt van het ideaal, zelfs een of andere manier saai)) True MB napropisyvala nog allemaal verschillend, maar zei dat alles goed met me ging, en dat ik niet deed alsof)) Dus, 23DC. Voor vitamine D voorgeschreven Vigantol (beter) of Akvadetrim. De laatste die ik achterliet bij het protocol, dus ik maak het af. 4 druppels vóór het protocol, twee in het protocol.

Chufut-Kale (Bakhchisaray), augustus 2010. Begin mei (ik weet niet hoe lang, misschien twee weken, misschien een maand), heb ik met mijn man besloten dat Pavlik naar de zee moet worden gebracht naar Sevastopol. We zullen samen eten met Pavlukha, de man van het huis / werk / studie. Het klimaat in Moskou is niets voor ons. Over het algemeen bezoeken mensen hun gedachten over het veranderen van hun woonplaats in toenemende mate, maar waarschijnlijk is dit niet realistisch. Hier heeft mijn man werk, studeert. Onze ziekte gaat niet voorbij. het tweede jaar is al voorbij (bij ons een reactie op een virus van herpes Epstein-barra). Immuniteit houdt niet op.

Vandaag is mijn cirkel plotseling gesloten. Ik heb het mijn dochter verteld en ze is klaar voor de gebeurtenis, de geboorte. De tijd vloog snel voorbij, dat is al de tijd. Ik vond het leuk om zwanger te zijn !! Heel erg bedankt man voor deze magische zwangerschap! Hij heeft me gelukkig gemaakt! Met plezier zullen we herhalen !! Hij is blij met de dikbuikige vrouwelijke figuur :) En nu zal ik proberen alles te onthouden en op te schrijven ter nagedachtenis:

Anna, goedemiddag, ik vroeg je een vraag over adenoïden van 2 graden (tegen het kind 2 jaar) 25.12, hartelijk dank dat er gereageerd heeft! Je schreef dat de provocerende oorzaak van adenoïden de herpesvirussen kunnen zijn, we hebben al 5 maanden cervicale lymfeklieren gehad, wat best mogelijk is. Daarom wil ik u vragen of ik erop kan staan ​​dat de kinderarts ons een richting geeft voor het doneren van bloed voor virussen? (Het is alleen dat het geld erg krap is, terwijl in het kraamkliniek). De kliniek behandelt alleen de symptomen en geen van beide wordt meer gedaan.

Ik weet niet eens welke categorie ik moet opnemen.. Waarschijnlijk in "medicijnen" Tegen de achtergrond van algemene hysterie over de griep, naast het totale eten van fuflomycinen, lees ik dat veel mensen geloven !! in het effect van Oscillococcinum. Omwille van de interesse heeft ze Wikipedia net geopend. en. lezen we:

Het kantoor van een homeopathische arts in Orel werd geopend. Nu kunt u uzelf en uw kinderen op een veilige en effectieve manier behandelen. Ziekten die homeopathie behandelen zijn heel verschillend: Gynaecologie: myoma van de baarmoeder; endometriose; adenomyose; Eierstokcyste; Ontsteking van de aanhangsels; menopauze; Hyperplasie van het endometrium; Poliepen van het baarmoederslijmvlies; Hormonale ziekten; osteoporose; Enuresis (urine-incontinentie); spruw; candidiasis; mycoplasmose; bacteriële vaginose; chlamydia; Ureaplasmosis Endocrinology: Nodular goiter; Auto-immune thyroiditis; hypothyreoïdie; Diffuse giftige struma; Cyste van de schildklier; Hormonale ziekten; Diabetes mellitus; hirsutisme; Osteoporose Mammologie: Mastopathie (diffuus, nodulair); Borstcysten Pediatrie: adenoïden; zere keel; amandelontsteking; Frequente verkoudheid.

Hallo allemaal. Ongeveer drie dagen geleden werd ik ziek zonder acute luchtweginfecties zonder temeratuur. Veroorzaakte de school. de therapeut, en ze verklaart me dat ik niets benoem of nomineer, dat ik behandeld word door nationale agenten en een snor. Over het algemeen had mijn hoofd twee dagen pijn, ik kon niet stoppen met niezen. Hier is afgetrokken dat het mogelijk is een homeopathie, type otsillokoktsium (ik kan niet zeggen, niet dat wat te schrijven). En met ijver deze twee dagen legde ik op thee, paarden en homeopathie. Het leek beter te worden. En vanochtend, besprenkeld met herpes, ben ik acyclovir. Hoewel het onmogelijk is, als er niets wordt gedaan, zal het blijven gieten. Verdorie, het is hetzelfde.

Da..vot zoals altijd, als er iets is bang voor, en mijn eerste zwangerschap sluchitsya..vsyu De dokter maakte me bang, ziek en je kunt niet ai-yai-ay..kogda kreeg herpes op de lip, druipend druipt me in de dagkliniek. En nu alle verkoudheden en legde neus en keel en hoesten onder konets..sideli met zijn zoon thuis voor drie regenachtige dagen zal niet vyhodili..doprovetrivalas ik waarschijnlijk (((zoon begonnen niezen, snot gieten, dan is de temperatuur. Ik aanvankelijk bewaakte zich met honing, kamille thee, neus nazaval. en zijn zoon behandeld polnotsenno..cherez paar dagen koorts is verdwenen, en ik heb een vreselijke start van de keel scheuren ((I gespoeld hlorfiliptom, kamille thee.

Was onlangs bij de reproductoloog. Hij keek me achterdochtig aan toen ik sprak over basale temperatuur en homeopathie (borium baarmoeder, sporich, linden, rode borstel, salie). Hij zei dat de behandeling met deze kruiden niet wetenschappelijk is bewezen, maar de methode van BT is verouderd en niet informatief. In het algemeen, als iemand een afspraak wil, dan is de actie "Acceptatie voor 1 roebel" als het eerste bezoek in de DCO is. Ik raad u aan de volgende tests te doorstaan ​​en met de resultaten al naar de arts te gaan en te handelen: voor vrouwen 2-4 dagen van de prolactinecyclus, FSH.

Ik dacht al dat in deze B. deze Byaka me niet zal inhalen, maar nee. Ik blies opnieuw uit en een pijnlijke plek kroop onder mijn lip uit, herpes like. Deze tegenslag overvalt me ​​een keer per jaar stabiel, vaker in de zomer en in een tocht. En het gebeurde. Antistoffen, godzijdank, dat is waar. Ik vond dat onder de vorige B. Ik kreeg Guinee voorgeschreven: de halflever. 2 keer per dag onder de tong (dit is homeopathie), zalf viferon op de wond en kaarsen viferon voor 1 per nacht.Ik beperk me waarschijnlijk tot zalf.

En ik heb al geen kracht. Drie of vier dagen in de tuin en de neus liggen, het snot krabbelt slecht, ze knarsen ergens naar binnen, dan komen de greens samen, er is geen temperatuur. Verschillende behandelingen werden geprobeerd, homeopathie, Nazonex, laser, koekoek, complexe druppels. Hij geneest ook alles op een nieuwe manier. Analyses die alleen niet al voorbij waren. Uitstrijkjes zijn altijd perfect schoon, zelfs als er groen is, op verschillende plaatsen wordt ingeleverd. Overhandigde alle soorten herpes, Epstein Barr en zo, er is niets PCR. Bloed uit de ader toonde aan dat CMV ooit hersteld was, maar nu is het niet in actieve vorm.

Gewoon huilen... Ik ben heel erg.. Ik ben meer dan een week ziek. koude in de vorm van, ten eerste, een zere keel en zeurende hoest, trad vervolgens griezelig nasmork..nachala spoelen sinussen en als gevolg beide oren heeft gelegd (((En zelfs vandaag de dag, en kreeg herpes. Damn! Wat een onzin die (((I Ik ben bang dat dit van invloed kan zijn op het kind

Product ziekte Fabrikant Prijs Adenoidnet (complex №123 korrels) 10 g Adenoides Krasnodar regionale centrum van de homeopathie ---- Adenoidosan 1 korrels adenoids, Kids Homeopathische medische en sociale centrum van Novosibirsk ---- daalt IOV-the kid barberry computer 25ml Adenoides Taleon-A ---- Kaltsinorm (complex №29) korrels 10 g amandelen, dermatitis, maag-darmkanaal, verwondingen, kneuzingen Krasnodar regionale centrum van de homeopathie ---- Coenzyme compositum ampullen adenoids, oogziekten, keel en vaatziekten, aandoeningen van de luchtwegen, aandoeningen van de lever en galstenen Zira, Ziekten van het endocriene systeem (de schildklier en vaatziekten, diabetes), spataderen.

Hier zijn die op! Bereidde mijn lichaam voor op de bevalling! Super, nicho not say! Is uit herpes gesprongen. Ik weet niet eens wat het lijkt genitale, maar het is in het kader van het stuitbeen!) Wat een belachelijke plek! Nou, het is me je lichaam is nog steeds dankbaar te zijn, want hoewel hij dit spul per week gooide voor de bevalling, maar in ieder geval in het geboortekanaal. En hoe meer er zijn een paar dagen dat het zou behandelen en ik hoop dat zal niet sturen roddomme Caesarea, simpelweg omdat van besmetting zorgen. Het lijkt erop, waar de herpes en waar het kind wordt geboren, wel, geen vriend van hen.

Tot nu toe herinner ik me met emotie hoe ze me alles vertelden over hoe moedig ik was dat ik na het Constitutionele Hof besloot tot het EP. Geprezen, bijna als een held beschouwd. Maar eigenlijk was ik vreselijk bang, soms was ik bang voor tranen. Daarom lees ik alle mogelijke sites en bronnen over het voorbereiden van het lichaam op de bevalling. Zoeken had veel en niet altijd gemakkelijk. Wat te drinken - het is begrijpelijk, het is niet altijd duidelijk hoe :) ik wil delen, misschien heeft iemand het nodig. Voor samenvatting info onder cat. :)

Dit is een soort blik. :( Ik vertel je in detail.

Goede middag, Svetlana! Mijn zoon heeft chronische adenoïditis. Adenoïden van 2-3 graden, heel vaak is het ziek: een rhinitis, ARVI, exudatieve otitis. Voor de periode september-november 2013 is het al 3 keer ziek. We worden waargenomen bij KNO van de arts, op zijn aanbeveling hebben we analyses overhandigd. Antilichamen tegen menselijke herpes van type 6, IgG; antilichamen tegen het Epstein-Barr-virus (VCA), IgG; antilichamen tegen cytomegalovirus, IgG. Immunoglobulinen van klasse E (IgE) waren normaal, antilichamen tegen Herpes symplex-1,2-virussen, IgG werden niet gedetecteerd en antilichamen tegen Chlamydia pneumoniae, Mycopiasma pneumonie werden ook niet gedetecteerd. V.

Bel de telefoon. Een vriend van een vriend werd ziek, vroeg me om te komen kijken. Ik besloot om naar de apotheek te gaan - om wat drugs te nemen en zag een lange rij staan. Tot mijn verbazing werden verschillende klanten voor mij, die klagen over ARVI, gevraagd door een dame in een witte jas achter het glas (ik durf haar geen apotheker noemen)

De week ging voorbij omdat we niet ziek zijn. 4 dagen omdat we geen siroop drinken van een hoest. En gisteren begon Yarik 's nachts te hoesten. De temperatuur steeg 's morgens. Plavnenko dus van 37,2 naar 38,5. Wat kan ik zeggen? Mijn man was drie dagen geleden ziek - waarschijnlijk deed hij dat. Alleen ik dacht dat de man uit Yarik het virus oppikte, maar het bleek het tegenovergestelde. De ambulance werd gisteren gebeld - mijn theorie werd bevestigd. Ze zeggen dat er geen piepende ademhaling is, de adem is helder. Heb een nieuw virus opgepikt (ik was bang dat we het oude niet hebben opgehoest.

Herpes op de lippen of genitale herpes? Homeopathie zal helpen!

loading...

Herpes is een virale ziekte. De dragers zijn bijna alle bewoners van de planeet (90-95%), maar lijden er niet allemaal aan. We hebben bepaalde voorwaarden nodig om het virale organisme verborgen diep in de hersenknopen te verbergen, beginnen te handelen en zich buiten manifesteren. Eenvoudige herpes kan van twee soorten zijn:

  1. Het eerste type bevindt zich in het gezicht en het slijmvlies van de mond.
  2. De tweede - in het genitale gebied, maar kan de hersen- en hersenstoffen beïnvloeden.

Principes van de homeopathische aanpak bij de behandeling van herpes

loading...

Allopathische geneesmiddelen behandelen herpes met behulp van antivirale middelen, dat wil zeggen, het werkt rechtstreeks in op de gevolgen van de ziekte en niet op de oorzaak. Zo worden de ontstekingshaarden op het slijmvlies uitgedoofd, de vesicles barsten, worden gedroogd en verdwijnt het virus zelf.

Immunomodulerende geneesmiddelen geven een goed eerste effect, maar het effect van hormonen in het lichaam kan niet worden voorspeld. Bij de beslissing van een beperkt probleem is er een interventie in alle structuren van het vermogen om te leven. Dit is een risico en het kan niet als gerechtvaardigd worden beschouwd.

Homeopathie met herpes belijdt een geheel andere benadering. Het richt de aandacht op de hoofdoorzaak van de ziekte en werkt rechtstreeks samen met de menselijke immuniteit. Tegelijkertijd worden natuurlijke natuurlijke tincturen, geneesmiddelen, wrijven en niet de nieuwste immunomodulerende preparaten op hormonale basis gebruikt.

De taak van homeopathische behandeling voor herpes is om het natuurlijke evenwicht van de afweer van het lichaam te herstellen en het vermogen van het immuunsysteem om de ziekte in een depressieve toestand te houden te herstellen. Het is dus nodig om het lichaam opnieuw te configureren, zodat hij het ontwaakte virus neutraliseert. Bron: flickr (drpretty derm).

Iedereen heeft zijn eigen redenen om het herpesvirus te activeren: natte voeten, verkoeling, nat weer, tijd vóór de menstruatie. Daarom is de behandeling van dit virus altijd individueel.

In de homeopathie bestaat er geen enkel recept om deze ziekte te bestrijden. De homeopaat beoordeelt alles: de loop, de oorzaken, de lokalisatie van de verspreiding op het slijmvlies, het gewicht, het uiterlijk van de persoon. Alle fondsen worden alleen individueel toegewezen. Tijdens de behandeling kan het medicijn, de dosering en de manier van fokken veranderen.

Individuele benadering helpt om de ziekte gedurende zeer lange tijd in een regressieve toestand te vertalen. Maar er moet rekening mee worden gehouden dat homeopathie een vertraagd resultaat is. De medicijnen beginnen te werken wanneer voldoende van hen in het lichaam worden opgeslagen.

Het is interessant! Wetenschappers kunnen het virus geen uniek negatief fenomeen noemen. Recent onderzoek toont aan dat het vermogen van virussen om een ​​genoom te veranderen, een grote dienst voor de mensheid dient. Figuurlijk gesproken helpen ze ons niet uit te sterven als mammoeten. Genen passen zich aan aan eventuele veranderingen: klimatologisch, bacterieel, luchtsamenstelling, nieuw voedsel, etc.

Kenmerken van de loop en behandeling van herpes bij kinderen

loading...

Herpes komt op verschillende manieren het lichaam van het kind binnen. Hij kan het vangen tijdens de bevalling, van moeder, van andere volwassenen tijdens een wandeling. Als de moeder drager is, krijgt de baby antistoffen. Maar ze zullen slechts tot 6 maanden werken in geval van kunstmatige voeding en terwijl de moeder borstvoeding geeft, als de baby op natuurlijke voeding is.

Herpes bij zuigelingen van ontstoken slijmvliezen kan zich ontwikkelen tot een gegeneraliseerde infectie. Er bestaat een groot gevaar voor beschadiging van het zenuwstelsel (hersenverlamming), hersen (meningitis) en orale infectie (stomatitis). Bron: flickr (Eugene Evehealth).

Homeopathische middelen voor de behandeling van huiduitslag bij baby's worden getoond, maar vanwege het grote gevaar van complicaties, moeten ze worden gecombineerd met medicijnen. Wanneer u oudere kinderen behandelt (na 3 jaar), moet u voorzichtig zijn met externe alcoholtincturen. De huid van kinderen is nog steeds zacht en alcohol kan een brandwond achterlaten, wat de situatie verder verergert en bijdraagt ​​aan de verspreiding van de infectie.

De meest effectieve homeopathische remedies voor herpes

loading...
  • Rus toxicodendron (Rhus toxicodendron) - helpt pijn verlichten en scheurtjes genezen. Homeopathie met herpes gebruikt deze plant het meest actief. Het is voorgeschreven, wanneer de jeuk en verbranding 's nachts worden geactiveerd, de persoon lijdt aan maxillofaciale pijn. Het is geïndiceerd met verhoogde gevoeligheid voor koude en vocht.
  • Bryonia alba (Brionia alba) - wordt voorgeschreven aan mensen die gevoelig zijn voor warmte. In hen worden uitslag op het mondslijmvlies geactiveerd, niet 's nachts, maar overdag. De toestand wordt slechter tijdens het rijden. Een persoon is passief, traag en prikkelbaar.
  • Mercurius Corrosief (Mercurius) - gebruikt voor een sterk ontstekingsproces op de slijmvliezen van de mond. De uitslag is paarsrood, het tandvlees opgezwollen, pijnlijk om in te slikken en er is een onaangename purulente smaak.
  • Echinacea (Echinacea oligoplex) - het medicijn wordt voorgeschreven voor frequente recidieven van de ziekte. Het zorgt voor een toename van de immuniteit en herstelt de beschermende functies van het lichaam. Echinacea wordt gebruikt als er sprake is van ettering, aanhoudende scheuren in de mondhoeken. Verbetert de staat van immuniteit.

Let op! Het medicijn heeft contra-indicaties: borstvoeding, zwangerschap, leukemie, tuberculose, met multiple sclerose, verschillende auto-immuunproblemen, borst- en kinderleeftijd, overgevoeligheid voor het actieve ingrediënt.

  • Arctium lappa (Arctium lappa) - wordt gebruikt bij de behandeling van herpes simplex om huidproblemen te verlichten: roodheid, jeuk, huiduitslag, acne.
  • Zwavel (Zwavel) - een belangrijke homeopathische remedie voor de behandeling van huidziekten. Helpt bij uitslag, hitte, jeuk. Het is met name bedoeld voor die patiënten die het meest te krassen hebben of water op de huid krijgen. Verhoogt de immuniteit.
  • Lachesis (Lachesis) - wordt voorgeschreven voor bloedende wonden, acute pijnen en die patiënten die een slijmvlies van de mond gezwollen en opgezwollen hebben.
  • Grafiet (Grafiet) - helpt bij huidafwijkingen. Hij verwijdert overtollig vocht.

Het gebruik van homeopathie met herpes

loading...

Herpes is een ziekte die optreedt als gevolg van de nederlaag van het lichaam door een virus. De fout van veel mensen is dat ze alleen externe manifestaties van herpes behandelen, zonder na te denken over de interne oorzaken van de ontwikkeling van de ziekte. Als een alternatief voor de traditionele geneeskunde wordt vaak homeopathie met herpes gebruikt, wat niet alleen helpt om externe manifestaties van de ziekte te elimineren, maar ook de afweer van het menselijk lichaam versterkt. Dankzij deze techniek is het mogelijk om een ​​onaangename huiduitslag te verwijderen en het risico op het verschijnen van blaasjes op het lichaam te verminderen.

Als alternatief voor de traditionele geneeskunde voor herpes, wordt homeopathie vaak gebruikt.

Beginselen van homeopathische behandeling

loading...

Homeopathische behandeling van herpes is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke stoffen van plantaardige, dierlijke en minerale oorsprong. De meeste van hen zijn planten met medicinale eigenschappen, waardoor de menselijke immuniteit wordt versterkt en het effect van het herpesvirus in het lichaam wordt geneutraliseerd. Het belangrijkste principe van homeopathische herpestherapie is de behandeling van het hele lichaam, niet de ziekte. In dit opzicht selecteren homeopathische artsen individueel een behandelingsregime voor elke patiënt.

Homeopathische medicijnen worden voorgeschreven rekening houdend met de algemene gezondheid van de patiënt en de kenmerken van de pathologie.

De duur van de behandeling voor herpesinfectie met dergelijke geneesmiddelen is 1,5-2 maanden. Hierna wordt een pauze van 3-4 weken gemaakt en, indien nodig, wordt de therapie herhaald. De voordelen van homeopathie worden bepaald door:

  • hoog rendement;
  • veiligheid;
  • snelle eliminatie van de symptomen van de ziekte;
  • afwezigheid van bijwerkingen;
  • gunstig effect op het lichaam.

Tijdens de behandeling van herpesinfectie met homeopathie, kunt u geen producten gebruiken die het effect van geneesmiddelen blokkeren:

Homeopathie kan worden gebruikt wanneer:

  • Herpes op de lippen, ook wanneer het virus zich verspreidt naar de huid van gezicht en neus;
  • genitale herpes zowel bij vrouwen als bij mannen;
  • herpes op het lichaam.

Homeopathische remedies voor herpes

loading...

De meest populaire middelen voor herpes zijn:

  1. Rus toxicodendron. Het gebruik van deze plant bevordert de verwijdering van pijn en genezing van scheuren. Het wordt voorgeschreven voor jeuk en verbranding, waarvan de activering 's nachts wordt waargenomen, evenals voor patiënten bij wie de huid te koud is.
  2. Brionia alba. Het wordt voorgeschreven aan patiënten met overgevoeligheid voor warmte, waarbij herpetische uitslag op de orale mucosa overdag wordt geactiveerd.
  3. Echinacea. Indicaties voor de benoeming van dit medicijn zijn frequente recidieven van herpes en ettering. Effecten van echinacea bevorderen de immuniteit en herstellen de beschermende mechanismen van het menselijk lichaam.
  4. Arctium van de Lappa. Met behulp van dit medicijn kan worden ontdaan van herpes simplex, plaatsen van lokalisatie waarvan de lippen en de geslachtsdelen. Het helpt bij het verwijderen van roodheid, jeuk en vermindering van het aantal herpetische blaasjes.
  5. Zwavel. Dit effectieve homeopathische geneesmiddel wordt voorgeschreven voor genitale herpes.
  6. Lachesis. Het wordt voorgeschreven in gevallen van de vorming van bloedende wonden veroorzaakt door herpes, het optreden van acute pijn en ernstig oedeem van het mondslijmvlies.

Het gebruik van homeopathie met herpes

loading...

Herpes is een onaangename ziekte die wordt veroorzaakt door een virus en die aan zichzelf doet denken als de werking van het immuunsysteem is verzwakt. Homeopathie met herpes is een lang, maar zeer effectief proces, waarbij het hele menselijke lichaam wordt versterkt.

Beginselen van homeopathische behandeling

loading...

Experts vinden de oorzaak van herpes, rekening houdend met het gebied van de lokalisatie, selecteer de meest veilige en zeer effectieve homeopathische middelen.

De volgende kenmerken van homeopathie worden vastgesteld:

  1. Het principe van overeenkomst. Het vereist het vinden van de oorzaak van de ziekte, het elimineren van de manifestaties ervan en het versterken van het lichaam.
  2. Het principe van kleine doses.
  3. Het principe van potentiëring. Erkenning van hoge activiteit van kleine hoeveelheden materie.
  4. Test de effecten van medicatie op gezonde mensen.

Het succes van de therapie is afhankelijk van de volgende factoren:

  • mentale kenmerken;
  • voedselvoorkeuren;
  • de samenstelling van de patiënt;
  • De omstandigheden waaronder de verbetering of verergering van het verloop van de ziekte wordt gezien.

Homeopathische remedies voor herpes

loading...

De meest effectieve geneesmiddelen tegen het herpesvirus zijn de volgende:

  1. Graphite. De remedie is in staat om huidproblemen te elimineren. Vooral effectief bij de behandeling van huiduitslag. Geldt voor alle onderdelen.
  2. Rus Toxicodendron. Het wordt gebruikt voor de behandeling van uitbarstingen op de lippen en alleen in kleine doses. Het medicijn helpt snel scheuren te genezen, verbranding en jeuk 's nachts te elimineren. Wanneer de dosering wordt verhoogd, is het mogelijk om het verschijnen van bellen gevuld met vloeistof uit te lokken.
  3. Arctium van de Lappa. Het wordt gebruikt om herpes simplex te behandelen om huidproblemen te verlichten: roodheid en jeuk.
  4. Thuya occidentalis. Het wordt voorgeschreven voor de behandeling van genitale herpes, geeft positieve resultaten, stelt u in staat om van het pijnsyndroom af te komen.
  5. Brionia alba. Het wordt voorgeschreven aan mensen met een verhoogde gevoeligheid voor hoge luchttemperaturen, en op het mondslijmvlies worden herpetische uitbarstingen alleen overdag geactiveerd.
  6. Echinacea. Het verhoogt de immuniteit van een persoon, herstelt de beschermende mechanismen van het lichaam. Toepassing wordt getoond voor purulente recidieven van herpes.

Neem homeopathische middelen vóór de maaltijd gedurende 30 minuten of daarna in 40 minuten. De duur van de behandeling voor herpesinfectie is minimaal 2 maanden. Pauze - 4 weken. Indien nodig wordt de therapie opnieuw toegewezen.

Tijdens de behandeling kunt u geen kruiden, sterke thee en koffie, alcoholische dranken eten. Ze blokkeren de werking van medicijnen.

beoordelingen

loading...

Regina, 47 jaar, Ufa

Behandeling van herpes homeopathie is het gebruik van alleen natuurlijke en onschadelijke geneesmiddelen. Het hielp snel. Ik vergat de bubbels in het gebied van de lippen en het lichaam, die me jarenlang pijnigde. De huid van het lichaam werd gereinigd van huiduitslag. De therapeut vertelde over een dergelijke behandeling.

Evgeniya, 26 jaar oud, Veliky Novgorod

Al vele jaren worstelt met herpes op de lippen en het lichaam. Verschijnt bijna maandelijks, ging gepaard met symptomen ORZ. De artsen zeiden dat het onmogelijk was om hem te genezen. De laatste hoop was homeopathie. De dokter bezocht. Hij was ook een psycholoog. Ze vertelde over haar ervaringen en problemen. Na het verloop van de behandeling duurde het 8 maanden. Ik ben blij!

Oleg, 36 jaar oud, Kandalaksha

Moe van het zelf behandelen van herpes. De medicijnen die in de apotheek worden aangeboden hielpen slecht. Uitbarstingen verschenen alleen in het koude seizoen, toen de immuniteit afnam. De dermatoloog adviseerde homeopathische behandeling. 10 dagen dronk ik de pillen onmiddellijk voor 3 stks. in 8 uur. Het hielp. De dokter zei dat herpes me 5-7 jaar verliet.

Ольга, 31 jaar oud, Omsk

Recidieven van herpes op de lippen kwamen vaker voor, eerder gebeurde het zelden. Volksrecepten hielpen niet. Is voor consultatie naar een homeopaat gegaan, op advies geadviseerd. De arts schreef een therapiekuur voor, maar de behandeling hielp niet. Het blijkt dat we juist moeten eten, oefenen, immuniteit versterken en meer water drinken.

herpes

loading...

Waarom is de gebruikelijke verkoudheid op de lippen gevaarlijk?

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zijn 90% van de mensen drager van het herpesvirus. Besmetting kan optreden bij de geboorte, als de drager van het virus de moeder van het kind is en ook met andere mensen communiceert. In de eerste vijf levensjaren voldoet het kind gegarandeerd aan een van de stammen van het herpesvirus. Of er een infectie zal zijn, is een kwestie van toeval, maar vaker gebeurt het.

Wanneer roodheid in het mondgebied verschijnt en kleine belletjes snel vormen, betekent dit niet dat de persoon zojuist de infectie heeft opgelopen. Het herpesvirus zat al in het lichaam, maar had zichzelf nog nooit eerder laten zien. Het is actiever geworden als gevolg van verminderde immuniteit en een storing in de normale werking van het immuunsysteem kan om verschillende redenen optreden.

Het lijkt erop dat de kou op de lippen geen grote problemen veroorzaakt. Als je zelf niet probeert om de bubbels te verwijderen, begint de plaats van herpesuitslag na een paar dagen korst te worden, die na een week of twee van zichzelf af valt. Over de kou lijkt een tijdje op roodheid op de huid, die geleidelijk verdwijnt. Door alle tekenen komt herstel.

Het blijkt een vicieuze cirkel. Aan de ene kant ondermijnt de aanwezigheid van een virus in het lichaam de immuniteit. Zodra het tot een bepaald niveau daalt, wordt het herpesvirus geactiveerd en manifesteert het zich als een uitslag in het mondgebied. Er is een verdere afname in immuniteit, leidend tot catarrale en andere ziekten. Uiteindelijk mobiliseert het lichaam, waardoor de immuunbarrière wordt verhoogd. De symptomen van de herpes gaan over. Maar de kracht van het lichaam is uitgeput, en zo'n cyclus kan vaker worden herhaald. Als herpes vier keer per jaar of meer wordt geactiveerd, is dit een teken dat immuniteit een zeer ernstig probleem is.

Vanzelfsprekend moet je herpes behandelen. Alleen hoe?

Klassieke manieren om herpes te behandelen.

Klassieke geneeskunde komt voort uit het postulaat dat als op een dag een virus geïnfecteerd is geraakt met herpes, het niet mogelijk zal zijn om er vanaf te komen. Alle inspanningen moeten gericht zijn op het behoud van de immuniteit, zodat het virus in het lichaam slaapt zonder externe manifestaties te veroorzaken. In geval van activering en het optreden van huiduitslag op de huid, worden immunomodulatoren en antivirale middelen voorgeschreven.

De effectiviteit van deze therapie is twijfelachtig. Antivirale middelen vernietigen het virus zelf niet, maar onderdrukken alleen de ontwikkeling ervan. Bovendien hebben ze een massa bijwerkingen, die het werk van andere organen negatief beïnvloeden. Immuniteit is een zo fijn afgestemde structuur dat immunomodulatoren niet altijd werken.

Hoe herpes homeopathie te genezen.

Tot op heden is homeopathie de enige effectieve manier om herpes te behandelen. Vanuit het perspectief van een homeopaatarts is de enige adequate reactie tegen herpes een sterke immuunafweer. Een gezond organisme zal minder snel geïnfecteerd raken en als de infectie optreedt, zal krachtige immuniteit het virus in een depressieve toestand houden, waardoor het niet actiever wordt.

Op zichzelf werken homeopathische preparaten niet als een virus, maar een juist geselecteerd geneesmiddel induceert het lichaam tot een goede immuunrespons en de geproduceerde antilichamen vernietigen de veroorzaker van herpes al.

Dit is het schema van het werk van homeopathische geneesmiddelen voor de behandeling van herpes. Juist omdat gelijksoortig wordt behandeld, wordt volledig herstel en verwijdering van terugvallen waargenomen.

Om een ​​medicijn te kiezen dat een bepaalde patiënt zal helpen, hebt u een baan met juwelen en een grondige kennis van de dokter nodig. Homeopaten beschouwen het lichaam als een enkel onderling gerelateerd systeem en de ziekte als een mismatch van gevestigde interne processen. De taak van de arts is om de oorzaak van de storing te vinden die tot de ziekte heeft geleid en deze te elimineren. Er is geen reden - geen ziekte. Volledig herstel komt eraan.

Voor een effectieve behandeling is het noodzakelijk om rekening te houden met de individuele kenmerken van een persoon, zijn levensstijl, de aard van voeding, neuropsychische status, de aanwezigheid of afwezigheid van andere ziekten, evenals gebeurtenissen die onmiddellijk voorafgaan aan de activering van het herpesvirus. Zelfs de aard van huiduitslag beïnvloedt de beslissing om een ​​medicijn te kiezen.

De homeopathische arts moet rekening houden met al deze factoren en de enige echte afspraak maken die zal leiden tot het herstel van de patiënt.

Als u drager bent van het herpesvirus en er meerdere malen per jaar exacerbaties optreden in de vorm van huiduitslag in de mond, neem dan contact op met de specialisten van ons centrum. Een ervaren homeopathische arts zal een onderzoek uitvoeren, de toestand van het lichaam beoordelen en een effectieve behandeling voorschrijven. Je immuunsysteem zal volledig herstellen en je zult voor altijd vergeten wat een verkoudheid op je lippen is.

Homeopathie tegen herpes

loading...

Jane1984, schrijft op 14 mei 2012, 20:17

Ik heb een lange geschiedenis van herpes op het gezicht en zoviraks mijn beste vriend. Maar onlangs begon de herpes na elke niesel te verschijnen. Dat wil zeggen, immuniteit is blijkbaar al zo veel gevallen dat herpes niet weg zal gaan.

Ik las een artikel over de noodzaak om niet herpes als gevolg te behandelen, maar om de immuniteit als oorzaak te vergroten. En wat het beste lijkt om de immuniteit te verhogen, zijn geen immunomodulatoren (die ik overigens ook op advies van een arts uit mijn kliniek gebruikte) en homeopathie.

Heeft iemand de diensten van een homeopaat gebruikt? Of kon herpes herpes slapen? Waarop is de homeopathist van toepassing?

Behandeling van herpes. Homeopathie en fytotherapie.

loading...

Hoe herpes te behandelen? Herpes is een virale ziekte die wordt veroorzaakt door het herpes-virus, die zich manifesteert tijdens de vermindering van de immuniteit door de vorming van vesicles op de huid, met pijn, jeuk. De naam van de ziekte is afgeleid van het Griekse woord herpein, wat 'kruipen, verspreiden' betekent. Inderdaad, de aard van de ziekte is precies zo, in het lichaam op de huid of slijmvliezen is er een lokale focus met bubbel uitslag, dan barsten deze uitslag en onaangename erosies uitbarsten.

Herpes is extern op de lip en neus, geslachtsorganen en omgeving. Momenteel zijn er 8 soorten herpesvirus. Herpes simplex-virus (HSV-1) - is verantwoordelijk voor het verschijnen van herpes op de lip of op de neus. Herpes simplex virus 2 is verantwoordelijk voor de vorming van genitale herpes. Voor herpesvirussen omvatten Epstein-Barr-virus, het is de 4de soort van herpes virus (EBV), Cytomegalovirus (HSV-5), en herpes zoster-virus.

Het herpesvirus kan in het menselijke lichaam worden gevonden in een latente, latente vorm en wordt gemanifesteerd met een afname van de immuniteit. Het is gewoonlijk in een latente vorm in de cellen van het zenuwstelsel, met een afname van immuniteit, begint hij langs de zenuw stammen aan de zijkant van slijmvliezen of de huid, en er is reeds geopenbaard in de vorm van het optreden van onaangename bellen, pijn, pijn, jeuk, popping bubbels en verspreiding van de huid of slijm met de verschijning van nieuwe blaasjes.

Helaas is dit virus besmettelijk, men gelooft dat in steden met verschillende stammen van het herpesvirus tot 90% van de inwoners geïnfecteerd zijn. De ernst van de situatie wordt toegevoegd door het feit dat volgens de officiële gegevens van de WHO de sterfte door herpesinfecties (15,8%) op de tweede plaats komt na hepatitis (35,8%).

De structuur van het herpesvirus wordt gekenmerkt doordat het virus de buitenmantel en de binnenkern, het binnendringen van het virus in de cel, wordt de buitenschaal vernietigd, en de kern doordringt eerst in de cel, wordt de celkern, is ingebouwd in de menselijke kerngen en doet de gastheercel om nieuwe virussen te produceren. Eén gastheercel produceert tot een miljoen virussen. Vervolgens worden de nieuwe behuizing voor nieuwgevormde virussen, vanwege een gastheercel resulteert in cel gevuld met vloeistof en sterft.

Dat is het proces, toen de zeepbel barst, het is een laatste fase van het leven van de cel en de introductie van nieuwe herpes virus op het oppervlak van de huid of slijmvliezen. Manieren van besmetting met herpes zijn vele. In de meeste gevallen is de penetratie van het virus in het menselijk lichaam vindt plaats door druppel infectie, door direct contact van twee mensen (zoenen, geslacht) of persoonlijke hygiëne (handdoeken, zakdoeken, gemeenschappelijke gerechten), infectie kan optreden door bloedtransfusie, tegenover de moeder placenta foetus, met orgaantransplantaties.

Als de herpes virus het lichaam is getreden, kan het een lange tijd in een latente vorm zijn, en alleen bij lagere immuniteit (verkoudheid, stress, besmettelijke ziekten, menstruatie) kan het "verhogen het hoofd" en beginnen haar activiteiten. Afzonderlijk, ik wil schrijven over genitale herpes, meestal is de eerste aflevering van de infectie lijkt op een herpes virus infectie met de aanwezigheid van pijnlijke blaren, kruipen op de huid en de slijmvliezen. Herpes op de lip en neus veroorzaakt meestal herpes simplex.

Vóór de komst van de bellen pre-incubatieperiode van 7-10 dagen na infectie, en dan is er griepachtige aandoening, hoge koorts, en er zijn deze zelfde bellen op de huid of slijmvliezen. De volgende afleveringen van dezelfde ziekte hebben al gewist, kan het beeld niet altijd bellen, maar de ziekteverschijnselen, ongemak en griepachtige aandoening kan jeuk, een branderig gevoel in de lokale omgeving, het verhogen van de lies lymfeklieren, vermoeidheid, ongemak en malaise. Ik wil niet om je bang te maken, maar vaak genitale herpes is de oorzaak van gynaecologische aandoeningen - cervicale erosie, vulvovaginitis, vaginitis, wordt beschouwd als de boosdoener voor baarmoederhalskanker (HPV samen), en onvruchtbaarheid. De veroorzaker van genitale herpes - herpes genitalis.

Over psychosomatiek.

Ik wil opmerken dat problemen zoals genitale herpes optreden wanneer ze worden geïnfecteerd door een toevallige partner. Wanneer dergelijke situaties kunnen voorkomen? Meestal worden dergelijke dingen voorafgegaan door moeilijkheden in de relatie tussen een man en een vrouw, wanneer er sprake is van een misverstand, wrok en frustratie in de relatie. Ik schreef al eerder dat gynaecologische ziekten puur zijn psychosomatiek, wanneer emotionele ervaringen worden weerspiegeld in de vorm van ziekten in het lichaam, en de wortels van deze ziekten zijn wrok jegens partners.

Eigenlijk zijn het de overtredingen die bijdragen aan het verschijnen van veel seksuele partners, de beledigde vrouw een deel met haar man, maar na een tijdje hoopt ze opnieuw op een nieuwe relatie met een schone lei. Door het creëren van nieuwe relaties, ontwikkelt ze hetzelfde scenario, projecteert ze al haar grieven op een nieuwe partner, ziet in hem dezelfde eigenschappen van karakter, stelt opnieuw teleur en verbreekt relaties. Beledigingen van mannen in het lichaam van een vrouw zijn juist somatized in de geslachtsorganen.

Ik al schreef over de manier van werken met het onderbewuste Master Kit van het bedrijf Super Ego op haar website, deze tool helpt om zelfstandig te vinden in je onderbewustzijn (outlook) uw instellingen, wat leidt tot hetzelfde gedragspatroon als mannen om een ​​oorzakelijk verband te vinden in zijn diepe jeugd en te transformeren deze overtuigingen en maak een nieuw scenario van de betrekkingen. Dit helpt trainers Images, angst, wrok, liefde voor jezelf, mijn emoties, kwaliteiten, bij wijze van spreken, bijna elke simulator is verplicht om hun denken te veranderen en het creëren van een perfecte relatie!

Bovendien helpt het werken met dit hulpmiddel om de onderbewuste voordelen van ziekte te vinden en de innerlijke kracht te ontwaken die verborgen is in het onderbewustzijn om te herstellen. Ik ben persoonlijk enthousiast over de techniek, ik merkte een verjongend effect op mezelf en kreeg lovende kritieken van mijn patiënten die besloten om Master Kit te kopen.

Hier is een link naar de gratis download van het boek van Daria Trutneva, auteur van het "Hoe aan je leven toe te geven een ideale relatie"

Ik testte de methode 1,5 jaar lang en bood deze selectief aan aan diegenen die geloofden dat de techniek bijzonder noodzakelijk is, omdat het product niet goedkoop is. Nu kan ik niet zwijgen, en met grote belangstelling gewijd aan de promotie technieken, want ik zag dat de veranderingen van de mensen niet alleen plaatsvinden in een gebied van het leven, zoals gezondheid of relaties, en op alle terreinen van het leven - de gezondheid, de opening van haar missie, financiële welzijn en de persoonlijke relaties.

Nu was ik ervan overtuigd dat de waarde van de methodiek verschillende keren hoger is dan de kosten van het pakket. Meer informatie over de invloed van het onderbewustzijn op de gezondheid en de feedback van mijn patiënten en partners over de methodologie op het gebied van gezondheid en andere levenssferen vindt u hier. Als je een techniek koopt via mijn links, krijg je een mentor als mentor - een homeopaat-arts, een psycholoog, een succesvolle zakenman. Heb vragen, schrijf me, ik beantwoord altijd al je brieven!

Laten we terugkeren naar het herpesvirus. In de traditionele literatuur wordt aangenomen dat het herpesvirus levenslang in het lichaam kan zitten en dat het onmogelijk is om het te verwijderen. Traditionele artsen bieden aan om antivirale geneesmiddelen te nemen, immunostimulerende medicijnen, zelfs vaccinaties aan te bieden, terwijl ze beweren dat volledige genezing onmogelijk is. Niettemin ben ik zelf het bewijs dat de behandeling van herpes succesvol kan zijn, het is mogelijk het herpesvirus te verwijderen.

Dit is mijn verhaal. Als kind leed ik periodiek aan simpele herpes op de lippen. Ik was een pijnlijk kind, genezen door traditionele antibiotica en sulfanilamiden, mijn moederdokter, ze deed het voor mijn gezondheid, natuurlijk was er op dat moment geen informatie dat chemische preparaten de gezondheid konden schaden.

Herpes verscheen met een duidelijke regelmaat voor elke verkoudheid. Het was onplezierig om de jeuk, het brandende gevoel en het ongemak op de lip te voelen en te beseffen dat er over een paar dagen een onaangename byaka in de mondhoek uitkomt die het hele gezicht ontsiert. Natuurlijk, ik besmeurd met antivirale zalven, beschikbaar op dat moment, nam interferon, werd behandeld. Maar herpes ging niet voorbij en bleef enkele jaren na haar huwelijk lastigvallen.

Alles begon te veranderen na kennismaking met homeopathie. Toen ik werd behandeld met mijn constitutionele medicijn, nam mijn immuniteit toe, werd ik minder snel ziek, was het gemakkelijker om kattenziekte te verdragen, om een ​​hogere temperatuur te geven tijdens exacerbaties. Herpes begon steeds minder vaak te verschijnen. Ik heb de examens niet gehaald, op een gegeven moment realiseerde ik me dat er geen herpes meer is.

Hoe heb ik begrepen dat het virus niet langer bestaat? Diende als bewijs van pure analyse, die de afwezigheid van de herpes virus en cytomegalovirus in routineonderzoeken toonde tijdens de zwangerschap, 3 en 4, deze PCR, ELISA, IFA. Onlangs heb ik een wattenstaafje met wangslijmvlies, ik wilde weten of er een infectie in de cellen door de veranderingen kunnen worden aangebracht in de cel zit te begrijpen wat een virus of bacterie wordt afgewikkeld en schadelijk voor het lichaam, het was fijn om te lezen dat de aanwezigheid van het virus symptomen van herpes niet was. Daarom kan worden geconcludeerd dat wanneer de immuniteit toeneemt, er een geleidelijke eliminatie van het herpesvirus optreedt, dus neem niet aan dat een persoon gedoemd is om drager te zijn in het leven. Het is erg belangrijk om uw immuniteit te herstellen.

Wat zijn de homeopathische methoden om het virus te beïnvloeden?

1. Constitutionele behandeling, wanneer een persoon één constitutioneel medicijn wordt voorgeschreven om de immuniteit en gezondheid te herstellen, wordt dit medicijn lange tijd ingenomen met toenemende potenties, soms meerdere jaren.

2. Homeopathische bereiding gemaakt van herpes-virus Herpes simplex en Herpes genitalis, 30, 200 en 1000, met een geleidelijke toename in potenties, is de behandeling gericht op het verwijderen van het virus zelf met een medicijn ervan.

3. Symptomatische behandeling tijdens de acute fase van de ziekte - Rus toxicodendron 30 of 200, of Natrium muriatikum 6, 30, 200.

Rus toxicodendron - kruidenpreparaat, heeft in de pathogenese van de vorming van bellen op de huid, net als de herpes blaren, om dezelfde reden dat we dit medicijn varicella bij kinderen, een vergelijkbaar klinisch beeld voorschrijven.

Natrium muriatikum - tafelzout, helpt ook bij herpes, het effect ervan is door water-zoutmetabolisme, het helpt de vesicles uitdrogen en de verspreiding van het virus door de huid remmen.

4. Met herpes zoster, kunt u het medicijn proberen Morbillinum 200, Ik las over hem van Clark dat hij helpt het virus te elimineren en snel ernstige pijn langs de zenuwen te verlichten, in verschillende gevallen van herpes zoster werkte deze afspraak.

Herpes-eliminatie met fytotherapie.

Momenteel is er een andere manier om herpes te behandelen en het uit het lichaam te verwijderen van de kruidengeneeskunde - het is een balsem van medicinale planten van Galafitolab. In het assortiment is Galafitolab een balsem Herpephite Plus, toonde zijn kracht in de uitscheiding van het herpesvirus, cytomegalovirus, het virus van ARVI en het virus Epstein Barr. Herpephitis plus moet 10 druppels driemaal daags innemen voor kinderen en 20 druppels driemaal daags voor volwassenen, op te lossen in 50 ml zuiver water. De loop van de behandeling is 20 dagen. Logischerwijze zullen dergelijke cursussen indien nodig worden herhaald totdat het virus volledig is geëlimineerd. In het geval dat er een gemengde flora is, worden andere kruiden uit medicinale kruiden toegevoegd aan Herpephytus. Deze fyto-balsems zijn in onze apotheek, je kunt ze komen kopen en door hen behandeld worden. In efficiëntie zijn we overtuigd, ik raad alleen bewezen aan!

Ik ben van mening dat de behandeling met antibiotica van grote infecties en de benoeming van antivirale geneesmiddelen een manier is om nergens naartoe te gaan, het is een manier om gewoon de infectie te dempen, en immuniteit herstelt deze methoden niet, maar integendeel - ze verstikken het. Ik geloof dat balsems gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met homeopathie, beide behandelingen zijn gericht op het herstel van de immuniteit en beide methoden zijn natuurlijk. Daarom beveel ik deze twee behandelingsmethoden ten zeerste aan. Het is mogelijk samen, het is mogelijk afzonderlijk. Plus overweeg psychosomatiek en werk met het onderbewustzijn, dit is een winnende tactiek!

Met liefde en zorg voor je gezondheid, Dean Bakina.