Meisjes met Chlamydia tijdens de zwangerschap, waar ben je bevallen?

Het voorkomen

Eigenlijk de hele vraag - wanneer chlamydia wordt bevallen in een conventioneel kraamkliniek of ergens geregisseerd?

Je wordt genezen en naar een normaal kraamkliniek gestuurd, mijn vriendin is ook op een fatsoenlijke date verschenen.

waarom je het niet behandeld hebt.

als hij vóór de bevalling was, dan wist ik niet dat het alleen tijdens B verscheen

Mam zal niet missen

loading...

Aanbevolen berichten

loading...

veel nuttige informatie, pro, tests, infecties, ziekte, voor de planners! Deel 5

loading...

Maand zevende. Artikel (dus zovele letters)

loading...

Verhaal over hoe ik moeder werd. )

loading...

Onze zwangerschapskalender onthult de kenmerken van alle stadia van de zwangerschap - een ongewoon belangrijke, opwindende en nieuwe periode in uw leven.

We zullen u vertellen wat er met uw toekomstige baby en u zal gebeuren in elk van de veertig weken.

Wie heeft bevallen met chlamydia-beoordelingen

loading...

Forum van Khabarovsk ouders van Habama

  • De tijd is nu: 12 juni 2018, 23:23 uur
  • Alle tijden zijn UTC

Bevalling met chlamydia en ureplasma.

loading...

moderator: Svtln

Bevalling met chlamydia en ureplasma.

Uw bericht Annamama »17 januari 2015, 14:42

Re: Bevalling met chlamydia en ureplasma.

Uw bericht anton_ad »17 januari 2015, 20:34 uur

Uw bericht InLove »17 januari 2015, 20:39

Bevalling met chlamydia en ureplasma.

Uw bericht Annamama »17 januari 2015, 20:56 uur

Uw bericht InLove »17 januari 2015, 21:02

Bevalling met chlamydia en ureplasma.

Uw bericht Annamama »17 januari 2015, 21:24 uur

Re: Bevalling met chlamydia en ureplasma.

Uw bericht Jasmina »17 januari 2015, 21:54 uur

Als een vrouw met chlamydia is bevallen

loading...

Een van de redenen dat de vrouwen die gaan in de toekomst om moeder te worden moet regelmatig geplande scans bij te wonen - is het risico van detectie van verschillende urinaire infecties. Wat onvermijdelijk van invloed zal zijn op de prenatale ontwikkeling van het kind, of na enkele weken van leven. Medische statistiek laten zien dat ongeveer 10% van de pasgeborenen ziek chlamydia, die wordt verkregen na inname van geïnfecteerde amniotische vloeistof of tijdens passage door het geboortekanaal. Clamidiose bij zuigelingen kan worden opgespoord door serologische, virologische en microbiologische bloedonderzoeken en epitheliale uitstrijkjes. Chlamydia na de bevalling veroorzaakt karakteristieke pathologische manifestaties bij kinderen in de eerste twee weken van het leven.

Het concept van intra-uteriene infectie impliceert bepaalde ziekten en vervolgens de ontstekingsprocessen die door hen worden uitgelokt. Ze worden veroorzaakt door specifieke ziekteverwekkers die de foetus en het vruchtwater binnendringen van de besmette moeder. In de meeste gevallen vindt infectie plaats op het moment van aflevering, wanneer de pasgeborene onvrijwillig het vruchtwater doorslikt waarin de micro-organismen van chlamydia zich bevinden. Het is bekend dat 40% van de vrouwen in de vruchtbare leeftijd ziek is met chlamydia. Voor degenen die met chlamydia zijn bevallen, bestond het gevaar dat ze tijdens de zwangerschap al over hun eigen ziekte hadden gehoord. Op dit moment zal elke immuunrespons op de cellen van het pathogeen worden verminderd, waardoor het diagnostische beeld aanzienlijk wordt gesmeerd.

Bevalling met chlamydia-infectie geeft verschillende mogelijke manieren om de foetus te penetreren. Vóór de bevalling dringt de ziekteverwekker transplacentaal door het amnionmembraan of infecteert het vruchtwater. Het vruchtwater zelf na het ontvangen van de infectie is ook op verschillende manieren. Afdalen - wanneer ziekteverwekkers doordringen uit de eileiders en stijgen - wanneer het micro-organisme afkomstig is van het aangetaste slijmvlies van de vagina. Infectieuze ontsteking kan ook beginnen als een gevolg van placenta en endometritis. Het proces waarbij een kind het geboortekanaal passeert en is geïnfecteerd met chlamydia, wordt besmetting genoemd.

Klinische problemen van degenen die met chlamydia zijn bevallen, en dat is typerend voor dergelijke geslachten

loading...

Voor degenen die ziek zijn, kan het ontstekingsproces zeer acuut zijn, dus het is onmogelijk om de vraag ondubbelzinnig te beantwoorden - kan ik bevallen met chlamydia? En wat, in feite, zijn dergelijke gevaarlijke geboorten na de ontdekking van de ziekte? Chlamydia wordt bij vrouwen gekenmerkt door slappe uitwendige manifestaties en niet-specifieke symptomen, daarom gaat de ziekte in de meeste gevallen stiekem en latent over. Daarom is het niet altijd mogelijk om het effect van een infectie op de foetus volledig te voorspellen, omdat de aard van pathologieën in de eerste plaats afhangt van het type pathogeen, de timing van de ziekte en de klinische vorm.

De belangrijkste en levengevende organen van de foetus worden gelegd in het eerste trimester van de zwangerschap. Het is in deze tijd dat het toekomstige kind het meest vatbaar is voor verschillende intra-uteriene infecties. Maar de gezondheid van de baby moet zorgvuldig worden behandeld in de twee resterende trimesters, tijdens welke de fysiologische vorming van de hersenen plaatsvindt. Hij is het die heel kwetsbaar is voor chlamydia, bijna tot het moment van bevalling. Bepaal de mate van vruchtwaterbeschadiging door deze voor onderzoek te nemen. Maar zo'n procedure wordt alleen getoond aan degenen die duidelijke symptomen van de ziekte hebben opgemerkt.

De vrouw die met chlamydia is bevallen, moet weten dat het genitale virus een wijdverspreide en slecht behandelbare seksueel overdraagbare infectie is. Daarom zijn kinderen, diegenen die ziek zijn, met intra-uteriene infectie vaak vatbaar voor verschillende fysiologische misvormingen. In latere levensfasen ondervinden kinderen echter geen symptomen of complicaties na de infectie.

Infectie, in diagnostische zwanger gedetecteerd door - een directe aanwijzing voor een cursus van de behandeling met het antibioticum spectrum, hetzelfde kan zeer negatieve invloed hebben op het verloop van de zwangerschap, bevalling en het kind zelf. Gewoonlijk voor degenen die besmet zijn, benoemt erythromycin therapie voor een periode van 10-12 weken. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om de seksuele partner van een zwangere vrouw te behandelen, omdat je anders een constante herinfectie kunt waarnemen.

Op basis van al het bovenstaande kunnen we concluderen dat de kwestie van de bevalling bij de ziekte van chlamydia erg brandend is voor diegenen die geven om hun gezondheid. Dus als een vrouw of haar behandelend arts een vermoeden van een ziekte heeft, moet men onmiddellijk met de behandeling beginnen en infectie voorkomen. Bovendien mogen we niet voorbijgaan aan het feit dat kinderen in de overige 60% van de gevallen van geïnfecteerde bevalling vrij veilig en nadat ze geen gevolgen hebben voor hun gezondheid. Bovendien moet een vrouw onder ongunstige omstandigheden constant in het gynaecologisch ziekenhuis zijn en onder toezicht staan ​​van gespecialiseerde specialisten.

Forum zwangerschap. Het tijdschrift is 9 maanden oud.

loading...

Zwangerschap en bevalling. Bespreking van problemen

  • Raad van bestuur<9 maanden
  • Verander lettergrootte
  • Voor afdrukken
  • FAQ
  • Registratieformulier
  • Log in

Chlamydia en zwangerschap

loading...

oxytocine 29 apr 2008, 13:21

Dulka »29 april 2008, 1:41 uur

oxytocine 29 apr 2008, 14:06

Dulka »30 april 2008, 12:13 uur

Varvara »05 mei 2008, 11:22

Venshu »27 mei 2008, 10:37 uur

dierenarts »11 jun 2008, 12:38

elenak »30 juni 2008, 19:41

AlinaK »30 juni 2008, 22:08

oxytocine »30 juni 2008, 23:38 uur

elenak »01 juli 2008, 12:50

Varvara »08 juli 2008, 10:19 uur

AlinaK 08 jul 2008, 14:42

Katya »21 jul 2008, 12:08

Katya »21 juli 2008

Katya »23 juli 2008, 15:32 uur

Nastenka »24 sep 2010, 09:10

Manankov »18 november 2010, 22:48 uur

Manankov »23 november 2010, 12:27 uur

Julia32 »16 mei 2011, 11:46

Chlamydia in zwangerschapsforum

loading...

Chlamydia en zwangerschap

loading...

Chlamydia is een van de meest voorkomende infectieuze geslachtsziekten, voornamelijk overgedragen door geslachtsgemeenschap. Chlamydia-infectie is gevaarlijk omdat het vaak niet onmiddellijk manifesteert en gedurende lange tijd "zit" asymptomatisch, terwijl het het lichaam beïnvloedt. Daarom wordt een ernstig probleem niet gediagnosticeerd in de tijd chlamydia bij zwangere vrouwen.

Verboden zone, nummer 50: De stem. chlamydia

De belangrijkste gevolgen van chlamydia in het lichaam van een toekomstige moeder zijn:

  • natuurlijke zwangerschapsafbreking of het vervagen in de vroege stadia;
  • geboorte van premature baby's (in 50% van de gevallen);
  • de geboorte van kinderen met laesies van de slijmvliezen van de ogen (kan zich daardoor ontwikkelen tot conjunctivitis) en de longen (pneumonie ontwikkelt zich).

Een vrouw met een clamidiose infecteert ze vaak en de baby in de baarmoeder, of tijdens de bevalling, wanneer de baby het geboortekanaal passeert. Chlamydia-infectie is erg gevaarlijk voor pasgeborenen, omdat het veranderingen kan veroorzaken in bijna alle organen van een klein organisme en zelfs de dood kan veroorzaken.

Diagnose en geneesmiddelen tegen chlamydia tijdens de zwangerschap

Opgehelderd in het organisme Chlamydia voelbaar vaginale afscheiding en pijnlijk interne genitaliën, cystitis, pyelonefritis, een ontsteking van de baarmoederhals en baarmoeder, conjunctivitis, ontsteking van de gewrichten, het verlies van de bloedsomloop, het zenuwstelsel en ademhaling.

Lees ook Behandeling van ureaplasma tijdens zwangerschap

Tijdige diagnose en behandeling kunnen een vrouw en een kind redden van complicaties die optreden met onopgemerkte en onbehandelde chlamydia. Daarom is het de moeite waard om de aanwezigheid van dergelijke infecties in het lichaam te controleren, zelfs in het stadium van de zwangerschapsplanning, en als dit niet was gebeurd - in een vroeg stadium.

Behandeling van chlamydia tijdens de zwangerschap wordt bemoeilijkt door het vermogen om te combineren met andere geslachtsziekten. Bovendien is in de regel het immuunsysteem van een zwangere vrouw verzwakt en onzeker tegen dergelijke microbiële unies. Daarom moeten we ons voorbereiden op een lange en serieuze strijd tegen infecties.

Om te beginnen zal een gekwalificeerde arts met u in gesprek gaan, wat zal resulteren in de vaststelling van de lijst met noodzakelijke tests voor de diagnose. De vragen zullen van een intieme aard zijn, maar u moet begrijpen dat alleen waarheidsgetrouwe antwoorden van uw kant de arts zullen helpen de infectie met succes te genezen.

Bij het onderzoeken en nemen van een uitstrijkje, kunt u last krijgen van ongemak in verband met ontsteking van de geslachtsorganen.

In sommige gevallen kan het veel analyse vragen om een ​​diagnose te stellen, dus wees geduldig. Bovendien moet de analyse beide sekspartners nemen, omdat de behandeling ervan niet effectief is en leidt tot een herinfectie.

Behandeling van chlamydia is een lang proces, maar uiterst noodzakelijk. Uw hulp aan de arts zal de kansen op een vroeg herstel aanzienlijk vergroten.

Tijdens de zwangerschap worden antibiotica gebruikt bij de behandeling, die geen significant effect hebben op de foetus, en ook geneesmiddelen die de ontwikkeling van dysbiose voorkomen en de immuniteit van de vrouw ondersteunen worden geselecteerd. De behandelingsvoorwaarden zijn minimaal, gericht op het beschermen van de foetus zonder schade aan te richten.

Het resultaat van uw geduld en vertrouwen aan de arts zal de geboorte zijn van een gezonde baby. En hiervoor is het de moeite waard om te vechten.

Specifiek voor beremennost.net - Elena Kichak

Hallo allemaal! Heeft een bloed aan een infectie overhandigd, heeft een clamidiose aan het licht gebracht, ik weet niet hoeveel of voor zover het gevaarlijk is voor het kind en wat te doen of te maken, hier wat kan ik er op zeggen, iemand kan erin of dit begrijpen?

Chlamydia Chl.Trachomatis Ig G-resultaat (geslacht.Index van positiviteit PI = 2,48) OP kritische / OP-analyse, 0,357 / 0,867;

Chlamydia Chl.Trachomatis Ig A-resultaat (Som positiviteitsindex PI = 0,94) OP kritische / OP-analyse, 0,304 / 0,286;

En ik ben op de zenuwen van de tweede dag ga ik op het forum hebben allemaal verschillende schrijfstijlen die zegt afval en chlamydia geboorte en nifiga en die schreef dat de voortijdige geboorte waren een kind niet te redden, zijn vriend de vroedvrouw belde, zeiden ze dat de zwangerschap een toename van zou kunnen leiden deze titels, die zodat chlamydia helemaal is. Ik ben een jaar en een half geleden Pap PCR en chlamydia was het niet, maar was ureaplasmosis en bacteriële vaginose, maar nu zijn ze niet, en kreeg chlamydia.

09:31 | 10 juni 11

Hlamidioziberemennost

loading...

Canpolypovljat chlamydiozdovorovebudschego baby, vdannommoksrokmoye zwangerschap-1 maand.

Ja, chlamydiose kan het beschadigen. Als gevolg van de infectie van de foetus kan er een premature infusie van de lead in het pluimvee zijn. Na besmetting van de foetus kan een infectie de ontwikkeling ervan vernietigen. De ernst van de laesies, afhankelijk van het tijdstip van de zwangerschap, is opgetreden tijdens de infectie. Het tijdstip waarop de infectie de vrucht binnendringt, en wanneer ze uitbreken, kan het anders zijn. Therapie met antibacteriële medicijnen. De behandeling moet beginnen na de 12e week van de zwangerschap, maar alleen de medicijnen die zijn toegestaan ​​om zwanger te worden.

Het kind kan worden gediagnosticeerd met een chlamydiale infectie in de baarmoeder en kan ook een bacteriose hebben, een aanverwante relaxatie van het immuunsysteem. Daarna moet het bloed van de antibiotische antilichamen met chlamydia worden gecontroleerd om een ​​studie naar Viferon-1 uit te voeren. Wanneer de baby 3 - 5 maanden oud is, moet de analyse van de antibiotica-antilichamen en de noodzaak om te herhalen.

25 tot 25 weken zwangerschap. In het begin van de zwangerschap werd de ziekte onderzocht, enzovoort. vtomchisleinahlamidioz. Chlamydia gedetecteerd in de volgende IgG + 1:40 (1:10). zwangerschap gaat gepaard met erosie van het vrouwtje, cirrvitis. vmazkeleukotsity 30-40-50. voerde een onderzoek uit naar het amygamma, het aantal leukocyten nam af van 70 naar 50; terzhinanom. vervolg follow-up analyse. pillen werden niet uitgevoerd - vroeg, maar zijn gezichtsvermogen hielp niet veel. isotvetovnadrugiepismanovaashamsayte, mozhudit, thatumyyyuskrytiyhlamidioz. waargenomen dvuhvuhracha, die de behandeling van ochlamidiose ontkennen. wees goed, vertel me waarom het niet geneest, hoe de ontsteking de ontwikkeling van de vrucht beïnvloedt, zoveel als gerechtvaardigd is in de angst voor de ziekte.

De aanwezigheid van de infectie in de geslachtsdrift is een ongunstige factor in de tijd van de zwangerschap. Omdat de infectie naar de top kan stijgen, wat kan leiden tot de identificatie van foetale karkassen vóór een vroegtijdige of carcinogene foetus. U hoeft de pancreasmethode niet te gebruiken. Als de seksroute uit de polikliniek wordt verwijderd, moet de betreffende infectie worden behandeld. De therapie moet worden uitgevoerd met antibiotica van algemene werking, met anesthetica. Chlamydia veroorzaakt ontsteking van de huidcellen (cervixkanaal), vaginale infecties veroorzaken andere micro-organismen. Niet zelden is er een schimmelinfectie, de zogenaamde malaria, als gevolg van immunodeficiëntie. Het is wenselijk om de infectie vóór het begin van de activiteit te behandelen, omdat het kind kan worden geïdentificeerd met de doorgang van het vaginale pad.

Umoeypartnershiakhamyazhenyhlamidiosis, candidiasioureplasma. Onan 5-nedeleberemennosti. Wat voor soort behandeling moet worden uitgevoerd, misschien de normale ontwikkeling van de foetus? Het is mogelijk dat deze infecties een lange tijd waren, maar slechts een paar zwangerschappen?

Chlamydia-ureoplasmose is een infectie die zich in een oude vorm kan voordoen, waardoor de infectie lange tijd kan worden vernietigd, maar het is waarschijnlijk dat u niet eerder bent onderzocht. Candidiasis is een infectie die zich manifesteert als een vermindering van de beschermende eigenschappen van het organisme, die wordt waargenomen in gevallen van chronische ziekten, stress, overfatigue. Chlokanandidozrazvivaetsyalastlitelnogo behandeling van antibiotica. Candidiaspunity is ongebruikelijk, omdat deze staat wordt waargenomen fysiologische vermindering van immuniteit. Deze infecties kunnen een oorzaak zijn van infectie van foetussen als gevolg van intra-uteriene groei van de foetus en vykishey bij de late zwangerschap. Wanneer de vrucht van de ernstig geïnfecteerde route voorkomt, kan er een infectie optreden, die zich manifesteert door verschillende ziekten van de conjunctivitis van pneumonie. Chronische infectie van het fruit kan een vertraging in zijn ontwikkeling veroorzaken. Bij de tijdige behandeling van vergelijkbare complicaties is het echter mogelijk om te ontsnappen. Er zijn medicijnen die tijdens de zwangerschap kunnen worden gebruikt, maar ze kunnen alleen worden toegepast na 12 weken zwangerschap.

Ik ben 26 jaar oud, jaar na jaar was ik zwanger gedurende 4-5 weken zwangerschap. Het werd onderzocht - is er een chlamydia (kakskazlavrachvnobolshomkol-ve) ontdekt. Prolispysmuzhmukhemkurslecheniya tsikloferonom, erythromecin, nystatine. Post-heranalyse (na een maand) is het resultaat. Ik ging onlangs naar een dokter - ze deden een urine op voor pyelonefritis. Moglalihlamidiynayainfektsiyasprovotsirovatpielonefrit, ikakonmozhetpovliyatnaveroyatnostzachatiyaitechenieberemennosti (takkakposlekursalecheniyaproshlopolgoda, aberemennostnenastupaet)?

Theoretisch hlamidiiporazhayutipolovuyu, imochevuyusistemu, imogutposluzhitblagopriyatnymfonomdlyarazvitiyapielonefrita. Nazachatienalichiepielonefritanevliyaet, kromekakobschegoneblagopriyatnogovozdeystviyanavesorganizm, novovremyaberemennosti, kogdanapochkiidetdvoynayanagruzka, onprakticheskivsegdaobostryaetsyaivyzyvaetmassuproblem. Daarom is het noodzakelijk om de spielonephritis-dosering te "regelen" - hoe - de urinologie en urinogynaecoloog vragen.

Umenyaobnaruzhenhlamidiozvtitre 01:20 yanachalasamostoyatelnoprinimatATRIKAN, prezhdechemuznala, chtoyaberemenna.Naskolkoopasnadlyaplodainfektsiyaineyavlyaetsyaliterratogennymetotpreparat?

Tijdens de eerste 12 dagen na het opstaan, is de embryonale resistentie tegen de effecten van (of liever, de zwangerschap is onderbroken, abnormaal ontwikkeld). Als het medicijn na die tijd werd ingenomen, is het mogelijk om een ​​nieuwe zwangerschap te voorkomen, is een teratogeen. Trouwens, nahlomidiiAtrikanneokazyvaetnikogolechebnogoeffekta. Hlamidiozvovremyaberemennostimozhetvyzvatvykidysh, sprovotsirovatvospolitelnyezabolevaniyapochekipolovyhorganovuberemennoy, neposredstvennonaplodhlamidiivliyaniyaneokazyvayut, zaredkimisklyucheniem.

De zwangerschapsduur is 16 weken. Zijn een chlamydiose ontdekt. Een enkele arts met lapillcilline-systatin, adrug-erytromycine-togen nicostatine. UZI laat zien dat het kind niet normaal is. Wat raad je aan?

Chlamydia kan het verloop van de zwangerschap negatief beïnvloeden, daarom is het noodzakelijk om het te genezen, maar na 19-20 weken, wanneer de placenta is gevormd, is het mogelijk om het kind af te schermen van de werking van antibiotica. Ampicillinnahlamidia heeft helaas geen effect op. De meest voorkomende vorm van een kuur is erytromycine, maar veroorzaakt zelden darmaandoeningen. Als u financiële steun, een goede koers of microfeen kunt betalen.

Zwangerschap op de niet-behandelde chlamydiose houdt, in de regel, aan door complicaties. Beremennayastanovitsyapredraspolozhenakvospaleniyuvlagalischa, mochevyhputey, uneechascheivyrazhenneeprotekayutanemii, toxicose, poslerodovvelikriskendometrita - "poslerodovoylihoradki" - vospaleniyamatki. Chlamydiose is vaak de oorzaak van vroeggeboorte, kleine gewichten. 50% van de kinderen wordt getroffen door infecties van de moeders van de patiënt in de processen. Bij 25% - 50% van de kinderen is er sprake van een conjunctivitis - de infectie valt in het oog. Bij 5-15% van de kinderen treedt pancreatische pneumonie op. Mogelijke nederlaag van de neus, neus. In de loop van de zwangerschap is de vrouw zwanger, na de zwangerschap, na 20 weken zwangerschap.

Basale temperatuur van A tot Z

loading...

* Beste vrienden! Ja, het is adverteren, het draait zoals het hoort!

chlamydia

loading...

Kan chlamydia de bevruchting verstoren

Lees de reacties 47:

Niet dat woord! Bij vrouwen is de meest voorkomende complicatie van chlamydia inflammatoire ziekten van de baarmoeder en aanhangsels, die een van de hoofdoorzaken van vrouwelijke onvruchtbaarheid zijn.

Kan, chlamydia - het is een verborgen infectie, en zelfs als bevruchting optreedt, kan het een bedreiging vormen voor de zwangerschap... Het is beter om genezen en onderzocht te worden

Het meest interessante is misschien dat deze wezens slecht worden behandeld en voor altijd bij je blijven. Ik werd lange tijd behandeld, maar de bloedtiters bleven hoog. Maar voor mij heeft G. PTSR (soskob) (hij was negatief) benoemd of genomineerd en heeft hij gezegd of gezegd dat hij niet meer behandeld zal worden.

Bij wie als. Ik werd zwanger van chlamydia, nam en bevallen - ook al was er een dreiging van een miskraam. Een vriend met chlamydia is bevallen van twee en (heeft niet behandeld) de zwangerschap was prima en de geboorte was eenvoudig.

Helenka, het is heel goed dat je geluk hebt gehad en dat je het kind hebt gebracht. Maar je bericht lijkt op agitatie, wat hier op geen enkele manier onaanvaardbaar is. Ik richt me tot de auteur van een blog - traktatie! Niet alleen voorkomt deze bjaka conceptie, er is een enorm risico op een miskraam als je zwanger bent! Heb je dit nodig? Ga je experimenten doen met je baby? Ik hoop dat je geen fascist bent.

Ontwikkelt onvruchtbaarheid. En weet je, zwanger raken is de helft van de strijd, je moet nog steeds een baby te dragen gedurende 9 maanden. Met chlamydia kan dit zeer problematisch zijn. Het is noodzakelijk om deze infectie te genezen. Hoewel ik weet dat ze met moeite wordt behandeld. Ze was in haar jeugd. Ik ben vele malen behandeld. En ze zoog alles. Ik kon de dermatovenereologist niet bekijken. Op het einde zei fenomenaal - ga zo! Ik stopte niet - ik veranderde verschillende artsen. En ze zat lange tijd in analyses. Toen ging ik naar de kerk, bad voor de infectie om weg te gaan. En ze vertrokken... Tot op de dag van vandaag zijn al mijn tests erg schoon. Ik maak artsen altijd gelukkig. We moeten vechten. Ik denk nu dat deze infecties al dood zijn en kunnen nog lange tijd in analyse zijn. En laboratoriumtechnici nemen ze voor het leven. Met betrekking tot Trichomonads is het absoluut zeker.

Ik werd zwanger van chlamydia... luister niet naar iemand... behandel het meteen. Dit gaat niet zonder een spoor over, en * de zwangerschap was prachtig en de bevalling ook * dit is onzin, de complicaties van het kind zullen zeker aan het licht komen, niet meteen dan. Bovendien is dit een zeer vreselijk virus, het is noodzakelijk om correct te behandelen, en dan meerdere keren om een ​​analyse in te dienen, om hun afwezigheid te bevestigen.

Bij mij vanwege een clamidiose en een ureoplasmose was er een abortus op de vroege zwangerschap. Dit moet worden behandeld!

Ik heb chlamydia vanaf de eerste keer genezen. Zonder problemen. Bij mij zijn ze gemakkelijk gepasseerd.

Mijn vriend heeft twee kinderen baarde van hdamidiyami en tijdens de zwangerschap werd behandeld, maar het is beter voor de zwangerschap te behandelen dan om zich te bekeren, en ik heb gehad en ik werd behandeld met haar man en Sechas nee, maar ik doe mijn T zei dat door deze infectie in de buizen spikes worden gevormd en de buis wordt geblokkeerd.

Meisjes behandelen je van de infectie van de tijd B is voorzien van elke G. Maar de D bijvoorbeeld, zoals in mijn geval, mijn dochter maakte ab... t. De moeilijkheden van de behandeling van deze infectie ligt in het feit dat chlamydia bevinden zich in het menselijk lichaam cellen, die in staat zijn door te dringen zijn slechts enkele antibiotica. Chlamydia-infectie werd lange tijd behandeld met antibiotica uit de tetracycline-groep, maar dit type behandeling moest worden opgegeven vanwege het grote aantal bijwerkingen die optreden tegen de achtergrond van een langdurige behandeling met deze antibiotica. Bovendien zijn antibiotica van de tetracycline-groep gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap.

Momenteel is de standaard voor de behandeling van chlamydia antibiotica van de macrolidegroep. Europese aanbevelingen voor de behandeling van chlamydia bieden een dergelijk behandelingsregime: azithromycine (sumamed) - eenmaal 1 gram, binnenin of doxycycline 0, 1 g binnen, 2 keer per dag, gedurende één week.

Ook kunnen geneesmiddelen zoals Erytromycine, Clarithromycine, Ofloxacine, waarvan de doses worden bepaald door de behandelende arts, worden gebruikt. Uitgebreide behandeling van chlamydia tijdens de zwangerschap moet altijd behandeling voor de correctie van intestinale dysbiose en vagina, evenals de behandeling voor de stimulatie van de immuniteit (kruiden immunomodulatoren, vitaminen en mineralen). Het algemene behandelingsplan wordt gemaakt door de behandelende arts, die naar de zwangere vrouw kijkt.

Zwangerschap en behandeling van chlamydia

loading...

Hallo beste Eugene Olegovich!

Al meer dan een jaar ben ik je hete fan en propagandist :)). Ik breng mijn dochter 1d. 10 maanden Ik ben je zeer erkentelijk voor het feit dat mijn vaak intuïtieve "sprongen" een wetenschappelijke basis hebben gekregen en nu, als ik dat wil, kan ik begrijpelijk uitleggen waarom ik dat doe, en niet anders. Kortom, bedankt dat je :))) bent. Maar daar gaat het nu niet om.

Ik ben opnieuw zwanger en in dit verband was er een vraag over een clamidiose. Zoals ik het begrijp, zijn er twee kampen: 1. tijdens de zwangerschap te behandelen noodzakelijk 2. Cure mogelijk "tot" tijdens de zwangerschap niet is aangeraakt, if analyses (. ESR, witte bloedcellen, enz.) Niet de progressie van de infectie niet aangeven of het antilichaam titer groeit niet, etc. (als ik het goed heb begrepen, natuurlijk). Over juistheid eerst zeggen verschillende tragische gevallen (Ik ken een geval waar de tweeling stierf een uur na de geboorte, de officiële reden -. Een chlamydia-infectie), ten gunste van de laatste - de talrijke problemen bij kinderen prenataal behandeld met antibiotica.

Ik was genezen vlak voor de 2e zwangerschap. Tijdens de 1e - ik hoorde niet eens de woorden :)). Het kind is geweldig en fantastisch geboren :)). Of er bij mij was dan een clamidiose? Ik sluit niet uit. Verderop. Mijn dokter behoort tot het 2e kamp. Ik vertrouw haar en besloot deze analyse niet opnieuw te doen. Maar er bleven twijfels bestaan. Daarom doe ik een beroep op u als een bron van gezond verstand :)). Ik begrijp dat het moeilijk is om algemene aanbevelingen te doen, maar u bent zeker vaak tegengekomen, zowel met de gevolgen van chlamydia als met de gevolgen van een ongerechtvaardigde inname van antibiotica. Ik zou het risico realistisch willen beoordelen en dienovereenkomstig een besluit nemen. Over het algemeen is dit onderwerp interessant, niet alleen voor mij, het komt ook vaak voor op allerlei internetfora. Het onderwerp is gewoon branden. Ik zal heel erg dankbaar zijn voor het antwoord.

Met vriendelijke groet, Natasha.

U zult waarschijnlijk verrast zijn, maar door mijn aanzienlijke praktische ervaring kreeg ik nooit een probleem van de clamidiose die niet werd behandeld tijdens de zwangerschap. Met de gevolgen van de behandeling kom ik bijna elke dag tegen.

Zware chlamydia, die de vrouwelijke seksuele sfeer beïnvloeden, maakt het eigenlijke feit van zwangerschap heel vaak onmogelijk. Als de chlamydia zodanig is dat het geen ovulatiestoornissen veroorzaakt, blijft de doorgankelijkheid van de tubes behouden, enz. - dat wil zeggen, was in staat om zonder veel moeite zwanger te worden - dus behandel het niet, althans tijdens de zwangerschap, het is zelfs mogelijk. Ik zit in het tweede kamp met je dokter.

Als je me vertelt dat ergens chlamydia bij zwangere vrouwen gratis wordt behandeld, kan ik erover nadenken. Maar is dit niet het punt van behandeling? In chlamydia, als de doodsoorzaak van een pasgeborene, geloof ik nergens in. En de officiële reden is helemaal geen waarheid. Met vriendelijke groeten adviseer ik voor de tijd van de zwangerschap om het woord "chlamydia" te vergeten, vooral omdat je niet probeert de ziekte te behandelen, maar de testen (het lijkt erop).

Al het beste. Komarovsky Evgeny Olegovich

Behandeling van chlamydia tijdens de zwangerschap: wanneer te beginnen, welke schema's en geneesmiddelen als veilig worden beschouwd

loading...

Chlamydia zijn absolute pathogenen en kunnen normaal niet aanwezig zijn in menselijke weefsels en organen. Het latente verloop van de ziekte maakt het mogelijk dat pathogenen lange tijd onopgemerkt blijven. Zorgvuldig onderzoek van vrouwen tijdens de zwangerschap laat echter niet toe een dergelijke gevaarlijke infectie te missen. Welke analyse is het meest accuraat voor chlamydia tijdens de zwangerschap, wat bedreigt de ziekte en hoe kan deze worden kwijtgespeeld?

Er zijn ongeveer zes of acht soorten chlamydia, maar twee soorten - Chlamydia trachomatis en Chlamydia-longontsteking - vormen een gevaar voor de mens. Dit laatste is de oorzaak van atypische pneumonie, ook bij zwangere vrouwen. Maar vaker moeten we Chlamydia trachomatis onder ogen zien, die in het urogenitale kanaal bij mannen en vrouwen leeft, en immuuncomplexen kunnen circuleren in het bloed. Het is dit type chlamydia dat wordt gescreend tijdens de dracht.

Wat een ziekteverwekker

loading...

Chlamydia zijn eencellige gram-negatieve micro-organismen met intracellulaire parasitering. Ze hebben een kleine omvang en een complexe levenscyclus.

Een kenmerk van micro-organismen is hun vermogen om in "slapende" L-vormen over te gaan. Bovendien zijn ze binnen cellen (meestal het urogenitale systeem), passeren ze van de ene naar de andere tijdens de deling, maar worden ze niet herkend door het menselijke immuunsysteem. En alleen onder "handige" omstandigheden worden geactiveerd en veroorzaken klinische symptomen van ontsteking.

Hoe wordt het verzonden

loading...

"Een favoriete plek" van chlamydia zijn de slijmvliezen van het genito-urinaire stelsel. Daarom is de belangrijkste manier van overdracht seksueel, met inbegrip van niet alleen vaginale, maar ook anale, orale contacten. De incubatietijd van de infectie kan oplopen tot twee maanden, de symptomen zijn vaak extreem mager.

Bovendien is een overdrachtpad van het contact-huishouden mogelijk in nauw contact met de afscheidingen van andere mensen. Het grootste risico wordt geassocieerd met het bezoeken van baden, sauna's. Het is ook mogelijk om besmet te raken door ongewassen handen, terwijl een klinisch beeld van de ontsteking van het urogenitale systeem, evenals conjunctivitis, ook bij kinderen, kan ontstaan. Pasgeborenen kunnen besmet raken door een zieke moeder tijdens het passeren van het natuurlijke geboortekanaal.

Voor of tijdens de zwangerschap

Wanneer chlamydia wordt gevonden tijdens de zwangerschap, doet de vraag zich natuurlijk voor wanneer een infectie is ontstaan, die niet alleen van klinisch belang is, maar ook sociaal - dit is een ernstige bedreiging voor familierelaties. Het algoritme is ongeveer hetzelfde. Als een vrouw eerder werd onderzocht:

  • chlamydia is ontdekt - het is niet uitgesloten dat de vrouw vóór de zwangerschap mishandeld werd of dat ziekteverwekkers de L-vorm passeerden, waardoor ze tijdens de zwangerschap opnieuw ontdekt kunnen worden;
  • chlamydia was dat niet - de detectie van ziektekiemen tijdens de zwangerschap duidt op infectie tijdens of na de bevruchting.

Als een vrouw nooit eerder op chlamydia is onderzocht, is de timing van de infectie onmogelijk, aangezien de ziekte vele jaren kan duren in een laag-symptoomvorm. Men dient echter in gedachten te houden dat chlamydia in dit geval vaak leidt tot onvruchtbaarheid als gevolg van de eileidersfactor - pieken worden gevormd en obstructie ontstaat.

Manifestaties van chlamydia tijdens de zwangerschap

Meestal is chlamydia een "toevallige" bevinding in een gedetailleerd onderzoek van een zwangere vrouw. Soms zijn de markers voor de aanwezigheid van een infectie de volgende feiten:

  • relapsing ontsteking in de vagina - wanneer onderzocht in normale uitstrijkjes, leukocyten worden verhoogd, gardnerella, gist schimmels, cocci flora de overhand;
  • tekenen van onvoldoende foetale groei - volgens de resultaten van echografie is er een vertraging in de groei gedurende twee of meer weken, zijn er symptomen van intra-uteriene infectie;
  • pathologie van de dracht - bedreigingen van abortus, chorion-detachement, lekkage van vruchtwater of vroeggeboorte - dit alles is een indicatie voor een aanvullend / herhaald onderzoek voor chlamydia.

Allereerst is chlamydia-infectie gelokaliseerd in de vagina en de baarmoederhals, vooral als de infectie tijdens de dracht optrad. Daarom wordt de kliniek gedomineerd door de volgende symptomen van chlamydia tijdens de zwangerschap.

  • Coleitis. Verhoogt de hoeveelheid wit, ze zijn lichte zuivelproducten, zonder een speciale geur, zoals "room". Jeuk, verbranding, roodheid van de vulva kan worden gehecht als gevolg van irritatie met afscheidingen.
  • Cervicitis. Een vrouw voelt geen ontsteking van de baarmoederhals en het cervicale kanaal. Met gynaecologisch onderzoek kunnen roodheid en verhoogde kwetsbaarheid van weefsels echter worden opgespoord.
  • Urethritis en cystitis. Chlamydia kan zich manifesteren in de vorm van frequent en pijnlijk urineren, pijn in de onderbuik door ontsteking van de blaas.
  • Schade aan de mondholte. Chlamydia kan ook op het mondslijmvlies leven. Het klinische beeld komt overeen met gingivitis, glossitis, faryngitis en gaat gepaard met pijnen, zweren, slechte adem.
  • Longontsteking. Met een ernstige afname in immuniteit, bijvoorbeeld tegen de achtergrond van HIV, zijn atypische pneumonie met licht tot expressie gebrachte symptomen en tekenen voor radiografisch onderzoek mogelijk.

Waarom is het gevaarlijk?

Chlamydia is gevaarlijker voor een kind, omdat het de normale ontwikkeling ervan kan beïnvloeden. Voor een vrouw neemt het risico op postpartumcomplicaties echter toe.

Voor de foetus

De belangrijkste gevolgen van chlamydia bij zwangerschap voor een kind:

  • in de vroege stadia - het verbleken van embryo-ontwikkeling, de dreiging van ontbinding, placenta chorionic voor chlamydia verhoogt de kans op defecten, evenals de locatie van buitenbaarmoederlijke vruchtzak (buitenbaarmoederlijke zwangerschap bij vrouwen);
  • in de latere stadia - de vertraging in de groei en ontwikkeling van de foetus, placenta schending functioneren verhoogt de kans op late miskraam, polyhydramnios, vruchtwater lekkage en vroeggeboorte;
  • na de geboorte - in elk vijfde kind geboren uit een vrouw met een chronische chlamydia, oogontsteking optreedt (conjunctivitis), elke tiende gedetecteerd atypische longontsteking, meestal dergelijke complicaties optreden bij premature baby's.

Voor een vrouw

Tijdens de zwangerschap, chlamydia, in aanvulling op de problemen in verband met colpitis, beladen met de ontwikkeling van een kliniek van conjunctivitis in het geval van niet-naleving van persoonlijke hygiëne. Voor een vrouw is onbehandelde chlamydia hoogstwaarschijnlijk beladen met de volgende complicaties na de bevalling:

  • endometritis - ontsteking van de baarmoederholte, wat gepaard gaat met een schending van de contractiliteit en langdurige involutie (herstel);
  • divergentie van hechtingen - de kans op ettering van wonden van de vagina en perineum neemt toe, gevolgd door slechte genezing.

Welke tests moet ik doen?

Gezien het feit dat chlamydia gevaarlijk is tijdens de zwangerschap, moet het serieus worden genomen om een ​​diagnose te stellen. Voor de detectie en daaropvolgende behandeling van chlamydia is één type onderzoek - polymerasekettingreactie (PCR), bij voorkeur van zijn soort - PCR-real-time voldoende. Dit laatste helpt om de studie nauwkeuriger te maken en de overdiagnose die gepaard gaat met de detectie van "dode chlamydia" te elimineren.

Polymerase kettingreactie

PCR-analyse wordt op elk moment gegeven. Hekmateriaal (schrapen, beter bekend als "smeer", wat niet helemaal waar is) wordt op de volgende plaatsen uitgevoerd:

  • urethra;
  • baarmoederhalskanker;
  • achterste vaginale gewelf.

Het is positief dat zelfs enkele microben worden gedetecteerd. Een negatief resultaat bevestigt de volledige afwezigheid van chlamydia in het lichaam.

Immunoenzyme analyse

Vaak wordt de ELISA-methode gebruikt om chlamydia te diagnosticeren. De studie omvat de verzameling van veneus bloed en de detectie van antilichamen tegen pathogenen - Ig G en Ig M. Interpreteer het resultaat kan worden geleid door de volgende tabel.

Tabel - Hoe het resultaat van de analyse van chlamydia correct te begrijpen

Andere methoden

Chlamydia kan ook worden vermoed of gedetecteerd met andere methoden, maar vanwege de hoge kosten en duur van het onderzoek worden ze extreem zelden gebruikt bij atypische gevallen van infectie.

De volgende tests kunnen worden gebruikt:

  • de reactie van immunofluorescentie (RIF);
  • bacteriologische cultuur.

Een standaard wattenstaafje kan alleen de aanwezigheid van ontsteking in de vagina, urethra en cervix aantonen, maar het is onmogelijk om de ziekteverwekker op deze manier te identificeren.

Wat te doen als gedetecteerd

De vraag dat behandeling niet noodzakelijkerwijs in twijfel wordt getrokken, maar alleen als het wordt bevestigd. Er is geen twijfel, en debat, zoals bijvoorbeeld, met mycoplasmose of ureaplasmosis. Chlamydia is ondubbelzinnig toegewezen aan pathogenen en zou normaal niet moeten worden bepaald. Absolute indicaties voor het starten van de behandeling tijdens de zwangerschap:

  • detectie van chlamydiae door PCR;
  • detectie van Ig M in het bloed tijdens een ELISA-test.

Wanneer te behandelen

De vraag blijft wanneer de behandeling voor chlamydia tijdens de zwangerschap moet worden gestart, zodat de medicatie geen ernstig effect heeft op de ontwikkeling van de foetus. Het is algemeen aanvaard dat de start van een antibioticumtherapie als veilig wordt beschouwd gedurende 16-20 weken. In het geval van acute chlamydia of gecompliceerd (bijvoorbeeld tegen een achtergrond van een dreiging, een hematoom) kan een afwachtend management leiden tot zwangerschapsverlies.

Zonder antibiotica is het onmogelijk om chlamydia te genezen. Maar zwangerschap legt serieuze beperkingen op aan antibiotische therapie. Bijvoorbeeld, "Doxycycline" en "Ofloxacine" zijn verboden voor behandeling tijdens de zwangerschap, omdat ze verstoring van de ontwikkeling van botten en tanden bij de foetus veroorzaken. Welke middelen aanvaardbaar zijn voor gebruik, toont de tabel.

Tabel - Geautoriseerde geneesmiddelen voor de behandeling van chlamydia tijdens de zwangerschap

Beheersing van de therapie

Het is niet nodig om te betwijfelen of de clamidiose tijdens de zwangerschap wordt behandeld. Als alle aanbevelingen worden opgevolgd, gaat de infectie zonder significante complicaties over voor de moeder en de foetus. Na de behandeling is het noodzakelijk de genezing te controleren. Om dit te doen, wordt het aangeraden om de PCR-analyse door te geven aan de vrouw en haar seksuele partner, niet eerder dan een maand na de laatste pil.

Wat als ik negeer

Sommige vrouwen weigeren tijdens de zwangerschap antibiotica te gebruiken, zelfs met chlamydia. In deze gevallen riskeren ze de gezondheid van de baby en hun leven. Chlamydia bij een vrouw leidt in 70% van de gevallen tot verschillende complicaties van de zwangerschap en infectieuze pathologie van de pasgeborene.

Waarom opnieuw verscheen

De opmerkingen van de vrouw wijzen erop dat er soms een nieuwe ontdekking van chlamydia is na een volledige kuur. De redenen kunnen de volgende zijn:

  • onvolledige naleving van doseringsregimes en doseringen;
  • afwezigheid van sanering van de seksuele partner en herhaalde infectie ervan;
  • herinfectie door contact en huishouden;
  • aanwezigheid van extra maskerende infectie, meestal Trichomonas.

Hoe te vermijden

Ondanks het feit dat zwangerschap na een clamidiose bij zijn competente behandeling verloopt zonder complicaties, is het niet nodig om risico te nemen. De basisprincipes van preventie zijn als volgt:

  • afwezigheid van promiscuïteit;
  • condoomgebruik;
  • naleving van hygiënevoorschriften in baden, sauna's en andere soortgelijke plaatsen.

De oorzaken van chlamydia bij zwangere vrouwen zijn al lang bekend - dit is een seksuele infectie, een van de meest voorkomende onder de seksueel actieve bevolking. Chlamydia zijn absolute pathogenen waarvan de infectie ernstige gevolgen heeft voor de vrouw en de foetus. Voor de behandeling van de ziekte nauwgezet moeten worden behandeld uit te voeren alle aanbevelingen en medische programma's, in plaats van pinning hoop gevestigd op folk remedies, voedingssupplementen en homeopathie.

Beoordelingen mama

Bij mij zijn er al bij de zwangerschap achter gekomen, hebben kaarsen Terzhinal en tabletten robamycine geregistreerd. Zowel dat als een andere antibiotica, maar niet schadelijk voor het kind. Het is verplicht om een ​​man te behandelen. we werden behandeld. alle tests zijn nu goed. "Hij" is verdwenen, alles komt goed! (ergens gevonden in 7-8 weken) Vertel je vriend dat dit wordt behandeld!

Ik zal mijn verhaal vertellen. Mijn eerste zwangerschap bevroor gedurende 8 weken. Na levering van analyses hebben chlamydia en een ureaplasma gevonden. Allen hebben met de man behandeld en ik ben opnieuw zwanger geworden. In een periode van ongeveer 20 weken, vond ik in de kliniek chlamydia, en in zeer grote aantallen). Ik was gewoon doodsbang! Herhaalde vervolgens de analyse op Prilukskaya (hoewel het nu niet zou gaan, is het beter om naar het betaalde centrum te gaan). En over een wonder !! Er zijn geen chlamydias! De waarheid was een ureaplasma. Ik heb haar behandeld en alles was goed daarna. Daarom mijn advies aan jou: probeer opnieuw om de analyse te doorstaan, misschien ben je gezond! en welke behandeling is u voorgeschreven? Ik dronk rovomycine tijdens de zwangerschap, alles is goed.

Kamelia. Door, https://mamochki.by/Kamelia_by/

Hallo Overhandigd een bloed op een clamidiose. De analyse toonde hun aanwezigheid. In de afgelopen zwangerschap werden ze ook in het bloed aangetroffen, maar toen werd ik naar een uitstrijkje gestuurd en hij toonde hun afwezigheid. Toen de dokter me vertelde dat als er geen bewijs van een uitstrijkje is, het niet nodig is om het te behandelen. Deze keer stuurde niemand me een uitstrijkje, maar onmiddellijk kreeg ik een antibioticabehandeling voorgeschreven. Klopt dit? Of het mogelijk is om een ​​behandeling te benoemen of te benoemen alleen onder de analyse van een bloed of toch de uitstrijk nodig is?

Bij mij hebben ook ongeveer in 9 weken chlamydia gevonden die ik snikte herinnerde ik me vreselijk. Nam de tests van de LC en ging naar een goed betaalde genoloog. Ze zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken en ik weet niet meer precies hoe ik een week lang werd gestuurd. (Na 20 of zoiets) En ik zag, ik heb helemaal niet herinneren na dronken tabletokk per maand, mijn man en ik weer langs de testen op soa's, alles was schoon in beide! Noodzakelijkerwijs: overleg met een arts, wanneer en wat te drinken! Een maand na de behandeling opnieuw testen. Alles komt goed! Het belangrijkste is dat je niet nerveus bent.

Meisjes... wanneer u pillen krijgt voorgeschreven, leest u niet de aantekeningen bij de toepassing en alles wat in de invoeging is geschreven. Ook voor mij hebben vilprofen (lajt) geregistreerd... Daar is de Russische taal geschreven bij zwangerschap en een lactemie is het mogelijk om zonder gevolgen toe te passen... Dat hij niet schadelijk is. doktoren zijn niet stom... ze schrijven niet alleen voor... als het risico slechts 10% is als je weigert pillen te slikken... zouden ze "sterke" medicijnen hebben voorgeschreven! ja het is eng... eng om te drinken... maar niets te doen is ook eng. Deze keer dat iemand niets in de baby als het niet wordt behandeld... evenals negatieve gevallen, terwijl het niet behandelen van chlamydia... Het artikel is geschreven... conjunctivitis was... longontsteking... zus bevallen... en er was geen chlamydia... maar zo veel antibiotica bij de geboorte meisje doorboord... te wijten aan het feit dat bijna allemaal in obmenkah IUI... en verzorgd artsen of de zus en de baby van de infectie of niet... en stel je voor dat je moet chlamydia en je hebt niet behandeld... het kind vanaf de eerste dagen, zodat speldde... wat beter nu Kaarsen en pillen om te zetten... dan op tom om al je kleine te knijpen vanaf de eerste dagen!

Iemand is bevallen met een clamidiose? Is alles goed gepasseerd of heeft het plaatsgevonden? En in het algemeen, wie heeft chlamydia tijdens de zwangerschap ontdekt?

Antilichamen, noomalno. Chlamydia wordt behandeld met b.

Bij mij is gebleken, heb ik niet behandeld. Het is niet mogelijk om medicijnen voor 6K te kopen. Erg bezorgd om de bevalling, alsof de baby iets niet oppikte

En zo over uzi alle normen

Doch1g4m2ber32n, op welke week werd dit onthuld?

Nasya95, op 16 waar dat

Ik had een clamidiose, na 20 weken begon ik Cured te behandelen

Geopenbaard in 16 like Maar antibiotica zeiden na 20 start

Kan ik zwanger raken van chlamydia: wat zijn de risico's voor vrouwen?

Of het mogelijk is om zwanger te raken bij een clamidiose, en hoeveel van dergelijke zwangerschap zal worden gerechtvaardigd?

Het risico voor een vrouw en, vooral voor een foetus met een onbehandelde infectie van chlamydia, is enorm.

Zeg meteen dat dit echt een serieus probleem is, chlamydia bij vrouwen, en even gevaarlijk zowel tijdens zwangerschap als uit positie.

Chlamydia is een van de meest voorkomende seksueel overdraagbare infecties, maar het belangrijkste is dat, met externe onschadelijkheid, deze ziekte buitengewoon gevaarlijk is.

Chlamydia en zwangerschap

Om te beginnen zullen we bepalen waarom de vraag of het mogelijk is om zwanger te worden van chlamydia zo relevant is.

Zoals bekend chlamydia - begint het eenvoudigste micro-organisme, dat het lichaam van vrouwen binnendringt, een parasitaire manier van leven te leiden op het epithelium van inwendige organen.

In dit geval worden niet alleen de geslachtsorganen, maar ook de gewrichten, de longen en de ogen aangetast.

Dat wil zeggen, met een verwaarloosd geval, chronische chlamydia, zonder behandeling, verspreidt de ziekte zich door het hele lichaam.

Zoals elke infectie die wordt overgedragen via seksueel contact, heeft deze echter allereerst invloed op het urogenitale systeem.

Wat veroorzaakt chlamydia bij vrouwen:

  • Ontsteking van de baarmoeder.
  • Ontstekingsprocessen in de eileiders.
  • Verklevingen van inwendige organen.
  • Ontsteking van de uitwendige genitaliën.
  • De urethra.

Al deze problemen kunnen een ernstige en negatieve invloed hebben op het proces van conceptie.

Bovendien leiden dergelijke veranderingen tot privé-ectopische zwangerschappen.

Maar het belangrijkste is dat de pathologische processen veroorzaakt door de werking van chlamydia, bij afwezigheid van behandeling bij vrouwen, leiden tot onvruchtbaarheid.

Echter, als clamidiose de eileiders niet heeft aangetast, is zwangerschap mogelijk.

Het directe gevaar is ook dat vrouwen zich tegen de achtergrond van chlamydia kunnen ontwikkelen:

Niet alleen dat deze problemen de immuniteit van vrouwen sterk verminderen, dus beïnvloeden ze ook rechtstreeks hun vermogen om zich voort te planten en zwanger te worden.

Waarom combineert u geen chlamydia en zwangerschap?

Belangrijker is niet of een vrouw zwanger kan worden van een chlamydia-infectie, maar of het überhaupt de moeite waard is om te doen.

Absoluut alle artsen bevelen ten sterkste aan eerst chlamydia te genezen en pas daarna een kind te verwekken.

In de gynaecologie wordt een dergelijke zwangerschap bij vrouwen gekenmerkt als ongewenst.

Het is noodzakelijk om te begrijpen dat chlamydia niet tot iets positiefs kan leiden, niet alleen voor de moeder, maar ook voor het kind.

In de vroege stadia van de zwangerschap kan chlamydia een miskraam veroorzaken.

Wat is gevaarlijk voor chlamydia voor de foetus

Als een vrouw nog steeds zwanger wordt van chlamydia, is er niet alleen een gevaar voor haar, maar ook voor de foetus.

  • Placenta insufficiëntie. De vrucht zal ophouden te ontvangen, hoeveel hij zuurstof nodig heeft.
  • Het kind kan mentale afwijkingen ontwikkelen.
  • Ontwikkeling van fysieke afwijkingen en tekortkomingen.
  • Infectie van de foetus en de dood.

Bovendien, zelfs als het kind kon baren, maar de infectie is opgetreden, is chlamydia erg moeilijk te genezen.

In dit geval overwegen we congenitale chlamydia, die zich op verschillende locaties manifesteert bij pasgeborenen.

Na een tijdje na de geboorte toont het kind:

  • Chlamydia conjunctivitis.
  • Longontsteking.
  • Otitis.
  • Bronchitis.

En al deze problemen zijn onmiddellijk moeilijk te diagnosticeren, omdat artsen in eerste instantie op zoek zijn naar een veel voorkomende ziekte.

Als je spreekt over doelmatigheid van zwangerschap bij niet-voltooide clamidiose, is het antwoord ondubbelzinnig negatief.

Hoe chlamydia te identificeren

De meest adequate benadering van het concipiëren van een kind en het gevaar van chlamydia is een voorlopige analyse.

Omdat de clamidiose zelf vaak verborgen is, zouden de volgende verschijnselen voor vrouwen alarmerend moeten zijn:

  • Een week na onbeschermde seks kan ontlading met een onaangename geur verschijnen.
  • Samen met afscheidingen verschijnt de lichaamstemperatuur.
  • Soms branden en jeuk in het genitale gebied.

Helaas verdwijnen dergelijke symptomen snel en vaak letten de patiënten er niet op en de ziekte blijft zich ontwikkelen.

Omdat de incubatietijd van chlamydia 5-10 dagen is, verschijnen de eerste manifestaties gedurende deze periode en het is belangrijk om ze niet te negeren.

Voordat u zwanger raakt, moet u bovendien de juiste tests voor chlamydia doorstaan.

Uiteraard worden analyses gegeven door beide partners die een kind krijgen.

Ongeacht hoeveel tekenen van een gezond seksueel leven, hetzelfde vóór de conceptie, een laboratoriumanalyse van bloed, een uitstrijkje, een gewas van urine is noodzakelijk.

Methoden voor de behandeling van chlamydia tijdens de zwangerschap

Het behandelingsproces van chlamydia is aanvankelijk vrij complex en zwangerschap bemoeilijkt het alleen.

  • Ten eerste kan het proces van behandeling van chlamydia bij zwangere vrouwen niet onmiddellijk worden gestart.
  • Ten tweede is er een kans op bijwerkingen voor de foetus.
  • Ten derde zijn er voor zwangere vrouwen contra-indicaties.
  • Ten vierde, tijdens het proces van de behandeling van de microflora van de darm en de vagina zijn altijd verstoord, en met verzwakte immuniteit, dit is de directe route naar geassocieerde infecties en schimmels.

Tijdens de behandeling worden antibiotica-macroliden gebruikt, die niet meteen, maar tegen de 12e week van de zwangerschap kunnen worden voorgeschreven.

Dit minimaliseert het risico op complicaties en bijwerkingen voor de foetus. Meer details, over wat er schema's zijn van de behandeling van een clamidiose, het is mogelijk om van ons te leren of te ontdekken op een site.

Voor de behandeling gebruiken vrouwen een geïntegreerde aanpak, de arts ontwikkelt een schema voor hoeveel en hoe medicatie te nemen en na welke periode de combinatie van fondsen te veranderen.

Of het mogelijk is om zwanger te worden na een clamidiose

Hoeveel tijd verstrijkt na behandeling met chlamydia, zodat u een zwangerschap kunt plannen - een urgent onderwerp.

Hier wordt een eenvoudig besturingsprincipe gebruikt. De analyse van chlamydia vindt plaats een week na afloop van de kuur en een maand later. En noodzakelijkerwijs moet je het weten. wat zijn de manieren van infectie met chlamydia!

Als chlamydia niet wordt geïdentificeerd, kunt u evenveel plezier geven aan aangename problemen bij het concipiëren van een kind.

Dienovereenkomstig, als de behandeling succesvol was, chlamydia vernietigd, dan verhindert niets een vrouw om zwanger te worden.

In het geval van een ernstig verloop van de ziekte, wanneer de eileiders beschadigd waren en spikes gevormd, zou meer tijd nodig zijn voor de conceptie, evenals een aanvullende behandeling voor de gevolgen van chlamydia.