Chronische clamidiose. behandeling

Kinderen

Totaal aantal berichten: 108

27/04/2015, Masha
Het wordt behandeld. Niet voor het leven. Neem een ​​goede immunomodulator op (in mijn geval was het galavit) en vergeet deze ziekte! Ik ben zo genezen! Schrijf als je nog vragen hebt.

13/04/2015, sashka
Hallo, 5 maanden zijn verstreken sinds ik mijn diagnose leerde. Chlamydia is ook chronisch omdat de afvoer al ongeveer 2 jaar verontrustend is. Veel artsen konden niets vaststellen, ze zeiden dat dit de norm was. Nu woon ik hier in Duitsland en ben ik behandeld, mensen nemen dit niet serieus, ik werd behandeld met 2 soorten antibiotica en de kwijting was zoals het is.

15/05/2015, Egor
Welnu, en hoe gaat het in Duitsland om? Krijg je ook antibiotica?

18/04/2015, Leka
Ziekte chlamydia lechitsya.Popav het lichaam het virus-bacterie breekt onmiddellijk in het lichaam alle processen gaande auto konflikt.A het afkomstig is van de vermindering van T-helper kletok.Ih op zijn beurt de zeer immunoglobulinen in zuivel produktah.Tak hoe zit het met melk zal moeten nadolgo.Poka niet vergeten vylechites.Vyravnivaet auto-conflict TSikloferon of Neovir-dit is de eerste lekarstvo.Nedelyu TSikloferon tabletten tot en met 3 in de ochtend en avond, of zoals injecties iedere dag 1 raz.I Neovir (maar duurder), maar het is ook samoe.Itak 7 dagen.A drink een week antibiotica Claritromycine (Klatsid) 2 ned.Pervye drie dagen 1tab (250) 3 in den.Potom elke 12 uur tabletke.T.e 2 keer sutki.Itak 14 den.Obschee behandelingstijd 21 dagen! In geval van twijfel door het herhalen van 10 dney.Zhenschinam kaarsen "Yodosept" elke 21 dagen, of tampons en baden met chloorhexidine en uit voortdurend obrabatyvat.Nistatin parallel met antibiotikom.Kupite zalf levomikol, mazhtes ogen 's nachts, sustavy.Vsya probleem ligt in het feit dat het virus is zeer stabiel in de externe omgeving. Lingerie koken (90 g wassen), met name badstof lotentsa, ondergoed, tandenborstels behandelen met chloorhexidine, blancheren van chaynika.Gubki gewoon doen alle emissies!

04/23/2015, Egor
Je bent een onzin over allerlei soorten koken

29/03/2015, Egor
Prullenbak is ongeneeslijk. De wetenschap weet niet hoe ze moet vechten. Al deze verwijzingen naar antibiotica, "intracellulair acteren," allerlei immuunmodulatoren, behandelingsschema's, en anderen zoals zij, dit alles lazha.Pora hebben om de waarheid in zijn pure, eerlijke ogen kijken en zeggen: maak je geen zorgen, niet genezen. Ik heb 18 jaar een behandeling ondergaan. Wat ik niet heb geprobeerd. Behandeling geeft een tijdelijk effect. En ze leven in het lichaam. Ze leven niet zo. Ik vind het leuk dat, als artsen zeggen, een complexe behandeling noodzakelijk is, het behandelingsschema door een specialist moet worden gemaakt, deze ziekte is moeilijk te genezen. Niet doen alsof. Laat patiënten niet misleiden. Het is niet te genezen.

03/23/2015, Svetka
Misschien hangt de snelheid van herstel af van de toestand van het lichaam. Als tijdens de behandeling ziek wordt van verkoudheid of stress, kan alles nutteloos zijn. Voor mij is de arts zo snel en zei, dus ik ben een behandeling voor chlamydia geplande vakantie en werd in een ontspannen sfeer behandeld: safocid - 3 keer, een keer ontvangen van een week, kaars Hexicon - twee weken, al die tijd heb ik nog tinctuur van echinacea drinken te versterken immuniteit. Chlamydia heeft me helemaal gepasseerd.

09 maart 2015
niets anders dan de spullen van antibiotica niet genezen, over kruiden te vergeten, al deze bedrading.. gras mogelijk na povostanavlivatsya... Het antibioticum dient effectief voor chlamydia in het bijzonder, zoals azithromycine zijn. Vaak zijn chlamydia niet de enige en zijn er nog steeds infecties van hetzelfde plan en ze kunnen samen heel goed naast elkaar bestaan. Het is noodzakelijk om alles al te behandelen, zodat er geen infectie zal terugkeren. Vanuit dit oogpunt is het erg handig om Safocid te gebruiken - er zitten verschillende componenten in, waaronder azithromycine, die al deze infecties onderdrukken. Behandelde chlamydia voor hen. De cursus duurde bijna een maand - het was noodzakelijk om één keer per week een pakje Safotsida te drinken. Naast de algemene versterking werden injecties met Cycloferon 10-injecties gemaakt. Zes maanden na de cursus - geen chlamydia

26-01-2015, Sergey
Ik ben 23, besmet met chlamydia, maar herstelde zich snel, wendde hij zich tot de kliniek na besefte dat branderig gevoel tijdens het plassen niet plaatsvindt, waren er sterke selectie in de ochtend.
Over het algemeen begonnen ze in het begin met een soort van echografie laser, hielpen niet, wast de urethra met wat antibiotica, deden injecties. De voordelen waren niet genoeg voor mijn gevoelens. Ik liet deze arts een lijst zien van artikelen die op internet waren geadviseerd, hij zei dat ik te jong was en dat de consequenties van dergelijke antibiotica zouden zijn.
Ik heb de cursus van Tavannik voorgeschreven, de maand geslaagd, de PCR-tests geslaagd, het aantal chlamydia verminderd, daarna dronk ik de Zinnata-cursus, na een maand heb ik de tests gehaald en was alles schoon. Veel geluk
Hij werd behandeld in zijn woonplaats in de stad Kotelniki, microcarpet
Dokter Sergey Albertovich

19/01/2015, pasgetrouwden
Hallo allemaal! Ze werd ook de eigenaar van deze rommel, maar daarnaast heb ik erosie, mycoplasma en candidiasis. De gynaecoloog heeft me dit schema voorgeschreven
1. CYCLOPHERON 1,2,4,6,8 dag op één ampul in / gespierd.
2. Vanaf 2 dagen Rofloxane AB 100x1p in / is 3 dagen geldig, daarna Rofloxane 1тх2р 7 dagen
3. Fluconazol 150 mg 1 tablet gedurende 3 dagen, een week later nog 1 tablet
4. Acyclovir 200 vanaf 2 dagen behandeling 1 tx4r 5 dagen
5. Douchen met fytozeep van 2 eetlepels water tot 3 glazen water 10 dagen voor het slapen gaan
6. kaarsen van Vahimalt op 1 kaars in een vochtige toestand, voor de nacht van 7 dagen.
Zoals het is.
Al gedronken, ik wacht wanneer het nog een week 3 duurt en ga testen doen..
Ik hoop echt dat het mogelijk zal zijn om het met 1 keer te genezen.
Misschien zal iemand adviseren, misschien iets anders om te drinken. Of een soort douchen om te doen..

Alle pagina's over dit onderwerp:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Wie behandelde beoordelingen van Chlamydia

Reageer diegenen die het voor elkaar hebben gekregen om chlamydia te genezen. Zulke mensen bestaan ​​in het leven?

07.08.2007 00:00, siva
Goede middag! op een forum heeft gelezen dat je werd behandeld volgens het schema of plan elke tsikloferonov elke 3 dagen! Vanaf de eerste dag Vilprofen pillen 10 dagen, elke 12 uur (nou ja, bijvoorbeeld bij 9:00 en 9:00) Vanaf de eerste dag kaars viferon (nou ja, waar ik denk dat het duidelijk is) en vervolgens 14 dagen na het begin van de behandeling drank Summamed zes dagen 2 keer per dag een keer per dag! Dat is alles. Als ik het goed heb begrepen. Gelieve in detail te schrijven over de dosering van medicijnen en het schema zelf, wat de resultaten van de behandeling zijn. Alvast dankbaar voor het antwoord.

08/08/2007 00:00, Michail
Hallo allemaal. Ik wil vertellen en vertellen hoe ik Chlamydiosis behandeld heb, met wat ik tegenkwam en hoe ik het toch deed. Ten eerste, de situatie is gemeengoed, seks met een mooi meisje en nu op dag 4 in de penis jeuk te voelen en het isoleren van witte mutnye.Ya eenmaal in KVD. We hebben alle tests volledig afgelegd, maar de volgende dag zeiden ze dat we niets hebben gevonden... Ik ben geschrokken. Ging naar een andere KVD, ze vonden het ook niet, maar legden uit... dat ze alles behalve chlamydia nemen. Daarna ging ik naar het Research Institute of Epidemiology (CMD), heeft overhandigd analyses van alle infecties, waarbij gelukkig vond ik hlamidioz.Srazu vraag waar en hoe het te behandelen, als je niet werkt en er is geen manier om buit te verkwisten. Ik heb ongeveer 15 Moskouse klinieken gebeld. Behandeling van chlamydia van 5-15 duizend roebel, op tijd van een week tot een maand (althans zo beweerde urologen en venereologen). Geen geld. Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Hier is de enige assistent mijn INTERNET, alle hoop voor hem. Op verzoek "om een ​​vraag aan een uroloog of een arts te stellen" heeft mijn internet mij veel sites gegeven waar u een online vraag kunt stellen aan de arts. Jongens... het is allemaal rot. U kijkt, niet één van de artsen heeft u specifiek antwoord gegeven... dan kan worden behandeld en hoe, verwijzend naar misleidende medische ethiek en een hele reeks redenen, even onleesbaar. Mensen met een probleem wenden zich tot artsen online, vragen om hulp en wat is er voor terug. Kom naar de receptie... bij verstek zullen we niet zeggen... medische ethiek. ON-LINE websites over de hele wereld zijn gemaakt, zodat een arts echt een internet kan raadplegen van mensen die om de een of andere reden niet naar een betaalde arts of naar een ziekenhuis kunnen gaan. Bij ons allemaal door "één" plaats. Hier verschilt dan bijvoorbeeld in mijn geval van intern overleg, van correspondentie. Ik heb een certificaat van analyse, waar bevestigd Chlamydia en alleen. En ik kan ook de datum van infectie opnoemen. ALL. Dat is genoeg voor 90% van alle artsen, om een ​​cursus van de behandeling te benoemen... en tonen niet iets nodig hebt, alles is yasno.I dat. Om dit te zeggen en te laten zien dat ik ergens heen moet. ABSOLUUT NEE Maar artsen moeten geld verdienen... dit is hun salaris. En dus praat niemand over het behandelplan of echt andere antwoorden... alles is hetzelfde... KOM. Het begon met mij... op pijn lopend. Ik vroeg om hulp van een dermovenioloog. Ik kreeg Doxycycline-hydrochloride en Metronidazol voorgeschreven... duurde een week... geen verschuivingen. Vervolgens hebben ze TARIVID (ofloxacine) voorgeschreven. Duurde een week - het kan niet. Begonnen met het maken injectie in ureitru chlorhexedine digluconaat 0,05% gedurende 3 min. (Naast de dokter genoemd) Verbrand alle urethra, witte afscheiding vervangen door saaie rzhavymi..gustymi... plassen, moest tegelijk te huilen pijn. Jongens... Het is zo'n pijn....Dit tweede geboorte, misschien... net muzhchiny.Koroche... Ik ben teleurgesteld... gebroken... en de aanwezigheid van een infectie. Hier vind ik per ongeluk op internet een uroloog-venereoloog uit een groot militair ziekenhuis in Moskou. Ik vertel hem alles, en hij vertelt me: "Ik kan vertellen u een cursus van de behandeling op dit moment toe te wijzen, bij verstek, en het resultaat zal 70-90%, de maximale snelheid van twee tot drie weken en complex in dat er niets, urogenitale chlamydia wordt behandeld helemaal odnotipnyim zijn drugs, alleen kunnen ze anders worden genoemd. Het kan tetracyclines (doxycycline), macroliden (zoals azitromycine (sumamed) ftorhinolony.V einde, na het beluisteren van me meer in het bijzonder, de dokter zei dat is genoeg voor mij KLABAKS geneesmiddel (claritromycine) - een leider in de behandeling van chlamydia-infecties, 250 mg - de eerste 3 dag 3 keer per dag, gevolgd door 2 keer per dag, elke 12 uur gedurende 14 dagen Chlamydia -.. schadelijke virussen en niet gemakkelijk te behandelen ik begon te langer duren dan dat is niet de hoop, maar gelukkig... op dag 10 in de ochtend. stond op.... en alles... geen ontlading... geen symptomen. Na een maand wachten, na het nemen van de mier biotica, ik gecontroleerd op de aanwezigheid van een infectie - infectie is geen... Ik ChIST..kak kind J.Esli plotseling iemand zal niet helpen de drug, zei de dokter, zou kunnen zijn dat... dat is een uitgebreide methode voor de behandeling van chlamydia, die niet samenvoegen lecheniyu.1.Yunidoks opleverde - 100 mg 2 maal per dag 2. Rulid (roxithromycin) - 150

10/02/2011 14:47, bijnaam
bedankt voor het artikel, en zhenschinam zich afvroeg dezelfde behandeling als mannen?

29/08/2007 00:00, Dasha
Olga, goedemiddag. Prompt, alsjeblieft, omdat je deze pijnlijke * a clamidiose * hebt genezen. Alles wat je hebt genomen en hoe? Voor mij is het erg belangrijk. Alvast bedankt.

09/05/2007 00:00, Serega
Ik begon gedurende 3 minuten te injecteren in de urinebuis chlorhexedine digluconaat 0,05%. (Evenals de dokter zei) Dat is wat zou deze arts van de urethra! Michael, ik zie je ook deze super artsen in eerste instantie hebben gekregen de znaniyami.Podskazhi kunt u contact opnemen of het adreslech. De instelling waar urologen van het Moskouse militair ziekenhuis. Ureaplasmas zijn er al, kan er echt een bekwame of ervaren arts zijn? Hier een vergelijkbaar besluit om te delen behandeling ervaringen hlamidioza.Zarazilsya in 2004 chlamydia, momenteel mycoplasmosis, Ureaplazmozom.Na dosih ik vechten met ureaplasma, genezen deze wezens zijn veel slozhneechem van chlamydia! Chlamydia kon alleen in 2006 van de hand doen. Het eerste jaar na infectie met dit boeket werd er in het algemeen niets gediagnosticeerd, zelfs niet door de PCR-methode! Ondanks het feit dat de symptomen waren uitgesproken. In 2005 was ik in staat om de soorten infecties te identificeren en begon ik met de behandeling. Stom liep voor super klinieken, dan in het proces besefte dat alle bevoegde artsen in het instituut en het HPC. Over chlamydia, zodat ze me voor het eerst gediagnosticeerd, die probeert te worden behandeld met deze antibiotica: doxycycline, ofloxacine, metronidazol, rulid, azithromycine, josamycine (vilprafen).In termen van chlamydia, evenals in termen van mycoplasma, gegevensverwerking met antibiotica ondoeltreffend was !! doxycycline is vandaag de dag een oude antibioticum en het is vandaag de dag chlamydia op één plek, mijn mnenie.Ot het nog erger en immuniteit sadish. Een genezen I: Ging naar www.antibiotic.ru plaats begon te zoeken en de antibiotica die ik nam en hebben niet geholpen te analyseren. Er is een tafel van fluoroquinolonen, waar onder elke fluoroquinol wat hij tafel pokoleniya.Iz aangegeven, realiseerde ik me dat al die tijd mijn artsen propisovali relatief oude antibiotiki.Ofloksatsin- fluoroquinol II generatie, en ik besloten om te proberen de III generatie sparfloxacine en uiteindelijk geraden de top tien! Nam het is door instructie vermenigvuldigen van de dosis en de duur van de behandeling in de helft! Ik voelde me al op de derde dag dat mijn chlamydia is het niet zeer geliefd en uiteindelijk had ik hen sloeg hem. Gehakt neovir parallel, maar het is meer voor het vangnet, om de immuniteit te stimuleren om hun resultaten te consolideren afwerking hlamidiy.V algemeen belangrijker goed gekozen antibioticum. Geprobeerd om het zaaien op antibiotikochuvstvitelnostv up was er een dergelijk resultaat te doen, antibiotica zoals doxycycline en soortgelijke oude algemeen grappig. Deze gewassen zijn tuff, niet alleen mijn mening. Sparfloxacine was goed en voldoende antibiotica tot nu toe bij de behandeling van chlamydia! Persoonlijk genas hen dvoi zijn vrienden voor het laatste half jaar! Als je maar niet denkt dat je kunt kopen Sparflo de apotheek en zelf starten behandeling zonder de deelname van een arts en inspectie, ik u voorgesteld het antibioticum waarop u moet in eerste instantie de nadruk leggen voor de behandeling van chlamydia, en in aanvulling op dit antibioticum uw arts bestellingen meer verschillende soorten drugs om de algehele verbetering Tonus.Verkeer je voor alleen een ervaren venereoloog, met KVD of NII! Artsen uit zulke superclinics als Meramed. veilig verzonden naar de alias op..uy! Vergeet niet, als je ziek met chlamydia of mycoplasma, zal kauwgom niet redden infecties van uw partner! En als u uw partner te infecteren, te behandelen zal dubbel zo moeilijk en duur zijn.

09/08/2007 00:00, Serega
Hier voor jou en onze artsen. En de kinderen lijden later aan de geboorte van Reiter's Disease. Hoewel ik dit al wist, dat de meerderheid van onze artsen stomme wee-race! Als je wilt leven gezond, studie geneeskunde en zich in het bijzonder infektologiyu.A analyses altijd lever het in verschillende plaatsen en tegelijk dupliceren, net als ik. 50% van de klinieken leidt tot fout-negatieve tests. 20% valse positieven.

Wie had chlamydia?

85%). Dat is verbijsterd.

Over het project

Alle materialen op deze site zijn beschermd door auteursrecht en naburige rechten en mogen niet worden gereproduceerd of gebruikt worden zonder de schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrecht, door het plaatsen van een actieve link op de hoofdpagina van de portal Eva.Ru (www.eva.ru) next met gebruikte materialen.
Voor de inhoud van promotiemateriaal is de redactie niet verantwoordelijk. Certificaat van registratie van massamedia El № ФС77-36354 dd 22 mei 2009 v.3.4.168

We bevinden ons in sociale netwerken
Neem contact met ons op

Onze website gebruikt cookies om de prestaties te verbeteren en de prestaties van de website te verbeteren. Het uitschakelen van cookies kan leiden tot problemen met de site. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Wie behandelde beoordelingen van Chlamydia

Reageer diegenen die het voor elkaar hebben gekregen om chlamydia te genezen. Zulke mensen bestaan ​​in het leven?

04/03/2016 17:09, Irina
Maak culturele cultuur met de definitie van gevoeligheid voor Antibes.

04/06/2016 10:12, Hamster
Bij mijzelf allemaal hetzelfde, alleen in de huidige drie jaar shows op bloed een acute fase IgM. Op iemand is dat. Artsen zeggen dat dit in principe niet kan.

04/07/2016 00:32, Natalia
Bij mij twee jaar IgA en IgG, is het dronken een hoop antibiotica, het is nutteloos

04/07/2016 11:19, Hamster
Natalia, dan bent u in de natuur - de mensen met de "acute" fase In tegenstelling zei vrachey.Tolko IgG Ik heb nooit een keer niet vydelyalis.Ya hier lezen in het forum, dat iemand bestelde drugs uit Zwitserland en werd onmiddellijk na vele jaren genezen! behandeling drugs in RF.Seychas nu ook proberen via een vriend, misschien is er echt geen betere oni.Antiby zagen jaar brandde de hele darm verkeerde kursami.Prochitala kort reviews op andere sites over de SDA, was onder de indruk, ik wil proberen tot april en mei tot immuniteit drinken roeren en in de zomer een koers maken beige antibes.

04/07/2016 12:47, Natalia
Ja, ik heb constant IgA. Gisteren ben ik weer geslaagd ifa, tk. nu stopte ze ook om antibiotica te drinken. Maar ik zal zeggen dat toen ik het dronk, ik me beter voelde. Nu weer pijn in de gewrichten, in de ogen, vermoeidheid is constant en subfibrility. Het werd regelrecht ruïneus. Ik dronk bijna alle antibiotica en lange kuren, en in combinaties van twee tegelijk. Nu drink ik tsikloferon, dan geef ik viferon + vitaminen + zuur door. Ze had ook maag- en darmproblemen. Nog steeds huiduitslag op een huid, vlekken. Ging naar de dermatoloog, voorgeschreven citrine + Essentiale forte, ik dronk alle puistjes, meer. Ik verbind ze met chlamydia. En je hebt geen IgG, omdat De immuniteit is verdwenen, je moet verhogen. Immuniteit zal stijgen en antilichamen zullen groeien.

04/10/2016 16:42, Hamster
Wat ik niet heb gedaan om de immuniteit te verhogen, ging ik naar de beste immunoloog in de stad. Ik heb het afgelopen jaar tien verschillende medicijnen doorboord voor immunocorrectie. Zelfs met het goede werk van de gepensioneerde als gevolg van het onvermogen op een stoel te zitten, probeer ik te slapen voor het tweede jaar, ik slaap 12 uur per dag, wandelen, goed te eten, per uur - al onder geen beding in de momenten waarop ik het gevoel dat het beter is, vooral in de zomer, geef bloed! opnieuw - toont otritsatelno.To een infectie die verbergt, weer een beetje beter dan aktiviziruetsya.Sustavy begon na het begin van de follow-up kishechnikom.Mne bijgedragen aan dit resultaat laktofiltrum en enterol.Hotya de hand verdubbelt meer dan 's nachts, lange afstanden lopen niet mogu.Nachala hebben gras drinken (zonder fanatisme), ik drink bijna een jaar, ogaet.

04/10/2016 16:59, Hamster
Natalya, zei heel goed in het helpen van plasmaferese en UFO.Znakomaya meisje uit mijn stad te zijn deed toen stortte na de geboorte als gevolg van de activering van chlamydia voor 2 maanden en ik kon niet eens de hand shevelit.Sustavy heel veel van haar vervormd, maar na de plasmaferese proces is gestopt. Ik ben erg bang voor dergelijke procedures, omdat. kan nauwelijks staan ​​zelfs geen infuus (problemen met bloedvaten).Prochitala Onderzoek en ondervraagd zijn voornemen om opnieuw te drinken antibiotiki.Pochitala laatste nieuws over Antibes, er martelen kikkers en archaea - misschien iets zal uit te halen putnoe.Dumayu blijven drinken en gras probeer de SDA (terwijl je op zoek bent naar dit medicijn).

10/04/2016 17:09, Natalia
Heeft de verse analyses IgA 1,5 IgG 11 ontvangen een pannenkoek de titer is sterk gegroeid. Plasmaferese is een zeer ernstige procedure en wordt alleen gedaan op indicaties. Ik wil het niet. Ik kan ook niet lang lopen, ik heb nog steeds een hoofd alsof het niet duizelig is, maar iets is niet erg prettig. Wat voor soort gras drink je? Ik lees dat een bittere alsem helpt bij chlamydia. Maar ik geloof niet in gras. Chlamydia kan alleen door antibiotica worden gedood. Maar wat is de vraag.

12.04.2016 10:17, Hamster
Natalia, het hoofd kan leiden als gevolg van problemen in shee.U mij van degeneratieve ziekte schijf, ook duizelig en sloeg in de kaak, waardoor Karmolis.Travy ik drink heel anders, met 10 stuks in elke collectie, elke maand menyayutsya.ne is een ervaren professional met ladingen gezien analizov.I mijn moeder in mijn kruiden goed razbiraetsya.Sami verzamelen en te drinken de hele zomer in plaats van winter chaya.Ya toch raad ik u niet aan de natuurlijke behandeling te weigeren, mijn bloedwaarden significant veranderd door het gebruik van verschillende combinaties trav.I gezondheid verbetert aanzienlijk Ik ben zeker geen gouverneur Ryu dat het Chlamydia kan doden, maar om te onderhouden en reinigen van het lichaam met een dergelijk krachtige aanval vozmozhno.K uit wat kruiden gebruikt moeten worden, zult u enige speciale, maar van mijzelf kan ik antivirale adviseren: lobaznik (verhoogde schildklier functie), Aronia berg as, cranberry en bosbes list.Esche in een theepot met andere kruiden zetten schipotku chistotela.My hele familie voor vele jaren, drink geen thee of kofe.U man ging hoog cholesterolgehalte, mijn moeder - suiker.

04/10/2016 17:08, Hamster
Nog steeds heel goed helpen fruitvruchten, leven, niet gekookt. Cranberry + veenbessen, oblepihovyy.Mozhno op pit.Tolko wachtrij is niet geconcentreerd op de maag lag op komfortno.Provereno sebe.Srazu kracht verschijnt, uw blaas voelt zich beter en gewrichten legche.Ya voorheen alleen de cranberry's zag, dan is mijn vriend geadviseerd patiënten veenbessen Ik reageerde oprecht sceptisch, maar toen ik regelmatig Morse begon te eten, heb ik haar veel dank gezegd.

06/12/2016 20:46, Natalia
Hoe gaat het? Drink je antibiotica? Ik ben begonnen met claritromycine te drinken, ik denk dat ik het twee weken zal drinken, en dan nog een fluoroquinolon 2 weken, als ik het natuurlijk overleef. Ik voel dat veel van deze wezens zich vermenigvuldigen.

06/17/2016 10:08, gewond
Luister naar DO NOT ASSUME ANTIBIOTICS. ze zijn als een gif voor het lichaam. U moet weten dat u te behandelen! Tests die u hebt genomen om een ​​antibioticum? Nier, lever, darm te benoemen, dit alles zal het immuunsysteem beïnvloeden, kan het niet verdienen, dan zul je ziekenhuizen en klinieken zal voor altijd in je leven. Chlamydia probleem is dat de bacteriën worden L-vorm, is de gelijkenis van de cocon niet volledig in contact met de cellen (en dus antibiotica deze niet mee) zodanig vorm dan zitten 21-25 dney.Zagnat in dergelijke vorm matig behandeling (niet het antibioticum of onderbreking van de inname van antibiotica). Ga naar de dokter om testen te doen, houd rekening met de behandelingsnormen. Elk organisme is individueel. vergeet niet over de darmen van 70% van de immuniteit hangt ervan af en fluconazol van Candida. Wordt niet ziek en handel niet in blinden (tests, analyseert opnieuw testen)

17/06/2016 22:52, Natalia
Sinds twee jaar heb ik zoveel testen met succes afgelegd waar je nog nooit van had gedroomd. Er zijn chlamydia. Er zijn ook titels. Artsen schrijven iedereen dezelfde behandeling voor, dus het heeft geen zin om naar hen toe te gaan. Niets speciaals voor de behandeling van chlamydia is nog niet uitgevonden. Antibiotica + immunomodulatoren, ondersteuning van de maag, lever. Het is allemaal standaard. Alleen hier chronisch kan niet worden genezen, maar het is mogelijk om te dempen.

06.06.2016 06:06, Gewond
Bloedonderzoek wordt niet gebruikt om chlamydia te diagnosticeren. De titels kunnen hoog zijn vanwege de vele factoren van directe communicatie daar. Het is belangrijk om de PCR-methode voldoende te analyseren om de analyse in drie verschillende laboratoria door te geven! Hoewel er geen bacteriën zijn die zich gelijktijdig hebben aangepast aan 5-6 groepen antibiotica! Antibiotica beïnvloeden alle bacteriën, inclusief. symbiotes die de balans tegenhouden! Om de balans na een lange cursus te herstellen, hebt u veel tijd en geld nodig!

27/06/2016 17:31, Natalia
Nu veel bacteriën aangepast aan antibiotica, zelfs de Myasnikov gezegd dat er bacteriën die ongevoelig voor antibiotica, met inbegrip van een chlamydia, zodat ze aangepast aan de reeds fokken proces kan alleen maar onderdrukken, maar blijft vervoerder. Bacteriën dringen door het lichaam, artikelen lezen op het internet, ze zijn niet alleen urogenitale, in elk orgaan kan gaan zitten en er geen PCR zult u ze niet vinden, maar de antilichamen zullen hun aanwezigheid laten zien!

27/06/2016 17:46, Hamster
Ik ben het met Natalia die chlamydia leven niet alleen in de geslachtsdelen! Chlamydia al lang gevonden op de slijmvliezen van de ogen, keel, en zelfs in de genomen uit de melkklieren vloeistof! Ondertussen, op het slijmvlies van de geslachtsorganen is afwezig.

07/06/2016 10:02, Gewond
Het is onwaarschijnlijk dat je een bacterie hebt geselecteerd voor selectie uit 5-6 groepen antibiotica en dat je vybobatat immuniteit voor iedereen kunt hebben! Zeg gewoon dat je nu gezond bent, wat zit je dwars?

21/11/2016 19:40 uur, Anatoliy
een adequate opmerking. bravo

21/11/2016 7:36 PM, Anatoliy
onzin

06/08/2016 11:06, Igor
Hallo Had je een SDA? Is er een resultaat?

06/08/2016 11:06, Igor
Hallo Had je een SDA? Is er een resultaat?

05/25/2016 06:27, lichten
Ik zag Bad teruggekregen sanaris gekocht in haogane Chinese supplementen helpen met chlamydia ureaplasmosis gardneleze en nog veel meer. Vervolgens werd er geleerd dat salie bouillon helpt hem te drinken het eten van rauwe brandnetels ook gehoord dat helpt bij deze soa's

31/05/2016 16:35, Natalia
Ik geloof niet dat je kruiden kunt genezen, het is een intracellulaire parasiet, waar geen gras kan doordringen, antibiotica kunnen nauwelijks passeren. Hoogstwaarschijnlijk zijn ze in een inactieve vorm geplaatst en naar de cron gestuurd.

06/06/2016 07:51, lichten
Bedankt! Dan analyseert opnieuw ik zal overgeven maar zoals graag 2 keer aangeboden niets gevonden

27/06/2016 17:16, Hamster
Natalia, hallo, hoe gaat het? Hebt u Clarithromycin gedronken? Is er een verbetering? Ik heb alles gescoord, ik drink geen antilichamen, noch NSAID's, noch ASS, ik lijd. drinken gras, eten greens tazami.Ponimayu, is het onwaarschijnlijk ik zal helpen in de strijd tegen chlamydia, maar plotseling het lichaam otkliknetsya.Antiby drinken angst gut kwetst (ik had een paar van de activiteiten in de gynaecologie), abdominale verklevingen, als op dit moment Antibes-feed, Ik ben bang dat ik niet zal overleven (

27/06/2016 17:40, Natalia
Eindelijk, ik dacht dat wat er gebeurde, niet lang antwoordde. Ik dronk clarithromycin en toen nog levofloxacine, hielp het niet per gram. Heeft een bloed iga 2, igg 4 overhandigd. Voobshchem I ook, terwijl ik niets drink. Een status fig, ogen als die knijpen, delicatesse constant, snel word ik moe. Ik drink vitamines, ik eet ook groente, ik drink kefir. Maar ik voel dat deze wezens hun werk doen. Ik weet niet wat ik hierna moet doen.

27/06/2016 17:55, Hamster
! Natalia, crêpe ik me herinner is een aandoening waarbij propyl andere "dodelijke dosis" en het effect nol.Samoe belangrijker is, heb hart ik vergat te schrijven dat ik heb geprobeerd om te drinken BAD Ekorsol niet verliezen - op basis van esp schors, Opisthorchis hij vergiften, lever reinigen en helpt met artritis, begrijp niet hoe het is pravda.Tak gedronken 30 dagen en de I-10 te snijden me als polegchalo.No hij gecontracteerd 250 roebel per dag, ik ging naar buiten, ik denk dat het gewoon esp pozavarivat hoe in het recept zou opisano.Hotya symptomen gemak, omdat Pijnstillende Ik otkazalas.Nachnu van maandag, zal schrijven of er effekt.Ya reeds de fase waarin een verdomd welke vorm ik heb er dingen zou gewoon gemakkelijker werd bereikt.

06/27/2016 19:06, Natalia
Ik probeer het vol te houden, maar het is moeilijk. Schrijf noodzakelijkerwijs de resultaten van tests, als je besluit het te doen.

27/06/2016 15:18, Kisa
Ja, gelukkig zijn er! Laatst zelf was genezen. Vilprafen 500 3 maal daags gedurende 1 dag gedurende 1 tablet. Eet geen zuivelproducten en rook niet. In een maand deed of maakte PTSR - chlamydias zijn niet aanwezig. Helaas is dit antibioticum niet voor ureaplasma van mij verwijderd, ik zal fluoroquinolonen proberen.

27/06/2016 17:22, Natalia
PCR kan negatief zijn, maar heb je credits gegeven? Het is noodzakelijk om IgA, IgM te passeren als deze negatief zijn, dan heb je geluk, ben je genezen. Je kunt alleen vers, maar niet chronisch genezen!

27/06/2016 17:39, Hamster
Natalia, hallo, hoe gaat het? Hebt u Clarithromycin gedronken? Is er een verbetering? Ik heb alles gescoord, ik drink geen antilichamen, noch NSAID's, noch ASS, ik lijd. drinken gras, eten greens tazami.Ponimayu, is het onwaarschijnlijk ik zal helpen in de strijd tegen chlamydia, maar plotseling het lichaam otkliknetsya.Antiby drinken angst gut kwetst (ik had een paar van de activiteiten in de gynaecologie), abdominale verklevingen, als op dit moment Antibes-feed, Ik ben bang dat ik niet zal overleven (

06/27/2016 18:02, Hamster
Iets dat je boos van me maakt, ik ga morgen wel geld uitgeven aan tests. Ik zal me afmelden, ik snap het wel.

07/07/2016 13:00, Natalia
Hoe gaat het? Analyses overgedragen? Ik heb het gisteren weer overhandigd, in инвитро zal ik naar het resultaat kijken. Als de credits hetzelfde zijn, zie ik geen reden meer om antibiotica te drinken, ze helpen niet. Ik zal andere maatregelen zoeken. Het resultaat van de analyse die ik zal schrijven, hoe ontvang ik de iga

07.07.2016 14:19, Hamster
Natalia, kreeg ik de resultaten van tests voor antilichamen in krovi.Pokazyvaet allemaal negatief! Ik zou graag willen geloven dat het altijd, onnodig. de titer stijgt in een acute fase periodiek tot 200. In september zal ik opnieuw controleren, omdat bespokoyat.Budu symptomen nog steeds een tuin-verse kruiden grondig gereinigd hebben !! En drink lobaznik, duizendblad, stinkende gouwe en myatu.Eto helpt me verlichten op zijn minst een deel van simptomov.Napishite hoe om resultaten te krijgen!

07/08/2016 14:32, Natalia
Wauw, wat ben ik blij voor jou! Het is geweldig! Een uvas-bloedtest voor een titer of een positiviteitscoëfficiënt (meeteenheid), ik heb alleen titels die ook negatief zijn en CP is altijd positief. En wanneer dronk u voor het laatst het antibioticum en welke? Eet daarna de kruiden en drink de kruiden?

07.07.2016 19:47, Hamster
Natalia, ik heb zojuist geschreven is negatief in beide lijnen van immunoglobuline, als er Titi, ze pishut.Pro de handleiding eerst slyshu.Konechno kan zamorochitsya en streven naar een laboratorium, ze hebben alles indicatoren sohranyayutsya.No ik niet koesteren grote verwachtingen, omdat. al verschillende keren had ik iets positiefs, dan negatief.

07.07.2016 19:57, Hamster
Natalia, de laatste dosis was in september 2014 - vilprafen 12 dagen, hoewel het noodzakelijk was om 3 nedeli.Ne kon drinken, darmen sdalsya.No dan stali.Seychas gewrichten beter, ja, in de lucht, op het gras, rozenbottels, bessen, boter recruitment, duindoorn - slechts een duidelijk tijdschema voor het ontvangen van pischi.Dolblyu immunku Douches elke dag, vooral wanneer leven niet hochetsya.I beweging in de lucht door de manier waarop hier, esp zag-kan het echt uit hun kassen, hun overblijfselen vyvodit.Davayte houden ook me op !!! verbinding, schrijf!

07/12/2016 14:08, Natalia
Wel, ik heb mijn eigen analyse, niets goeds, IgA 1.5 IgG 4. Ik weet niet wat ik hierna moet doen.

07.07.2016 20:09, Hamster
Natalia! Dompel ruki.Zhaleyte totdat de tests! Kan het geheugen en de waarheid van het lichaam doet haar delo.Seychas zomer, gebruik maken van alle zijn vozmozhnosti.Ya snikte ze de hele ochtend vandaag, opnieuw borstelen raspuhli.Vypila twee tabletten Filtrum en aten pap voor het diner passeerden.Zavarila kruidpot zich geen anders en zag de hele den.Poshla om te bezoeken en om te werken tot dag otvlechsya.Kazhdy podvig.Etogo niemand zal nooit begrijpen! Wat je gewrichten? Wat zijn de symptomen nu?

16/07/2016 21:09, Natalia
Mijn excuses voor het late antwoord. Ik raakte in een depressie. Staat in ieder geval in een strop. Het lijkt of alles pijn doet, en de gewrichten en het hoofd. Constante zwakte, tachycardie, koorts. De hele tijd dat je wilt gaan liggen, vaak duizelig. Het lijkt erop dat mijn bloedcirculatie is verstoord, mijn aderen zijn over mijn hele lichaam geknepen. Nou, het is niet voor de dag, maar constant wordt er iets nieuws toegevoegd. Ik weet niet hoe ik moet leven. Zonder een antibioticum is het echt slecht. Ik kijk nu naar een soort anti-Chlamydia-verzameling op internet. Het ding is dat er geen chlamydia in het uitstrijkje zit en daarom zou ik naar de analyse zijn gegaan voor de gevoeligheid voor antibiotica. Bij mijn vriendin, een ureaplasma, heeft ze de test overgebracht voor gevoeligheid voor antibiotica, en was in shock, verzet tegen 25 soorten antibiotica, hier dus. Ik dronk alsem, maar het hielp me ook niet.

07.07.2016 17:15, Hamster
Natalya, Goede dag! Het is dringend nodig dat er iets delat.Menya verlegenheid uw aderen, maar niet als je de anticonceptiepil? Het doet pijn symptomen die lijken op de mijne toen ik hun pila.Na achtergrond spullen, stapte uit alle symptomen, zowel instructies met contra-indicaties.

24/07/2016 16:49, Natalia
Hamstress, nee, ik accepteer en gebruik nooit anticonceptiemiddelen. Ja, de veneuze tekening op het hele lichaam is versterkt, op armen of handen en benen of voeten steken de aderen een weinig uit, zelfs onder de ogen. Het lijkt mij dat de chlamydia een stroom van bloed hebben verspreid door de vaten, aders en haarvaten. Ik lees dat ze in de cellen van het endotheel van bloedvaten en haarvaten zitten. Op dezelfde manier komen ze in het hart en veroorzaken een hartaanval en een beroerte. Over het algemeen zijn ze erg gevaarlijk. Ik weet niet wat ik moet doen. Waarschijnlijk zal ik weer een antibioticum gaan drinken. Hoe gaat het? Van welke stad kom je? Ik kom uit Kaliningrad.

08/05/2016 20:24, Natalia
Hamstress als je gezondheid? Vertel me alsjeblieft hoe je schors van es eet en in welke verhoudingen je brouwt. Ik heb het ook gekocht, maar overal zijn er verschillende manieren om te koken. Besloten om ook gras te drinken. Een andere beroemde boer kocht een blad met veenbessen. Kun je me meer dronken gras vertellen? Ik wacht op je antwoord.

28-11-2016 18:37, Raisa
Vertel me alsjeblieft, wat is KP?

07/06/2016 10:52, Gewond
Heer, waarom maak je jezelf kapot! Als u symptomen heeft die lijken op chlamydia, maar de PCR-analyse 3 keer toonde een negatief resultaat. Dat hoeft niet te worden behandeld voor chlamydia. Conditioneel pathogene flora na antibiotica geeft meestal dezelfde symptomen. Het is noodzakelijk om te stoppen met het drinken van antibiotica en te beginnen met het herstellen van de immuniteit, en daarmee zullen sommige van de symptomen verdwijnen. Tijdens deze periode kunt u kruiden en vitamines drinken. Wanneer u kracht en immuniteit terugkrijgt, controleer dan op voorwaardelijk pathogene flora of deze de norm overschrijden. De diagnose is 90% van de behandeling

07.07.2016 14:29, Hamsters
Beïnvloed, niemand hier ruïneert zichzelf niet! Iedereen kiest zijn eigen weg van behandeling. De resultaten van de behandeling van de artsen in de 10-daagse cursus van doxycycline, ervoer ik een totaal van programme.My hier om bewezen technieken zelf, waaruit blijkt op zijn minst enige rezultaty.Ya met je eens over de restauratie van kruiden is een grote natuurlijke bron van vitaminen en anderen te delen. elementen, herstel van de natuurlijke balans in het lichaam, maar als er echt een infectie is, moet je worden behandeld, en met de geest.

15/07/2016 21:38, Gewond
Wel, wat zegt de PCR-methode over chlamydia?

08.08.2016 14:34, Het leven op de smar
12 jaar oud. Voor de hele tijd is de PCR nooit gevonden. ALLEZE PCR MET CHRONISCHE FLAMA VOLLEDIG GEZIEN. Voor het eerst werd de diagnose van chlamydia gemaakt door de bloed-ELISA bij onderzoeken bij gelegenheid van uur. Prostatitis is vermoedelijk zes jaar vanaf het moment van infectie. Na een paar keer vandaag werden uitgezet op kdetok Mmcoy cultuur na drie kuren neemt niet toe op de cultuur, alleen ELISA titers G sprong, artsen zeggen is gezond mezelf voel dat ziek, prostatitis niet voorbij, zijn ogen rood wandeling uveyt, chronisch vermoeidheidssyndroom, VSD, soms pijn enkelgewricht, ik krijg vaak acute luchtwegaandoeningen, zelfs in de zomer in de hitte. Nog steeds het geval, zodat al deze analyses en artsen met hun super regelingen is crap, er simtomy een medische aandoening, worden behandeld. Ik zal blij zijn om kennis te maken met de ervaring. [email protected]

08/08/2016 18:53, Natalia
En je hebt alleen bloed G is bepaald of A, M, ook? Ik ben altijd A en G vastbesloten en zowel overslaan, dan iets meer is minder. Als je alleen G hebt, is de kans groot dat de crap wordt genezen of een remissie krijgt.

08.08.2016 08:11, Life on the smar
Ja bepaald alleen titels G. Maar ik heb nooit zal titers M, A. geneigd te geloven dat dit een diepe Hron plaats rimissiyu of genezen van de ziekte, omdat simtomy aanwezig en geleidelijk nieuwe zweren toe te voegen. Zelfs in het stadium van de stilte dingen doet grote schade sadit imunku en t. D., en om het te behandelen alleen in de acute fase, maar niet wanneer hij pritaylsya voor dit en dat zou piroginal obostrit injecteren en effectief te behandelen. Omdat de prullenbak Ik heb lang pirogenal steken bang dat ik niet kan Narok doobostryat om Reiter eieren of afgesneden. Omdat ik verder geen chemie weet zonder pyrogeen om te behandelen, is het vreselijk nutteloos, ik ben bang voor complicaties.

19/08/2016 23:31, Serzhik
1. Ik wil mijn + ervaring en vorm van behandeling delen. Ik werd ziek in 2000, driemaal behandeld, natuurlijk, tevergeefs en daarvoor zijn er redenen. Onze immuniteit heeft naast het antibioticum iets natuurlijks nodig, want het behandelt het immuunsysteem en niet het antibioticum. Ik zal het hieronder proberen uit te leggen; Heeft een clamidiose genezen in 2006 g waar ik binnenin wist dat ik zal herstellen en er waren bases. Ging naar een internet club (in 2006, Inet was een luxe), vond ik dat claritromycine (zagen klabaks) heeft een hoge mate van zuivering van de kiem (98/99%) bij med.forume. Verder bleek dat het lichaam iets natuurlijks, natuurlijks nodig heeft. In het kort kocht klabaks dronk 2 * 500 mg over 12 uur gedurende 20 dagen, samen met een geneesmiddel drankje theelepel van een vloeistof propolis hey pi wi, dat wil zeggen 3 lepels en 2 tabletten per dag, overdag lepel hey pi vi zonder pillen, respectievelijk voor 40 minuten voor het eten. Hey Pee Wee begon eerder met drinken, dus alles duurde ongeveer 23-24 dagen. Ik kocht het in Tentorium, draaide Ivan aan en vroeg om korting op hun korting (om met korting te kopen). U heeft ongeveer ongeveer 250-300 mg nodig (er zijn nu banken van 100 mg en 200 mg), u zult representatieve kantoren in uw stad op het internet vinden. Heeft de analyse overhandigd, het is gezond; een maand later, opnieuw gezond, negatief, was de dokter niet verbaasd toen ik hem het behandelingsschema vertelde. Geen tekenen, de geur links van de urethra, etc. Nu getrouwd, kinderen, alle eer aan God is gezond. 2.Zdes heel veel geschreven over de behandeling van kinderen met macroliden, ik alleen vanwege de kinderen en begonnen hun ervaring te beschrijven, in zekere zin ik niet sorry voor diegenen die veranderen voelen hun favoriete (waaronder ikzelf, zijn nu trouwe echtgenote naar het graf) en dan is er zitten en huilen, helpen en zo. Macroliden zijn vooral chemie, ondanks de veiligheid van de groep. Ik zou aanraden om te kopen BAD "Purge" het bedrijf Neways (als je de hele familie of een geslagen), ik ben zelf een distributeur en weet dat honderden mensen zich te ontdoen van de bacteriën hebben gekregen als gevolg van dit additief, propyl hele familie 2-3 maanden en je zult zien dat de microben nog niet hebt gedaan no. De samenstelling omvat natuurlijke stoffen, van hen tot het lichaam alleen maar ten goede. Of het nodig is om een ​​distributeur te worden of niet, is al een speciaal geval, ik wil geen adverteerder zijn, dit is niet mijn roeping. De eerste optie is sneller, maar de tweede is langer; dit is mijn ervaring, om te kiezen of dit een andere kwestie van gezondheid is.

09/12/2016 08:22, Ru
Wie probeerde de urine te verhongeren? Bij mij is simtomie voorbijgegaan of heeft plaatsgevonden, maar ik heb niet langer standgehouden.

18-10-2016 12:35, Elena
het afval gepakt. Ik werd behandeld voor 2 gangen zonder nuttig. Toen zag ik dat ik weet het niet meer zo droog therapeutische vastenkuur psoriaz.Dumayu proberen voor de eerste keer stond 4 sutok.Zametila dat ik gynaecologie izmeneniya.Vydeleny geen domme. De tweede keer dat ik na 4 maanden op een hongerstaking ging gedurende 4 dagen per dag met water en weer 4 dagen. Alle onzin. no. Dat behandelde psoriasis en genas een andere.

10/05/2016 07:48, Lenar
.

Hoe behandelt Chlamydia?

Meisjes, hoe zij met chlamydia behandelden en worstelden? Ik kreeg een antibioticakuur voor één cyclus voorgeschreven, maar het lijkt mij dat één behandelingscyclus niet zal werken. Vertel of zeg tegen wie wat een ervaring van behandeling met dit probleem was? Bedankt ;-)

De hele tijd van de dag! Ik ben 25 weken zwanger, onthulde chlamydia, en bijna per ongeluk, waren niet erg goed urine, verdacht van het zand in de nieren te drinken Kanefron, voor het geval, bood aan vergoeding analyse van PCR overgeven, er is gevonden, de dokter rolde met haar ogen en zei dringend geslachtsziekten! Geslachtsziekten, oude oma zeventig jaar, rolde met haar ogen en vertelde me om haar man Vilprofen 3 p in het dorp en pasta kaarsen Mikozolon Itraconazol of drinken (als de pillen zijn allemaal over duidelijk - een antibioticum.

Een jaar voordat ik zwanger werd, had ik een clamidiose van 1: 4000 exemplaren. Ik wil zeggen dat dit veel is. Het werd ongeveer drie maanden behandeld. Nadat het verloop van de behandeling voorbij was, heb ik de tests doorstaan ​​en het resultaat was negatief. Ik wil delen wat behandelde chlamydia tijdens zwangerschap. Ik hoop dat het voor iedereen natuurlijk niet nodig is dat iedereen gezond zal zijn, Chlamydia tijdens de zwangerschap wordt alleen met antibiotica behandeld! En pas na de negentiende week! Een groep antibiotica goedgekeurd voor zwangerschap - Macrolides. Azithromycin wordt gebruikt voor chlamydiale infectie bij zwangere vrouwen. Er werd geen negatief effect op de foetus gevonden. Take.

Goedemorgen iedereen! Wie werd behandeld voor chlamydia? Hoe snel ben je hersteld? Hoeveel had je een kind mogen plannen? Zijn er complicaties achter gekomen? Hoeveel ben je zwanger geworden? Mijn excuses voor het grote aantal vragen, ik maak me hier gewoon zorgen over. Bedankt voor de antwoorden.

Girls! Wie weet wat van deze vraag? De zaak is dat de dokter mij een behandeling heeft voorgeschreven, en ik ben er al mee begonnen, maar hij zei niets over mijn man, en ik las dat hij ook behandeld moest worden, anders is alles nutteloos! Op drugs bracht ik al ongeveer 600 hryvnia, kapets! De dokter vroeg niet naar haar man, want haar hoofd was gapend, vergat ze. echtgenoot tijdens een zakenreis.

Hallo meiden. Ik ben nieuw hier, maar ik denk dat we vrienden zullen zijn))) me niet vertellen wie was het behandelen van chlamydia? Hoe lang hij wordt behandeld en wanneer het mogelijk berement.My gepland in de zomer zal zijn, maar toen ik ontdekte dat de analyses, werden al mijn hoop onderbroken hoewel de dokter me vertelde dat ik tegen de zomer moet zingen, maar dierenarts zal ik antibiotica drinken.

Of het nu snel is of ik me in een kraamkliniek zal accepteren als er geen analyses zijn van een mycoplasmose, een ureaplasmose of een clamidiose? Dus je wilt ze niet meenemen? Ik ben bang (het doet er tenslotte niet toe of er iets wordt ontdekt dat niet wordt behandeld.

Iets dat ik over hem gelezen beoordelingen en instructies pobochki, eng als dat. Wie werd er door behandeld. ?? De gynaecoloog heeft het uit een clamidiose geschreven?

Mammy, ik ben depressief. Of chronische clamidiose wordt behandeld bij kinderen en volwassenen. Kinderen malyavki absoluut, het weer. Mijn man en ik ontdekken deze Byaku. De jongste heeft een chlamydiale longontsteking gehad, bij de senior voel ik ook een clamidiose - hij heeft analyses overhandigd. Ik ben klaar om mezelf nu op te hangen, het spijt me voor mijn kinderen. Ik was lange tijd met deze man deze bjaku. Kwam blijkbaar in de late zwangerschapsduur van de baby. Hoe verder te leven?

Hallo allemaal, meisjes! Heeft analyses over een infectie overhandigd, een clamidiose en ureplazmu ontdekt! Wie heeft deze te maken gehad. Hoe werden ze behandeld? Heb je het voor elkaar gekregen om te genezen?

Meisjes, hoe dan? Eerder van een clamidiose was niet ook aan hen behandeld was niet ziek (voor zover ik weet). Door bloed werden antilichamen A en G tegen chlamydia herhaaldelijk gevonden in verschillende laboratoria. Het heat shock-eiwit voor chlamydiae is ook positief. PCR is puur. Mijn man is schoon. De voortplantingsspecialist heeft een certificaat van de specialist infectieziekten nodig over het ontbreken van contra-indicaties voor IVF. Maar de besmettelijke persoon maakt alleen een gebaar en zegt:

Een van deze dagen (op betaald consult) heeft de arts gezegd of gezegd dat voordat ik ziekte of ziekte niet correct behandelde een clamidiose. De lijst van geneesmiddelen voor de behandeling van chlamydia moet noodzakelijkerwijs een reeks immunomodulatoren omvatten. Voor mij heb ik galavit uitgeschreven. Ze verliet de dokter met een dosis nieuwsgierigheid en een verlangen om tot de waarheid te komen. Waarom hebben we een immunomodulator nodig in het behandelingsregime? Misschien is het voorschrijven van dergelijke medicijnen een "kenmerk" van betaalde klinieken? Ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel...

Meisjes zullen erosie snel prijsgeven. En dus heeft de arts gezegd of gezegd dat het vóór de behandeling noodzakelijk is om een ​​infectie over te dragen. Ponapisala daar alles in de wereld, chlamydia, herpes en nog veel meer. Ik begrijp gewoon niet wat het in vredesnaam nu is? Wie de erosie behandelde, vertel me, misschien weet ik niet wat?

Ik ga infecties behandelen (chlamydia en ureaplasmosis). Vertel me wat beter is dan Sumamed of Azithromycin?

Ik heb drie keer een beroerte opgegeven en ondanks de behandeling blijft de ontsteking over. Heeft besloten de latente infecties over te dragen, en hier is het antwoord op een clamidiose - positief - uitgekomen. Dit is zeker iets. In 2010 gaf ik het aan de IOPP, ik herinner me dat chlamydia niet werd gevonden. Hoe kan dit zijn? Sekspartner veranderde niet. Ik begrijp de betekenis van het hernemen van nee, je moet behandeld worden. Vragen: hoe wordt het behandeld, hoe lang en hoe succesvol? Ik heb dringend behoefte aan erosie, of het mogelijk is om het te maken vóór de behandeling van een clamidiose? Of het nodig is.

Bij mij een vreemde toewijzing al lange tijd en een jeuk, hoeveel hebben geen analyses overhandigd - alles is geweigerd. Constant gevoel van luchtbellen. Alsof er een bubbel komt (dus de ontlading gaat). Het was midden in de nacht opstaan ​​van jeuk. Pijn in de eierstokken en periodiek onderrug. In februari wordt trichomoniasis, gonorroe, chlamydia (in HPC) geweigerd. Het uitstrijkje is goed, zaaien - er is niets gevonden. De ontlading was echter ondraaglijk, samen met haar man dronken ze in maart antibiotica - het werd erger. Antibiotica dronken (zoals trichomoniasis + chlamydia). In mei bleek zaaien op de flora - fecal.

Iets wat ik boos was. hebben hun kitten aan hun zusje achtergelaten terwijl ze weg waren, hun kat leek onze ogen te hebben gescheurd. En een week lang hebben we een kat verwond. Verbeteringen waren niet bijna, we gingen naar de dierenarts en ze plaatste een voorlopige diagnose - chlamydia. Ik heb geen antibiotica voorgeschreven, omdat het kitten klein is. Ik heb gelezen, begrepen, dat zonder antibiotica dit afval niet wordt behandeld. Dat dit gevaarlijk kan zijn voor een persoon. Dat kitten kan ook erg gevaarlijk zijn. Ik was overstuur. Vertel, kan, wie heeft te maken gehad, dan behandeld, hoe is het genezen?

Voortdurend iets wat ik vlieg. Dat bij mij een clamidiose, een spruw, een dysbacteriose, opnieuw een infectie. Mijn man en ik proberen al een jaar een baby te krijgen. Maar na elk van mijn reizen naar de dokter blijkt dat er iets anders moet worden genezen. Ik denk hier, en waarom is het onmogelijk om alles tegelijk te behandelen ?! En in het algemeen, hoeveel kan één persoon zweren hebben en tegelijkertijd?

De bloedtest toonde de aanwezigheid van IgG in het bloed aan, voor zover ik van internet begreep, betekent dit dat er eenmaal een ontmoeting met deze infectie was en er antilichamen waren. De gynaecoloog heeft gestuurd om Пцр te maken, alles is puur of schoon. Dus ik begrijp het niet, het was net alsof het in het bloed zat, maar ik heb Chlamydia nooit behandeld, denk ik, zou ik het onthouden als er zo'n episode in mijn leven was, of was hij zelfgenezend? Of een foutieve analyse? Wie stond voor deze situatie?

Op een andere manier kan je niet zeggen. behandelde behandelde clamidiose 23 dagen antibioticum prikt pijnlijk, kaarsen... en dat. De titer nam af van 2,87 naar 2,32. positieve Chlamydia (Chlamidia trachomatis) IgM-andere titers zijn negatief. PCR zuivere DNA-infecties werden niet gedetecteerd. Nogmaals de pil. nu azithromycine, betadine zetpillen en zelfs immunostimulerende kaarsen. zoveel geld voor testen, behandeling. en iedereen op het toilet heeft hier geen zin in. IEDEREEN. Het wordt niet op mij behandeld. aanvallend. Ik weet het niet. al.. Ik was deze alleduren erg beu van alles wat ik ben, gewoon moe en moreel en fysiek. met het feit dat.

Meisje, zon, de situatie is de broer ontmoette een vrouw, gescheiden, maakte hem te controleren zijn chlamydia, mycoplasma, ureaplasma en wratten, om te zeggen dat ik ben geschokt, zei niets. Benoemd behandeling kost 17.000 geschat om na te denken mnogovato.Devchonki die weet hoe deze ziekten te behandelen, welke medicijnen, schema's, vertel me, dank bij voorbaat!

meiden, hallo, vertel me wie tijdens de zwangerschap de diagnose chlamydia had, hoe was de zwangerschap en een gezonde baby geboren? en in het algemeen wordt hij behandeld of blijft hij voor het leven?

Meisjes die in het verleden chlamydia hebben behandeld, welke invloed heeft de infectie op uw pijpen? Zijn er hier veel voor het eco vanwege de pijpfactor vanwege hen in het verleden? Het feit is.

Meisjes, het brein zit in een raskoryachku. Naar wie te luisteren.

Ik ben geschrokken! Ik weet niet eens waar het vandaan komt! Over het algemeen vond ik chlamydia. En dit is 37 weken. Ik begrijp dat dit allemaal wordt behandeld en persoonlijk is het voor mij niet zo eng, maar ik maak me grote zorgen om de baby. Ik lees op internet dat het de placenta binnendringt en dat infectie van de foetus in utero mogelijk is. Vertel mij, wie heeft dit te verduren gehad of is ergens van te horen? Mijn guin zei dat het niet erg eng was. NIET ZEER. En meer.

Vertel me wie Chlamydia heeft behandeld. welke koers werd door de echtgenoot doorgegeven. mijn resultaten waren positief-negatief. van 3 analyses slechts één positief. maar rekening houdend met het grote aantal witte bloedcellen en de angst voor het kind, onderging ik een kuur van 1x10 dagen gesixon en 10 dagen-2 tabletten. de echtgenoot heeft het overhandigd of hij is negatief, goed en de venereologist heeft het gezegd of gezegd - het is niet nodig om te behandelen. maar ik stond erop dat ze hem ook een cursus zouden geven. Ik wil niet voor altijd behandeld worden. Heeft doxycycline 2 tabl geregistreerd - 10 dagen. maar het is erg goedkoop en alleen.

Meisjes, kan iemand het antwoord op mijn vraag weten. Het feit is dat ik in de bloedonderzoeken antilichamen tegen de chlamydia-titer A en G vond. Met een snelheid van minder dan 11 heb ik 16. Ik heb opnieuw getest in een betaald laboratorium en ik kreeg opnieuw een positief antwoord. Maar 2 keer overhandigd uitstrijkje PTSR op een chlamydia-resultaat negatief. Op internet bleek dat als een titer wordt gedetecteerd, A een acute chlamydia-infectie is en G in het verleden een chlamydia is. Nu ben ik meestal in de war, moet ik behandeld worden of niet?

Gisteren was bij de gynaecoloog mijn uitstrijkjes, ptsr en daar chlamydia. In het begin van de zwangerschap heb ik deze analyse niet gemaakt, de vorige keer dat ik het 5 jaar geleden nam, zie ik geen symptomen. Hoeveel hij niet begrijpt. Ik heb een tweeling van 29 weken vol. De arts schreef een kaars en wilprofen genepherseizoen in 10 dagen voor. Ik leef vreselijk.

Vandaag kreeg ik de resultaten van een infectie op een infectie. Er werd geen clamidiose gevonden, maar ze vonden de gardnerella. Nu weet ik wel wat ik moet doen. De behandeling begint vanaf morgen. Het is raar waar alles vandaan komt. Mijn man heeft niets gevonden.

Convergeren naar Gini, ze keek me aan en zei baarmoeder komt overeen met de periode, US zei dat er geen noodzaak, maar als ik iets wil kan ik sdelat.Na rekening slechts 30,12, en daarvoor moet ik alle tests, uitgevoerd op maandag als de soygak op lab passeren :-) zetten utrozhestan gezegd zal nemen bijna 20 wk toch ben ik erg rastroilas dan analyseert prishol positieve reactie op chlamydia, waar het vandaan kwam ik heb geen idee, kalmeerde me recht gezegd niet zo duivel want hij is geschilderd :-) traktatie Let's.

Meisjes, vertel het me. Wie van u werd behandeld voor een clamidiose, tijdens de behandeling (1 maand) met de echtgenoot "werd niet verliefd". Gewoon de dokter heeft gezegd of gezegd, als er PA is, is er geen zin voor behandeling (((((

Bloed clamidiose van JgG 1:10 en mycoplasma JgG 1: 5 werden gevonden in het bloed (het uitstrijkje voor mycoplasma was er helemaal schoon). Zoals ik heb begrepen, heb ik antilichamen tegen deze ziekten en ze hoeven niet te worden behandeld! De arts zegt dat hij de behandeling zal voorschrijven. Waarom. Iemand heeft ze behandeld en het was een remedie! Wat mij betreft.

De gezondheidstoestand is niet slecht, behalve misselijkheid en een onweerstaanbare slaaplust. 20 juli. Ik kwam naar de receptie op het LCD-scherm. De bloedtest is normaal, behalve bij laag hemoglobine. En hier de analyse van urine - slecht. En bacteriën, en leukocyten en eiwitten. We diagnosticeerden pyelonefritis (ontsteking van de nieren), voorgeschreven "Kanefron". Smear too bad - found chlamydia. Arts: - En tijdens de eerste zwangerschap zoals het was? - Op dezelfde manier. Behandelde chlamydia na de bevalling. - En tijdens de zwangerschap waarom niet behandeld? Ik weet het niet. Eigenlijk -.

Soort tijd van de dag! Mam, vertel me alsjeblieft, kan iemand zo'n diagnose tegenkomen? Sinds juli is de zoon ziek. Loopneus en hoest. Snotsen gingen ook niet voorbij, of liever gezegd, ze waren groen, dan opgefleurd en dan vergeeld. Ik bleef maar hoesten. De behandelende arts zei dat een hoest te wijten aan een snot, en snot als gevolg van adenoïditis. Op het einde, nadat ik erop stond om een ​​wattenstaafje uit de keel en neus te nemen. Een stafylokok gevonden De arts heeft de Futsitalmik-gel voorgeschreven (ik behandel deze gel gedurende 4 dagen, het lijkt beter te worden). Heb een richting gegeven aan de analyse van een bloed.

Hallo meiden! Bij mij is het direct alles op een hoop. gescheiden van haar man, alle zenuwen hebben het reptiel uitgeput, gingen naar de gynaecologie, ik besloot om proeven te doen. chlamydia. En dnk Vpch 16 en 39 type. Met de gynaecoloog belde, troost ze, zegt dat niet alles zo verschrikkelijk is. En ik ben bang. Pipetten als. De dokter zei dat dit alles was wat mijn man 'gaf'. Ik ben weg. Ik brul met een zucht, ik zit op de corvalole. Dan voor een kippenvoer zoals! Het wordt over het algemeen behandeld.

Bloed clamidiose van JgG 1:10 en mycoplasma JgG 1: 5 werden gevonden in het bloed (het uitstrijkje voor mycoplasma was er helemaal schoon). Zoals ik heb begrepen, heb ik antilichamen tegen deze ziekten en ze hoeven niet te worden behandeld! De arts zegt dat hij de behandeling zal voorschrijven. Waarom. Iemand heeft ze behandeld en het was een remedie! Wat mij betreft.

Nou, ik kan niet zonder avontuur, wakker worden in de ochtend en op de rechter oog conjunctivitis. Ik weet dat hij voor een baby niet gevaarlijk is, maar er zijn vragen!

de meisjes met lichte lichtbruine cervicale milt op 21 DZ, dit is 3DPO. Toen ik werd behandeld voor chlamydia en agnukaston dronk, was het hetzelfde. Nadat het niet meer was, maar vandaag vond ik het weer ((zo overstuur.) Wat zou het kunnen zijn? Wie heeft hier ooit mee te maken gehad?

Overhandigd de analyse van CPR voor 5 infecties, zaaiden ze alleen ureaplasma. Voordat gistgist op de plant werd gezaaid. Er zijn afscheiding en jeuk, maar ik toeschrijven meer om de gist vaginitis, dan ureaplasmosis nu wordt behandeld Pimafutsin. Ik las een heleboel informatie - allemaal verschillend, ergens schreef dat de behandeling niet nodig, behalve als er geen ureaplasma infecties niet gezaaid (mycoplasmosis of chlamydia meestal), geschreven in andere bronnen die moeten worden behandeld. Als ik mijn dokter ken, twijfel ik er niet aan dat hij een antibioticabehandeling zal voorschrijven. Vandaar dat de eerste vraag is of te behandelen of niet.

Chlamydia is een gevaarlijke ziekte van het urogenitale kanaal, die relatief gemakkelijk kan worden geïnfecteerd in geval van seksueel contact met de vector van de infectie. Meestal wordt de ziekte overgedragen met onbeschermde seks met een persoon die lijdt aan de ziekte of is een asymptomatische drager van de infectie. Bij het passeren van de geboorte kanaalinfectie van de pasgeborene met de ontwikkeling van zijn conjunctivitis en longontsteking. Frequente symptomen zijn pijn en uitbarstingen tijdens het urineren, het verschijnen van afscheiding uit de urethra (vaker transparant) of uit de vagina, pijn in de onderbuik. Bij onbehandelde chlamydia komen vaak complicaties voor: mannen hebben een ontsteking.

Meisjes die het antibioticum Sumamed namen tijdens de zwangerschap? Voor mij heeft mijn gynaecoloog geregistreerd om 1 tablet 1g te drinken. Chlamydia behandelen. Ik heb gelezen dat hij erg sterk is. Is er iemand ermee behandeld?

Ik vraag advies, tk volgende week op LCD Toko. Ik drink een antibioticum, 's nachts geksikon.Lechu Ik weet niet wat, maar mijn G insurovpetet chtotpri maakt geen antilichamen M Ik heb chlamydia. En ze is duidelijk trizomoniasis, omdat ze dat denkt. Nou, niet daarover. Vanwege het antibioticum begint de spruw. Het is al onaangenaam sinds de ochtend. Jeuk is er nog niet, maar alles is al wit. En het blijkt dat in de ochtend heb ik een ochtend, in de avond geksikon.Vse vpinalno. Om nog 5 dagen met antibiotica te worden behandeld. Hoe en wanneer je me moet behandelen.