Zoethoutgrasrecensies

Symptomen

Uw bericht Nath »Di 13 november 2007 15:57 uur

Uw bericht lieve kleine meid »Di 13 november 2007 16:19 uur

Uw bericht Lana Saveleva »Di 13 november 2007 16:29 uur

Uw bericht Nath »Di 13 november 2007 16:40 uur

Uw bericht lieve kleine meid »Di 13 november 2007 16:42 uur

Uw bericht Lana Saveleva »Di 13 november 2007 17:03 uur

Uw bericht Nath »Vrij 16 nov. 2007 14:36 ​​uur

Uw bericht Alex »Vrij 16 nov. 2007 1:26 pm

Vegameal.com

Siroop van zoethout (arts's opinion).

  • door admin
  • 17 juni 2012
  • 11
  • 735nbsp weergaven
  • 0 aandelen
  • Facebook
  • Google+

Een ander medicijn, oorspronkelijk uit de grijze oudheid. Weinig mensen weten dat goedkope apotheektint deel uitmaakt van de "Golden Seven" van de oosterse geneeskunde, samen met ginseng en Goji-bessen, die nu over de hele wereld populair zijn. Een eenvoudige en effectieve remedie, met een minimum aan bijwerkingen en milde langdurige werking, met een lage kans op allergische reacties. De uitgedrukte zoete smaak betekent niet de aanwezigheid van suiker in de doseringsvorm, bovendien wordt siroop in Japan en China gebruikt in schema's voor een innovatieve behandeling van diabetes en pancreaslaesies. Het medicijn is moeilijk te vergelijken met moderne middelen, maar als een koppeling van aanvullende therapie of vervanging, om verslaving te voorkomen - het is heel geschikt. Een andere niche van zoethoutwortelsiroop is lage toxiciteit en dienovereenkomstig variabiliteit met intolerantie voor synthetische drugs.

Actieve stoffen.

Glycyrrhizic zuur en, in feite, glycyrrhizin. De stoffen intensiveren de activiteit van cilia in de bronchiën, waardoor hun uitscheidingsfunctie daardoor wordt versterkt - sputum wordt vloeibaarder en maakt de keel beter schoon. Bovendien hebben ze een breed scala aan effecten - van de bijnierschors tot een uitgesproken activiteit in het hormonale plan.
Ook hebben deze stoffen een zwak anti-inflammatoir effect, dat samen met het excretiesysteem effectief werkt tegen de resistente bronchitis, die geen antibiotische therapie nodig hebben.
Pectine, harsen en lipiden minder waardevol, maar betrokken bij vele metabolische processen en complementeren het beeld van het therapeutisch effect.

Effecten op het menselijk lichaam.

Slijmoplossend actie - Cilia werken beter, sputum is ijl en het effect is veel meer uitgesproken, niet zo zeer als van klimop of synthetische stoffen, maar het medicijn werkt over het algemeen goed.
immunopotentiator - zwak, maar op dit gebied is veel niet nodig, stimulatie van de bijnierschors vindt geleidelijk en geleidelijk plaats.
adaptogen - Veel atleten, vooral bodybuilders, nemen het medicijn om te herstellen van de training en cortisol te onderdrukken om de productie van hun eigen testosteron te verhogen.
laxeermiddel - niet sterk, maar met chronische obstipatie is behoorlijk uitgesproken, vooral omdat er in de praktijk geen bijwerkingen zijn.
antimicrobiële - onderdrukt voornamelijk de activiteit van stafylokokken.
Het spasmolytische en antitumoreffect van zoethoutextract is nu een kwestie van discussie en wordt nauwgezet bestudeerd.

Indicaties voor gebruik.

  • Chronische en acute bronchitis, niet belast door een bacteriële component. Dat wil zeggen, terwijl u de temperatuur regelt en sputum niet in een etterende stof is veranderd, is het mogelijk om veel drank, zoethout en aspirine af te geven. Het effect van het innemen van het medicijn kan worden versterkt door ademhalingsoefeningen.
    Sanitatie van de bronchiën en de hele boom vóór de operatie.
  • Het is ook effectief om zoethout te nemen in bedlegerige patiënten om de drainage te vergroten en het risico op longontsteking te verminderen. Zonder bewijs - eerst een cursus volgen om de bronchiën op te ruimen. Drainage voor de liggende patiënt is dezelfde routine als worstelen met doorligwonden, dus we nemen de drop en vooruit - draai om, tik op de borstkas, doe een massage.
  • Tracheitis van elke etiologie. Natuurlijk, onder toezicht van een arts en als er geen verslechtering is - de luchtpijp wordt meestal gemakkelijk schoongemaakt en de drop is uitstekend in dit helpt.
    Blokkering van bronchiën met een enorme slijmprop bij sommige ziekten. Zelden kunnen genoeg ziekten en één dropje met hen niet, maar inhalaties en uitstroom van slijm doen wonderen.
  • Longontsteking, in het kader van complex therapie. Verwacht geen wonderbaarlijk effect, maar het medicijn doet het goed met de hulpfuncties. In combinatie met ATSTS en andere mucolytica is het erg populair bij dergelijke recepten, vanwege de lage toxiciteit. Dit is het geval wanneer u de dosering kunt verhogen tot twee theelepels. Als de bloeddruk stijgt of andere bijwerkingen optreden, moet de dosis worden verlaagd.
  • Zweerziekte bij remissie en gastritis. In ieder geval niet, niet bij bloeden en pijn - alleen in de periode van de neostrom. Controleer strikt de dosering, het medicijn verhoogt de afscheiding van slijm in het spijsverteringskanaal, en ook dit zit vol complicaties. Een grote hoeveelheid vloeistof, beter dan niet-zure sappen of zwakke thee, is een goede toevoeging.

Dosering.

Bij volwassenen, minstens drie keer per dag, ongeveer een dessertlepel - kan worden verdund in thee of water.
Kinderen - wees voorzichtig, ongeveer een halve theelepel.
Kleine tot twee jaar - slechts een paar druppels in een dessertlepel water of sap.
Bestudeer de insert zorgvuldig en experimenteer niet met de dosering.

Contra-indicaties.

Er zijn er niet veel, maar ze moeten strikt worden nageleefd. Gastritis in de acute fase, een zweer in de acute fase, overgevoeligheid voor de componenten. Diabetes mellitus staat onder strikt toezicht van een arts. Zwangerschap is in het geding, hier is het noodzakelijk om het principe van de opportuniteit van de behandeling te gebruiken, wanneer de voordelen ondubbelzinnig groter zijn dan schade en gevaar voor de foetus.

Hoe een nep te herkennen.

Veel mensen denken dat zo'n goedkoop medicijn absoluut niet hoefde te vervalsen en dat ze zich vergissen. Door de stroom en de eenvoud van het werk krijgen oplichters zelfs met de eenvoudigste tinten superwinsten. Waarom zouden we immers grondstoffen moeten maken, de productieformule in stand houden en onderzoek doen, als het mogelijk is om kleurstoffen te mengen met levensmiddelenadditieven? Zoethout is heel gemakkelijk te bepalen - het geeft veel schuim. Eerder, met haar hulp, wasten vrouwen kleding wanneer er geen zeep was. Meng de tinctuur met water en schud het - als er veel schuim is, dan is alles in orde.

Bijwerkingen

Naast de klassieke allergische reacties met zoethout, kunnen verschillende onplezierige momenten worden geassocieerd, ze zijn vrij zeldzaam, maar het is de moeite waard om ze te kennen en te bekijken. De eerste is een onjuiste verdeling van vocht in het lichaam, als een gevolg van de vertraging en het oedeem. De tweede - aandoeningen in het genitale gebied. Hormonen en de cortex van de bijnier kunnen soms een ander effect hebben, inclusief een negatieve. Als zoiets gebeurt, is het de moeite waard om de medicatie te stoppen en contact op te nemen met de arts.

Auteur: Kirill Sukhodolets (dokter)

Meer nuttige materialen:

  1. Ascorilstroop: instructies + advies van de artsDit medicijn, bedoeld voor de behandeling van hoest en ademhaling, wordt aanbevolen.
  2. Kies een hoestsiroop - aanbeveling.Voordat we verder gaan met beoordelen, moet één ding worden onthouden.
  3. Gedelix-siroop: instructies voor gebruikDe effectiviteit van veel geneesmiddelen die van plantaardige oorsprong zijn, wordt veel besproken en soms ook.
  4. Siroop van hondsroos - aanbevelingen voor het gebruik van rozenbottelsiroop.Siroop van hondsroos is een bekend medicijn sinds de oudheid. Het werd gebruikt.
  5. Tinctuur van echinacea (advies van de arts).Wie kent er geen echinacea en vooral geen tinctuur.

Zoethout is naakt

Naam in het Latijn: Glycyrrhiza glabra

Synoniemen: zoethout, zoethout, zoethout, zoethout, zoethout, verbet, zoete wortel, zoethout, zoethout

  • Behandeling van ziekten
  • Contra
  • recepten
  • beoordelingen
  • Advies van een arts
Perennial peulvruchten een hoogte van 40-70 cm dik met een korte rhizoom, die zich vanaf eerste ondergrondse horizontale lengte van scheuten met 2 knoppen aan de uiteinden en een verticale (niet doordringen hoeveel meter diep) eenvoudige of subramose wortel. Stelen rechtopstaand, onvertakt, behaard. Bladeren, geveerd, eivormig tot langwerpig, puntige bladeren, bedekt met een onderzijde van pluisjes en talrijke klieren. Bloemen zijn vlinder, witachtig violet, verzameld in dikke trosvormige bloeiwijzen. Fruit is veel gezaaid, sikkelvormig.

Behandeling van ziekten

Zoethout wordt gebruikt om de volgende ziekten te behandelen:

Contra

Toelating Drop is gecontra-indiceerd in:

Recepten 1

Zoethout is naakt - met maagzweer van maag en twaalfvingerige darm, hyperacid gastritis. gebruikt als een anti-inflammatoire en krampstillend

1 eetlepel gehakte wortel giet 200 ml. kokend water in een thermoskan, sta 2 uur op, laat uitlekken. Neem 1 eetlepel 3-4 keer per dag.

Bij veelvuldige verkoudheid (ter verbetering van de immuniteit)

1 eetlepel gehakte wortel giet 0,5 liter kokend water, zet 8 uur aan, kook dan op laag vuur gedurende 10 minuten, zeef. Neem 4 keer per dag 1 eetlepel, na de maaltijd. De cursus duurt 3-4 weken.

Met acute en chronische bronchitis, longontsteking, longabces, pulmonale tuberculose, acute respiratoire virale infectie, acute ademhalingsziekte, bronchiëctasie, pleuritis. Toegepast als een slijmoplossend middel en een ontstekingsremmend medicijn

10 gram gemalen wortel giet 200 ml. kokend water, kook onder het gesloten deksel, in een kokend waterbad gedurende 20 minuten, sta 2 uur lang aan, de grondstoffen persen eruit, laat uitlekken. Breng het volume met gekookt water naar het origineel. Neem 1 eetlepel 4-5 keer per dag.

Met prostaatadenoom

1 eetlepel gehakte wortels giet 500 ml. water kook op laag vuur gedurende 10 minuten, sta erop om af te koelen, af te tappen. Neem 2-3 maal daags 2-3 kopjes, 30-40 minuten voor de maaltijd.

Met bronchiale astma, bronchitis

1 eetlepel fijngehakte wortel giet 1 glas water, laat 10 minuten sudderen, sta 1 uur op, zeef. Neem 4 keer per dag 1 eetlepel.

Met kater-syndroom

Kauw een klein stukje van de wortel, dit zal de toestand helpen verlichten.

poeder

Maal de wortel tot de staat van het poeder. 1/2 theelepel poeder gemengd met 1 theelepel honing. Neem 3 keer per dag.

lotions

Met allergische dermatitis, eczeem

Neem 1 deel van de gemalen wortel in 10 delen kokend water, sta erop in een thermosnacht, afvoer. Bevochtig de tampon overvloedig en breng 1 tot 3 keer per dag aan op het aangetaste gebied (kan worden vastgemaakt met een verband).

beoordelingen

31/05/17 Anna

Yuliya Evgenevna, hallo.

Ik wil delen dat die urticaria tot niets komt. Ik drink de wortel van Drop, zoals je me hebt aanbevolen, Rosehip, Buzina, Tansy.

31/03/17 Elena

Hallo, Julia Evgenievna!

Ik beëindig het drinken van de vierde gang van de Boron baarmoeder met de rode borstel, ik was irrigatie met Rosemary, Solodka en Grushanka. maandelijks werd minder pijnlijk, de eierstok werd minder pijnlijk. Het begon veel brisker te voelen, de huidconditie verbeterde (er zijn geen huiduitslag vóór de menstruatie). De cyclus zelf werd langer gedurende 2-3 dagen en de maandelijkse exemplaren zijn niet zo mager als eerder. Ik kan nu zonder pijnstillers en vooral omdat er deze keer geen wilde migraine was.

Yulia Evgenevna, ik ben erg tevreden met mijn resultaten en ik wil de kruidenbehandeling voortzetten met jouw hulp!

29.09.16 Elena

Goede middag, lieve Julia Evgenievna!

bijna geen hoofdpijn.

Heel erg bedankt!

16.09.16 Olga

Hallo, Julia Evgenievna!

Deze kruiden hebben we gebruikt om de gezondheid te bevorderen, en in het bijzonder door adenoïden. Alles is super! Over adenoïden weet het niet meer en het afgelopen jaar deed geen pijn.

Heel erg bedankt. Je bent de laatste kans voor veel zieken, wanhopig en gedesillusioneerd in de traditionele geneeskunde.

03/01/16 Olga

Hallo, Julia Evgenievna!

Na dronken bouillons van kruiden, tinctuur van Smeerwortel en magische erwten uit de Wortel van Klis en Kroos, hield de dochter op ziek te zijn. De neus ademt altijd goed en we vergaten adenoïden. Nu zit ze in de eerste klas, in een nieuw team, en tegelijkertijd hebben de herfst en de winter zonder pas gestudeerd.

Ik gaf haar: Calendula officinalis - 1, Echinacea purpurea - 1 theelepel, eucalyptus bladeren - 1 medium, de wortel van zoethout - 1 theelepel, rozenbottels - 1, Viola tricolor - 1. De ballen van kliswortel en Eendekroos moeras (1: 5). Ze heeft deze kruiden geholpen.

11/06/14 Vera Nikolaevna

Hallo, Julia Evgenievna! Gisteren heeft analyses overhandigd. Ik was erg tevreden met zulke resultaten. Ik kon mijn ogen niet geloven - cholesterol zakte van 7.47 naar 4.63. Bij mij was zo'n indicator en in een jeugd niet. Nu drink ik een verzameling kruiden, die je me hebt geadviseerd. Toegegeven, ik vond de zoethoutwortel niet naakt, zojuist bestelde ik het in je winkel in Moskou.

Met dankbaarheid van Minsk.

16/07/14 Olga

Hallo, Julia Evgenievna!

Heel erg bedankt! Collectie, die je me gaf, heeft me echt geholpen (alleen Solodka naakt heb ik eruit gehaald, omdat ik er sinds mijn jeugd niet tegen kan).

Ten eerste, de constante luidruchtige pijn in de onderbuik die over was, werd ik minder prikkelbaar en in het algemeen veranderde mijn algemene perceptie van de wereld.

Nogmaals hartelijk dank, Yulia Evgenevna, en ik wens jou een goede gezondheid!

Advies van een arts

30/05/18 Anastasia

Julia Evgenievna, goed moment van de dag. 1,5 jaar geleden werd mijn zoon (4,5 jaar oud) gediagnosticeerd met type 1 diabetes. Na ontslag weigerden ze insuline en tot op de dag van vandaag zonder. Op een dieet met een laag dieet. SG 5.5. Verstoringen, dat is een jaar gegroeid van allemaal op 1 sm. Gewichtstekort. Hoogte 102cm, gewicht 14.8kg. Hormonen van de schildklier met een lichte afwijking van de norm, naar hypofunctie. Begon een verzameling Drop, Repeshok, Sophora, Lopukh, Siksha te drinken. Ik hoop echt op je hulp. Bedankt.

Nastia, goedemiddag!

Je bent een echte moeder-heldin! Doe het zonder insuline, je moet weten hoe!

Maar de vertraging in ontwikkeling kan niet alleen een gevolg zijn van de hypofunctionering van de schildklier, maar ook van het tekort aan Leptine; en zelfs de manifestatie van polyglandulaire insufficiëntie (pathologie van de hypofyse, of bijnieren)

Stuur de cijfers van hormonen dringend naar de normen van het laboratorium, iets dat we zullen bedenken. En je moet het niveau van Leptin-bloed zien. Ik hoop dat STG en cortisol niet nodig zullen zijn.

Ik WACHT met code DETSID!

05/29/18 Nina

Goede middag, lieve Julia Evgenievna! Sta mij toe om mijn diepe dankbaarheid uit te drukken voor uw hulp mensen en ik chisle.Po in de tekst hieronder is de vraag. Je schrijft een kuur van 2 maanden, een verandering van kruiden. Begrijp het niet helemaal. Als van al deze kruiden ik een verzameling kook, dan welke kruiden om daarna te drinken. (Elk kruid, geloof ik, neem zoveel zoals aangegeven op de verpakking is gebaseerd op een bepaalde hoeveelheid water. Water kan 100 ml zijn. Gras voor audio, 200ml. Om een ​​andere, enz. Want dan kwantiteit van water in te trekken. iets tussen. en wat voor soort concentratie dan zal het zijn.) dank u bij voorbaat voor otvet.S Met vriendelijke groet, Maria

Beste Nina, hallo!

Laten we eerst deze verzameling behandelen:

Alle kruiden, behalve de wortel van de drop, worden in eetlepels genomen ("Kruiden zonder de dosis aan te geven nemen eetlepels").

Hier hebt u het pakket geopend en bent u er NIET ALLEMAAL uit gekomen, maar sommige. Laat het 7 eetlepels zijn. Maal, zoals aangegeven in het recept, en

giet ze in een schone en droge glazen pot. Herhaal de procedure met elk gras uit elk pakket.

Je hebt heel veel van een mengsel van kruiden in de pot. Roer nu goed door met een lepel en schud een paar keer goed. Doe dit voor elk kopje.

Het mengsel is nu homogeen en het is te hopen dat alle kruiden gelijkmatig worden gemengd.

En de laatste stap vóór het brouwen:

Neem een ​​eetlepel van het hele mengsel en vul het met 300,0 ml koud drinkwater.

Dan volg je het recept.

Deze hoeveelheid van het mengsel zal 10 dagen duren, gedurende deze tijd zult u enkele effecten voelen. Wanneer het mengsel klaar is, bereid een nieuwe voor. De volledige kruidenkuur is 2 maanden.

Maar welke kruiden achteraf te nemen zijn, zullen uw tests en welzijn tonen.

MIGS moet dronken zijn als het virus actief blijkt te zijn.

Ik hoop dat je zult slagen!

Nogmaals, veel geluk en voor de verbinding!

27-05-18 Olga

Welkom! Help alstublieft. Het kind is 1,4 jaar oud. Sinds de geboorte hebben we last van atopische dermatitis tegen de achtergrond van Staphylococcus aureus. We zitten op het strengste dieet: kalkoen, rijst, boekweit, groene appels, niet-allergene groenten, rijstbroden. Eventuele afwijkingen van het dieet geven een reactie. Mijn dochter wil altijd eten, er is niet genoeg vitamines voor dergelijk voedsel. De allergoloog heeft ketotifen benoemd of benoemd, of ook daar was er een sterke roodheid, zoals in de structuur van een aardappelzetmeel. Behandelde bacteriofagen, antimicrobiële geneesmiddelen, probiotica - het probleem verdwijnt niet. Elke koude einde met obstructieve bronchitis, het is al meerdere keren overgedragen. Ze probeerden zichzelf te genezen met kruiden Cheredoy, Letter, Tsetrarium: ze lijken sopelki, hoest als reactie. We overhandigden de analyse voor allergenen, de analyse was niet informatief, bijna allemaal negatief, hoewel het duidelijk is dat het kind allergisch is. Prompt alsjeblieft, of we ons nu willen helpen of helpen met grassen, heel erg ben ik bang voor escalatie van bronchiën bij astma. Met dergelijke bronchitis helpt alleen berodual en hormonale pulmicort. Ik kijk uit naar uw antwoord, bij voorbaat dank!

Ik kan me voorstellen hoeveel je lijdt!

Naar alle waarschijnlijkheid is het kind GEEN allergie in de gebruikelijke zin, maar een echte voedselintolerantie. Er is zo'n diagnose!

Het is noodzakelijk om te kijken naar de secretoire immunoglobuline van de darm of het bloed op Ig E en A. Een sterke toename van immunoglobulines zal dit feit bevestigen en dan is het noodzakelijk om alle monsters voor voedseltolerantie door te geven.

Met gluten heb je het al bedacht. Maar het kind mag groentesoepen met ontbijtgranen eten; Elk vlees waarop geen intolerantie reageert. Het gebeurt dat met een allergie voor rundvlees, de baby rustig lam eet.

Je kunt zelfgemaakte jam, jam, zelfgemaakte pasta en noedels van glutenvrij meel geven; eieren kwartel en kip, maar boerderij.

Van kruiden probeer deze collectie:

Snijd gelijkmatig gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; gelijkmatig mengen. Het gras zonder een dosis moet met eetlepels worden ingenomen.

- 1 theelepel mengsel giet 150,0 ml koud drinkwater gedurende een uur, breng het dan aan de kook en giet het na 5 minuten een uur in een thermosfles. Zeef, pers, voeg toe tot 150,0 ml. Drink 30,0 ml 5 keer per dag, vóór de maaltijd. Koers 1,5 maand, veranderende kruiden.

Pre-en-klare sample:

Bereid een afkooksel van een kleine hoeveelheid van een kruid en water, bevochtig in een afkooksel van natuurlijk weefsel en fixeer voor een uur op het midden van de binnenkant van de onderarm. Afwezigheid van roodheid, zwelling, jeuk - een uitnodiging tot veilig gebruik en omgekeerd.

Gebruik voor een hoest met spasme-elementen vloeibare ammoniakdruppels (waarbij van tevoren een monster is genomen) of Lobelia gezwollen in infusie:

- 1 theelepel. droog gras lobelia pour 200.0 70% alcohol (oftewel farmacie Herboton) en sta tien dagen lang op een donkere plaats, knijp en span.

Drink tijdens de aanval, niet meer dan 4 druppels voor elk jaar van het leven van het kind, 2-3 keer per dag. Het tarief is niet meer dan 4-5 dagen.

-12,0 g bladeren en scheuten Ledum-moerassen en 7,0 g droge bladeren brandnetelsteken brengen 500,0 ml kokend water in de thermosfles en blijven 's nachts staan. Zeef en drink gedurende de dag tot 20,0-30,0 ml 4 maal daags voor de maaltijd.

2. Sorbents - constante ontvangst met frequente vervanging.

Ik raad aan te starten met Polisorba! Vervolgens achtereenvolgens Carbohite, Litovit M, White coal, Ovsa afkooksel, Polyphepanum.

3. En, natuurlijk, herhaal ik de algemene aanbeveling voor alle kinderen met dermatitis-zoek naar lamblia en andere darmparasieten!

SUCCES, Olechka, en voor de verbinding!

26/05/18 Nina

Ik ben 43 jaar oud. Gewicht 56, hoogte 175. Ik heb chronische hepatitis C. Periodiek problemen met stoelgang constipatie). Ik drink voldoende water, ik neem vezels, en zuivelproducten zijn hetzelfde. Gistbrood was uitgesloten. Wat is er mogelijk van hepatitis en is er helemaal niets?

Je probeert gewoon goed te eten, en het is goed, maar niet genoeg!

Het hepatitis-virus kan actief blijven en de levercellen doden! Daarom moet u worden geobserveerd in een hepatoloog - niet-genezen hepatitis kan uitgroeien tot cirrose. Pass noodzakelijke inspecties-elastogram, PCR naar DNA van het virus en virale lading plasma; hepatische assays-bilirubine, creatinine, AST, APF, GGTP en starttherapie:

1. Tsimitsifugi-wortel is een sterk antiviraal effect bij hepatitis C.

Maal de wortel in poeder en eet driemaal daags 1,0 tot 1,5 g op een lege maag.

Курс- 1,5 maand, pauze 14 dagen en herhaal.

2.MIGI (Mosselhydrolysaat) Heeft een sterk antiviraal effect voor alle virale hepatitis)

Snijd gelijkmatig gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; gelijkmatig mengen. Het gras zonder een dosis moet met eetlepels worden ingenomen.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg tot 300,0 ml toe. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden, verandering van kruiden.

Ik hoop, Nina, dat ik je niet bang heb gemaakt, maar gewaarschuwd voor mogelijke gevolgen!

Met de beste wensen, voor communicatie!

25/05/18 Yana

Hallo, Julia E. ik drink collectie (Collection Roots: pioen-1, valeriaan-1 alfalfa-1, Agrimonie gewone 2, Milk Thistle 1, heupen-2, Shiksha Siberische-1) Hier per maand!. Voorafgaand aan deze lading zaag (roots: Angelica drug - 1, zoethout - 1 (10 dagen teruggebracht tot 1 en verder theelepel); manchet vulgaris - 2 Sporysh - 2, zevenblad - 2, Viola tricolor - 3, Melissa officinalis - 2, Solyanka hill) 2 maanden. Rond het begin van de ontvangst van de eerste collectie Ik heb heel haar begon te vallen. Nu zijn ze al precies 2 keer minder dan ze waren. Tegelijkertijd werd de huid veel beter. Kan gras haaruitval veroorzaken? En kunnen we dit op een of andere manier stoppen? Speciale shampoos en vitamines helpen niet. Heel erg bedankt! Vriendelijke groeten, Yana

Ik denk niet dat de kruiden de schuldige zijn. Blijkbaar zijn androgenen de schuldige. Vóór de eerste verzameling schreef ik u: "Laten we beginnen met uw relatief frisse FSH, LH, prolactine en alle reproductieve hormonen die aanwezig zijn (met vermelding van de dag van de cyclus of het nemen van hormonen)."

Vroeger gedateerd in juli 2017, is het tijd om deze te herhalen - Androstenedione, DHT, 17-hydroxy-progesterone, DHEAS.

Verbetering van je bracht Angelica en Zoethout. Probeer naar de eerste bijeenkomst te gaan en neem een ​​pauze met de tweede 5-7 dagen.

Haar. Fenugreekinfusie is precies hetzelfde, maar drink niet, maar wrijf de cake in de wortels en maak met het afkooksel haarmaskers en -spoelingen.

Heel goed stimuleert de haargroei zo'n samenstelling:

Meng gelijke hoeveelheden honing, berengal en poeder van zwarte peper. Breng het mengsel een nacht aan, wrijf in de wortels van het haar, RECHTS 6 keer.

25/05/18 Margarita

Yulia Evgenevna, hartelijk dank voor uw antwoord. Hormonen die ik op dag 5 overhandigde

estradiol, fsg, prolactine, testosteron. En op dag 21 progesteron. onthuld

alles in de norm.Trava heeft verworven, gemalen, het bleek dat je poeder kon zeggen.

Tinctuur van maretak kan op wodka worden gemaakt? Ik kan nergens alcohol vinden. ik wilde

kan ik verduidelijken of ik daarnaast nicotinezuur kan nemen, vitaminen voor de ogen van het totale lichaamstotaal plus? Ik heb kleine problemen met mijn ogen

(bijgevoegd) En kan ik de verzameling gaan drinken tijdens de menstruatie? En meer op

stuifmeel van de berk, alsem, sinaasappel, alle steenfruit, veel

gras. Kan je iets adviseren? Alvast bedankt.

Goed! Start de ontvangst van kruiden, maar brouw 1 des.l. mengsel / 200.0 ml water (poeder, het is te ondiep!) Maretakwit aandringen op de apotheek Herboton. Als je het niet vindt, dan op cognac of rum.

Alle afspraken van een oogarts zijn welkom!

Zoon. Hij heeft een specifieke desensibilisatie nodig. In Novosibirsk, op de hoek van st. Families Shamshinyh en Gogol, er is een Immunologisch Centrum.

Bied daarnaast de volledige uitsluiting van producten en contact met stuifmeel. In geval van accidentele inname van het product in de slijmvliezen, moet het kind een inhalator (Pulmicort of Berodual, enz.) Gebruiken (en altijd hebben). MAAR, het gebruik van deze medicijnen is beperkt - alleen om de aanval te verlichten.

Begin met het drinken van anti-allergische kosten, maar na de test:

- 1 des.l. mengsel giet 200,0 ml koud drinkwater gedurende een uur, breng dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg toe tot 200,0 ml. Drink 70,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden, verandering van kruiden.

2. Zoek voortdurend naar parasieten door ten minste 10 dagen ontlasting te geven in de huidige maand, tevergeefs.

Zorg ervoor dat er geen allergie is voordat u kruiden gaat drinken. Bereid een afkooksel van een kleine hoeveelheid van een kruid en water, bevochtig in een afkooksel van natuurlijk weefsel en fixeer voor een uur op het midden van de binnenkant van de onderarm. Afwezigheid van roodheid, zwelling, jeuk - een uitnodiging tot veilig gebruik en omgekeerd.

Houd me op de hoogte, Rita! Succes!

25/05/18 Olga

Hallo vertel me alsjeblieft niet een diagnose van borstkanker maken door te gaan naar de enquête die je kunt nemen dat de tumor niet opgroeide gekochte acontte geleverd 14.052018g 10g op 0.5vodki wat staat ernaast te vertellen?

Deze tumoren hebben de neiging om te worden oestrogeen zavisimy.NO totdat u het type van oestrogeen receptor hebben bepaald en vermijd kruiden zoals zoethout, hop, klaver, alfalfa en sojabonen. Ik denk dat je belangrijkste remedie Tamoxifen zal zijn.

Daarom zou ik nu zijn plantaardige analoog, de giftige plant, Tissa-bes, gebruiken. Het is wenselijk in de vorm van lotions van kant-en-klare tincturen op de borst. Bevestig aan de haringencollectie van kruiden:

Snijd gelijkmatig gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; gelijkmatig mengen. Het gras zonder een dosis moet met eetlepels worden ingenomen.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg tot 300,0 ml toe. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus vanaf 1 maand.

1.1. Common cocklebur. Met zijn bitterheid zal moeten accepteren, hij is bij borstkanker noodzakelijk.

-3 eetlepels kruiden giet 1 liter kokend water, sta 2 uur op, laat uitlekken. Drink 1 glas 2-3 keer per dag in een warme vorm (zoals thee).

Het tarief is niet minder dan 1 maand.

SUCCES en een snel herstel!

22-05-2018 Julia

Goede middag Julia, heel erg bedankt voor de aanbevelingen, en de boeken zijn slechts een opening voor mij! Een tweede oogst van 26.03 eindigde nu drinken hadden afgerond tinctuur voor de regulering van de cyclus met Vitex en Echinacea. De cyclus is nu normaal (04.02, 08.03, 03.04, 03.05). Als voor Echinacea wortel: het is mogelijk om te graven, maar ik begrijp dat het nodig is om te wachten op de val. Laatste collectie geeft kracht, vertrouwen en zelfs te denken werden beter (meer verbaasd om zichtbare tekenen van de ovulatie, die niet zijn waargenomen vinden), helaas de effecten zijn verdwenen, samen met de collectie, en 3 weken later, het was een gevoel dat het hoofd is over het algemeen "geen cooking" Natuurlijk Ik raakte in paniek. In het algemeen is naar mijn mening de spijsvertering stabieler geworden, er zijn storingen, maar ze gaan ook sneller voorbij. Nu ook ik drink magnelis B6 vetom2, Rekitsen, doe tyubazh (Essentuki 17). Een beetje bezorgd warmwaterfles en vleesbomen compatibel? Julia E., indien mogelijk, te adviseren, dan kunt u, wat kruiden te drinken in de toekomst, ik zal blij zijn en andere aanbevelingen. Vriendelijke groeten, Julia.

Ik heb aandacht besteed aan schildklierhormonen. Ik denk dat jij en jodium niet genoeg zijn, en selenium. Van dit en zwakte.

Myoma, je hebt subseroznaya, dat wil zeggen, het ligt dicht bij het schaambeen en werkt daarop in met lotion en wrijven. De darm moet blijven worden gevuld met een nuttige flora.

Dit zijn Bio-Gaia, Rekitsen RD, yoghurt en allerlei melkzuur-probiotica; Microlax klysma's met constipatie. En je doet het zonder verwarmers.

De wortels graven in de herfst, maar je Echinacea wordt geteeld, je kunt er eind augustus graven.

1. Iodomarine 100 mg. Drink tijdens het ontbijt met Selenium Asset-tabletten.

Handige dosering van selenium 300 mkg, neem 2/3 tabletten. Cursus 1, 1,5 maand.

1 eetl. mengsel giet 200,0 ml koud drinkwater 's nachts, breng het' s morgens aan de kook en giet het een paar uur in de thermoskan. Zeef, pers, voeg toe tot 200,0 ml. Drink 70,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden, verandering van kruiden.

3. Tinctuur van de melk Pallas melkpokken voor lotions met myomas

-20.0 gr. vermalen wortel giet 400.0 40% alcohol gedurende 2 weken.

Schud 1 keer in twee dagen. Stam.

Bevochtig 3-5-laags gaas en fixeer het schaam- en suprapubische gebied 's nachts gedurende 1,5-2 uur. Cursus 1 maand, pauze 10 dagen en herhaal.

Met de beste wensen, Yulechka, voor de verbinding!

21-05-18 Jeanne

In Amum (chronisch) gericht aan de gastro-enteroloog klachten van vermoeidheid na een maaltijd, een opgeblazen gevoel, winderigheid, ontlasting dunner dan normaal en maag rood angiomen en ondieper als het punt van de injecties spuit rukah.Po echografie diffuse matige veranderingen in de lever van hepatitis B in 1996 ), echopriznaki cron. Cholecostitis, diff. Veranderingen in de pancreas, milt is normaal. Maand dronk omez, mezim, fosfogliv, spareks. Na controle bloedbilirubine is ontstaan ​​raakte geppatit tarief verhoogd, de volgende afspraak: ursofalk, Glutargin, phosphogliv forte allen op 1 t 3 keer per dag.. Nadelige verdachte gebeurtenis tijdens het gebruik van phosphogliv fort op de derde dag kwam maand eerder voor 4 dagen (lees in de samenstelling hebben uittreksels uit soja en zoethout, die estrogenoprovotsiruyuschie dat in mijn geval het onmogelijk is maandelijks te veroorzaken en ik had een tumor is te wijten aan ontvangen oestrogeenbevattende en fractuur van de femurhals door tumor). Help please pick-up van de collectie voor de behandeling die niet een dergelijke actie zou hebben en hebben geen invloed op mijn menstruatie, ze hebben meestal 28 dagen, de laatste paar jaar 25-27 dagen, deze cyclus is 24 dagen gedraaid.

Onder analyseert CBC 15,05,2018 tarief van hemoglobine 146, maar door 05.04 (overhandigd in de laatste dagen van de menstruatie) werd hemoglobine verlaagd en verhoogde BSE 110, afgelopen 10 dagen heeft om het even wat, overal norm niet drinken,, bilirubine was normaal maand geleden totaal 18,7, 4,2 directe, indirecte 14,5, 29,6 gemeengoed geworden (norm tot 20,4), (norm 20,2 de lijn 12 (de snelheid van maximaal 4,3), indirect 17,6 ), Al Al was 16, was een 25 (normaal niet handleiding niet begrijpt geschreven niet vertellen), alfa-amylase was 9,3 werd 8,8 (normaal 8,9). Ik heb ook fluconazol gedronken, omdat. De spruw is uitgekomen, in onderpand is de toename van deze indicatoren te zien, het is mogelijk uitgelokte fluconazol. Een gastro-enteroloog heeft benoemd krachtige drugs, of het is de moeite waard, phosphogliv maand zag een gewone fort werd zijn, ik zal geen nee Neem nu).

Om actieve hepatitis te bevestigen, is PCR noodzakelijk voor het DNA van het virus. Misschien heb je gewoon dyskinesie galwegen. Annuleer alles, start een streng dieet ZONDER gefrituurd in de kaders van de behandeltafel nummer 5 en drink alleen Cackle ordinary:

Maal het kruid tot een bloem en eet 1 theelepel. poeder met 2 slokken warm water, 3-4 keer per dag gedurende 20 minuten vóór de maaltijd.

Geschreven allemaal erg rommelig, probeer duidelijker te schrijven over wat je het meest stoort.

05/20/18 Olga

Hallo, Julia Evgenievna!

Ook hier stoor ik je. In de laatste brief schreef ik dat ik poliepen in mijn neus had, daarom is de neus altijd gelegd en is het moeilijk om te ademen, en het is absoluut onmogelijk om een ​​infectie te krijgen in de herfst. (Ik heb geen antwoord ontvangen.) De bewerking of blokkade wordt aangeboden, maar ik schrijf dit niet aan jou. Heeft uzi Sch.Zh. en heeft hormonen overhandigd (in de bijlage, op een foto een foto shch.zh.)

Antilichamen tegen TPO namen meer dan twee maanden toe. met 1500 IU / ml. Een paar dagen geleden begonnen paniekaanvallen, angst voor de dood, netelroos. Het gevoel van vermoeidheid, voortdurende slaperigheid, slaap soms slecht, vaak wordt de druk verlaagd, terwijl de hartslag normaal is. Zes maanden was ik bezig met yoga, maar nu kan ik dat niet. Ik hoop op uw hulp, ik wacht op een antwoord.

Met vriendelijke groet, Olga

Ter wille van de rechtvaardigheid dupliceer ik het antwoord, hij was:

Ik ben blij je te zien, ik ben blij dat je aankomt! parasieten, het onderwerp is natuurlijk natuurlijk.

BUT-opistorhirs kunnen bij alle verlangens niet van twaalf twaalfvingerige darm naar sinussen of een farynx komen. Ik denk dat ook echinokokken. De volgende keer dat je verdacht materiaal gewoon in het parasitologisch laboratorium van de wijk moet opnemen, of SES. Ik herinner me ook je allergie en beschouw het nog steeds als koud.

Drink 1 capsule 3-4 maal per dag gedurende 15 minuten vóór de maaltijd, gedurende 1,5 maand,

1 des.L./200.0 ml water. breng aan de kook en giet 's avonds in een thermosfles. Zeef, cool. Spoel je neus 1-2 keer per dag af met een koele oplossing. Het tarief is niet meer dan 5-7 dagen.

3. Probeer als anthelminticum en antiallergen Populin te drinken (extract van de bast van Aspen en Solyanka Hill).

Je zou het leuk moeten vinden, maar maak eerst een huidtest!

Wachten op het antwoord, Olechka, voor de verbinding! "

En nu moet u het niveau van antilichamen verlagen terwijl u zich in euthyroidie bevindt.

1. Ik stel voor onze geliefde Lapchatka wit in bouillon:

1 eetl. l. vermalen tot de grootte van rijst wortel graan giet 200.0 ml kokend water in een thermoskan, aandringen 8 uur (nacht), drink 2 el. l. 4 maal per dag gedurende 15 minuten vóór de maaltijd. Het tarief is exact 1 maand.

2. Het idee om Vitaprinol en Populina te nemen, steun ik

- 1 eetl. mengsel giet 200,0 ml koud drinkwater gedurende een uur, breng dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg toe tot 200,0 ml. Drink 70,0 ml 3 keer per dag, voor het eten.De vloeken zijn 1 maand en de controle van hormonen.

13-05-2018 Andrey

Welkom! De man, 52 jaar, sinds 2012 ben ik ziek of ziek van een colitis ulcerosa, prompt wat gras om iets te drinken of te verzamelen.

Van het gras drink ik soms alsem, gelei van vlas, ik eet het grondzaad van vlas en vertel me alsjeblieft mijn moeder (75 jaar)

De laatste zes maanden springt er suiker (6.9 -.7.1), wat kun je drinken? Bedankt!

Ik zal met je moeder beginnen. Op deze leeftijd zijn sprongen van suiker gevaarlijk!

Het is noodzakelijk om bloed te doneren aan geglycosyleerd hemoglobine en onmiddellijk aan insuline.

Verwijder ondertussen suiker en snoep volledig; bakken, waaronder cakes en gebak, zoete taarten, broodjes, croissants en andere brooddelicatessen; beperk dierlijke vetten scherp en bak geen voedsel.

Om absoluut zoet te beroven, is het onmogelijk. Smakelijke en nuttige snoepjes worden verkocht in apotheken en winkels op de afdelingen Kruidenierswaren of op speciale schappen voor mensen met diabetes.

Ik denk dat één dieet genoeg zal zijn. Maar als, bijvoorbeeld, 10 dagen na het begin van het dieet, GH is verheven, begeleid mijn moeder naar de endocrinoloog-diabetoloog en doe mee aan de verzameling kruiden:

1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg tot 300,0 ml toe. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 1,5-2 maanden.

Of koop op onze site een klaar "Verzamelen met diabetes met Galegi"

Gedurende 1,5 maand duurt het 8-10 pakketten.

Jij Andrey heeft ook een dieet nodig. Maar je schrijft niet over de manifestaties van colitis, constipatie, diarree, slijm, bloed in de ontlasting? Heb je een verpleegster of een gewone colitis?

Ik geef terwijl 2 varianten: een diarree

De bereidingswijze is hetzelfde:

1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg tot 300,0 ml toe. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden.

Met de beste wensen voor het hele gezin, tot de communicatie!

05/12/18 Lyudmila

Julia Evgenievna, goedemiddag. Bedankt dat je zoveel mensen hebt geholpen om hun gezondheid te verbeteren.

Uw hulp is zeer noodzakelijk. Mijn dochter (8 jaar oud) heeft type 1 diabetes van 2,5 jaar. Onmiddellijk na het ziekenhuis verlieten ze insuline en leefden er 1,5 jaar zonder. Toen ik griep kreeg, moest ik opnieuw steken. 10 maanden hebben we alleen een korte insuline,.

Ze probeerde om antwoorden te vinden online, gekocht bij het bedrijf op te slaan kruiden, maakte een afkooksel, Agrimony, Klis, Sophora, Shiksha, Licorice), een beetje drinken.

Vertel me, kan ik je een e-mail sturen? In de brief zal ik u in detail vertellen over onze voeding, ons regime, enz. Misschien kiest u voor een efficiëntere verzameling, rekening houdend met onze functies.

Heel veel wacht ik op het antwoord. Bedankt

Lyudmila, goedemiddag!

Natuurlijk zal ik het proberen, ongeacht de details - KINDEREN zijn onze prioriteit!))

Vraag gewoon om onmiddellijk het niveau van Leptine, antistoffen tegen insuline, GG (geglyceerd hemoglobine), C-peptiden te schrijven.Als er ook een specificatie van laboratoriumnormen is.

Schrijf hier met een notitie DETYSD.

05/11/18 Anna

Welkom! Ik probeer zwanger te worden. Op gynaecologie als er een lange tijd ontsteking was, maar al behandeld met malaviet. Nu is 17- verhoogd, het is progesteron (9,28 met een snelheid van 1,42-6,91) en prolactine is enigszins verhoogd. Analyseert testosteron, androstenedion, dihydrotestosteron, TTG in norm of snelheid. Kan ik terug naar de 17e prog. gras Rode borstel en hoe te nemen? alvast bedankt

Hallo, Anna! De rode borstel verlaagt het niveau van oxyprogesteron niet. Integendeel.

Androgenen worden vervangen door oestrogenen Probeer een langdurige inname van fenegriek hooi, of een infusie van kruiden van Luzern zaaien. Het kan voedingssupplementen Erakond vervangen.

1. Tinctuur van de wortel van de afwijkende Peony. Drink 30 druppels driemaal daags gedurende 2 maanden.

Snijd gelijkmatig gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; gelijkmatig mengen. Het gras zonder een dosis moet met eetlepels worden ingenomen.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg tot 300,0 ml toe. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden.

MAAR, in het algemeen, voor een gedetailleerde raadpleging en de huidige regeling voor het nemen van kruiden, hebt u nodig:

Leeftijd, gewicht / lengte; kenmerken van de maandelijkse en de datum van de laatste drie; Echografie, alle reproductieve hormonen die de normen aangeven en de dag van de cyclus die is gekomen om bloed te doneren.

Met de wensen van succes, het allerbeste!

05/10/18 Natalya

DRINGEND! DIT IS UW EIWIT

Ik begrijp uw bezorgdheid! Maar ik probeerde de situatie uit te leggen zoals ik het begrijp. Behandeling met kruiden, en zelfs met dergelijke onderbrekingen, het is altijd een risico. Je hebt het recht om te doen wat je denkt dat nodig is. Dat wil zeggen, drink de vorige collectie zonder tyrosol, of neem mijn optie.

10.05.18 NATALYA

Goede middag! Ik heb kleinkinderen, tweeling 4 goda.Nachali naar de kleuterschool in de herfst van dit goda.Chasto ziek SARS, enz., De langste periode van een bezoek aan de tuin 3 nedeli.poslednee zijn ziek geworden met complicaties op de oren. Vertel me wat kruiden en hoe ze te verhogen tot het immuunsysteem en versterken zdorove.Zaravnee thanks

De belangrijkste link van immuniteit bij kinderen is de dikke darm. Begin ermee

1. Correct voedsel - zonder gefrituurde, witte suiker, geraffineerde snoepjes en gist. Lokale groenten en fruit, zeevruchten en zure melkproducten (kwark, acidophilus-melk of gefermenteerde gebakken melk, kwarteleitjes)

3. Uitroeiing van darmparasieten met Chistolon

Tegen 1/3 van de tafel. 3-4 keer per dag voor iedereen. Koersk-2 weken.

Snijd gelijkmatig gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; gelijkmatig mengen. Het gras zonder een dosis moet met eetlepels worden ingenomen.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg tot 300,0 ml toe. en in tweeën gedeeld.

Drink elke 50,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden.

5. Bescherming van de toegangspoort van infectie (neus, mond)

Smeer elke ochtend het neusslijmvlies met een universele emulsie op basis van ricinusolie - Riciniol-basis

Met pijn in de oren valt Riciniol Sageiniy erin.

Natuurlijk is het onderwerp immuniteit onuitputtelijk, maar je moet altijd beginnen met een eenvoudige.

De voortzetting zal volgen, indien nodig.

Je code is KINDEREN, voor de verbinding en een goede start!

05/09/18 Julia

Hallo, Yulia Evgenievna) Ik dupliceer de vraag en voeg deze een beetje toe, omdat de vorige, kan niet worden bereikt voordat je (meisje, 28 jaar. Sinds 2011 zorgen over een sterke haaruitval, verloren ongeveer 60% van alle haren.. haar werd erg ragfijne, broos, posechennye wortels erg vet, vanaf half droog, breken.. Diagnose in trichologist: vloeibaar seborroe, alopecia androgenozavisimaya, symptomatische diffuse haaruitval.

Het is ook bezorgd over de grote, ontstoken, acne boljuchih neer direct bedekt met hen (Endocrinologist probleem niet opgelost op de onderkaak en de nek.. wangen, gynaecoloog ok voorgeschreven, maar wil niet om ze te drinken (

Hier wordt geanalyseerd:

Prolactin 630 (norm 109-557)

17-OH progesteron 1.500 (norm 0.1-0.8)

DEAS 9.34 (norm 0.95-11.67)

TTG, T4 gratis, gratis testosteron, LH, FSH, globuline, de index van vrije androgenen is normaal.

Echografie van de borstklier is normaal

Echografie van de geslachtsorganen: echografische spoken van de retentieve vorming van de rechter eierstok 24 * 18

Echografie van de bijnieren is normaal

Ultrasone schildklier: focale formaties van de linker kwab van de klier

Echografie van de buikholte: protoplanes veranderingen in de structuur van de lever

FGS: cardia-deficiëntie, antrale hyperplastische korrelige gastritis, littekenvervorming van de bol van de DPC

ECG: mitralisklep prolaps 1 st. met regurgitatie 0-1 st. Longregurgitatie 1 eetl. maandelijks regelmatig, van dag tot dag. En toch ben ik erg nerveus en bezorgd... (

Ik hoop op uw hulp, dank u)

Je androgenen zijn niet zo hoog. Maar dan moet je kijken naar drie meer van het hormoon, de resterende "overboord" - DHT (dihydrotestosteron), insuline (met een gewicht van minder dan 60 kg) en Cortisol.

En start de receptie:

1.Bad So Palmetto voor instructies

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg tot 300,0 ml toe. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden, verandering van kruiden.

- 1 eetlepel kruiden bovendeel Siksa giet 500,0 ml water in een emaille cirkel, breng aan de kook en laat op laag vuur precies 7 minuten. Verwijderen, afkoelen. Gras van de bouillon wordt niet schoongemaakt, bewaar de bouillon in de koelkast. Gunstig ochtend tot een volume van ongeveer 150,0 ml gegoten, drink 2-3 slokjes van niet minder dan 5-7 keer per dag. Herhaal dagelijks tot de bouillon is voltooid. Dan weer vol hetzelfde ruw water en 500,0 ml overeenkomstige wijze bereid. De bouillon wordt bereid zodanig, totdat het bleek (2-3 keer), en alleen daarna nieuwe grondstoffen. Cursus - 4 maanden zonder pauze.

3. Haar en huid

2 eetlepels gemalen wilgenschors gieten 200,0 ml water en verdampen in een waterbad tot een volume van 70,0 ml. Meng de bouillon en ricinusolie in een verhouding van 5: 1. Wrijf de wortels van het haar in.

3.1.Gevoel met het wrijven van de zalf van de wortel van Burdock (Burdock olie)

1 eetl. zaden en giet 200,0 ml. koud water 's nachts. Breng 's morgens de bruine infusie aan de kook en kook op een laag vuur gedurende 10 minuten.

Drink 70,0 ml, 3 keer per dag gedurende 20-30 minuten vóór de maaltijd. Ook zwellen en gekookt zaad, wrijf in de haarwortels - dagelijks, gedurende 2 maanden. Met de rest van de bouillon spoelt u uw haar na het wassen.

Zaad is ook van toepassing als kompres of kompres rechtstreeks op de acne.

GOED GELUK, Yulechka, en voor de verbinding!

05/09/18 Nina

Goede middag, Julia Evgenievna, ik heb eerder in maart contact met u opgenomen over onvruchtbaarheid en endometriose, ik zou graag de resultaten van uw behandeling willen delen. In de eerste cyclus dronk ik de tinctuur van de Boron baarmoeder, waarna de maandelijkse helemaal pijnloos waren, maar veel overvloediger dan ooit, de duur was 5 dagen en 5 dagen van bekladden. In de volgende cyclus dronk ik de voorgeschreven verzameling van Calendula, brandnetel, zoethout, verkrachting, ansjovis) al zonder de tinctuur van de baarmoeder, de maandelijkse die waren pijnlijk zoals altijd, maar duurde 7 dagen en er was geen duur. leem. Sextapage, mijn man en ik werden behandeld, we wachten op de resultaten van de analyse. De man drinkt likeurtint en gebruikte de zaden een maand lang. Ik heb een vraag of ik deze verzameling moet drinken (ik heb 25 dagen gedronken vanaf de 1 dag van de cyclus) en voor hoe lang? (de resultaten bevielen me). Heel erg bedankt voor uw hulp! Met vriendelijke groet, Nina, Novosibirsk

Dan doen we dit:

1. Tinctuur van de Boromi uterus - ga door met de receptie, maar alleen in een fase met verhoogde estradiol.

Ik denk dat deze analyse beter te herhalen is.

2. We zullen wijzigingen aanbrengen in de verzameling. Maar het was oorspronkelijk een fenegriek:

Houd me op de hoogte, GOED GELUK!

05/07/18 Tayan

Goedemiddag, erg blij om je site te kennen, waar er zoveel nuttige informatie is, bedankt voor je werk en aandacht. Ik zou graag uw aanbevelingen ontvangen over de behandeling van kruiden, natuurlijke preparaten.

I 36, heb gezondheidsproblemen van jongs af aan, vaak een verkoudheid, bronchitis, amandelontsteking sinusitis, zwakke immuniteit, gastritis vanaf jonge leeftijd (regelmatige exacerbatie lente / herfst) DZHVP (uit de kindertijd niet vet, zoet wilt), een paar keer was acute pancreatitis ( bijgesneden, maar shpoy en tserukalom), zeer pijnlijke periode van 15 jaar tot en met de huidige tijd (begin 13, een regelmatige cyclus, meer dan 10 jaar hebben endometrioid cyste eierstok 2-3 cm, niet groeien, de baarmoeder is normaal) analyses van geslachtshormonen, schildklier- en in de jeugd en nu in de norm; chronische pyelonefritis met 20 jaar, veel zand (voor USA) urinetest is altijd normaal, zelfs tegen de achtergrond van exacerbaties. Altijd op tijd om een ​​arts te zien, maar zijn ervaring is tot de conclusie gekomen dat met klassieke medicamenteuze behandeling is niet een remedie voor chronische ziekten, maar alleen helpt om de acute staat arresteren, en dan moet je zo dichtbij te zoeken het lichaam, natuurlijke remedies. Door middel van trial and error het oppakken van gras (op grote schaal beschikbaar), indigestie, misselijkheid hielp Mint, acute gastritis behandeld kamille, tesyachelistnikom, weegbree, zwaarte in het kwadrant rechtsboven - Bitterheid: immortelle, St. Janskruid, pijn in de nieren - berendruif, keel, neus problemen zoutoplossing. lavage, immuniteit hielp Sabelnik te verhogen. Veel kruiden zoals thee drinken het hele jaar door met weinig breaks, maar merkte dat het lichaam went aan de kosten en ze hebben teryat zijn oorspronkelijke effektivnst, zelfs als ze met tussenpozen drinken.

Op dit moment ben ik bezorgd over drie problemen:

De eerste - de laatste 7 jaar, zomer allergie, gemanifesteerd als netelroos op de huid verandert in eczeem, te beginnen in de hete, droge weer, begeleid door interne warmte, de huid branderig gevoel, jeuk, over het algemeen slecht beer de warmte / zonlicht (huid begint oven) eerste jaren van dermatologen behandeld met antihistaminica (pillen, zalven, mash), sorptiemiddelen, het effect van een zwakke, afgelopen zomer, had een verschrikkelijke uitslag (handen, voeten), jeuk, branderig gevoel, lang genezen, is al lang de pigmentatie geweest, de zomer ging naar de gesloten kledingstuk, nu voorzichtig te wachten op de zomer (van we hebben een week in de namiddag meer dan 30) begonnen manifesteerde de eerste symptomen, Ik begrijp dat de wortel van het probleem waarschijnlijk in het maag-darmkanaal, maar mijn gebruikelijke kruiden in dit geval me niet helpen. Herhaaldelijk getest hepatotoxische complex (rate) licht verhoogd cholesterol en triglyceriden.

Het tweede probleem - de rechter nier, de laatste 5 jaar, frequent exacerbaties: zeurende pijn, zwakte, lethargie, soms lichte koorts, dit ondanks het feit dat ik de afgelopen 2 jaar cursussen weg te drinken (samenstelling opgepikt door ervaring): orthosiphon berkbladeren bearberry Heather plus apotheek Marena extract (met wateraardbei geholpen zich te ontdoen van de pijn in de gewrichten van de handen, knieën, verliet de ochtend wallen) overhandigen herhaaldelijk analyses van de nieren en Revmokompleks, alle indicatoren zijn normaal. Gemeenschappelijke bloed- en urineanalyses zijn altijd normaal geweest. de druk is vaak lager (mijn snelheid is 100 tot 70). De laatste paar jaar op de achtergrond van de problemen met de nieren, waren er momenten waarop er pijn in het hart, alsof de lucht is niet genoeg, zwakte (mogelijk als gevolg van het veelvuldig gebruik van diureticum kruiden.), ECG in de leeftijd norm, echografie van het hart is normaal.

Het derde probleem: gynaecologie endometrium cysten van de leeftijd van 10-12 jaar, niet groeien), zeer pijnlijke menstruatie vanaf 15 jaar (ernstige zwakte, sudorgi kuitspieren na sudorgi zeer pijnlijke spieren tijdens het lopen, heeft een milde spataderen, buikkrampen, rugpijn, ernstige misselijkheid, braken), doe dan maandelijks 3-4 dagen, de laatste paar cycli van 3 dagen, bloedverlies, bleek een matige, slepen pijn niet alleen tijdens de menstruatie, maar in het midden van de cyclus krampen accepteren nimesil als het echt slecht prik diclofenac, cyclus 27-28 dagen, de laatste paar jaar libido voor het geheel m verlaagd. er waren geen abortussen. Gynaecologen benoemd ok, maar ik heb slecht verdragen (misselijkheid, diarree, hoofdpijn) operaties (laparoscopie) was het niet eens, in aanvulling op de inname van ca. verschenen donkere vlekken op het gezicht. De laatste analyse voor hormonen (najaar 2017) is normaal. 4 jaar geleden nam de Rode borstel voor een lange tijd, het verloop van de menstruatie en pijnlijke symptomen het heeft geen invloed, zodat het niet langer duren.

Ik zou graag een natuurlijke behandeling kiezen om spasmen, verklevingen te verminderen. Gedurende 20 jaar heeft pijnlijke menstruatie waarschijnlijk kilogram verdoving gedronken, ik begrijp dat ze niet genezen, maar alleen de pijn verminderen, maar tegelijkertijd ook andere organen beschadigen.

Ik voeren een actieve manier van leven, is het vaak in de open lucht, ik vasthouden aan een gezonde voeding (groenten, fruit, mager vlees, vis, getemperd melk) gewicht stabiel: van zijn jeugd ongeveer 65 kg met een toename van 170, niet roken, drinken drink niet helemaal (nog nooit getrokken), slaap ten minste 8 uur, de stemming is over het algemeen normaal, was vaak depressief. (leeftijd geleerd om de problemen tolereren, hoewel de aard van de heetgebakerde en wispelturige)

Ik hoop echt op uw deskundig advies en aanbevelingen.

Een mooie dag verder, Tayana!

Lees aandachtig, ik begreep het probleem, hoop ik. Het is hormonale disfunctie en een chronisch ontstekingsproces in de aanhangsels.

Als je me toestaat, als antwoordmonoloog, zal ik je de eerste 1,5 - 2 maanden geen groot plan geven.

25,0 gram cup gemalen vruchten Vitex en 25,0 g droog kruid Echinacea purpurea giet 500,0 ml wodka, cognac en trekken tot drie weken in een donkere plaats, schud af. Zeven en drinken 1 theelepel twee of drie keer per dag een half uur voor de maaltijd. Course - 30 dagen en een week pauze, dan besteden twee andere vakken.

Terwijl de tinctuur wordt voorbereid, kunt u starten met het gebruik van Cyclodinon

Snijd gelijkmatig gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; gelijkmatig mengen. Het gras zonder een dosis moet met eetlepels worden ingenomen.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg tot 300,0 ml toe. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden, verandering van kruiden.

2.1 De weide kamer. Voeg toe aan de kruidencollectie voordat je ze 5 dagen voor de maandelijks mengen mengt en verwijdert - na 1 dag nadat ze zijn afgewerkt.

Om rectaal te zetten, om de dag, 1 kaars per nacht. Cursus-12 kaarsen en overschakelen naar ondersteunende modus-2 keer per week voor een andere maand.

Met wensen van succes en goed humeur, vóór communicatie!

05/04/18 Natalia

Voor het kind van 10 jaar. Elk jaar, als een hoest begint, worden we een hele maand ziek zonder temperatuur.. drinken en mout en allerlei kruidensiropen.

Vertel me hoe je kruidentheeën goed drinkt.

Als u niet geïnteresseerd bent in de samenstelling, houd dan rekening met het risico op allergieën en houd rekening met de leeftijdsgebonden dosering. Voor een kind met een normaal gewicht is de dagelijkse hoeveelheid gelijk aan de helft van de dosis voor volwassenen.

Voor haar nam een ​​standaardinfusie van 1 el. kruidenmix, gevuld met 200.0 ml ossen:

Snijd gelijkmatig gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet 200,0 ml koud drinkwater gedurende een uur, breng dan aan de kook. Tuimelen op een laag vuur of kokend waterbad, onder het deksel, 15 minuten. Verwijder en eis een uur. Zeef, pers, voeg toe tot 200,0 ml. Drink 70,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd

Bereid voor uw kind de infusie als volgt voor:

1 diep theelepel (volume 3,0 ml), of 1 des. Voeg 200,0 ml water toe aan dezelfde capaciteit van het mengsel. Verder op recept.

2. Maak een allergietest als het gras voor de eerste keer wordt gebruikt:

Bereid een afkooksel van een kleine hoeveelheid van een kruid en water, bevochtig in een afkooksel van natuurlijk weefsel en fixeer voor een uur op het midden van de binnenkant van de onderarm. Afwezigheid van roodheid, zwelling, jeuk - een uitnodiging tot veilig gebruik en omgekeerd.

Houd er rekening mee dat de bouillon verschilt van de infusie door langer dan 10-15 minuten op laag vuur te koken. Breng het afkooksel aan, als het recept wortels heeft, of grove vruchten.

Infusie kan worden gekookt in een thermoskan, het mengsel een nacht lang gieten.

3. Kinderen kunnen worden gegeven in alcoholhoudende tincturen, maar ze moeten alcoholvrij zijn voor consumptie:

Alcohol, drietinctuur in 15,0-20,0 ml iets afgekoeld kokend water (ongeveer 70 graden) verwijderen en 15 minuten later drinken.

Een enkele dosis van elke tinctuur - 1 druppel voor elk levensjaar, dat wil zeggen, een 10-jarig kind kan driemaal daags een driekleurige tint van 10 druppels drinken.

En een andere tipov-aanhoudende hoest wordt altijd geassocieerd met de toestand van de darmen van het kind en de spijsvertering. Behandel een zoon met Probiotik, bijvoorbeeld Vetom 1.1. en vernietig alle foci van chronische infectie.

SUCCES, wees gezond!

05/03/18 Svetlana

Julia Evgenievna, goedemiddag! Ik had tijd om hormonen door te geven op de 4e dag van de cyclus (ff), ik stuurde een toelichting op de vorige vraag.

FSH 14.39 (norm 3.5-12.5)

LH 6.8 (norm 2.4-12.6)

Estradiol 12.5 (norm 12.5-166)

Testosteron 0.241 (norm 0.084-0.481)

Prolactine 25,8 (norm 6-29.9)

DHEA 5.5 (norm 1.65-9.15)

TTG 2,89 (norm 0,27-4,2)

T4 St. 1,14 (norm 0,8-2,1)

Dienovereenkomstig is de vraag, is het mogelijk om op de een of andere manier de verhouding van FSH / LH aan te passen en oestradiol te verhogen?

Goede dag, Svetlana!

Ik bevestig alle aanbevelingen, maar we zullen de kosten wijzigen:

Vanaf de eerste droge dag in de verzameling vóór het mengen, voeg 1 theelepel toe. Grassen van weide en salie-medicatie; van 15 dc-29 d.- 1 st.l. vel walnoot. Cursus 2 cycli.