Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Op het eerste gezicht

Doctor in de medische wetenschappen, hoogleraar, hoofd van het lasercentrum van de afdeling Dermatovenereology van de St. Petersburg State Medical Academy. II Mechnikov. Ministerie van Volksgezondheid. Rusland.

In 2007 ontving hij de graad Doctor of Medical Sciences op basis van de verdediging van het proefschrift "Epitheliale neoplasmata en facultatieve huid precancerasen: epidemiologie, kliniek, differentiële diagnostiek en behandeling met hoogenergetische laserstraling". Sinds 2007 - hoogleraar departement Dermatovenereologie.

Heeft een algemene ervaring met pedagogisch en medisch werk in de St. Petersburg State Medical Academy. II Mechnikov, die 18 jaar oud is.

Leest colleges in Dermatologie en Geslachtsziekten voor studenten van de medische, medisch-preventieve faculteit, arts-assistenten, stagiaires, evenals lezingen over actuele onderwerpen van Dermatologie en Geslachtsziekten luisteraars certificering cycli. Is curator van de cyclus van thematische verbetering van artsen "Dermatocosmetology and laser therapy", "Dermatooncology".

Herhaaldelijk heeft deelgenomen aan congressen dermatovenerologists (VIII, IX), op het International Forum "Baltic Beauty Forum" (SPb.,), Op de Internationale Congres "Kosmetik international" (Moskou), in de III International Forum on esthetische metsitsine (Moscow), bij het VII internationale congres van plastische, reconstructieve chirurgie en Oncologie (Moskou), de conferentie - "Donozologiya", III van de Al-Russische Congres van dermatologen (Moscow), dermatologen Alliance (. Moskou, St. Petersburg, Rostov-on-Don, Ufa, Yekaterinburg), "fotodiagnose en fotodynamische therapie "Helsinki. 77ste EADV Berlijn-Duitsland, Frankrijk-Parijs.

Professor SV Klyuchareva is lid van EMLA (European Medical Laser Association), genomineerd voor de Golden Lancet 2007-prijs. Lid van het bestuur van de St. Petersburg Society of Cosmetologists. Hij is een van de toonaangevende specialisten van Rusland op het gebied van dermatooncologie. Hij heeft meer dan 300 publicaties, 6 ervan zijn methodisch, de auteur van 3 hoofdstukken in monografieën, 15 publicaties in de centrale peer-reviewed publicaties en 2 publicaties in de buitenlandse pers.

Contact informatie

adres: St. Petersburg, metrostation "Ploshchad Vosstaniya", Kovensky per., 11, p. 6H. Ingang van de boog.

telefoons:
Bergen: +7 (812) 275-42-42
mob.: +7 (921) 966-61-09

E-mail adres: [email protected]

Openingstijden: van 9:00 tot 21:00 uur, zonder vrije dagen.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

loading...

Sokolova M.V.


De Venereologist
Thorez Ave., 44 km
ArsVita Clinic voor moed

Sakharov IA

4 beoordelingen
De Venereologist
Parkhomenko Avenue, 29, letter A
Kliniek "Desir" op Parkhomenko

Beoordelingen (1)

loading...

Ik ging naar dit ziekenhuis om moedervlekken op mijn rug te verwijderen. Ze stuurden me hier vanuit een andere kliniek met laserkosmetiek. En ik ben professor Klyuchareva dankbaar, die de verwijdering snel en pijnloos heeft uitgevoerd. Ik twijfel niet aan de veiligheid van de procedure, omdat Svetlana Viktorovna mij alles in detail heeft uitgelegd. Ik controleerde ook mijn moedervlekken op histologie. De prijs voor de procedure is niet hoog, alles is goed verlopen, ik raad aan dat u contact opneemt met deze arts die een soortgelijk probleem moet oplossen.

Klyucharyova svetlana Viktorovna beoordelingen

loading...

Aan het kind 3 maanden! Het meisje werd geboren met een hemangioom op de oorschelp. Hemangioom neemt toe! Is het mogelijk om van u te verwijderen?

Helaas zien experts de vragen van het forum niet.

Ik vroeg drie keer om hulp. Zeer dankbaar voor hulp. Geloof geen negatieve beoordelingen

Ik ben het daar niet meer mee eens! Een fijne specialist.

De dokter is normaal, maar kennis van medicijnen is niet erg veel. Ik heb de mol goed verwijderd, het kleine litteken bleef achter. Dus dat. als je andere voorkeuren hebt, ga dan naar een andere dokter :)

opmerking verwijderd door moderator wegens overtreding van regels

De slechtste specialist. Het litteken is zojuist diep gegaan als een "steengroeve". ga niet naar haar toe, ga beter naar een andere specialist.

We verwijderden een mol minder, maar alleen het litteken bleef. Spike u, ik feliciteerde u op 8 maart en met D., en u gaf geen antwoord, las niet eens

Niets, Svetlana Viktorovna, heeft niet geholpen. De mol werd verwijderd, zodat het litteken bleef. Het is goed dat ik niet naar je toe ben gegaan om de moedervlek op mijn gezicht te verwijderen. kortom, met.

opmerking verwijderd door moderator wegens overtreding van regels

De gruwel. Mijn vriend, die zich om hulp tot haar wendde, stierf niet! Je kunt beter niet naar haar gaan.

Vele jaren worden we behandeld door de hele familie van Svetlana Viktorovna, zeer tevreden! Ik was met mijn man uit de Kandil gered, mijn schoonmoeder uit keratose, en de kleine zoon werd verwijderd papilloma!)) Geen klachten daar, het is jammer dat een goede professionals moeten werken in dergelijke omstandigheden ((Verrast door de vorige beoordeling, het lijkt erop dat de tegenstanders geen laster klaar, walgelijk!

opmerking verwijderd door moderator wegens overtreding van regels

Klyucharyova svetlana Viktorovna beoordelingen

loading...

Klyuchareva Svetlana Viktorovna ontving een hogere medische opleiding in de North-West Medical Academy, vernoemd naar M.Sh. II Mechnikova, waar ze besloot om opnieuw te handelen, als een student van de school. Gedurende de training heb ik continu en ijverig alle disciplines bestudeerd, van fundamenteel tot nauw klinisch. Ik was vooral geïnteresseerd in dermatologie, die ik op de vierde cursus heb ontmoet. Studeren aan de academie, waar Klyuchareva Svetlana altijd een geweldige tijd had, gecombineerd met werk in de wetenschappelijke samenleving van studenten. Svetlana Viktorovna studeerde af aan de medische academie met een rood diploma, waarna ze haar studies in residentie voortzette.

Verdere training.

Postacademisch onderwijs Klyuchareva Svetlana V. werd gehouden op basis van de afdeling Dermatovenereology genaamd SZMA. II Mechnikova, waar ze de discipline twee jaar bestudeerde, de vaardigheden van het werken met patiënten verbeterde, bestudeerde de toegepaste problemen van diagnose en behandeling van huidziekten. Na haar afstuderen kreeg ze een specialiteit als dermatovenereoloog, waarna ze haar opleiding vervolgde in postuniversitaire studies, waar ze serieus bezig was met wetenschappelijk werk. Later verdedigde Klyuchareva Svetlana Viktorovna haar proefschrift, kreeg een baan als assistent en bleef het werk van een praktiserende arts combineren met wetenschappelijk werk.

Op dit moment is Klyuchareva Svetlana Viktorovna een professor, doctor in de medische wetenschappen en een arts van de hoogste categorie. Beheert het laserbehandelcentrum, opererend op basis van de kliniek. Peter de Grote SZGMU hen. I.I. Mechnikov. Hij is ook professor aan de afdeling Dermatovenereology. Svetlana blijft wetenschappelijke en praktische activiteiten te combineren: adviseert en begeleidt patiënten met een verscheidenheid van huidziekten, evenals het nemen van een actieve rol in het gedrag van complexe interdisciplinaire patiënten vaak uitgenodigd voor een consult om moeilijke klinische gevallen op te lossen.

Svetlana Viktorovna is de auteur en co-auteur van meer dan 70 onderzoekspapers gepubliceerd in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften in Rusland en Europa, 5 monografieën, inclusief methodologische ontwikkelingen voor bewoners en artsen.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

loading...

Waardering van leraar (8)

Reviews over de leraar (5)

loading...

6 augustus 2013 16:57 uur

de superarts gebruikt nog steeds de kennis en vaardigheden die hij van Svetlana Viktorovna heeft gekregen, hoewel het beroep in 2006 werd gediversifieerd door de klinische inwoner van de vrijlating van Koblov 2003, Sergey Vladimirovich.

23 april 2014 10:26

12 november 2015 11:07 uur

Zeer sympathiek en aangenaam persoon! Een echte professional van zijn vak!

12 november 2015 11:30 uur

Zeer tevreden met de kennis die is ontvangen in de residentie! Niemand die zo oefent, onderwijst als Svetlana Viktorovna!)

13 november 2015 15:35 uur

Een verstandige leraar en een gevoel voor humor is dat wel

Rapporteer deze reactie

Beoordeling toevoegen Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Informatie over de leraar

Als u persoonlijke gegevens wilt publiceren, moet u de ingevulde velden verzenden naar de e-mail [email protected]

  1. kantoor
  2. Academische graad en academische titel
  3. Specialisatie (de lijst met leesbare onderwijsdisciplines, aanvullende educatieve programma's)
  4. Onderzoeksbelangen
  5. Pedagogische werkbeleving
  6. Professionele prestaties
  7. formatie
  8. Geavanceerde training
  9. Aanvullende informatie
  10. E-mailadres
  11. Persoonlijke site

Wedstrijd "De beste leraar van het land"

11 februari 2015

We nodigen alle docenten van instellingen voor hoger onderwijs in Rusland en de GOS-landen uit om deel te nemen aan de wedstrijd "De beste leraar van het land", die van februari tot mei 2015 wordt gehouden.

Wedstrijd "De beste leraar van het land"

11 februari 2015

We nodigen alle docenten van instellingen voor hoger onderwijs in Rusland en de GOS-landen uit om deel te nemen aan de wedstrijd "De beste leraar van het land", die van februari tot mei 2015 wordt gehouden.

Wedstrijd "De beste leraar van het land"

11 februari 2015

We nodigen alle docenten van instellingen voor hoger onderwijs in Rusland en de GOS-landen uit om deel te nemen aan de wedstrijd "De beste leraar van het land", die van februari tot mei 2015 wordt gehouden.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

loading...

Recensies over de dokter

loading...

Ik hield van de dokter, benadert zorgvuldig het besluit van schendingen met gezondheid. Het belangrijkste is om een ​​contact te krijgen tussen de dokter en de persoon zodat je hem kunt vertrouwen. Van deze kant is de dokter de beste! Alleen de beste indrukken die ik van hem heb. Een hoog opgeleide persoon bleek op de goede weg te zijn, werkt vanuit roeping, ik ben blij dat ik contact met hem kan opnemen. Ik adviseer deze specialist. Aangezien we aanvullende diagnostische tests kregen, zullen we zeker naar hem toe komen.

De dokter is blijkbaar een scherp en pedant persoon. Soms is het wenselijk dat mensen iets hartelijker zijn. Van het feit dat het cool is: over het algemeen valt het op dat iemand niet vparivayet, alles in essentie. Hoogstwaarschijnlijk is zo'n persoon eenvoudig, zonder kleerscheuren. De arts vroeg alles, gaf conclusies, inclusief betaald onderzoek, wat we niet wilden doen, en we kregen een behandeling die zich kan veroorloven. Over het algemeen produceert de arts het gevoel van een competente specialist die weet waar hij het over heeft!

Alles paste bij mij. De arts werd op het internet gevonden door specialisatie. Over de expert, ik had de beste mening. Hij keek heel zorgvuldig, legde uit, deed alles wat nodig was. Alles wat hij zei, was precies wat er gebeurde. Aan het einde van de afspraak heb ik een afspraak gemaakt en een lijst met aanvullende tests. Hij gaf me een therapie beter dan de dokter die eerder was en ik geloof dat dit heel juist was. Omdat de dokter, die ons eerder behandelde, ons volledig negeerde.

Klyucharyova svetlana Viktorovna beoordelingen

loading...

Klyucharyova svetlana Viktorovna beoordelingen

loading...

Ik heb in Gatchina verwijderd, in "Stomamedservice", ik herinner me de prijs niet precies, omdat deze al veel tijd heeft verstreken, misschien 700 roebel per eenheid, maar dit is niet juist.

Op dit punt was er een lichte depressie - het been was lang. Het groeit niets - het werd verwijderd in 2003.

Kosten voor 2 stuks - 2,5 tr.

En kstya, toen stuurden ze het materiaal naar cytologie - goedaardig.

Verwijderd in het kantoor van lasertherapie op de afdeling dermatovenereology in het ziekenhuis Mechnikov. De dokter is Klyuchareva Svetlana. De verwijdering duurde min. 15. Eerste kolyat-anesthesie en vervolgens laser. Wanneer de anesthesie verdwijnt, doet het pijn als een normale wond. Het genas uiteindelijk in ongeveer twee weken. En ja, er is een verwijdering van één eenheid van 500 roebel.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

loading...

Doctor in de medische wetenschappen, hoogleraar, hoofd van het lasercentrum van de afdeling Dermatovenereology van de St. Petersburg State Medical Academy. II Mechnikov. Ministerie van Volksgezondheid. Rusland.

In 2007 ontving hij de graad Doctor of Medical Sciences op basis van de verdediging van het proefschrift "Epitheliale neoplasmata en facultatieve huid precancerasen: epidemiologie, kliniek, differentiële diagnostiek en behandeling met hoogenergetische laserstraling". Sinds 2007 - hoogleraar departement Dermatovenereologie.

Heeft een algemene ervaring met pedagogisch en medisch werk in de St. Petersburg State Medical Academy. II Mechnikov, die 18 jaar oud is.

Leest colleges in Dermatologie en Geslachtsziekten voor studenten van de medische, medisch-preventieve faculteit, arts-assistenten, stagiaires, evenals lezingen over actuele onderwerpen van Dermatologie en Geslachtsziekten luisteraars certificering cycli. Is curator van de cyclus van thematische verbetering van artsen "Dermatocosmetology and laser therapy", "Dermatooncology".

Herhaaldelijk heeft deelgenomen aan congressen dermatovenerologists (VIII, IX), op het International Forum "Baltic Beauty Forum" (SPb.,), Op de Internationale Congres "Kosmetik international" (Moskou), in de III International Forum on esthetische metsitsine (Moscow), bij het VII internationale congres van plastische, reconstructieve chirurgie en Oncologie (Moskou), de conferentie - "Donozologiya", III van de Al-Russische Congres van dermatologen (Moscow), dermatologen Alliance (. Moskou, St. Petersburg, Rostov-on-Don, Ufa, Yekaterinburg), "fotodiagnose en fotodynamische therapie "Helsinki. 77ste EADV Berlijn-Duitsland, Frankrijk-Parijs.

Professor SV Klyuchareva is lid van EMLA (European Medical Laser Association), genomineerd voor de Golden Lancet 2007-prijs. Lid van het bestuur van de St. Petersburg Society of Cosmetologists. Hij is een van de toonaangevende specialisten van Rusland op het gebied van dermatooncologie. Hij heeft meer dan 300 publicaties, 6 ervan zijn methodisch, de auteur van 3 hoofdstukken in monografieën, 15 publicaties in de centrale peer-reviewed publicaties en 2 publicaties in de buitenlandse pers.

Contact informatie

Adres: St. Petersburg, Metro "Ploshchad Vosstaniya", Kovensky per., 11, p. 6H. Ingang van de boog.

Openingstijden: 9:00 tot 21:00 uur, zonder vrije dagen.

Klyucharyova svetlana Viktorovna beoordelingen

loading...

Aan het kind 3 maanden! Het meisje werd geboren met een hemangioom op de oorschelp. Hemangioom neemt toe! Is het mogelijk om van u te verwijderen?

Helaas zien experts de vragen van het forum niet.

Ik ben het daar niet meer mee eens! Een fijne specialist.

De dokter is normaal, maar kennis van medicijnen is niet erg veel. Ik heb de mol goed verwijderd, het kleine litteken bleef achter. Dus dat. als je andere voorkeuren hebt, ga dan naar een andere dokter :)

opmerking verwijderd door moderator wegens overtreding van regels

De slechtste specialist. het litteken is zojuist diep gegaan als een "groeve". ga niet naar haar toe, ga beter naar een andere specialist.

We verwijderden een mol minder, maar alleen het litteken bleef. Spike u, ik feliciteerde u op 8 maart en met D., en u gaf geen antwoord, las niet eens

Niets, Svetlana Viktorovna, heeft niet geholpen. De mol werd verwijderd, zodat het litteken bleef. Het is goed dat ik niet naar je toe ben gegaan om de moedervlek op mijn gezicht te verwijderen. kortom, met.

opmerking verwijderd door moderator wegens overtreding van regels

De gruwel. Mijn vriend, die zich om hulp tot haar wendde, stierf niet! Je kunt beter niet naar haar gaan.

Vele jaren worden we behandeld door de hele familie van Svetlana Viktorovna, zeer tevreden! Ik was met mijn man uit de Kandil gered, mijn schoonmoeder uit keratose, en de kleine zoon werd verwijderd papilloma!)) Geen klachten daar, het is jammer dat een goede professionals moeten werken in dergelijke omstandigheden ((Verrast door de vorige beoordeling, het lijkt erop dat de tegenstanders geen laster klaar, walgelijk!

opmerking verwijderd door moderator wegens overtreding van regels

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

loading...

Kurgansky V.I.

Parkhomenko Avenue, 29, letter A

Kliniek "Desir" op Parkhomenko

Sakharov IA

Parkhomenko Avenue, 29, letter A

Kliniek "Desir" op Parkhomenko

Beoordelingen (1)

loading...

Ik ging naar dit ziekenhuis om moedervlekken op mijn rug te verwijderen. Ze stuurden me hier vanuit een andere kliniek met laserkosmetiek. En ik ben professor Klyuchareva dankbaar, die de verwijdering snel en pijnloos heeft uitgevoerd. Ik twijfel niet aan de veiligheid van de procedure, omdat Svetlana Viktorovna mij alles in detail heeft uitgelegd. Ik controleerde ook mijn moedervlekken op histologie. De prijs voor de procedure is niet hoog, alles is goed verlopen, ik raad aan dat u contact opneemt met deze arts die een soortgelijk probleem moet oplossen.

Klyuchareva Svetlana

loading...

Klyuchareva Svetlana Viktorovna is een dermatovenereologist. 3 beoordelingen van de arts - maak een afspraak of laat uw beoordeling achter.

Hoger medisch onderwijs

Cursussen en certificaten

Het huidige certificaat in de specialiteit

Svetlana heeft me geholpen! Het geeft de indruk van een zeer competente specialist! Dit is het belangrijkste in de dokter. Aangenaam in communicatie, een positief persoon.

Mollen verwijderd, ze zijn niet eenvoudig voor mij. Uitstekende specialist! Ik ben van plan om terug te keren met vasculaire netwerken.

Ik zat op de afdeling dermatologie, in de kamer van laserchirurgie bij Dr. Klyuchareva. Heeft wat moedervlekken verwijderd - alles is snel voorbijgegaan, het is opmerkelijk, ik wacht op otpadenija-korsten. Daar werd ik vanuit het centrum van laserkosmetiek naar Gorokhovaya gestuurd. Gebruik dezelfde geboortemerken voor histologie. De prijs van verwijdering samen met anesthesie 500r. Het is noodzakelijk om de telefoon maximaal 15 uur per dag te bellen.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

loading...

Reviews over de leraar (5)

loading...

de superarts gebruikt nog steeds de kennis en vaardigheden die hij van Svetlana Viktorovna heeft gekregen, hoewel het beroep in 2006 werd gediversifieerd door de klinische inwoner van de vrijlating van Koblov 2003, Sergey Vladimirovich.

Zeer sympathiek en aangenaam persoon! Een echte professional van zijn vak!

Zeer tevreden met de kennis die is ontvangen in de residentie! Niemand die zo oefent, onderwijst als Svetlana Viktorovna!)

Een verstandige leraar en een gevoel voor humor is dat wel

Rapporteer deze reactie

Beoordeling toevoegen Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Informatie over de leraar

Om persoonlijke informatie te publiceren, moet u de ingevulde velden naar een e-mail sturen.

  1. kantoor
  2. Academische graad en academische titel
  3. Specialisatie (de lijst met leesbare onderwijsdisciplines, aanvullende educatieve programma's)
  4. Onderzoeksbelangen
  5. Pedagogische werkbeleving
  6. Professionele prestaties
  7. formatie
  8. Geavanceerde training
  9. Aanvullende informatie
  10. E-mailadres
  11. Persoonlijke site

Wedstrijd "De beste leraar van het land"

11 februari 2015

We nodigen alle docenten van instellingen voor hoger onderwijs in Rusland en de GOS-landen uit om deel te nemen aan de wedstrijd "De beste leraar van het land", die van februari tot mei 2015 wordt gehouden.

Wedstrijd "De beste leraar van het land"

11 februari 2015

We nodigen alle docenten van instellingen voor hoger onderwijs in Rusland en de GOS-landen uit om deel te nemen aan de wedstrijd "De beste leraar van het land", die van februari tot mei 2015 wordt gehouden.

Wedstrijd "De beste leraar van het land"

11 februari 2015

We nodigen alle docenten van instellingen voor hoger onderwijs in Rusland en de GOS-landen uit om deel te nemen aan de wedstrijd "De beste leraar van het land", die van februari tot mei 2015 wordt gehouden.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

loading...

Recensies over de dokter

loading...

Ik hield van de dokter, benadert zorgvuldig het besluit van schendingen met gezondheid. Het belangrijkste is om een ​​contact te krijgen tussen de dokter en de persoon zodat je hem kunt vertrouwen. Van deze kant is de dokter de beste! Alleen de beste indrukken die ik van hem heb. Een hoog opgeleide persoon bleek op de goede weg te zijn, werkt vanuit roeping, ik ben blij dat ik contact met hem kan opnemen. Ik adviseer deze specialist. Aangezien we aanvullende diagnostische tests kregen, zullen we zeker naar hem toe komen.

De dokter is blijkbaar een scherp en pedant persoon. Soms is het wenselijk dat mensen iets hartelijker zijn. Van het feit dat het cool is: over het algemeen valt het op dat iemand niet vparivayet, alles in essentie. Hoogstwaarschijnlijk is zo'n persoon eenvoudig, zonder kleerscheuren. De arts vroeg alles, gaf conclusies, inclusief betaald onderzoek, wat we niet wilden doen, en we kregen een behandeling die zich kan veroorloven. Over het algemeen produceert de arts het gevoel van een competente specialist die weet waar hij het over heeft!

Alles paste bij mij. De arts werd op het internet gevonden door specialisatie. Over de expert, ik had de beste mening. Hij keek heel zorgvuldig, legde uit, deed alles wat nodig was. Alles wat hij zei, was precies wat er gebeurde. Aan het einde van de afspraak heb ik een afspraak gemaakt en een lijst met aanvullende tests. Hij gaf me een therapie beter dan de dokter die eerder was en ik geloof dat dit heel juist was. Omdat de dokter, die ons eerder behandelde, ons volledig negeerde.

Hoe een laser cosmetologist kiezen?

loading...

Natuurlijk is dit een risico, en elke arts die keloïden gebruikt, moet begrijpen wat er wordt ingenomen.

Natuurlijk, diprospan en koude erbium.

Als het onderwerp van belang is - zet de link naar de bron dan in een persoonlijk.

IMHO, dit is een serieus nadeel bij het werken aan littekens in het algemeen, om nog maar te zwijgen van keloïden.

De techniek is effectiever en (min) invasiever.

IMHO, dit is een serieus nadeel bij het werken aan littekens in het algemeen, om nog maar te zwijgen van keloïden.

De techniek is effectiever en (min) invasiever.

Heel erg bedankt voor uw antwoord en deel uw ervaring !!

Ten koste van de laser, het zal niet overtuigen, hier heeft iedereen zijn mening, hoe meer ik niet schoonheidsspecialist en directeur van het kabinet van cosmetica, de praktijk wordt deze procedure ons niet imeyu.Prosto voor aankoop Galaxy CO2 fractionele laser geraadpleegd veel artsen, we zijn geadviseerd, dus gebruiken we het.

dat is wat de artsen schrijven

Op de neodymiumlaser, wat het goede licht is,

(of "Vriendelijk licht")

Neodymium heeft een krachtiger effect op de bloedvaten,

het kost veel energie. Het is meer optimaal voor

voeten. Gezichtsvaatjes van neodymium ontploffen. Ik zou het niet doen

Coagulatie op de Yakhroma is zachter. minder

waarschijnlijkheid van atrofie op de Yakhroma. Paul

Yachroma is selectiever, verwarmt minder de omgeving

weefsel. Yakhromy-punt is duidelijk geschikt voor de grootte

vaartuig. Neodymium vlekken meer, weefsels worden oververhit,

een blauwe plek wordt gevormd. Het effect van neodymium is erger. In St. Petersburg

een groot netwerk van klinieken "Laser Doctor" werkt daar

verwijdering van bloedvaten, en ze zijn neodymium. zij

vergeleken, als gevolg van alle patiënten met

ze sturen me bloedvaten naar Yakhroma.

Met vriendelijke groet, Svetlana V. Klyuchareva.

van Irkutsk, RC "Microsurgery"

Neodymium laser verwijdert bloedvaten, maar moet netjes zijn

om de behandeling uit te voeren. Nadat het littekens kan blijven

in de vorm van pokervlaggen. Er is altijd een risico op oververhitting

van de omliggende huid. Ik raad aan te beginnen met Yakhroma.

Neodymium is ontworpen voor schepen op de benen.

op neodymium explodeert het vat vaker (in een blauwe plek) en brandt het

opnieuw gebeuren ze vaker.

Onvoorwaardelijk is het mogelijk om bloedvaten te coaguleren, maar

Er is een verbranding van weefsels, er kunnen bubbels verschijnen,

dwz Op de site van de impact, putten en

Het uiterlijk van blauwe plekken en pijn zijn ook gerelateerd

Neodymium is ideaal voor epileren en tillen, maar voor

Veiliger gebruik van neodymium op schepen

Een ander belangrijk voordeel van Yachroma is de spotgrootte

Op de neodymiumlaser, wat het goede licht is,

(of "Vriendelijk licht")

Neodymium heeft een krachtiger effect op de bloedvaten,

het kost veel energie. Het is meer optimaal voor

voeten. Gezichtsvaatjes van neodymium ontploffen. Ik zou het niet doen

Coagulatie op de Yakhroma is zachter. minder

waarschijnlijkheid van atrofie op de Yakhroma. Paul

Yachroma is selectiever, verwarmt minder de omgeving

weefsel. Yakhromy-punt is duidelijk geschikt voor de grootte

vaartuig. Neodymium vlekken meer, weefsels worden oververhit,

een blauwe plek wordt gevormd. Het effect van neodymium is erger. In St. Petersburg

een groot netwerk van klinieken "Laser Doctor" werkt daar

verwijdering van bloedvaten, en ze zijn neodymium. zij

vergeleken, als gevolg van alle patiënten met

ze sturen me bloedvaten naar Yakhroma.

Met vriendelijke groet, Svetlana V. Klyuchareva.

van Irkutsk, RC "Microsurgery"

Neodymium laser verwijdert bloedvaten, maar moet netjes zijn

om de behandeling uit te voeren. Nadat het littekens kan blijven

in de vorm van pokervlaggen. Er is altijd een risico op oververhitting

van de omliggende huid. Ik raad aan te beginnen met Yakhroma.

Neodymium is ontworpen voor schepen op de benen.

op neodymium explodeert het vat vaker (in een blauwe plek) en brandt het

opnieuw gebeuren ze vaker.

Onvoorwaardelijk is het mogelijk om bloedvaten te coaguleren, maar

Er is een verbranding van weefsels, er kunnen bubbels verschijnen,

dwz Op de site van de impact, putten en

Het uiterlijk van blauwe plekken en pijn zijn ook gerelateerd

Neodymium is ideaal voor epileren en tillen, maar voor

Veiliger gebruik van neodymium op schepen

Een ander belangrijk voordeel van Yachroma is de spotgrootte

Op de neodymiumlaser, wat het goede licht is,

(of "Vriendelijk licht")

Neodymium heeft een krachtiger effect op de bloedvaten,

het kost veel energie. Het is meer optimaal voor

voeten. Gezichtsvaatjes van neodymium ontploffen. Ik zou het niet doen

Coagulatie op de Yakhroma is zachter. minder

waarschijnlijkheid van atrofie op de Yakhroma. Paul

Yachroma is selectiever, verwarmt minder de omgeving

vaartuig. Neodymium vlekken meer, weefsels worden oververhit,

een blauwe plek wordt gevormd. Het effect van neodymium is erger. In St. Petersburg

een groot netwerk van klinieken "Laser Doctor" werkt daar

verwijdering van bloedvaten, en ze zijn neodymium. zij

vergeleken, als gevolg van alle patiënten met

ze sturen me bloedvaten naar Yakhroma.

Met vriendelijke groet, Svetlana V. Klyuchareva.

van Irkutsk, RC "Microsurgery"

Neodymium laser verwijdert bloedvaten, maar moet netjes zijn

om de behandeling uit te voeren. Nadat het littekens kan blijven

in de vorm van pokervlaggen. Er is altijd een risico op oververhitting

van de omliggende huid. Ik raad aan te beginnen met Yakhroma.

Neodymium is ontworpen voor schepen op de benen.

op neodymium explodeert het vat vaker (in een blauwe plek) en brandt het

opnieuw gebeuren ze vaker.

Onvoorwaardelijk is het mogelijk om bloedvaten te coaguleren, maar

Er is een verbranding van weefsels, er kunnen bubbels verschijnen,

dwz Op de site van de impact, putten en

Het uiterlijk van blauwe plekken en pijn zijn ook gerelateerd

Neodymium is ideaal voor epileren en tillen, maar voor

Veiliger gebruik van neodymium op schepen

Een ander belangrijk voordeel van Yachroma is de spotgrootte

Met een spotdiameter van 2 mm is het bijvoorbeeld niet de moeite waard om de inslagdiepte meer dan twee millimeter te tellen.

Kortom, de procedure bestaat uit verschillende stappen, waaronder SMOOTH door de mondholte.

De uitgevoerde onderzoeken (met name in de WMA) vertoonden een aanhoudende en voldoende diepe impact.

Kortom, de procedure bestaat uit verschillende stappen, waaronder SMOOTH door de mondholte.

De uitgevoerde onderzoeken (met name in de WMA) vertoonden een aanhoudende en voldoende diepe impact.

Bedankt! Bij ons alleen Dynamis. Er is niet alleen een manipulator PS03, er is alleen R11. En kan er een protocol van procedure zijn?. Ik wil echt leren. Ik ben niet op 21 januari naar de conferentie geweest (zo lijkt het), waar de masterclass van deze techniek werd gepresenteerd. Ik betreur Oochen.

Over het algemeen is infraroodlicht zelfs minder gevaarlijk dan zichtbaar licht.

Deel praktische feedback en aanbevelingen.

Ook geïnteresseerd in de mening, die allemaal dezelfde laser is voor het elimineren van vasculaire pathologie, is effectiever en veiliger - diode of neodymium. Ik zag goede recensies op de Photon, maar toch is het apparaat te groot en te duur. Ik zou iets compacter willen, als dit mogelijk is zonder verlies van efficiëntie.

Kan iemand de Velure S5 hebben ontmoet? Geïnteresseerde mening.

Bij voorbaat hartelijk dank aan iedereen die antwoordt.

want schepen hebben een gele golflengte van 578 nm nodig - terwijl het proces selectief wordt verkregen

want schepen hebben een gele golflengte van 578 nm nodig - terwijl het proces selectief wordt verkregen

wat naar mijn mening ongegrond is.

Door heel klein - ze werken een beetje beter dan long-pulse neodymium. Op grote schepen werken geel en groen helemaal niet.

Kortom, de procedure bestaat uit verschillende stappen, waaronder SMOOTH door de mondholte.

De uitgevoerde onderzoeken (met name in de WMA) vertoonden een aanhoudende en voldoende diepe impact.

Dmitry, vertel me meer over deze techniek.

Manipulas worden hetzelfde gebruikt als in de gynaecologie?

Manipulas worden hetzelfde gebruikt als in de gynaecologie?

1) Niet-ablatieve (alle) ER: YAG, Fotona, Smooth-techniek.

2) Ablatieve CO2, Deka en navolgers.

3) Ablatieve long-puls ER: YAG, MCL31 van Asclepion.

In de gynaecologie worden esthetische manipulators R11 en PS03 gebruikt met gynaecologische extensiepennen met een conische en vlakke spiegel.

En over deze apparaten?

En over deze apparaten?

ja schat, maar ze zijn het waard

let op Sciton HALO, een hybride fractionele laser, er zijn op dit moment geen analogen, en zeer goede resultaten

ja schat, maar ze zijn het waard

let op Sciton HALO, een hybride fractionele laser, er zijn op dit moment geen analogen, en zeer goede resultaten

Als een ongeëvenaard systeem.

Als een ongeëvenaard systeem.

Zelf is verrast. Ik ben zelfs meer overtuigd: vertrouwen, maar controleer. Ik bewonderde mijnheer Sopokoin tot ik me afvroeg: gelooft hij zelf in wat hij zegt? Zoveel scholen al met deze Photon. Combineer, optische vezel. Nee, het is duidelijk dat elk instrument in goede handen goed is. Maar de laser is vaak "verplaatst" onder degenen die de coagulator niet in handen hadden.

Als een ongeëvenaard systeem.

het is niet erg duidelijk waarom je extra verwarming nodig hebt bij het gebruik van een co2-laser

voor erbium is het begrijpelijk, maar voor ω2?

en voor ablatie past erbium beter, omdat het mogelijk is om de diepte van de ablatie nauwkeurig te regelen

als we ablatie nauwkeurig tot micron nodig hebben, dan is het alleen erbium, maar hij heeft stollingsproblemen

als we moeten verdampen met coagulatie en een goede warming-up, en de diepte is niet belangrijk - ja co2 laser is cool

hoewel sommige Europese bedrijven onderzoek deden voor hun eigen lasers en empirische formules presenteerden voor het bepalen van de ablatiediepte voor hun apparaten

het is niet erg duidelijk waarom je extra verwarming nodig hebt bij het gebruik van een co2-laser

voor erbium is het begrijpelijk, maar voor ω2?

en voor ablatie past erbium beter, omdat het mogelijk is om de diepte van de ablatie nauwkeurig te regelen

Bovendien heeft het apparaat door verwijzing zowel een ultrakorte als een lange puls.

De ablatiediepte hiervoor is 70 micron.

Bovendien heeft het apparaat door verwijzing zowel een ultrakorte als een lange puls.

De ablatiediepte hiervoor is 70 micron.

Over de duur van de pols. Medart heeft een minimale duur van 2 ms. Quanta geeft 0,25 msec aan, maar met een *. Het letterlijke *. Het werkt, blijkbaar, alleen in een speciale modus, die de Italianen op de site bescheiden stil hebben. Zeker, de werkingswaarden van de pulsduur zijn er meer - op het niveau van Medart.

Over het algemeen lijkt deze MedArt mij op de een of andere manier eerlijker. Ja, en het is meer betaalbaar, het zou moeten zijn.

het is niet erg duidelijk waarom je extra verwarming nodig hebt bij het gebruik van een co2-laser

voor erbium is het begrijpelijk, maar voor ω2?

en voor ablatie past erbium beter, omdat het mogelijk is om de diepte van de ablatie nauwkeurig te regelen

Uitleg van Smoky LB: CO2-laser in de fractionator-modus kan niet dieper werken dan het basale membraan - het is agressief. En ervoor - er is geen effect. dus CO2 voert ablatie uit op het juiste niveau (zonder de integriteit van het basale membraan te schenden, is het onmogelijk om de regeneratie- en stimuleringsprocessen te starten) en de rest (niet agressieve verwarming) diode. Alles in één straal (maar kan afzonderlijk zijn). Resultaat: tillen door opwarmen zonder agressie.

Over de duur van de pols. Medart heeft een minimale duur van 2 ms. Quanta geeft 0,25 msec aan, maar met een *. Het letterlijke *. Het werkt, blijkbaar, alleen in een speciale modus, die de Italianen op de site bescheiden stil hebben. Zeker, de werkingswaarden van de pulsduur zijn er meer - op het niveau van Medart.

Over het algemeen lijkt deze MedArt mij op de een of andere manier eerlijker. Ja, en het is meer betaalbaar, het zou moeten zijn.

Ik zal proberen de situatie op te helderen.

Collega's, u bent tevergeefs om te koken.

Erbium zoals het was, en blijft de krachtigste en, indien nodig, de koudste ablatieve laser. Als het nodig is om 3000 mJ erbium diep te ableren, kan geen CO2 iets tegengaan.

Modellen van Medart-scanners zien er hetzelfde uit, zoals broers en zussen. Voor zover ik weet, werd de scanner, die in Quanta werd gebruikt, speciaal ontworpen / aangepast voor een gecombineerd voeder aan de vezel, aan een gelede vezel.

Het vergelijken van deze laser met conventionele CO2 is zinloos - er is een goedkopere CO2-markt en CO2 is krachtiger.

Diepte coagulatie 1.540 nm, diverse fabrikanten doorgaans in predelahmkm (inventief diepte IMHO, hangt meer af van de objectiviteit van de fabrikant dan de technische kenmerken) en slecht nam toe met toenemende Fluence.

Als weefsels worden gedehydrateerd vóór de CO2-laserpuls, zal het ablatieve effect van CO2 worden verminderd en zal het coagulatie-effect worden verhoogd. Met een opeenvolgende puls, 0, is het mogelijk om met onbeduidende ablatie coagulatie dieper dan drempels te verkrijgen.

Wat betreft de diepere stolling van a la 1540, het is waar, met een lichte ablatie - ik zag zoiets niet. Als iemand iets vergelijkbaars heeft gezien, stuur me dan een link, ik zal je dankbaar zijn.

Scanners lijken op elkaar, maar er zijn verschillen.

CO2 werkt op impulsen korter dan 1 ms, ik kan me de minimale duur niet herinneren, ik zal moeten kijken. Met "werken" bedoel ik dat energie voldoende is. U kunt echter zelf berekenen wat de kracht, de duur en de diameter van de plek is die niemand verbergt, meestal wordt voor een 30 W een stapel van twee pulsen van 1 ms gebruikt.

De diameter van de spot voor 1540 en 10600, merk ik op, is anders.

Vergelijking met MedArt FRx (pure СО2), zoals ik al schreef, is onjuist. Als u betaalt voor 1540 + 10600 en slechts 10600 gebruikt, verliest de laser, althans voor de prijs.

Scanners zijn anders, het model is geen pure CO2.

Als het wordt gebruikt als pure CO2, verandert het in een conventionele CO2 30 W met RF-pompen.

De ultrakorte puls op CO2-lasers is van beperkt nut, omdat Bij de overgrote meerderheid van lasers daalt de energie met een factor 20 wanneer de puls wordt verkort van 1 ms tot 50 μs. Fabrikanten vergeten meestal te specificeren

Zmpiricheskie coëfficiënten van ablatiediepte - absoluut geen geheim. Voor erbium is het ongeveer 4 μm / J / cm2, voor CO2 is dit ongeveer 3,5. De coëfficiënten hangen nog steeds een beetje af van de pulsbreedte.

Zou het een andere gewone CO2 zijn - voor wie hij nafig zou zijn.

In het algemeen, als er vragen zijn, inclusief. over de "corporate line" - ik zal graag reageren. Ik denk dat onvolledige informatie met een reclamebelang tot onnodige vergisting van de geesten heeft geleid.

Herpes.ru

Comments

Kun je seks hebben voor een abortus?

Vertel me alsjeblieft - ik lees op internet dat de incubatietijd van herpes zoster tot enkele jaren kan zijn. Klopt dat? Haar man begon twee jaar geleden pijn in de linker abdomen. Gastro-enterologen voerden alle onderzoeken uit - vonden niets. Tegelijkertijd zijn alle leukocyten gedurende twee jaar verhoogd. Heeft zelfs PET-CT oncologie uitgesloten. Vier weken geleden vertoonde de linkerkant van haar borst herpes. Behandelde acyclovir tab. gedurende twee weken, fucorcin en acyclovir 5% zalf na overleg met een dermatoloog. Toen de korsten begonnen af ​​te dalen, realiseerde de man zich dat de pijnen die hem gedurende twee jaar pijnigden, verdwenen. Nu behandelen we het getroffen gebied gewoon met aciclovir 5% zalf, omdat na fukesin de huid gerimpeld is.

Na en tijdens seks verschijnt een rode uitslag op het gezicht en lichaam. Het is niet van wrijving en niet van opwinding, want zo was het niet, wat is dit gezicht stanochnitsa rood als van netels?

nieuws

De Doema stond de invoer toe van drugs met krachtige stoffen voor persoonlijk gebruik

Farmaceutische producenten kunnen staatssteun krijgen in ruil voor bevriezing van prijzen

In 2015 heeft de Russische Federatie 61 licenties GMP afgegeven

nieuws

De Doema stond de invoer toe van drugs met krachtige stoffen voor persoonlijk gebruik

Farmaceutische producenten kunnen staatssteun krijgen in ruil voor bevriezing van prijzen

In 2015 heeft de Russische Federatie 61 licenties GMP afgegeven

  1. Herpes.ru
  2. behandeling
  3. Wie geneest?
  4. Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Inhoudsopgave:

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Doctor in de medische wetenschappen, professor. Hoofd van het lasercentrum van de afdeling Dermatovenereology.

In 2007 werd hij bekroond met de graad van doctor in de Medische Wetenschappen aan de hand van de verdediging van zijn proefschrift "De epitheliale gezwellen en facultatieve huid prekantserozy:. Epidemiologie, klinische kenmerken, differentiaal diagnose en behandeling van hoog-energetische laserstraling" Sinds 2007 - hoogleraar dermatologie.

Heeft een algemene ervaring met pedagogisch en medisch werk in de St. Petersburg State Medical Academy. II Mechnikov, die 18 jaar oud is.

Leest colleges in Dermatologie en Geslachtsziekten voor studenten van de medische, medisch-preventieve faculteit, arts-assistenten, stagiaires, evenals lezingen over actuele onderwerpen van Dermatologie en Geslachtsziekten luisteraars certificering cycli. Is de curator van de cyclus van thematische verbetering van artsen "Dermatocosmetology and laser therapy", "Dermatooncology".

Herhaaldelijk heeft deelgenomen aan congressen dermatovenerologists (VIII, IX), een internationaal forum «Baltic Beauty Forum» (SPb.,), Op de Internationale Congres «Kosmetik internationaal» (Moskou) voor de III International Forum on esthetische metsitsine (Moskou) voor VII internationale congres van plastische, reconstructieve chirurgie en Oncologie (Moskou), de conferentie - "Donozologiya», III Al-Russische Congres van dermatologen (Moscow), dermatologen Alliance (. Moskou, St. Petersburg, Rostov-on-Don, Ufa, Yekaterinburg), «fotodiagnose en fotodynamische therapie »Helsinki. 77ste EADV Berlijn-Duitsland, Frankrijk-Parijs.

Professor SV Klyuchareva is lid van EMLA (European Medical Laser Association), genomineerd voor de Golden Lancet 2007-prijs. Lid van het bestuur van de St. Petersburg Society of Cosmetologists. Hij is een van de toonaangevende specialisten van Rusland op het gebied van dermatooncologie. Hij heeft 297 publicaties, 6 ervan zijn methodisch, de auteur van 3 hoofdstukken in monografieën, 15 publicaties in de centrale peer-reviewed publicaties en 2 publicaties in de buitenlandse pers.

Standplaats: СПбГМА им. II Mechnikov

Adres: St. Petersburg, Piskarevsky Ave, 47

Laser tegen kanker Svetlana V. Klyucharyova

afschrift

1 Laser tegen kanker Wetenschappers van FIAN hebben samen met collega's van de Northwestern Medical University een nieuwe manier ontwikkeld om basaalcelkanker te behandelen, gebaseerd op het gebruik van een laserapparaat op koperdamp. Tumoren van de huid bezetten, volgens de prevalentie, de derde plaats in de structuur van kwaadaardige gezwellen. In dit geval is de meest agressieve basaalcelcarcinoom van de huid (BCRC), en daarom de meest verdienen aandacht in termen van het vinden van manieren om het te behandelen. Bovendien gaan de 'traditionele' problemen, kenmerkend voor alle kankers, vaak gepaard met cosmetische en bijgevolg psychologische gevolgen. Het is een feit dat BCCR zich voornamelijk in de open delen van de huid ontwikkelt: gezicht en hals, minder vaak op armen en benen en, zeer zelden, op andere delen van het lichaam. Daarom moeten artsen die deze of andere behandelingsmethoden ontwikkelen, rekening houden met de noodzaak om de gevolgen voor het uiterlijk van de patiënt tot een minimum te beperken. "Basaalcelcarcinoom is de meest voorkomende kwaadaardige tumoren van de huid, waarvan het aandeel onder kwaadaardige epitheliale tumoren van de huid 45,0-97%, en de incidentie stijgt jaarlijks bij 2,5-5,0%. Wat de behandeling van BCRC betreft, wordt het momenteel gebruikt: cryodestructie, de zogenaamde. biologische reactie modificerende middelen (interferon-a, interleukine-2, 5% imiquimod) en fotodynamische therapie met lokale fotosensibilisator. In dit geval worden de modificatoren van de biologische respons gekenmerkt door hoge kosten en een aantal neveneffecten, in de eerste plaats het influenza-achtige syndroom. En het gebruik van fotodynamische therapie gepaard met pijn en cosmetische gebreken aan het nasale septum perforatie aanhoudende hyper- en depigmentatie op de plaats van de verwijderde tumor, "aldus professor Northwestern University Medical Svetlana Klyuchareva. U kunt ook de traditionele manieren van behandeling van basale chirurgie en bestralingstherapie terugroepen. Chirurgische ingreep is echter zeer problematisch voor neoplasma's op het gezicht of diepe penetratie van kankercellen in de huid en gaat onvermijdelijk gepaard met het optreden van postoperatieve littekens. Bij radiotherapie, naast de lengte van hoog (ongeveer 20 sessies), deep-hardt vaten (als gevolg van een beroerte of hartaanval), en de gevormde straling zweren. Een extra "bonus" in het tweede geval is het verslaan van naast de gezonde huidgebieden van de tumor. Beide methoden worden bovendien gekenmerkt door een hoog risico op herhaling. Het verschijnen van medische laserapparatuur gaf oncologen de hoop dat deze, net als vele andere problemen, eindelijk zullen worden opgelost.

2 Het gebruik van dergelijke systemen in de oncologie kan voorwaardelijk worden onderverdeeld in twee soorten: operaties, waarbij de verwijdering van een plaats van de aangetaste huid, inclusief de epidermis, plaatsvindt; en operaties selectief gericht op het elimineren van pathologische structuren zonder de epidermis te beschadigen. Bewerkingen van het eerste type, ablatie genaamd, zijn redelijk vergelijkbaar wat betreft hun effect op klassieke chirurgische ingrepen. Het verschil is dat, dankzij het effect van fotocoagulatie, operaties met laser "scalpels" bijna bloedloos zijn, de herstelperiode veel korter is en het risico op postoperatieve complicaties lager is. Bewerkingen van het tweede type niet-ablatief zijn inherent uniek vanuit het oogpunt van het werkingsmechanisme op het weefsel, en vanuit het oogpunt van het verkregen effect. Bij deze operaties wordt de eliminatie van bepaalde sub- of intradermale formaties bereikt door gebruik te maken van laserapparaten met een specifiek golflengte- en stralingsregime. De vereiste parameters zorgen voor de absorptie van het laserlicht door de chromofoor van het doelwit, wat leidt tot de vernietiging ervan als gevolg van de overgang van stralingsenergie naar thermische straling (het effect van laserfotothermolyse). Het doelwit van laserblootstelling in deze gevallen kan zijn hemoglobine van erytrocyten en melanine en alle andere gekleurde structuren, maar er zijn ook bijwerkingen. Bij operaties van het eerste type komt het optreden van postoperatieve littekens het vaakst voor en is het risico op terugval nog steeds vrij hoog. En in operaties van het tweede type, komt de thermische schade van de huidgebieden grenzend aan de tumor vaak voor. "Zo, het probleem van de behandeling van BCC soort blijft onopgelost en vereist verdere verbetering, in het bijzonder in lasersystemen is de reden waarom het zoeken naar methoden die u in staat om betere cosmetische resultaten te bereiken, het verminderen van de tijd van de epithelialisatie en vermindering van het aantal aanvallen is nog steeds erg relevant", besluit professor S. V. Klyuchareva. Een oplossing tot doel de behandeling van BCC bijwerkingen werd ontwikkeld door LPI "Yahroma- Med" medische lasersysteem koperdamp, die pulsen gebruikt op geel (578 nm) en groen (511 nm) gedeelten van het spectrum bij een piekvermogen in enkele kilowatts. Het voordeel van deze aanpak is de mogelijkheid van selectieve actie op de aangetaste huidgebieden.

3 Figuur: Inrichting laser koperdamplasers "Yakhroma-Med" (bron: "De keuze van een koperdamplaser is niet toevallig: het zorgt voor selectieve vasculaire fotodestructie veroorzaken tumorregressie, aldus het project, senior onderzoeker bij het Laboratorium voor halfgeleiderlasers met elektronen pompen FIAN Igor Ponomarev. het groene licht wordt het best verwijderd oppervlakkige formaties en geel dieper. op deze manier, met behulp van de "Yakhroma-Med" is het mogelijk om zowel de oppervlakte en agressiever vullingsgewicht verwijderen. Trativnyh tumoren gebruik van dergelijke selectiviteit is zeer effectief bij de behandeling van BCC "Met de ontwikkeling van tumorweefsel, is de vorming van bijkomende pathologische vaartuigen :. tumorcellen zelf neovascularisatie initiëren gevolg van vorming van vasculaire groeifactor Deze meervoudige" pasgeboren "abnormale bloedvaten op. hun aard is ingewikkeld en onhoudbaar: ze missen de normale architectonische eigenschappen van de vaatwand, waardoor ze kwetsbaarder, elastischer en in staat zijn om scherper te worden. Om te reageren op externe invloeden warmte, straling van een bepaalde golflengte, etc., onder invloed waarvan efficiëntere vernietiging plaatsvindt. De vernietiging van deze schepen is een schending van de bloedtoevoer naar de tumor, die niet alleen leidt tot de vernietiging ervan, maar ook het voorkomen van omgekeerde ontwikkeling, evenals de mogelijkheid van RECUR verminderen. In de figuur: Actieplan op schepen voor het voeden van tumoren

4 De sequentie van nanosecondepulsen met een zeer hoge herhalingsfrequentie (16 kHz) geproduceerd door "Yakhroma-Med" maakt het mogelijk om warmte precies op de aangetaste bloedvaten te verzamelen. Samen met de lage,

10-5 J, pulsenergie, een dergelijke hoge frequentie maakt het mogelijk om het effect van fotocoagulatie in de getroffen gebieden te bereiken met minimale gevolgen van blootstelling aan hitte. Als gevolg hiervan, eliminatie van niet alleen medische, maar ook cosmetische bijwerkingen van de behandeling. Het maken van een laser is geen gemakkelijke taak. Het is echter erg ingewikkeld als het gaat om medisch gebruik. De eisen voor dergelijke installaties zijn immers strenger dan voor elk ander apparaat. Daarom moet elk apparaat dat voor medische doeleinden is bedoeld, een vrij lange periode van klinische onderzoeken ondergaan. Dit lot en "Yakhroma-Med" van het stellen van de taak door artsen en het ontwikkelen van het idee van de implementatie door natuurkundigen voor de lancering van het lasersysteem duurde jaren. Langdurige klinische onderzoeken, uitgevoerd in samenwerking met de staf van de North-Western Medical University, hebben een hoge efficiëntie van de ontwikkeling van wetenschappers aangetoond. "Tijdens klinische onderzoeken werd bewezen dat het in één sessie mogelijk is om de grootte van de tumor te behandelen: van 10 cm in een vlakke vorm tot 4 cm met een nodulaire vorm. De afmeting van de scherpstelling van de laserstraal is ongeveer 1 mm, wat het mogelijk maakte om de BCRC van elke lokalisatie te behandelen, zelfs langs de rand van het onderste ooglid. Het aantal aanvallen na gebruik "Yahroma-Med" werd verlaagd tot 3 maal, sterk verminderd hersteltijd na de operatie, meer dan 2-voudig verlaagd voorkomen van complicaties. Vanwege de hoge selectiviteit van de voorgestelde methode zijn ook positieve evaluaties op het gebied van rehabilitatie van cosmetische producten toegenomen. Met al zijn positieve eigenschappen en parameters, in veel opzichten superieur aan de analogen die beschikbaar zijn voor westerse concurrenten, is ons apparaat verschillende keren lager. Dit is ongetwijfeld een leuke extra "bonus", vooral in de binnenlandse markt van medische goederen "Yakhroma-Med" is beschikbaar niet alleen een grote kanker centrum "Tijdens de ontwikkeling en klinische testen van de ontwikkelaars Yahroma- Honey", in aanvulling op de nodige vergunningen en licenties, ontving een aantal octrooien voor hun ontwerpen zijn zo uniek voor de technische oplossingen die zij bieden. De techniek was om de machine te gebruiken, niet alleen voor kanker, maar ook puur cosmetische problemen: de behandeling van vasculaire "sterren", nevi, lentigine, etc. Op dit moment heeft de faciliteit officiële toestemming gekregen voor gebruik in medische instellingen en is deze al begonnen in zowel binnenlandse als buitenlandse klinieken.

5 Meer informatie over het apparaat en contact met de ontwikkelaars is te vinden op de website die specifiek is bedoeld voor het lasersysteem en de wijzigingen: E. Lyubchenko, ANI "FIAN-inform"

Society of Dermatovenerologists of St. Petersburg - GEBEGEVENS VERSIE

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Svetlana Viktorovna Klyuchareva is een lid van het bestuur van de St. Petersburg Scientific Society of Dermatovenerologists, vernoemd naar VM Tarnovsky, professor, doctor in de medische wetenschappen.

In 1987 studeerde ze cum laude af van het Leningrad Sanitary and Hygienic Medical Institute, gespecialiseerd in "medical business". In 1989 studeerde ze af in klinische residentie op het gebied van dermatovenereologie. Ze werkte bij de afdeling Dermatologie als hoofd van het ziekenhuis. afdeling, assistent, assistent-professor. In 1995 verdedigde ze haar proefschrift. In 2007 Ze verdedigde haar proefschrift over het onderwerp "Epitheliale neoplasmata en facultatieve huid precancuranties: epidemiologie, kliniek, differentiële diagnostiek en behandeling met hoogenergetische laserstraling".

Sinds 2008 - Hoogleraar van de afdeling Dermatovenerologie, leidt het centrum van lasertherapie van de afdeling. Van 1998 tot 2008 Trad op als plaatsvervanger. Decaan van de Faculteit Geneeskunde en Preventie.
Onder leiding van SV Klyuchareva. verdedigde 4 proefschriften voor de graad van kandidaat in de medische wetenschappen.
Heeft een algemene ervaring met pedagogisch en medisch werk in de St. Petersburg State Medical Academy. II Mechnikov, meer dan 20 jaar. SV Klyuchareva voert workshops en lezingen voor studenten van de medische, preventieve medische en tandheelkundige faculteiten SZGMU, stagiaires en klinische bewoners van de afdeling, evenals vracham- dermatologen en cosmeticaspecialisten vracham- St. Petersburg en Rusland. Houdt toezicht op cursussen van postacademisch onderwijs in dermatocosmetologie, dermatooncologie.
Hij heeft meer dan 300 publicaties van hen 8 pedagogisch-didactische en 20 wetenschappelijke werken.
Klyuchareva S.V. is een co-auteur van de monografieën: "Fysiotherapie. Nationaal leiderschap. Goedaardige huidtumoren 2009 "," Moderne peelings. Laserpolijsten 2010 », Methoden van esthetische geneeskunde in de cosmetologie 2010», «Hoogintensieve lasertechnologie in de dermatocosmetologie 2012».
SVKlyuchareva is een hooggekwalificeerde specialist met een uitgesproken creatieve benadering van wetenschappelijk werk. Laureaat van de Golden Lancet 2007-prijs. Hij is een van de toonaangevende specialisten van Rusland op het gebied van dermatooncologie, een lid van de raad van bestuur van de wetenschappelijke vereniging van schoonheidsspecialisten van St. Petersburg en de Dermatovenerology Society vernoemd naar. VM Tarnovsky, European Academy of Dermatology and Venerology (EADV). Lid van de European Association of Doctors of Laser Medicine (ELMA). Hij is lid van de redactie van het tijdschrift Art of Professionals and Beauty.
Klyuchareva S.V. is een regelmatige deelnemer aan Russische en internationale congressen, congressen, symposia, conferenties over dermatovenereologie, dermatooncologie, cosmetologie.