Behandeling van chlamydia met behulp van Unidox Solutab

Het voorkomen

Voor de behandeling van veel ziekten, waaronder het genitale gebied, worden antibiotica gebruikt. Unidox Solutab in chlamydia wordt bijvoorbeeld vaak voorgeschreven, omdat het u in staat stelt om snel met het probleem om te gaan. Maar u kunt dit medicijn niet op eigen initiatief gebruiken, omdat het geneesmiddel erg sterk is en bijwerkingen en contra-indicaties heeft.

Unidox Solutab is beschikbaar in de vorm van tabletten voor oraal gebruik. Eén pakket bevat 10 eenheden. De prijs van het geneesmiddel is van 350 tot 500 roebel, afhankelijk van de apotheek waarin het product wordt gekocht. Unidox Solutab wordt beschouwd als een zeer effectief antibioticum. Het is gemaakt door het beroemde Nederlandse bedrijf Astellas.

Effectiviteit van het medicijn

loading...

Chlamydia is een vrij algemene en gevaarlijke pathologie. Het voorkomen ervan veroorzaakt chlamydia. Deze micro-organismen kunnen zich nestelen in het lichaam van een gezonde persoon met seksueel contact met de patiënt. Maar er zijn ook meer zeldzame vormen van overdracht van chlamydia. Een persoon kan bijvoorbeeld chlamydia "ophalen" in een plas of in een gesloten natuurlijk waterlichaam.

Het is noodzakelijk om de ziekte te behandelen. Anders ernstige complicaties zoals:

Bovendien kan de kwaal in een chronische vorm overgaan. In deze situatie zijn ernstige problemen op het gebied van voortplanting niet uitgesloten. Vooral in het juiste geslacht kan chronische chlamydia een ectopische zwangerschap veroorzaken.

Het belangrijkste onderdeel van therapeutische therapie is een antibioticum. Onlangs heeft de Unidox Solutab, geproduceerd door Nederland, zich goed bewezen. Antibioticum uit de genus tetracyclines gaat perfect om met schadelijke micro-organismen, waaronder chlamydia.

Het belangrijkste actieve bestanddeel van Unidox is doxycycline. Het wordt snel opgenomen door de maag en binnen 2 uur na het innemen van de eerste pil begint het medicijn te werken. De bijzonderheid van dit antibioticum is dat het actief in alle weefsels doordringt, daarom zullen schadelijke micro-organismen geen overlevingskans hebben. Overblijfselen van het medicijn worden via de nieren uitgescheiden.

Unidox Solutab is niet alleen nuttig voor chlamydia. Bovendien kan streptokokken, stafylokokken, salmonella, gonorrhea vernietigen, Brucella, mycoplasma en spirocheten vele andere schadelijke micro-organismen die zich kunnen vestigen in het menselijk lichaam.

Houd er rekening mee dat antibiotica voor chlamydia zeer effectief zijn. Dit zijn krachtige medicijnen die zeer zorgvuldig moeten worden gebruikt. Anders zullen er nevenreacties uit het lichaam zijn. Vaak worden, samen met medicijnen, fytopreparaties en voedingssupplementen gebruikt, die het effect van het antibioticum op het lichaam enigszins verzachten. Dit geldt ook voor Unidox.

Instructie en ontvangstschema

loading...

Voordat u begint met de behandeling van chlamydia, moet u naar een arts gaan. Elk geneesmiddel, inclusief Unidox Solutab, mag uitsluitend worden gebruikt voor het voorschrift van de arts. Specialisten raden aan de pil volledig te nemen. Als de patiënt echter moeilijk is om hele pillen door te slikken, kunt u een poeder van het preparaat maken en het met water mengen.

Het behandelingsschema hangt af van de mate van verwaarlozing van de ziekte. Maar meestal wordt de dosering elke dag gehalveerd. Tijdens de eerste dosis is het wenselijk om één dosis twee keer te delen. Als Unidox aan kinderen wordt voorgeschreven, wordt de dosering berekend in een verhouding van 0,04 g per 1 kg lichaamsgewicht. Maar een enkele hoeveelheid mag niet hoger zijn dan 0,2 g werkzame stof.

Het schema van toelating en duur van de behandeling wordt exclusief bepaald door de arts. Tegelijkertijd wordt noodzakelijkerwijs rekening gehouden met de mate van verwaarlozing van de ziekte, de leeftijd van de patiënt en de aanwezigheid van aanvullende pathologieën. De gebruiksaanwijzing bevat informatie dat de optimale behandelingsduur 5 tot 10 dagen is. Maar het exacte advies in dit verband kan alleen door de arts worden gegeven na alle tests. Als de ziekte chronisch is, wordt Unidox cursussen met aanzienlijke onderbrekingen voorgeschreven.

Indicatie voor het gebruik van dit antibioticum kan niet alleen chlamydia zijn. Dit geneesmiddel kan worden voorgeschreven voor de volgende ziekten:

  • otitis;
  • amandelontsteking;
  • tracheitis;
  • abcessen van de longen;
  • acute of chronische bronchitis;
  • ureaplasmosis;
  • gonorroe;
  • prostatitis;
  • pyelonefritis;
  • urethritis;
  • cystitis;
  • cholecystitis;
  • osteomyelitis;
  • peritonitis;
  • sepsis.

De werkzame stof, die deel uitmaakt van Unidox, is bestand tegen miltvuur, pertussis, malaria, ornithose en leptospirose.

Contra

loading...

Doxycycline is een krachtig antibioticum dat grotendeels het hele lichaam beïnvloedt. Daarom kunt u Unidox Soluteba-tabletten alleen gebruiken zoals voorgeschreven door uw arts. De specialist moet controleren of de patiënt allergische reacties heeft op het antibioticum en andere contra-indicaties.

Een van de belangrijkste obstakels voor de behandeling van dit antibioticum zijn nier- en leveraandoeningen, omdat de belasting op deze organen groot is. Onder de contra-indicaties kan worden vastgesteld zwangerschap in elk semester, lactatieperiode en porfyrie.

Een patiënt die van chlamydia af wil, moet onthouden dat antibiotica, inclusief Unidox Solutab, absoluut niet compatibel zijn met alcohol. Hun gelijktijdige toepassing kan het optreden van meerdere bijwerkingen veroorzaken. Je kunt een medicijn op basis van doxycycline niet combineren met barbituraten en andere antibiotica.

Bijwerkingen

loading...

Bij juist gebruik van het geneesmiddel en zonder contra-indicaties mogen bijwerkingen niet optreden. In zeldzame gevallen zijn misselijkheid, braken, het optreden van stomatitis, buikpijn en zelfs hallucinaties echter niet uitgesloten. Het gebeurt dat patiënten tijdens de behandeling met Unidoxom klagen over:

  • geluid in de oren;
  • verhoogde broosheid van botten;
  • geel worden van tandglazuur.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer problemen met ademhalen en tachycardie. Als de patiënt allergische reacties vertoont, zijn uitslag op de huid en zelfs anafylactische shock niet uitgesloten.

Het is erg belangrijk om de pathologie van interne organen uit te sluiten. Actieve bestanddelen van Unidox worden uitgescheiden via de nieren en de lever, dus in de aanwezigheid van ziekten in deze organen mag een dergelijke behandeling niet worden gebruikt. Anders is acute nier- of leverinsufficiëntie niet uitgesloten. Het gebruik van een antibioticum met doxycycline kan een kaliumgebrek in het bloed veroorzaken.

Vertel uw arts als er bijwerkingen optreden. De specialist moet een symptomatische behandeling van chlamydia voorschrijven en, hoogstwaarschijnlijk, het medicijn veranderen.

Aanbevelingen van artsen

loading...

Dit medicijn wordt als zeer effectief en relatief veilig beschouwd als het op de juiste manier wordt gebruikt. Feedback van experts op het medicijn is het meest positief. Het wordt zeer gewaardeerd en wordt vaak aanbevolen voor de eliminatie van een dergelijk probleem als chlamydia. Volgens talrijke beoordelingen van artsen wordt het duidelijk dat meestal één week genoeg is om zich te ontdoen van pathogene micro-organismen.

Van de tekortkomingen van Yunidox merken experts alleen de ontwikkeling van dysbiose op, maar dit is typerend voor de meeste antibiotica. Bij de minnen zijn er veel die vrij hoge kosten met zich meebrengen, zo veel artsen en hun patiënten kiezen vergelijkbare tetracyclines, die soms goedkoper kunnen worden gekocht. Hetzelfde effect als bij Unidox kan bijvoorbeeld worden bereikt met Ofloxacine, maar het kost slechts 100 roebel per pakket. Spiramycin is ook erg populair, die kan worden gekocht voor 200 roebel.

Artsen raden aan om samen met antibiotica biologisch actieve additieven en producten met nuttige bacteriën te gebruiken. Dit voorkomt veel vervelende bijwerkingen en voorkomt de ontwikkeling van dysbiose.

Unidox soluteba beoordelingen van chlamydia

loading...

Hallo allemaal. Ik wil vertellen en vertellen hoe ik Chlamydiosis behandeld heb, met wat ik tegenkwam en hoe ik het toch deed. De eerste: de situatie is gewoon, ik sliep met een mooie meid en nu voel ik me 4 dagen lang in de penis jeuk en de toewijzing is wit-modderig.
Ik ga meteen naar de HPC. We hebben alle tests volledig afgelegd, maar de volgende dag zeiden ze dat we niets hebben gevonden... Ik ben geschrokken. Ging naar een andere KVD, ze vonden het ook niet, maar legden uit... dat ze alles behalve chlamydia nemen. Daarna ging ik naar het Research Institute of Epidemiology (CMD), waar ik tests doormaakte voor alle infecties, waarbij ik met succes chlamydia ontdekte.
De vraag is meteen, waar en hoe het te behandelen, als je niet werkt en er is geen manier om het te wrijven. Ik heb ongeveer 15 Moskouse klinieken gebeld. Behandeling van chlamydia van 5-15 duizend roebel, op tijd van een week tot een maand (althans zo beweerde urologen en venereologen). Geen geld. Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Hier is de enige assistent mijn INTERNET, alle hoop voor hem. Op verzoek "om een ​​vraag aan een uroloog of een arts te stellen" heeft mijn internet mij veel sites gegeven waar u een online vraag kunt stellen aan de arts. Jongens... het is allemaal rot. U kijkt, niet één van de artsen heeft u specifiek antwoord gegeven... dan kan worden behandeld en hoe, verwijzend naar misleidende medische ethiek en een hele reeks redenen, even onleesbaar. Mensen met een probleem wenden zich tot artsen online, vragen om hulp en wat is er voor terug. Kom naar de receptie... bij verstek zullen we niet zeggen... medische ethiek.
ON-LINE websites over de hele wereld zijn gemaakt, zodat een arts echt een internet kan raadplegen van mensen die om de een of andere reden niet naar een betaalde arts of naar een ziekenhuis kunnen gaan. Bij ons allemaal door "één" plaats. Hier verschilt dan bijvoorbeeld in mijn geval van intern overleg, van correspondentie. Ik heb een certificaat van analyse, waar bevestigd Chlamydia en alleen. En ik kan ook de datum van infectie opnoemen. ALL. Dit is genoeg voor 90% van alle artsen om een ​​behandelingskuur voor te schrijven... en er is niets om aan te tonen, alles is duidelijk.
Ook dat. Om dit te zeggen en te laten zien dat ik ergens heen moet. ABSOLUUT NR.
Maar artsen moeten geld verdienen... dit is hun salaris. En dus praat niemand over het behandelplan of echt andere antwoorden... alles is hetzelfde... KOM.
Het begon met mij... op pijn lopend.
Ik vroeg om hulp van een dermovenioloog. Ik kreeg Doxycycline-hydrochloride en Metronidazol voorgeschreven... duurde een week... geen verschuivingen. Vervolgens hebben ze TARIVID (ofloxacine) voorgeschreven. Duurde een week - het kan niet. Is begonnen met het doen of injecteren van ureitra chlorhexedin 0,05% gedurende 3 minuten (evenals de arts heeft verteld)
Verbrand de hele urinebuis, de witte ontlading werd vervangen door een saaie roestige... dichte... om te plassen, was het nodig om tegelijkertijd met pijn te huilen. Jongens... dit is zo'n pijn... dit is de tweede geboorte, waarschijnlijk... alleen voor een man.
Kortom... ik ben teleurgesteld... diepbedroefd... en zelfs als er een infectie is.
Hier vind ik per ongeluk op internet een uroloog-venereoloog uit een groot militair ziekenhuis in Moskou. Ik vertel hem alles, en hij vertelt me ​​het volgende:
"Ik kan vertellen u een cursus van de behandeling op dit moment toe te wijzen, bij verstek, en het resultaat zal 70-90%, de maximale snelheid van twee tot drie weken en complex in dat er niets, urogenitale chlamydia wordt behandeld helemaal odnotipnyim drugs, alleen worden genoemd, kunnen ze verschillend zijn. Dit kan tetracyclines (doxycycline), macroliden (bijvoorbeeld azithromycine (sumamed), fluorchinolonen.

13.10.2007 00:00, Mikhail
Metronidozol is een zwak geneesmiddel dat alleen in combinatie en bij het begin van de ziekte wordt gebruikt.

01/02/2014 01:10, Gregory
Hij voerde een behandeling uit voor chlamydia, nam eflux, dazolik, soluteba en mycosyst. Ik wil graag iedereen met de kennis heeft te kampen gehad: verminderde erectie en potentie iets verslechterd, contact gehad met duvushka direct na de kuur met bescherming, na de behandeling had re-testen van de Raad niet tot 2 weken passeren na de behandeling. Gelieve van tevoren advies te geven, bedankt

13/03/2016 12:51, SSL
Vreemd, maar toen antibiotica werden ingenomen, namen de potentie en de hoeveelheid sperma juist toe en werd het sperma erg sterk

10/10/2016 22:38, Woland
Metronidazol is geen antibioticum en antibacterieel middel, evenals andere Nidazoly (Ornidazole) voor chlamydia heeft geen invloed op als chlamydia een intracellulaire parasiet en onmiddellijk antibiotica kunnen doordringen in menselijke cellen (ftorhenoly, macroliden, tetracycline derivaten) nodig. Metronidazole werkt uitsluitend op macro parasieten, namelijk trihomanady, clostridia. Metronidazol kan worden gecombineerd met antibiotica indien gevonden trihomanady en Chlamydia (of een vangnet bijvoorbeeld na mislukte behandeling chlamydia, gonorroe) als Trihomanady eet je in eenvoudige taal te zeggen chlamydia (of andere micro parasieten veroorzaakt gonorroe), en deze laatste kan leven en broeden er voor zeer lang. omdat trihomanady antibiotica niet werken, de chlamydia binnen hen als een stenen muur. Maar meer en meer betrouwbare, eerste traktatie trichomoniasis (trihomanady) metronidozolom (ornidozolom), en ga dan verder met de behandeling van chlamydia, gonorroe, etc. antibiotica. Maar dit alles mag alleen worden uitgevoerd op basis van de diagnose en onder controle, omdat heel veel, maar! PCR (uitstrijkje van de plasbuis), antilichamen (bloed, urine, sperma- op de inflammatoire factor) Je moet weten hoe je een ziekte lopen die antibiotica werken en hoe je een weerstand in micro-organismen, zowel in het ontstekingsproces van de gewrichten en andere organen (ogen zijn betrokken, knieën, ellebogen, vingers, prostaat). Dit alles wordt gedaan door de diagnose en vervolgens benoemd door het geneesmiddel, de dosering en de duur van de behandeling.

12.12.2016 15:16, Ara
Goede middag! Ik had de symptomen van chloridi Ik maakte een shot cefalaat helemaal weg, maar na 5 maanden voelde ik dat er iets opnieuw ging, de analyse doorstaan ​​zei chlamydia chronisch? Hoe is het mogelijk dat hij niet voor 5 maanden verscheen.

10/20/2007 00:00, Turks
Dames en heren, alstublieft niet in paniek op deze dodelijke wonden * *! Ik begrijp uw angst. succes zich in de 4e genezen chlamydia al. Raz.Lechitsya groep tetracyclines Doksitsiklin.Torgovye drug namen (dat een dergelijke apotheken vragen): Apo-Doxey, Vibramitsin, Dovitsin, Doksidar, Doksilan, Doxycycline, Doxycycline 100 kuddes International, Doxycycline-Akos, Doxycycline hydrochloride, Medomitsin, Tetradoks, Etidoksin, JUnidoks Soljutab. ! (Alle één en dezelfde cursus: 2p 100 mg per dag 10 dney.Libo accepteren macrolide :, Dit is precies wat Michael adviseerde de enige drug-KLABAKS Claritromycine is minder effectief met betrekking tot C.trachomatis.Po van deze. macrolide azithromycine effectiever zal zijn de handelsnamen:!.. azivok, azitromycine, Azitrotsin, Zimaks, Zitrolit, Sumazid, sumamed, sumamed forte.Doza 1g mondeling op hetzelfde moment dat u persoonlijk goed gehoord 1gramm edinyzhdy, heb ik veel van de zenuwen en geld (ok..! 1500u.e.) voor de hele periud toen ik geconfronteerd met deze problemoy..Dumayu je n ovezot meer, en je hoeft niet het slachtoffer van de echtscheiding * * artsen te worden. Ik wou dat je niet ziek!

15-12-2016 09:02, Mari
Hallo, vertel me alsjeblieft, ik begrijp het goed dat om Chlamydia te genezen Trichomonatus een man genoeg is om een ​​tablet Azithromycin te drinken? En welke koers zou niet moeten worden gevolgd? Helpt één tablet om deze infectie te verwijderen? Ik zal op je antwoord wachten.

21-10-2007 00:00, Michail
Gisteren noemde me een meisje, chlamydia behandeld voor twee jaar, en de enige remedie voor de voorgestelde regeling: 1.Yunidoks - 100 mg. 2 maal daags Rulid (roxithromycin) - 150 mg. 2 keer per dag. (Maar het nam nog steeds immuun-hulp-drug, maar het is pas bij het uitvoeren van de vorm die nodig is) Happy to waanzin :). Ik begrijp haar geluk, hij ging er doorheen vse.a mij persoonlijk krijgen genezen één Klabaksom, (maar Ik begon bijna onmiddellijk te behandelen) en daarom concluderen we dat gecombineerd gebruik van macroliden en tetracyclines veel betrouwbaarder en effectiever is dan een bepaald medicijn.

21-10-2007 00:00, Michail
Persoonlijk heb ik Klabaksom volledig hersteld, maar in mijn eerste boodschap is er een ideale combinatie van medicijnen, die bijna 90% van alle klinieken bieden. Het effect is ook het hoogste: 1. Yunidox Solutab (Doxycycline) - 100 mg. 2 maal daags Rulid (roxithromycin) - 150 mg. 2 keer per dag.

03/02/2013 16:03, Natalya
Ik dronk deze junidox-oplossing en stopte in de vagina fluomezin, naast de anus-pass geneferon. Op het einde, opnieuw positief, was het contact met haar man 1 keer en vervolgens in een condoom. Er is geen geld om behandeld te worden, maar het is noodzakelijk om meer kandiloma's te verwijderen. Help alstublieft.

21-10-2007 00:00, Michail
De heer * Turkse * ook, rechten, al de drugs dat hij gelijk had. Zowat overal Klabaksa uiteenlopende meningen. Dit is een van die drugs, de ontvangst van die kan chlamydia te genezen zonder te combineren met andere preparatami.Tak ook wil ik citeer voor alle van het overleg voor chlamydia behandeling: * aan de vergelijkende effectiviteit van verschillende antibiotica behandeling (monotherapie en combinatie van traditionele causale behandeling) in 93 mannelijke patiënten te evalueren met urogenitale chlamydiose. Detectie van de ziekteverwekker werd uitgevoerd door polymerase kettingreactie. Volledige genezing van urogenitale Chlamydia monotherapie was 48,9% (JUnidoks), 64,5% (rulid), 72,8% (klatsid - aka KLABAKS), en in combinatie causale therapie (JUnidoks en rulid) - 93,7 %. Geconcludeerd wordt dat het passend is voor gebruik bij de behandeling van ongecompliceerde urogenitale chlamydiose als monotherapie of rulid klatsid en de ineffectiviteit van de behandeling vooraf gerechtvaardigd benoeming van een combinatie van causale behandeling. *

06/08/2015 14:19, Tatiana
Ik had junidox en galavitis rectaal. Galavit voor een lange tijd, gedurende 3 weken. Maar ik wil zeggen dat de zaak is gedaan. Eindelijk ben ik de vreselijke symptomen vergeten. Nergens jeukt en doet geen pijn.

26-10-2016 1:08 PM, Nastya
Goede middag! Prompt alsjeblieft galavit tot je benoemd of genomineerd voor de nacht in dag of voor iedereen? Voor 15 dagen? En meer vertel me galavit dat je hebt benoemd als een aanvullende immunomodulator? Bij voorbaat dank!

23/09/2015 13:58, Xenia
Behandelde een clamidiose bij de zoon! hetzelfde behandelingsregime voor geneesmiddelen gebruikt. maar daarnaast ook Impulse + (mijn moeder kocht vorig jaar zichzelf). Ik weet niet wat het resultaat opleverde, of de bioresonante therapie bij het apparaat, of een set medicijnen, samen dronk, maar chlamydia was in minder dan een maand genezen. de laatste aflevering van tests toonde aan dat de zoon schoon is. maar het lijkt me dat dit meer afhankelijk is van de individuele kenmerken van het organisme

Recensies over de drug Unidox-opgeloste stof

loading...

We hebben echte beoordelingen ontvangen over de drug Unidox-opgeloste stof, die wordt gepubliceerd door onze gebruikers. Meestal is het antwoord geschreven door de moeders van kleine patiënten, maar ze beschrijven ook de persoonlijke geschiedenis van het gebruik van het medicijn voor zichzelf.

Besmettelijke-ontstekingsziekten veroorzaakt door micro-organismen die gevoelig zijn voor de bereiding:
- infecties van de luchtwegen (inclusief faryngitis, acute bronchitis, verergering van chronische obstructieve longziekte, tracheitis, longontsteking, lobaire pneumonie, gemeenschap verworven longontsteking, long abces, empyeem);
- infecties van de KNO-organen (inclusief otitis media, sinusitis, amandelontsteking);
- infectie van het urogenitale systeem (cystitis, pyelonefritis, bacteriële prostatitis, urethritis, urethrocystitis, urogenitale mycoplasmose, acute orhiepididimit, endometritis, endocervicitis en oophoritis / in een combinatietherapie /);
- infectie, seksueel overdraagbare aandoeningen (urogenitale Chlamydia, syfilis patiënten intolerant penicillines, ongecompliceerde gonorroe / als een alternatieve therapie /, granuloma inguinale, lymphogranuloma venereum);
- infecties gastro-intestinale en galwegen (cholera, yersiniose, cholecystitis, cholangitis, gastroenterocolitis, bacillaire en amoeben dysenterie, diarree reizigers);
- infecties van de huid en weke delen (met inbegrip van wondinfecties na een dierbeet), ernstige acne (als onderdeel van combinatietherapie);
- Andere aandoeningen: yaws, Legionella pneumophila, Chlamydia verschillende lokalisatie (incl prostatitis, proctitis), rickettsiose, Q-koorts, Rocky Mountain spotted koorts, tyfus (waaronder tyfus, door teken overgedragen relapsing), de ziekte van Lyme (ik stap ) - erythema migrans /, tularemie, pest, actinomycose, malaria, leptospirose psittacose, ornithose, anthrax (waaronder pulmonaire vorm), bartonellose, granulocytaire ehrlichiose, pertussis, brucellose;
- infectieziekten van de ogen (als onderdeel van combinatietherapie) - trachoom;
- osteomyelitis;
- sepsis;
- subacute septische endocarditis;
- peritonitis. Preventie van postoperatieve etterige complicaties van malaria veroorzaakt door Plasmodium falciparum, tijdens korte reizen (minder dan 4 maanden) in het gebied waar gemeenschappelijke stammen die resistent zijn tegen chloroquine en / of pyrimethamine-sulfadoxine.

bespreking

loading...

voordat de zwangerschap herhaaldelijk werd overgedragen en de man werd behandeld, shchas bij zwangerschap ook gecontroleerd, Yunidoks Soljutab-antibioticum dronk

Als u een bacillus-dierenarts heeft om ureplasma urealtikum te identificeren, dan adviseer ik uit mijn ervaring Unidox-opgeloste stof. Dit is een zwaar antibioticum, maar het helpt echt om van deze modder af te komen, ik heb net geholpen.

Unidox-opgelost. Heeft geholpen. Maar het is beter om een ​​arts voor te schrijven, u kunt en uroloog in de kliniek.

Antibioticum Astellas Unidox Solutab - beoordeling

loading...

Is ontdaan van een seksuele infectie van een clamidiose, zonder podobochek

loading...

Aan de uroloog die ik heb gekregen met een atheroma (occlusie van talgklieren) in een scrotum. Gelukkig peilde de arts bij palpatie eerst het scrotum niet in de plaats van een atheroma, maar een beetje lager en ontdekte naast deze cyste.

De cyste is een teken van het ontstekingsproces. Met atheroma lukte het me 5 dagen, maar de cyste en alles met haar die mij vergezelde, maakte me vier maanden van tevoren bij een lokale uroloog.

Het werd verzonden naar de sperma-analyse, die de aanwezigheid in het sperma van drie seksueel overdraagbare infecties onthuld: chlamydia, mycoplasma en ureaplasma. Als de laatste twee waren niet in bacteriën pathogene staat (heeft behandeling nodig), de interpretatie van een laboratorium voor chlamydia is de oorzaak van de ontsteking in de prostaat.

Nou, als je nog niet bent getest op soa's en deze recensie leest. Ik kan mijn seksuele partners op mijn vingers tellen. Alle jongens waren bescheiden, ijverige studenten aan universiteiten of met hoger onderwijs. Onbeschermde alleen beoefend orale seks (de afgelopen 8 jaar heb ik geen andere gehad). Het was geschreeuw dat leidde me naar al deze avonturen. Ik ABSOLUUT NIETS lastig gevallen in mijn seksuele gezondheid NOOIT. Vergeet niet dat alle seksuele infecties asymptomatisch zijn en alleen optreden als de immuniteit wordt onderdrukt. En onthoud dat STI een lanceerplatform is voor HIV-infectie. HIV doodt natuurlijk niet, als het wordt behandeld, maar het is beter om niet ziek te worden.

De behandeling werd op een alomvattende manier benoemd. Ik zal niet zeggen dat het overweldigende deel ervan, zoals later bleek, een domme verspilling van geld was. De basis van de behandeling was een antibioticum.

tavanik (otechetsvenny analoog - - Remedy) In eerste instantie was ik een medicijn dat is de gouden standaard in de behandeling van chlamydia toegewezen. Er werd echter gepland voor tien dagen, dat vond ik een volledige verloop van de behandeling met antibiotica. Ik propyl tavanik 10 dagen en was verdwenen, de voortzetting van alle extra procedures zasovyvaniya soort in de laser heen en liggend in glazen met lichten op de bank (vandaag is hoe de prostaat massage, die, zoals ik later te lezen, absoluut nutteloos en duur).

Op de 17e dag van de behandeling bij de receptie, heeft de uroloog gespecificeerd over het nemen van antibiotica. Hij zei dat hij de receptie volgens het schema had afgemaakt. Het bleek dat ik na tien dagen tussentijdse gevoelens moest melden. Het bleek dat ik het verpest heb met tavanik. Doorgaan met de behandeling met dit medicijn was het niet.

Urologinina benoemde Unidox Solutab, die bij de behandeling van chlamydia minder spaarzaam is dan tavanik of remedia. Heeft ook Lineks benoemd of benoemd die, zoals gezegd, te basaal op geen enkele manier positief een stroom van antibiotische therapieën beïnvloedt.

Het feit is dat ik later ook 20 dagen Unidox heb gedronken zonder pobokochek. En inetsruktsii urologie stuurde me een maand om de re-analyse te nemen, maar niet semenanalyse en PCR - een verschrikkelijke schrapen, gevolgd door een dag van een gevoel dat je kruipen via de plasbuis Bengaals vuur te schrijven.

Maar het resultaat rechtvaardigde alle lijden. Ik ben nu gezond. En nu zal mijn penis zelfs tijdens orale seks in de banden zitten! En idealiter zou de partner uitzonderlijk constant moeten zijn en alles over zijn gezondheid weten.

By the way, mycoplasma en ureaplasma Yundox ook gewonnen. En na deze antibioticumtherapie, was het nog steeds een volledig smegma, hoewel het een leven lang was.

In andere beoordelingen schrijven ze dat het niet slecht is om geld te besparen als je binnenlandse kopeechnye-analogen koopt. Ik kreeg van de uroloog te horen dat het beter is om het zelf niet te veranderen. Binnenlandse tegenhangers geven vaak pobochki. En ik denk niet dat een antibioticum een ​​product is waarvan de kwaliteit de moeite waard is om te sparen. De uitzonderingen zijn de bezuinigingsregimes.

Yunidox Solutab voor Chlamydia: behandelingsschema voor chronische ziekten en beoordelingen

loading...

Chlamydia wordt nadelig beïnvloed door antibiotica op basis van doxycycline - dit is een bewezen wetenschappelijk feit. Dat is waarom u tetracycline Unidox Solutab in chlamydia kunt gebruiken.

Het antibioticum is actief tegen een verscheidenheid van gram-positieve en gram-negatieve bacteriën. De werking is gericht op de vernietiging van ribosomale membranen en destabilisatie van RNA-synthese.

Geproduceerd door Unidox Solutab in de vorm van tabletten voor orale toediening. De prijs van het verpakken van het geneesmiddel is 350-500 roebel (de kosten zijn aangegeven voor 10 tabletten van 100 mg). De fabrikant van antibioticum is B.V. Astellas Pharma Europe (Nederland).

Hoe beïnvloedt het antibioticum chlamydia?

loading...

Chlamydia is een infectieziekte, veroorzaakt door het micro-organisme Chlamydia trachomatis. Het micro-organisme wordt overgedragen van persoon naar persoon onder onbeschermde geslachtsgemeenschap. Bij gebruik van barrière-anticonceptie is de kans op seksuele overdracht van een micro-organisme minimaal.

Chlamydia is een tamelijk gevaarlijke pathologie. Wanneer vroegtijdige behandeling van de ziekte complicaties ontwikkelt zoals pyelonephritis, endometritis, prostatitis, orchitis, reactieve artritis. Bij vrouwen kan chronische chlamydia een ectopische zwangerschap veroorzaken.

Om de ziekte te behandelen, is het gebruikelijk om antibiotica te gebruiken. Goedgevormde antibiotica-tetracyclines, waaronder Unidox Solutab. Het medicijn heeft niet alleen een schadelijk effect op chlamydia, maar ook op een aantal andere pathogene micro-organismen.

Het actieve bestanddeel van het medicijn is doxycycline. Het antibioticum vermindert de vitale activiteit van parasieten en bacteriën door de ribosomale membranen in de cel te beschadigen. Als gevolg van schade is de RNA-synthese verstoord.

Doxycycline wordt snel genoeg geabsorbeerd uit het spijsverteringskanaal. Ongeveer 2 uur na het innemen van het antibioticum doordringt de werkzame stof al bijna alle weefsels van het lichaam (uitzondering is alleen de hersenvocht). Metabolieten van het antibioticum worden uitgescheiden via de nieren en organen van het spijsverteringskanaal.

Unidox Solutab is niet alleen actief voor chlamydia, maar ook voor de volgende micro-organismen:

  1. Grampositieve bacteriën - listeria, streptokokken, stafylokokken.
  2. Gram-negatieve bacteriën - salmonella, clostridia, gonorroe, brucella, enz.
  3. Mycoplasma.
  4. Spirocheten.
  5. Rickettsia.

Zeker, antibiotische therapie is de basis van de behandeling. Maar recentelijk zijn, om zich te ontdoen van chlamydia en andere pathogene micro-organismen, op planten gebaseerde voedingssupplementen op grote schaal gebruikt. Goed ingeburgerd hulpmiddel Intoxic Plus.

Voedingssupplement is actief tegen salmonella, chlamydia, ascarids, pinworms. Het medicijn kan worden gebruikt bij de behandeling van chlamydia en helminthiose.

Instructies voor gebruik

loading...

Om tabletten te gebruiken Unidox Solutab voor chlamydia hoeft niet te kauwen. Het is echter wel toegestaan ​​om de tabletten in een poeder te verpletteren en met water te mengen. De optimale dosering van het medicijn is 0,2 gram (de eerste dag).

Vanaf de tweede dag van de behandeling wordt de dosis verlaagd tot 0,1 gram. Het is raadzaam om op de eerste dag van de behandeling de dagelijkse dosis in twee verdeelde doses te verdelen. Bij de behandeling van gonorroe en syfilis wordt de dosering verhoogd tot 0,3 gram. Kinderen met een lichaamsgewicht tot 50 kg moeten de dosering berekenen op basis van de verhouding van 0,04 gram per 1 kg gewicht.

De duur van het antibioticagebruik wordt individueel gekozen. Meestal is de duur van de behandeling 5-10 dagen. Bij chronische Chlamydia kunnen verschillende therapieën worden voorgeschreven.

Indicaties voor het gebruik van het antibioticum Unidox Solutab zijn:

  • Otitis, tonsillitis.
  • Tracheitis.
  • Abces van de longen.
  • Chronische of acute bronchitis.
  • Farignit.
  • Ureaplasmosis.
  • Chlamydia.
  • Gonorroe.
  • Bacteriële acute prostatitis.
  • Pyelonefritis.
  • Urethritis.
  • Blaasontsteking.
  • Endometritis.
  • Cholecystitis, cholera, diarree, gastro-enterocolitis, iersiniose.
  • Osteomyelitis.
  • Peritonitis.
  • Sepsis.
  • Trachoom.

Het mag ook antibiotica bij de behandeling van anthrax, kinkhoest, malaria, psittacose, leptospirose, enz rekketsioza.

Contra-indicaties en bijwerkingen

loading...

Unidox Soluteb van chlamydia is categorisch verboden voor kinderen en patiënten die allergisch zijn voor de bestanddelen van het geneesmiddel. Strikte contra-indicaties zijn acute ziekten van de lever en de nieren.

De lijst met contra-indicaties omvat ook porfyrie, de periode van zwangerschap (elk trimester), de periode van borstvoeding. Tijdens therapeutische therapie is het ten strengste verboden alcoholische dranken, fenytoïne, carbamazepine en barbituraten te drinken.

  1. Misselijkheid, braken, enterocolitis, buikpijn, verminderde eetlust, stomatitis.
  2. Allergische en anafylactische reacties.
  3. Nierfalen.
  4. Leverfalen.
  5. Gebrek aan kalium in het bloed.
  6. Albuminurie.
  7. Verhoging van het stikstofgehalte in het plasma.
  8. Hallucinaties (uiterst zeldzaam).
  9. Lawaai in de oren.
  10. Verhoogde kwetsbaarheid van botten en tanden.
  11. Verander de kleur van tandglazuur.
  12. Verminderde bloeddruk.
  13. Ademhalingsproblemen.
  14. Tachycardie.
  15. Hyperemie.

Als er bijwerkingen optreden, is een symptomatische behandeling met maagspoeling, enterosorbents en antihistaminica geïndiceerd.

Recensies en analogen

loading...

Mensen die chlamydia behandelden met behulp van het antibioticum Unidox Solutab laten verschillende antwoorden achter. De meeste patiënten reageren positief op het medicijn. Volgens hen heeft het antibioticum bijgedragen aan het wegwerken van chronische chlamydiose voor een 10-daagse kuur met therapie.

De negatieve kant van het geneesmiddel wordt toegeschreven aan het feit dat dysbacteriose zich ontwikkelt na medische behandeling. Ook merken mensen op dat tijdens de ontvangst van het medicijn, misselijkheid en buikpijn constant werden ervaren.

Als analogen kan de tetracycline Unidox Solutab uitvoeren:

  • Ofloxacine (100-120 roebel voor 10 tabletten van 400 mg).
  • Tavanik (900-1000 roebel voor 10 tabletten van elk 500 mg).
  • Spiramycine (200-280 roebels voor 10 tabletten).

Als analogen voor antibiotica kunt u voedingssupplementen overwegen. Supplementen hebben meer de voorkeur, omdat ze geen dysbacteriose veroorzaken, het lichaam van bacteriën en parasieten voorzichtig reinigen, geen contra-indicaties hebben.

De beste bioadditive voor chlamydia is Intoxic Plus. De unieke samenstelling van het geneesmiddel maakt het mogelijk het voor preventieve doeleinden te gebruiken en toe te wijzen aan kinderen.

Opmerkingen van de arts

loading...

Chlamydia is een veel voorkomende en zeer gevaarlijke pathologie. Het is noodzakelijk om de ziekte tijdig te behandelen, omdat chronische complicaties zich vaak ontwikkelen op de achtergrond van chronische chlamydia. De basis van de behandeling zou ongetwijfeld antibiotica van een breed werkingsspectrum moeten zijn.

In de praktijk, zeer goed bewezen tetracyclines. Ze zijn effectief, relatief goedkoop en worden normaal gesproken door de meeste patiënten getolereerd. Een goed antibioticum is Unidox Solutab.

Het actieve bestanddeel van het medicijn is doxycycline. De stof is echt schadelijk voor chlamydia, gram-positieve en gram-negatieve bacteriën. Ik raad aan om Unidox Solutab te drinken met een 10-daagse cursus. Bij trage chlamydia kan de behandelingsduur worden verkort.

Het nadeel van de meeste antibiotica is dat veel patiënten na hun toediening dysbacteriose ontwikkelen. Om verstoring van de darmmicroflora te voorkomen, is het mogelijk om bioadditieven te gebruiken.

De praktijk leert dat hoge resultaten kunnen worden bereikt met het voedingssupplement Intoxic Plus. Voor mijn patiënten, raad ik aan een voedingssupplement te nemen in combinatie met antibiotica of als monotherapie.

Unidox soluteba beoordelingen van chlamydia

loading...

Behandeling van chlamydia metronidazol

Welkom! Ik kreeg de volgende behandeling voor chlamydia voorgeschreven: 1 tafel per week gedurende 3 weken; Metronidazol op 1 t 3 r per dag; Карсил по 1 т 2 р в день; Kaarsen Livarol. Het is niet helemaal duidelijk waarom metronidazol werd voorgeschreven voor chlamydiae. Behalve voor hen, werd er niets gevonden in de analyses. De maag doet zeer pijn van tabletten, of het nodig is om metronidazolum te accepteren? Waarom zo'n atomaire behandeling?

Doctor PANARIN O.V.

Beste Tatjana! Inderdaad, is metronidazol niet geïndiceerd voor de behandeling van urogenitale chlamydiose (het is mogelijk dat de arts niet te vertellen over de diagnose). Volgens de huidige standaarden (Russische en West), voor de behandeling van ongecompliceerde urogenitale Chlamydia trachomatis (ontsteking van de onderste kaart van het urogenitaal systeem) kan worden volstaan ​​met 1 g azithromycine (2 sumamed tabletformulering) eenmaal.

Behandeling van Chlamydia

Hallo Ik heb chlamydia gecontracteerd zoals 3 jaar geleden bleek, pas onlangs zijn de tests geslaagd, het werd bevestigd - chlamydia en ureplazma. De arts schreef deze behandeling voor: Unidox Solutab 2 tabletten per dag gedurende 15 dagen, fluconazol gedurende 7 en 14 dagen behandeling, injecties van Cycloferon 10 ampullen van 2 ml. Op 1,2,4,6,8,11,14,17,20,23 dagen.
Het meisje dat mijn gynaecoloog meer antibiotica heeft voorgeschreven.
Daarom is de vraag: is het genoeg voor mij om één Unidox te hebben om een ​​3 jaar oude chlamydia te behandelen?

Doctor PANARIN O.V.

Beste Constantine! De duur van de infectie heeft geen invloed op het aantal voorgeschreven antibiotica. Volgens klinische richtlijnen dermatovenerologists Russian Society (2010) en de Centers for Disease Control and Prevention, 2010 (www.cdc.go v), voor de behandeling van urogenitale chlamydiose is genoeg om slechts één individueel afgestemde antibioticum (bv doxycycline - "JUnidoks Soljutab") nemen. Om de overtreding van darmflora te voorkomen, kunt u enterol-capsules nemen.

Behandeling: gardnerella, candida, mycoplasma en ureaplasma

Welkom! Ik passeerde de tests, en ik heb gevonden: PCR Gardnerella (Gardnerelle vaginalis), PCR - Candida albicans, PCR - gominis Mycoplasma PCR - Ureaplasma parvum. Hoe kun je dit allemaal snel en effectief genezen?

Doctor PANARIN O.V.

Lieve Anna! Op zich is de detectie van deze micro-organismen door de PCR-methode bij afwezigheid van klinische en / of laboratoriumtekenen van ontsteking van de urino-geslachtsorganen geen indicatie voor het doel van de behandeling.
Afwezigheid van behandeling doe ik niet. Ik raad aan om intern contact op te nemen met de dermatoveneroloog.

Behandeling van Chlamydia

Goede middag! Geslaagd voor de test met behulp van PCR, onthulde chlamydia, 16 soorten soa positieve alleen dit, uw arts heeft een cursus JUnidoks Soljutab 1t 2 keer per dag, gedurende 10 dagen, het passeren van TSikloferon 1 sterft binnen 10 dagen, dan Vilprafen 1t 2 keer per dag voorgeschreven, in 5 dagen! Het gecontracteerde 18 dagen geleden, zonder enige twijfel, dus het lijkt erop dat op dit moment in een acute vorm van de ziekte, want er zijn zwakke ontlading in de ochtend en een lichte jeuk in de plasbuis.
De vraag is, hoe effectief is dit schema? De arts adviseerde ook om laserbestraling met bloed uit te voeren. Is het überhaupt nodig?

Doctor PANARIN O.V.

Beste Maxim! Volgens moderne standaarden (CDC.gov, Clinical Recommendations of the Russian Society of Dermatovenereologists, 2010) volstaat het om slechts één antibioticum te nemen voor de behandeling van urogenitale chlamydia. De microbiologische werkzaamheid van antibiotische therapie is meer dan 95%.

Behandeling van chlamydia, ureaplasma en.

Welkom!
Door de PCR-methode werd chlamydia trachomatis, ureoplasm urealiticum (Parvum + T960), Gardnerella vaginaal, candida albicans gedetecteerd!
Prompt, welke behandeling moet worden toegepast, zodat het niet zo duur is, en vertel mij, voor een partner, de behandeling van dezelfde ziekten! Bij de partner zijn ze niet in de acute vorm.

Doctor PANARIN O.V.

Beste lelie! De behandeling wordt benoemd tot full-time adviserende receptie, waarop de patiënt schriftelijk instemt met geïnformeerde toestemming om medische interventie (artikel 20 van de federale wet van de Russische Federatie van 21 november 2011 N 323-FZ "Op basis van de bescherming van de volksgezondheid in de Russische Federatie").

Chlamydia: behandeling

Goede middag! Voor mij hebben de diagnose clamidiose gesteld en 3 antibiotica benoemd of benoemd: Ceforal Soljutab (ik heb al gedronken), nog steeds Vildrafen Solutab en Junidoks Soljutab (beide op 10 dagen een cursus). Het lijkt me dat 3 antibiotica te veel is. De echtgenoot kreeg gedurende 14 dagen azitromycine voorgeschreven en gedurende 14 dagen Wilprafen Solutab. Wat kun je adviseren?

Doctor PANARIN O.V.

Beste Catherine! Het innemen van verschillende antibiotica kan zelfs ernstige schade aan de gezondheid veroorzaken. Het geneesmiddel Ceforal Solutab is niet geïndiceerd voor de behandeling van chlamydia. Volgens moderne normen, van de genoemde geneesmiddelen om de infectie veroorzaakt door te genezen C. trachomatis, voldoende innemen van Unidox Solutab-tabletten gedurende 7 dagen (een microbiologische efficiëntie van 98%) of 1 maal azitromycine 1 gram (microbiologische werkzaamheid van 97%).

Beheersing van de genezing van chlamydia bij mannen

Hallo In de winter werd hij behandeld voor chlamydia. In mei passeerde ik de analyse volgens de ELISA-methode IgG 1/5 resultaat is enigszins positief. Kan dit het gevolg zijn van een ineffectieve behandeling? Of er behoefte is aan de overdracht van de analyse door een methode PTSR? Bij negatieve PTSR is het mogelijk om de afwezigheid van een clamidiose te overwegen of te tellen of om het in een maand opnieuw af te geven IFA? Alvast bedankt.

Doctor PANARIN O.V.

Beste Anton! Beheersing van de genezing van urogenitale chlamydiose wordt niet uitgevoerd door ELISA en kan na 2 weken worden uitgevoerd door kweektest of PCR-methode 4-5 weken na het einde van de antibioticumbehandeling.

Trichomoniasis bij vrouwen

Welkom! Ik werd 2 keer behandeld voor trichomoniasis. De eerste keer dat hij werd behandeld, was alles in orde. Er waren veel leukocyten. Ik heb hier geen belang aan gehecht. Maar een maand later begon alles opnieuw. Ging naar de immunoloog, zij hebben samen met de venereologist een behandeling ingesteld. Ik dronk alle pillen. Maar nadat de behandeling voorbij was, verschenen de symptomen weer, jeuk, afscheiding. Heeft een smeer afgegeven. Leukocyten - volledig. Trichomonaden zijn niet gevonden. Kan Trichomonas opnieuw verschijnen? Het blijkt dat ik een acute ontsteking heb, na antibiotica. Wat moet ik doen? Hoe het aantal witte bloedcellen verminderen? Misschien heb je wat vitamines nodig?

Doctor PANARIN O.V.

Lieve Mariana! Voor de behandeling van trichomoniasis hoeft contact immunologie - zelfs terugkerende trichomoniasis geen manifestatie van aandoeningen van het immuunsysteem, behandeling van het immuunsysteem preparaten kunnen leiden tot ongeneeslijke autoimmuunziekte. Om de uitharding trichomoniasis regelen beter meer bakposev brengen (microscopie onvoldoende gevoelige methode voor het detecteren van Trichomonas). Toespraak tot de dermatoveneroloog voor het onthullen van de reden van het ontstekingsproces.

Chlamydia-behandeling

Welkom! Vertel me alsjeblieft wat te doen. Mijn man voor het huwelijk, zowel last van chlamydia werden behandeld (aangesteld metronidazol JUnidoks, immunomaks in injecties, en allerlei probiotica gepatoprotektory plus plaatselijke behandeling, zet GEPON de baarmoederhals). Het lijkt te zijn genezen, gedurende 3 jaar niets gehinderd, dan werden opnieuw chlamydia gevonden. Opnieuw behandeld (tsikloferon, safotsid voor 1 g gedurende 3 weken een keer, vobenzim, pyrogeen volgens het schema, ook probiotica, enz.). Ze overhandigden controletests na 3,5 maanden. Alles was negatief. Gedurende het jaar was er niets aan de hand, er was een langverwachte zwangerschap, maar de foetus stierf na 7,5 weken. We zijn opnieuw gegaan om alle tests af te leggen. Ik PCR onthulde chlamydia antilichamen in het bloed is er geen, de man in de HPC (welke methode niet zeggen) wederom vond een chlamydia. Hij heeft aangesteld Lavomax, JUnidoks, mikoflyukan, levolet, lornizol, Bion-3, Vita eenvoudige kaars Speman elke en zorg ervoor dat de prostaat te masseren voor 5000, hoewel de ultrasone signalen van prostatitis niet aanwezig is. Misschien kan deze ziekte niet worden genezen? En is deze behandelingsregeling effectief of gewoon een andere afpersing van geld?

Doctor PANARIN O.V.

Beste Vilena! RODV beveelt aan om op twee manieren een onderzoek naar chlamydia uit te voeren, waarvan er één PCR moet zijn. Om chlamydia te elimineren, volstaat het om slechts één antibacterieel medicijn te nemen. Als een antibacterieel medicijn niet effectief is, wordt meestal een ander medicijn voorgeschreven. Geneesmiddelen van eerste keuze voor de behandeling van urogenitale Chlamydia zijn doxycycline (bijvoorbeeld pi. "JUnidoks Soljutab"), of azithromycine (bijvoorbeeld pi. "Sumamed" binnen 1 gram keer), microbiologische efficiëntie wat 97% en 98% respectievelijk (Lau CY, Qureshi AK Azitromycine versus doxycycline voor genitale chlamydia-infecties: een meta-analyse van gerandomiseerde klinische trials Sex Transm Dis 2002; 29:.. 497-502). De rest van de voorbereidingen die door u zijn opgesomd om een ​​clamidiose te behandelen, is nutteloos.

Chronische clamidiose. behandeling

loading...

Totaal aantal berichten: 108

15-10-2011, Kuku
en neemt niet veel geld.

10/07/2011, ХхХ
Overigens zijn competente specialisten in dit kantoor http://www.nmtmed.ru/ erg duur, maar met 99% zullen ze helpen

10/07/2011, ХхХ
Met betrekking tot deze ziekte: Een jaar geleden waren er symptomen van vuilnis, begonnen met klimmen op een internet. Passie alleen, alles wat ze bijna onzin schrijven, heb ik gecontroleerd. Het is oke niet hier, de begane grond boeet govnom.Vot deze klim en ik dacht dat het einde van sveta.Obratilsya naar de dokter (de manier waarop iemand van Voronezh Ga naar Kolyaeva naar Dr. Popovich (Hij is een expert in het voorschrijft pillen zijn erg duur, maar ze helpen, gezondheid is belangrijker) ) Doc zei dat het oké als ik enkel lechit.Propisal 5 soorten injecties takbletok Tsikloferan om Immunity lelijke JUnidoks-soljutab handhaven van waaruit de muur karsil beklimmen om het voor de lever en 2 antibiotika.Ya bijna alle propyl en toen kwam het feest, en ik misbruikte alcohol eten (Hoewel het ten strengste verboden is en drugs ook door de manier) Dat is goed en voel gaat een maand hielpen me niet, ik dacht dat het echt een complexe ziekte, en alles wat hier geschreven wordt alle pravda.Cherez maand voorbij en ik dacht, nou ja, dingen is hij asymptomatisch. Na een half jaar ziek nieren en ik dacht dat ik zou gaan om magnus ---- Ts.Obratilsya in medische instelling begon te testen, de dokter zei dat ik soa zou kunnen kwetsen, geslaagd voor de test en alles is schoon, dwz. bij deze gelegenheid is alles in orde!
Het belangrijkste is om in de tijd te draaien en op geen enkele manier zelf te worden. Ga naar de dokter zo duur maar wat te doen. Alle geluk in de behandeling en een grote en goede gezondheid, zoals ze zeggen, zorgen voor je gezondheid met een jonge man.

10/10/2011, Mr X
Met betrekking tot deze ziekte: Een jaar geleden waren er symptomen van vuilnis, begonnen met klimmen op een internet. Passie alleen, alles wat ze bijna onzin schrijven, heb ik gecontroleerd. Het is oke niet hier, de begane grond boeet govnom.Vot deze klim en ik dacht dat het einde van sveta.Obratilsya naar de dokter (de manier waarop iemand van Voronezh Ga naar Kolyaeva naar Dr. Popovich (Hij is een expert in het voorschrijft pillen zijn erg duur, maar ze helpen, gezondheid is belangrijker) ) Doc zei dat het oké als ik enkel lechit.Propisal 5 soorten injecties takbletok Tsikloferan om Immunity lelijke JUnidoks-soljutab handhaven van waaruit de muur karsil beklimmen om het voor de lever en 2 antibiotika.Ya bijna alle propyl en toen kwam het feest, en ik misbruikte alcohol eten (Hoewel het ten strengste verboden is en drugs ook door de manier) Dat is goed en voel gaat een maand hielpen me niet, ik dacht dat het echt een complexe ziekte, en alles wat hier geschreven wordt alle pravda.Cherez maand voorbij en ik dacht, nou ja, dingen is hij asymptomatisch. Na een half jaar ziek nieren en ik dacht dat ik zou gaan om magnus ---- Ts.Obratilsya in medische instelling begon te testen, de dokter zei dat ik soa zou kunnen kwetsen, geslaagd voor de test en alles is schoon, dwz. bij deze gelegenheid is alles in orde!
Het belangrijkste is om in de tijd te draaien en NIET TE ZIEN. Ga naar de dokter zo duur maar wat te doen. Alle geluk in de behandeling en een grote en goede gezondheid, zoals ze zeggen, zorgen voor je gezondheid met een jonge man.

29/09/2011, Genadi
37 jaar oud. 4 jaar ben ik ziek of ziek met een clamidiose en een mycoplasma. Twee jaar geleden werd hij behandeld, hij werd niet opnieuw gecontroleerd op bloed. Een jaar geleden werd ik gecontroleerd op lekke banden, negatief. Ik wil nu bloed doneren en worden behandeld. Opwinden wat betreft infectiekansen bij de geboorte van een kind en bij de dialoog? De voormalige vrouw wil niets weten, verspreidt zich langzaam, hoewel de diagnose is bevestigd. Het kind 3,5 g lijkt dun en incontinent.

04/05/2013, Vanya
38 jaar pskov Ik worstel met iets heel lang. 10 jaar, en misschien meer. dronk antibiotica + plasmaferese + imunomodulatoren. heeft niet geholpen. artsen zeggen dat als een os gezond is. En een tomografie en uzi spreekt over een chronische prostatitis. Ik weet niet waar ik heen moet. twee kinderen. zoon van 13 jaar. dun en 's nachts schrijven. dochter 4 jaar oud fie fie fie. kinderen van verschillende vrouwen. en Russische geneeskunde evenals wegen, niet wat.

09/02/2011, Natalya Bedzolinnaya
Wat was je vorm van chlamydia?

09/02/2011, Ekaterina Protasova
Wat het ook was, ik ben op dit moment gezond en dat kan mij niet helpen, dankzij de dokter die deze kaarsen voor mij heeft voorgeschreven.

09/02/2011, Ekaterina Protasova
Ik weet het niet precies, ik was een jaar ziek voor hen en vermoedde hen niet, omdat Ik heb geen duidelijke symptomen waargenomen.

09/02/2011, Christina Zhuk
Een jaar is veel, waarschijnlijk is het al in een chronische vorm overgegaan.

Alle pagina's over dit onderwerp:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Unidox-opgelost

loading...

Vormen van vrijgave

loading...

Instructies voor Unidox-opgeloste stof

JUnidoks soljutab (hierna: - JUnidoks) - een antibioticum van het tetracycline groep. Dit is de originele gepatenteerde geneesmiddel uit de Nederlandse farmaceutische zorg "Astellas Pharma Europe" op basis van sinds mensenheugenis bekend doxycycline. Interactie met de 30S ribosomale subunit bacteriecellen, het antibioticum remt eiwitsynthese, wat leidt tot remming van de processen van groei en ontwikkeling van het microorganisme (bacteriostatisch effect). JUnidoks is effectief tegen een breed spectrum van Gram-positieve en Gram-negatieve "of infectieuze agentia provocateurs", zoals Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Klebsiella spp., Treponema spp., Enterobacter spp., Neisseria meningitidis, Neisseria gonorrhoeae, Haemophilus influenzae, Chlamydia spp., Ureaplasma urealyticum, Mycoplasma spp., Rickettsia spp., Listeria monocytogenes, Escherichia coli, tyfus exanthematicus, Campylobacter foetus, Shigella spp., Vibrio cholerae, Yersinia spp., Francisella tularensis, Brucella spp., Bartonella bacilliformis, Bacillus anthracis, Borrelia recurrentis, Pasteurella multocida, Actinomyces spp., Clostridium spp., Calymmatobacterium granulomatis, fusiforme Fusobacterium, Propionibacterium acnes, een aantal protozoa (Plasmodium falciparum, Entamoeba spp.). In deze toepassing JUnidoks is vrijwel nutteloos in infecties veroorzaakt door Enterococcus spp., Acinetobacter spp., Pseudomonas spp., Proteus spp., Providencia spp., Serratia spp. Een ander probleem met het potentieel om de behandeling compliceren heeft - de mogelijkheid van het verwerven intra-kruisresistentie tussen de tetracycline (met andere woorden, resistente stammen JUnidoks niet op andere tetracyclines en vice versa).

De inname van voedsel heeft praktisch geen invloed op de absorptie van junidox: het wordt snel en volledig opgenomen in het spijsverteringskanaal. Het geneesmiddel penetreert goed in de weefsels en na 30-45 minuten na orale toediening wordt het al in de meeste doelorganen en biologische vloeistoffen gevonden. Het geneesmiddel wordt gebruikt in een verscheidenheid van de etiologie en de lokalisatie van de infectie: de vernietiging van de luchtwegen, de KNO-organen, urinewegen, spijsverteringskanaal en galwegen, zachte weefsels van de huid, evenals een aantal andere, minder voorkomende bacteriële "indringers".

Take Unidox zou tijdens maaltijden moeten zijn. Het is toegestaan ​​om de tablet te kauwen of te verdelen in delen volgens de daarop aangebrachte scheidingsgroef. De technologie voor de productie van deze doseringsvorm zorgt voor de verdunning van de tablet in een kleine - ongeveer 20 ml - hoeveelheid water. De gemiddelde duur van het innemen van Junidox is van 5 tot 10 dagen. Voor volwassenen en voldoende gevoede kinderen (van meer dan 50 kg), kinderen ouder dan 8 jaar, is de dagelijkse dosis van junidox 200 mg voor 1-2 doses op de eerste dag en daarna 100 mg per dag. In ernstige gevallen mag de dosis verdubbelen. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar, van wie het lichaamsgewicht de 50 kg niet bereikt, selecteren ze de eerste dag een dosis van 4 mg per kg en vervolgens 2 mg per 1 kg.

Yunidox Solutab beoordelingen

De werkzame stof van het geneesmiddel, doxycycline - is een antibioticum uit de tetracycline-groep. Het remt de vitale activiteit van pathogene bacteriën, die de ribosomale membranen in de cel beïnvloeden. Het laat niet toe dat RNA-synthese van sommige organismen plaatsvindt. Latijnse naam: Unidox Solutab. Raden van artsen en beoordelingen in de gynaecologie.

Werkzame stof: Doxycycline

Yunidox Solutab advies van de arts

Het medicijn in de tandheelkunde.

Het medicijn is een semisynthetisch antibioticum van de groep van tetracyclines met een breed werkingsspectrum. Heeft een bacteriostatisch effect.
Het is actief tegen aerobe grampositieve bacteriën, anaerobe en aerobe gramnegatieve bacteriën.

Bij maxillofaciale chirurgie en tandheelkunde is het medicijn bij uitstek geschikt, maar het wordt zelden voorgeschreven, het wordt voorgeschreven na het verwijderen van tanden, verschillende operaties, evenals met parodontitis tijdens de periode van exacerbatie.

Is gecontraïndiceerd voor kinderen vanaf 8 jaar, door de vorming van onoplosbare complexen (calcificatie) in het tandglazuur en dentine (dentikli) die kunnen interfereren met de behandeling in de toekomst, sluiten zij de pulpakamer en doordringen in de kanalen is moeilijk.

Evaluatie van het geneesmiddel in termen van compatibiliteit met borstvoeding.

Werkzame stof JUnidoks Soljutab (Doxycycline) onder internationale compatibiliteit directory geneesmiddelen met het geven van borstvoeding heeft een niveau van het gevaar van de 4 mogelijke (grading 0-4), hetgeen duidt op de behoefte aan een veiliger alternatief selectie bij de keuze van een behandeling met antibiotica in het geval van een zogende moeder. Deze werkzame stof, die in staat is tot klinisch significante doses, dringt door in de moedermelk, vanwege de hoge biologische beschikbaarheid - tot 100%. Bovendien kan langdurig gebruik zich ophopen in weefsels en lichaamsvloeistoffen, evenals in botten en tanden. De halfwaardetijd is lang - 18-22 uur, wat betekent dat het geneesmiddel langzaam wordt teruggetrokken, dat wanneer borstvoeding ongewenst is.
De relatieve pediatrische dosis (in procent van de dosis die de kinderarts in theorie aan een kind zou toewijzen) is 6-14,5%. Dit is een vrij significant cijfer.
Daarom wordt het gebruik van dit medicijn in de periode van borstvoeding en borstvoeding niet aanbevolen, vooral in de periode van neonatale en indien nodig langdurige therapie.

Unidox-opgeloste stof is het favoriete medicijn bij de behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Unidox Soluteab is een preparaat van een groep antibiotica, een werkzame stof, die doxycycline is en tot de groep van tetracyclines behoort. Doxycycline heeft verschillende voordelen ten opzichte van teracycline zelf, omdat het een groot werkingsspectrum heeft en minder agressief effect heeft op het maagslijmvlies.

In dit opzicht ontving hij behoorlijk veel distributie en toepassing in de gynaecologische praktijk. En veroorzaakt geen dergelijke bijwerkingen bij gebruik als misselijkheid, braken, constipatie en anderen.

Het wordt ook met succes gebruikt bij de behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia, ureoplasmose, mycoplasmose en andere.

De behandelingskuur bestaat uit 7-10 dagen behandeling en wordt vrij goed verdragen. In de meeste gevallen, met het gedrag van controle na behandeling - toont het succes van een behandelingskuur in beide partners. Daarom heeft het medicijn verschillende voordelen ten opzichte van andere antibacteriële geneesmiddelen. Ook, aangezien het medicijn origineel en niet hoog is, kunnen de betaalbare kosten ervan worden aanbevolen voor behandeling als een medicijn naar keuze. Volgens artsen is de drug Unidox Soluteab een medicijn dat verdient plaats te hebben in de behandeling van soa's, als betrouwbaar en effectief.