Herpes on the buttock treatment beoordelingen

Het voorkomen

Voordelen van ons centrum:

dagelijks leven 11-21 uur; het weekend is 11-18 uur.

Forum over venerologie / genitale herpes

Is het mogelijk om een ​​volledig leven te leiden met genitale herpes?

26/12/2010 17:18, sida
Ik werd besmet door mijn man, gebracht door gen.herpes uit b. Ik heb 9 jaar geleden geleden. Ik kwam tot de conclusie dat als ik herpes ga behandelen, er vaker exacerbaties optreden en deze intenser zijn. Eenmaal na het innemen van acyclovir duurden de uitbarstingen 1,5 maand, sommigen begonnen te genezen, anderen kwamen onmiddellijk tevoorschijn

09.05.2011 23:31, sergey
Bedankt voor uw advies. Voor mij hebben nprimer bloedzuigers geholpen of geholpen. voor de behandeling was ik constant aan het gieten, en ik was Sacks vergeten! Na de behandeling was het al 2 maanden, het was al gepland, maar ik vroeg onmiddellijk atsiklovir, en twee dagen later wens ik veel succes.

07/27/2011 08:20, настя
Help alsjeblieft! Ik ben 16 jaar oud, ik heb 2,5 jaar een vaste partner, hij is de enige en de eerste. Aangezien herpes is bekend niet van horen zeggen (permanent zweren) worden altijd heeft voorkomen dat deze ziekte zink zalf op de eerste symptomen, een paar uur en herpes wat er ook gebeurde. Maar meer recent (2 weken) ontmoette ik genitale herpes (naar mijn mening) dezelfde symptomen als banale herpes op de lippen. Jeuk, branden, bubbelbad en ga zo maar door. Ik zou nooit gedacht hebben dat "daar" herpes kan uitstorten. Mijn vriend, die een vaste partner was nooit een drager van de infectie, in termen van het feit dat nooit in zijn hele leven was elke uitslag vergelijkbaar is met herpes niet gemerkt, het is meer dan chistoploten en in termen van enige zweren direct specialisten te raadplegen. Over het algemeen denk ik dat de seksuele handeling (die nooit is uitgevoerd zonder de begeleiding van condooms) er niets mee te maken heeft. Herpes manifesteerde zich nadat de vingernagels van mijn jonge man, toevallig, mijn wand van de vagina raakte, waarna een kleine hoeveelheid bloed ging. IMHO, ik heb een infectie omdat ik de neiging heb tot herpes. Maar de gruwel van de manifestatie van herpes op de schaam- en schaamlippen duwt me in shock. In het begin was het gewoon een jeuk, ik schreef alles af voor irritatie na het scheren, toen was er een bloody "bljamba" met een korst van 1.5x1.5cm groot. Ik dacht dat ik het gewoon had gekamd. Toen was er weer een roze vlek, vergezeld door jeuk. de volgende dag waren er veel grote blaren met transparante vloeistof. Ze waren overal! Op de billen, onder en aan de binnenkant van de dijen, schaamhaar en genitale gubah..vse deze barsten en bleef onwezenlijke roodachtige zweren en open wonden, bovenste huidlaag na deze bellen gewoon niet. Vreselijk pijn hodit..natiraet, maar bloedt niet.. En dus voor 2 nedeli..puzyrki lijken allemaal hetzelfde krupnye..chem niet alleen gezalfd: acyclovir hlrgeksidinom waterstof promyvala..perekis, diverse crèmes, oliën en zalven. Elke dag ga ik meerdere keren naar het bad, hierdoor is het iets gemakkelijker te bewegen en neemt de jeuk af. Dit ziet er allemaal eng uit... nu lijken mijn geslachtsdelen op een stevig stuk vlees. Allemaal rood en blaren. Ik moest alles inpakken met een pleister (in een spiraal) zodat ik kon lopen. Over elke geslachts-spraak kan niet... zo lang de herpes in mijn lichaam niet hield! Hoe lang gaat dit verder? Naar de dokter is er geen manier om te gaan - de eerste: het is moeilijk om te bewegen, en de tweede: het werk, de derde: kliniek is gelegen in drgom einde Moskvy..a bij prive-klinieken hebben geen geld! Prompt hoe te zijn.

30.05.2012 20:35, anoniem
mensen die ik ken om deze kwaal te genezen

16.06.2012 14:22, Angelina
Beste collega's in tegenspoed! Ik ben al 3 jaar ziek van dit spul. Toen ik het ontdekte, hmm. verdraaide gedachten aan zelfmoord, wilde niet leven. Ik heb ook hypochondriacaal syndroom. Mam stelde gerust, ze zei dat ze daar zou zijn, zodat het niet zou gebeuren. En mijn vriend zei dat we dit samen zullen doormaken. Ze zijn dichtbij - het betekent dat alles goed komt, en ik zal hiermee leven zoals andere mensen, zonsopgangen ontmoeten en de zonsondergang zien en elke dag lachen. Vanaf nu breng ik hulde aan herpes, dit monster, en geef het hem 4 dagen per maand voor de lol. Maar niets, we zullen zien wie de laatste is om te lachen! :)))) MCH is niet ziek, en Goddank. En ik kreeg een banale niet-naleving van persoonlijke hygiëne, veegde me af met een handdoek, die mijn MCH gebruikte, en hij had op dat moment herpes op de lip. Dus dan. Ik was nog steeds een maagd. Het was beledigend voor gruwel. Elke dag vroeg ik het aan God, waarvoor ik gestraft word. Maar ik heb geleerd ermee te leven. Er is hier geen hysterie en tranen over, er zijn natuurlijk toverspreuken van blues, maar ik ben erop aan het hameren en verder leven. Van het feit dat ik mezelf zal uitputten met hysterie zal niet gemakkelijker worden, en herpes van deze mislukkingen zal alleen comfortabeler in mijn lichaam zijn. Ten eerste schreef de arts een schema van injecties voor: eerst vitaminen, daarna Cycloferon volgens het schema. Ik heb zo'n plan ooit verpest, toen er een eerste terugval was, ik niet kon lopen, alles jeukte, verbrandde, pijn deed, bloeding toebedeeld kreeg. Nu vlieg ik zo: Acyclovir en Zovirax. Recidieven komen vaak voor, ergens in de maand, jeuk een beetje in de ochtend en een kleine avond, wanneer ik smeer met zalf - het hecht sterk aan, na een minuutje passeert. Onlangs begon het te smeren met herpferon - een cool ding, veel beter dan aciclovir, knijpt niet veel, het is gemakkelijker aan te brengen en jeuk verwijdert de hand. Nu drink ik Kagocel, we zullen zien, ik kan terugvallen verkorten :) Ik heb ook Infagel gekocht, ik zal het bij de volgende ergernis toepassen. Fenistil - pentzivir (evenals Infagel) is ideaal voor mensen die niet vaak zalf kunnen aanbrengen - de werking van de zalf 12 uur, d.w.z. smeer 's morgens en' s nachts. Zing de loop van de Imunal zo vaak mogelijk - het bevat een enorme hoeveelheid echinacea en deze plant staat bekend om zijn succes bij de behandeling van herpes. Vitamine E is verplicht. Het helpt om de cellen van het lichaam te vernieuwen. Het meest, waarschijnlijk, de belangrijkste en meest effectieve (dus herpes werd voor altijd in slaap gevallen) KNOFLOOK. Eet elke dag voor 2-3 teentjes elke dag, en door de vloer, vergeet de kou, een griep, en nog belangrijker - vergeet de terugval, en als ze zijn, het zal duren 2-3 dagen, dan de zalf, gelach en goede stemming om je te helpen. :) Vergeet niet: onze favoriete virus herpes woont in de zenuwcellen, en hoe vaker voelen we ons nerveus en overstuur psihuem - hoe beter voor hem en niet voor ons. Met je depressie creëer je een resort voor herpes, het is leuk en gezellig, hij is blij om te proberen zich te vermenigvuldigen en te vermenigvuldigen. Dus wanhoop niet over wat dan ook. Herhaal elke herhaling: dit zijn tijdelijke problemen, over een week zal ik fladderen en veel plezier hebben! Je zult zien, het helpt. Trouwens, met een man die ik seks heb, ALTIJD condooms gebruik, is er een terugval, is er geen terugval - toch doen we rubber aan. Dit is onze gouden regel. Het belangrijkste ding nu - om een ​​geliefde van zulk een vreugde, genoeg om me een met een dergelijk geschenk te slaan :) :) :) En je weet dat ik krijg wilde plezier in seks, en herpes mij is dit geen druppel niet verstoort. ;) Hoe een lange periode zonder exacerbaties te bereiken - Ik ga door de vaccinatie: dit zijn injecties met het dode herpes-virus, worden elke 3 dagen gedaan, slechts 5 injecties. De procedure wordt 2 keer per jaar uitgevoerd. Het geval van terugval - 1-2 keer per jaar. Dus ik zit vol optimisme, alles wordt behandeld, de geneeskunde staat niet stil, artsen zullen leren om deze pijn te temmen. In de tussentijd zijn ze op zoek naar, we hebben niet om buiten te zitten en schuur krokodillentranen - herpes is het niet waard, niet de moeite waard gebroken levens en verloren geluk. Ik neem alles van het leven, alles wat ik kan dragen, alles wat het lot me stuurt. Naast mij, geliefde en geliefde mensen, ze leven en wel, we zijn samen, we zijn gelukkig. En dus is het de moeite waard om verder te leven, want er zijn zoveel interessante dingen in de wereld! Wanhoop niet, alles komt goed. Wacht even. waarom "zal"? Alles is goed nu. ;)))

Vrijdag 28 juli 2012 09:38, Светлана
Anonieme! En hoe gen.herpes te behandelen? Bij voorbaat dank!

12.10.2012 14:51, de roman
Dat kan! Bij mij al meer dan 17 jaar. Ik word geholpen door walrussen. Manifestaties zijn nu uiterst zeldzaam: om de twee tot drie jaar. Ik ken verschillende mensen die lichtvaardig over hun GG dachten. Een van hen leefde slechts vijf jaar met een dergelijke diagnose. Eén meisje, dat ik heb besmet toen ik mijn diagnose niet kende, werd ziek met een ernstige cerebrale vorm van GG. Een andere kennis ging blind aan één oog vanwege GG. Ik leef een vol leven, GG irriteert me bijna niet.

20/10/2012 20:25 uur, Alexander
Ik leef al 20 jaar met deze "vreugde", ik wil mijn gedachten en advies delen met "nieuwe bekeerlingen" en oude vrienden in tegenspoed. Wanhoop niet. Observatie is de eerste: de plaats van uitslag. Zoals bekend is, zijn er twee belangrijke plaatsen: de lippen en de slijmvliezen genitaliën (slijm mannen direct achter het hoofd, de vrouwen waarschijnlijk -slizistaya tussen grote en kleine schaamlippen) t.e.samye gevoelige en sensuele plek. Dit is waarschijnlijk de plaats waar de zenuwuiteinden zich bevinden, waardoor we het prettigste contact krijgen tussen een man en een vrouw. En het is hier dat de herpes je het gemakkelijkst bereikt in het lichaam in de zenuwkanalen. Jezelf van zoete zoenen en andere aangename dingen beroven is stom (geldt niet voor losse contacten, waar alles in een elastische band moet zitten). Maar om te begrijpen waarom hij nog steeds zijn weg vindt en van tijd tot tijd weer verschijnt, is het noodzakelijk. Uit mijn persoonlijke ervaring heb ik verschillende conclusies getrokken: 1. Omdat dragers van het virus zijn tot 90% van de bevolking, dan kan iedereen het zelfs van een geliefde ontvangen. 2. Omdat dragers van het virus zijn tot 90% van de bevolking en blijven leven en zelfs gelukkig zijn in liefde en seks, dus niet alles is zo eng. 3. Het is erg belangrijk om de gladheid van de slijmvliezen bij contact te behouden. Laat geen schuren of schade toe. Als u al een lange tijd geleden bent, moet u smeermiddelen gebruiken. 4. Stel de gezondheid van een geliefde niet in gevaar en heb geen seks tijdens de uitslag. En eerlijk uitleggen en de situatie bespreken, rustig een condoom aandoen en seks hebben zonder al te veel ijver, om de wond niet nog meer te irriteren. 4a. Als er geen huiduitslag is, dan heeft geen tandvlees nodig. Vergeet gewoon punt 3 niet. 5. Primaire infectie bij mannen kan ook optreden als gevolg van te traumatische masturbatie. Sinds de ochtend hard onder. il, en 's avonds was er gemakkelijk seks, en als gevolg daarvan, de penetratie van het virus door het beschadigde slijmvlies. 6. Als je deze vreugde al hebt opgepikt, zelfs zonder behandeling, zal de primaire infectie uiteindelijk teniet worden gedaan. 7. Om de behandeling te versnellen, is het zeker beter om het lichaam te helpen. Ervaren uit de eerste hand dat Valtrex versnelt wond 2 keer, en als je tijd hebt om onmiddellijk te drinken na het begin van symptomen (persoonlijk heb, heb ik een signaal afkomstig van de linkerknie, dan de vingertoppen en tilde het branden van het been. En eindigt in 3-4 dagen uitslag op het slijm op dezelfde plaats.), dan kun je de uitslag voorkomen. De eerste keer dat ik Valtrex dronk ongeveer 15 jaar geleden. Het werd vervolgens geproduceerd door Ierland of het Verenigd Koninkrijk. Het effect was opmerkelijk. Daarna ging hij naar de apotheek met een Poolse generiek en op de een of andere manier niet zo geweldig. Of het feit dat het Pools of het lichaam saai is geworden. Op basis hiervan is het nu het beste is de Russische Valacyclovir (op therapeutische stof volledig analoog Valtrex, en de moeite waard 650-700 p, tegen 1100-1300 voor Valtrex). Dus, gewoon een dosis shock (4 tabletten Valaciclovir), en vervolgens de resterende 6 tabletten gedurende 3 dagen. Als je al uitgegoten hebt, heb je de Panavir-gel klaar (4-5 keer per dag voor wonden) en tot de volledige stop. 8. En waarschijnlijk is het belangrijkste om te beslissen wat het virus uit zijn winterslaap haalt. Persoonlijk krijg ik wat het is: lange seks met buitensporige ijver en bij gebrek aan de mogelijkheid van seks te ijverige zelfbevrediging. Het was noodzakelijk om dit te begrijpen en geen terugval voor 2 jaar. Dus wees niet ontmoedigd. Leef lang, gelukkig en met veel plezier (nou, je begrijpt wat ik bedoel).

18/12/2012 10:25, Alina
De situatie is dat mijn vriend genitale herpes heeft. We ontmoeten elkaar een tijdje. Seks was dat niet. (Alleen mondeling). Said voor geslachtsgemeenschap. We willen serieuze relaties, familie, kinderen. Ik kan niet beslissen. Ik wil bij hem zijn, maar hij zegt dat ik mezelf dan automatisch veroordeel tot een infectie. Hij geeft me tijd om te beslissen. Ik weet niet wat ik moet doen. Vertel me eens, is het mogelijk om in volledige relaties te zijn en een infectie te vermijden? Wat moeten we doen? Hoe kan ik "worden beschermd", miramistin? WAT MOET IK DOEN? Ik lees en hier en doe gewoon veel feedback en aanbevelingen. Ik zou graag persoonlijk met iemand willen praten! AU.

Herpes simplex (op de billen)

De meiden... pipetten! Hoe heeft hij me gekregen, ZARAZA. Dit is hetzelfde als veel op de lippen voor verkoudheid, en ik heb op het staartbeen tussen de billen (((

Eerst werd wakker na onderkoeling op Kapchagai 6 jaar geleden, en toen werd een terugkerend bij elke kleine onderkoeling op elk moment van het jaar (((2 keer zet injecties vitamine B-complex, een jaar om hem te vergeten, en dan weer (((

Eind maart, begin april, net op tijd voor het bedenken van een baby dat ik had, ik smeer Gerperaksom, maar van weinig nut ((overhandigde de recente bloed in de kliniek, het was goed niet een vleugje it! Door de warmte van de week pozvolyalla momenteel voorzien van airconditioning op werk, maar niet altijd, en periodiek uitgeschakeld, opent u het venster. en de laatste avond het gevoel een beetje jeukende verscheen op het werk zit gewoon, dan kwam thuis om te kleden en spiegel keek! Want je bent niet verwacht! ((((klein, maar nog steeds Ik maak me zorgen om de baby, ik dacht dat het leek alsof het herpesvirus al was ontwaakt camping in het lichaam voor de zwangerschap, het kind dat hij is geen bedreiging, erger dan toen ze voor het eerst verschijnt tijdens de zwangerschap... maar nog steeds alarmerend ((weet niet hoe neer te zetten! Immunity alsof ik een goede, pah-pah-pah! Vitaminen drinken! Hemoglobine 133! Ik weet het niet! Ik heb Dubrovina nu gebeld, ze zei Epigen (gel of spray) te kopen, om de 4 uur op de spons aanbrengen.

Wie werd geconfronteerd met deze infectie tijdens de zwangerschap en in het normale leven. Wie kreeg het terug om hem in slaap te brengen? Wat heb je gedaan? Vertel me...

Herpes op de billen (paus): foto, behandeling van anale herpes

Wanneer een van de helden van de "de blanke gevangen" in het laatste frame van de film aan de uitnodiging om antwoorden te zitten: "Ik zou liever staan," om hem, zoals ze zeggen, alles is duidelijk - kreeg wat hij verdiende, de lading van zout in de kont.

Als er iets dergelijks gebeurt met de goede burgers, met inbegrip van onschuldige baby's, kunnen ze alleen meevoelen: het is waarschijnlijk dat ze gesprongen herpes - op de billen of anus.

Is het mogelijk om de ziekte snel te genezen en de patiënt te redden van pijnlijke symptomen? Laten we het begrijpen.

oorzaken van

Welk type herpes iemand niet raakt, altijd hetzelfde: hij selecteert altijd voor zichzelf een slachtoffer met verzwakte immuniteit.

Bovendien kan het een permanente toestand van een persoon zijn of tijdelijk, veroorzaakt door een ziekte, bijvoorbeeld de griep.

Hier zijn de redenen voor de vermindering van de afweer en de activering van het herpesvirus, specialisten genoemd:

  • fysieke uitputting;
  • emotionele overbelasting, stress;
  • onvoldoende slaap;
  • oververhitting of onderkoeling van het lichaam;
  • alcoholmisbruik, roken, drugs gebruiken;
  • te actief gebruik van tonische dranken (bijvoorbeeld koffie);
  • vergiftiging (chemicaliën, drugs);
  • verschillende diëten die het lichaam verzwakken.

Bij vrouwen wordt het virus agressief vóór de menstruatie of tijdens de zwangerschap - tijdens hormonale veranderingen in het lichaam.

De ziekte wordt veroorzaakt door de 1e en 2e soorten herpes simplex, evenals de herpes zoster (het derde type virus) die waterpokken veroorzaakt.

1 type herpes

Dit type herpes heeft meestal invloed op de lippen (hoe de ziekte eruit ziet, weten velen, de "kou" in het gezicht is het werk), maar het kan gemakkelijk worden overgebracht op verschillende delen van het lichaam, inclusief de billen.

Als er in de anus bijvoorbeeld scheuren, microtrauma's zijn, krijgt het virus ideale omstandigheden voor activering.

Infectie met dit type herpes wordt vaker waargenomen bij het kind dan bij volwassenen. In de eerste plaats te wijten aan het feit dat kinderen geen rekening met de regels van de persoonlijke hygiëne, en ten tweede, omdat hun vader en moeder in een vlaag van ouderlijke gevoelens te kussen bij baby's kont zonder na te denken over wat een gevaarlijke infectie op je lippen zou kunnen zijn. Over de methoden voor snelle behandeling van herpes op de lippen kan worden gelezen door verwijzing.

2 type

Bij het tweede type herpes, dat genitaal wordt genoemd, is de kans om op de billen te komen erg hoog.

Infectie vindt plaats tijdens geslachtsgemeenschap, inclusief onconventioneel (tijdens anale seks). Meer informatie over het genezen van genitale (seksuele) herpes die we in dit artikel hebben verteld.

Hetzelfde type virus wordt overgedragen van moeder op kind (in utero) of tijdens de bevalling.

Er waren geregistreerde gevallen van infectie tijdens de toepassing van methoden voor kunstmatige inseminatie (via geïnfecteerd sperma).

3 type

Het virus dat waterpokken veroorzaakt bij kinderen en bij volwassenen - herpes zoster - kan intermenselijke herpes veroorzaken. U kunt hier lezen over de symptomen en de behandeling van herpes zoster bij volwassenen.

Althans voor de reden dat er een uitslag over het hele lichaam bij kinderen en in de onderrug en sacrale rugpijn bij volwassenen, dat wil zeggen, in de nabijheid van de anus.

Voor oudere patiënten is deze vorm van infectie bijzonder karakteristiek.

Hoe wordt het verzonden?

Er zijn verschillende manieren om het virus over te brengen, herpes dringt het lichaam binnen:

  • tijdens kussen door speeksel;
  • op de bloedsomloop als gevolg van een snee of gebruik van een niet-steriele spuit;
  • overgedragen door druppeltjes in de lucht (van niezen of spatten tijdens een gesprek met menselijk speeksel).

Tussen de billen van het virus is niet te moeilijk - vingers, die de infectie, het zal leveren "on purpose" gekregen, en slechts een strikte naleving van de regels van de hygiëne kan infectie te voorkomen.

In dit artikel vindt u de belangrijkste oorzaken, symptomen en foto's van neurodermitis bij volwassenen. Meer informatie!

Als u geïnteresseerd bent in het behandelen van herpes in een intiem gebied, lees dan deze publicatie.

Symptomen: de belangrijkste manifestaties

Symptomatische ziekte is afhankelijk van de individuele kenmerken van het organisme, het vermogen ervan om het virus te weerstaan.

Als een persoon een sterke immuniteit heeft, heeft een binnengekomen infectie mogelijk geen kansen of zullen de symptomen niet voor de hand liggen.

In de regel worden 2-3 dagen na infectie tekenen van de ziekte gevonden, maar de incubatietijd kan langer duren, bijvoorbeeld een week.

Hier zijn de symptomen die de ziekte vergezellen:

  • zwelling van de huid op die plaatsen waar huiduitslag zal optreden;
  • jeuk, branden;
  • gevoel van pijn en zwaarte in de onderrug, dijen, in de buurt van de geslachtsorganen;
  • temperatuurstijging (niet altijd);
  • algemene zwakte, hoofdpijn, verergering van slaap;
  • tijdens de actieve fase van de ziekte - het verschijnen van blaasjes gevuld met pus;
  • kunnen verhoogde lymfeklieren zijn nabij de geslachtsorganen.

Foto: herpes op de paus (billen) en stuitbeen

Diagnose: hoe de ziekte te identificeren

Diagnose is van groot belang voor het succes van de behandeling: het wordt correct uitgevoerd, het helpt een persoon om snel om te gaan met pijnlijke symptomen en om terug te keren naar het normale leven.

Als een visueel onderzoek niet genoeg is voor de arts, wijst hij laboratoriumtests toe:

  • bloed- en urinetests;
  • ELISA is een enzymimmuuntest die helpt bij het detecteren van de aanwezigheid van antilichamen of antigenen voor een bepaalde ziekte bij de patiënt (in dit geval herpes);
  • PCR is een zeer nauwkeurige methode (gebaseerd op de zogenaamde polymerasekettingreactie), die infectieziekten identificeert, zelfs als hun "boosdoener" zorgvuldig "gemaskeerd" is.

Het materiaal voor laboratoriumtests, naast bloed en urine, zijn schaafwonden van aangetaste huidgebieden.

Behandeling van anale en gluteale herpes thuis

Met wat voor soort arts moet je contact opnemen als je verdachte symptomen hebt? Bij pasgeborenen, evenals oudere kinderen, moet eerst een bezoek aan een kinderarts die hen voortdurend kijken, en hij zal een beslissing over welke verdere medische zorg vereist een beetje geduld te maken.

Zelfmedicatie doen wordt ten strengste afgeraden, omdat elk geval individueel is: wat iemand hielp, kan voor een ander onbruikbaar zijn.

medicijnen

Onder de medicijnen voorgeschreven door de arts zijn meestal aanwezig:

  • antihistaminica (voor het verwijderen van jeuk, genezing van wonden) - Suprastin, Claritin;
  • antiviraal (onderdrukt de activiteit van het virus) - Acyclovir;
  • immunomodulerend (herstel de natuurlijke afweer van het lichaam tegen verschillende infecties) - Kagocel.

De duur van de behandeling (het nemen van pillen, het gebruik van zalven) is minstens een week. Dezelfde hoeveelheid tijd is vereist voor het verloop van de behandeling met immunomodulatoren.

Om gevaarlijke terugvallen te voorkomen, wordt vaccinatie uitgevoerd: het is natuurlijk niet mogelijk om volledig van het virus af te komen, maar het is mogelijk om de activiteit te verminderen.

Vitaminecomplexen zijn nuttig voor het herstellen van de gezondheid.

Lijst met folk remedies

Apotheekgeneeskunde wordt traditioneel gecombineerd met folkremedies die de toestand van de patiënt helpen verbeteren en de genezing van de wond op de anus en in de buurt ervan versnellen.

Hier kan dat worden gebruikt:

  • etherische oliën (tea tree, lavendel, cipres, spar, ceder, geranium) als antimicrobiële middelen - een paar druppels vallen op het gaas en zijn van toepassing op zweren;
  • bouillons van een kamille, bochten - voor sedentaire baden en kompressen;
  • pap van de vermalen frambozentakken - voor lotions;
  • as, verkregen na het branden van niet-gecoat papier, om de wonden te drogen;
  • "Lotion" uit het sap van stinkende gouwe en zelenka - voor het verwerken van wonden om het getroffen gebied te beperken;
  • bieten bouillon (groente gekookt gepeld 2-3 uur), versterking van de immuniteit, - voor orale toediening;
  • Melissa-bouillon met honing als antibacterieel middel, voor het geval de wond niet geneest, bloedt;
  • het Kalanchoë-sap om de zweren te schroeien, en een mengsel van honing en appelciderazijn voor hetzelfde doel.

Toepassing van koude

Ze worden gebruikt aan het begin van de ziekte om het ontstekingsproces te stoppen en onaangename verbrandingen en jeuk te verwijderen.

Hoe ze te gebruiken? Uitsmeren, wrijven - het is onmogelijk om slechts een paar seconden op een probleemplek te komen, zonder te wachten tot het ijs begint te smelten. De procedure moet 1 keer per dag zijn.

Hoe kinderen (en baby's) te behandelen

Net als bij volwassenen is de ziekte bij kinderen gemakkelijk of gecompliceerd, afhankelijk van de individuele kenmerken van het organisme.

Er kan koorts zijn (om het neer te halen, de arts schrijft bijvoorbeeld kaarsen voor), een sterke jeuk die kinderen meestal moeizaam doorstaan.

Dan om deze tekens te behandelen? In de beginfase, totdat de bubbels zijn gevormd, zullen lotions met ethyl- of kamferalcohol effectief zijn.

Bij de volgende ("bubble") fase zal de arts zalven voorschrijven: Acyclovir, Interferon. Borsten worden voorgeschreven immunopreparaties Neovir en Cycloferon.

Vitaminen zijn verplicht als een herstellend middel. Correct toegepaste therapie maakt het mogelijk de patiënt gedurende anderhalve tot twee weken te genezen.

Wat te doen voor vrouwen tijdens de zwangerschap

Als de symptomatologie van de gluteale herpes voorkomt bij zwangere vrouwen, is het zoeken naar medische hulp verplicht.

Deze ziekte vormt niet alleen een bedreiging voor de moeder, en zelfs kan leiden tot een miskraam, maar ook voor de ontwikkeling van de foetus - het kan optreden met afwijkingen van de norm, en de levering direct met herpes op de anus leidt tot het feit dat het kind besmet is.

Zelfmedicatie voor aanstaande moeders is onaanvaardbaar, aangezien de meeste medicijnen die kunnen worden gebruikt om het virus te onderdrukken en pijnlijke symptomen te verwijderen, verboden zijn voor aanstaande moeders. Alleen een arts zal een effectief en veilig geneesmiddel kiezen.

Dan gevaarlijk

Anaal en bil herpes is gevaarlijk omdat, indien mogelijk, bereid zijn invloedszone uitbreiden op het lichaam, bewegende eerste de korte afstanden - het schaambeen, dijen, stuitbeen, maag, en vervolgens lang.

Het virus bevindt zich in de zenuwvakken in het gebied van de wervelkolom en van daaruit verspreidt het zich door de interne organen en de huid van het lichaam, de ledematen en het hoofd.

Vaak lijdt een gevaarlijk virus aan de cortex van de hersenen.

Tegen de achtergrond van verzwakte immuniteit zijn er complicaties in de vorm van:

  • chronische cystitis;
  • oogziekten (conjunctivitis, vertroebeling van de lens);
  • problemen met het spijsverteringsstelsel;
  • longontsteking;
  • epileptische aanvallen;
  • aandoeningen van hersenactiviteit;
  • onvruchtbaarheid bij vrouwen;
  • reductie van erectie bij mannen.

Gedetailleerde instructies voor het gebruik van Lipobase crème, indicaties en contra-indicaties, bijwerkingen, beoordelingen en de prijs van het medicijn worden besproken in dit materiaal.

Een overzicht van shampoos van seborrhea van de hoofdhuid wordt gepresenteerd in deze publicatie.

Preventieve maatregelen

Dat de infectie niet in het lichaam is binnengekomen of dat de reeds bestaande pathogeen van de ziekte niet is geactiveerd, moet u:

  • voldoen aan de vereisten van hygiëne, inclusief het "leerboek", maar dit is niet minder belangrijk - handen wassen voor het eten;
  • om de immuniteit te versterken, goed te eten, te sporten;
  • drink vitamines in het meest "probleem" voor de gezondheidsperiode - in de lente en de herfst;
  • aandacht besteden aan eventuele veranderingen in de gezondheid en, indien nodig, een arts raadplegen;
  • wees voorzichtig in het intieme leven, verwaarloos geen voorbehoedsmiddelen;
  • geeft de voorkeur aan linnen van natuurlijke stoffen, beter bruikbaar voor de huid;
  • als de familie iemand heeft met gluteale herpes, wijs er dan afzonderlijke handdoeken voor toe en desinfecteer regelmatig de wc-bril.

Vind je het artikel leuk? Deel het met je vrienden:

Herpes op de priester en de taille tijdens B.

Comments

Hallo. Ik kan niet opscheppen over zelfs maar één B, ik heb chronische endometritis.

En herpes in de taille voor vijf jaar met mij. Ik onderging verschillende behandelingskuren, nu heeft hij me verlaten, maar voor hoe lang ik het niet weet. Over twee maanden, nee.

Noodzakelijk elke maand de analyse van het PCR-bloed of urine naar cymv en vpg. In 12,19,32,36-38 e nemen bovendien de titers van M. TSMV vaak wakker in het derde trimester, dus pas op! Voor altijd, herpes en tsymv over de analyse van de PCR van bloed, was ik negatief - godzijdank. M-titels zijn ook niet gestegen! We zullen alleen in goede dingen geloven.

met mijn man "slaap" ik bijna niet de hele B, als je ineens van elkaar moet houden, dan alleen in een condoom! Kussen op het moment dat B ook niet de moeite waard is, plotseling is de reactivering van virussen bij de man en zoals bekend is Cymbid in speeksel.

We tolereren in het belang van het kind en we geloven dat alles goed komt!

kijk uit voor virussen en een goede manier om te eindigen met een gezonde baby.

Bij mij genit.gerpes, voor de eerste keer vyddlis bij 3 weken B, dan tot 17 e op geen enkele manier stoorde me niet, en hier met 17e maandelijks vylazit. Op uzi van ljalej is alles goed! elke maand geef ik de PCR-analyse aan de dnk vpg 1 en type 2. Hoewel ik nog nooit één type heb beklommen. Ik word gevloerd of behandeld tijdens een uitbarsting (1,2 pryshchika op de grote of kleine pol.guba) zetpillen van 500.000 eenheden. ochtend, avond, zalf acyclovir, valtrex Ik wil niet drinken. Ik zal mijn kleintje snel zien, ik denk dat het goed is.

Trouwens op de site herpes.ru, lees dat terugval beter is dan een rustige loop van de ziekte!

gezondheid voor jou en lyala.

op herpes.ru Ik lees ook artikelen over GG, rustige verhalen met een goed einde en gezonde baby's. Er zijn dus te veel negatieve uitkomsten. Bij gelegenheid van de eerste achteruitgang kan ik zeggen of zeggen dat ook bloeien van herpes was. maar ik ben 100% Ik kan niet verzekeren dat vanwege hem de foetus bevroor (((

Een menselijk immunoglobuline probeerde niet te doorboren? Ik hakte voor de geboorte in het centrum van GREpichesky

een jaar geleden gehakt. Maar het is moeilijk voor me om zwanger te worden. Ik heb de neiging om behandeld te worden, ik word behandeld, daarna werd stilte een jaar lang niet voorkomen. Dus ik denk dat het moeilijk is. Nu gebeurde er waarschijnlijk een wonder.

Bij mij hoewel hij en het eerste type, maar huiduitslag altijd op het bovenste deel van een dijbeen, zelden op een arm of een hand, tijdens de laatste zwangerschap, trof ik Valtrexum op late termijn. Huiduitslag op mij als een mandarijn, dan begint neuralgie. Het kind is zeker zonder ernstige problemen geboren, maar ik weet niet zeker of de medicatie die helemaal werd ingenomen, geen invloed op de baby had. Gehoord dat Kolen imunoglobulines, lag met een meisje die had uitslag om de zes maanden. Niets, ze injecteren immunoglobuline. Zuster in Italië met dezelfde problemen, de artsen wisten niet eens voorover, ze benoemden niets.

Natasha, ik begrijp dat de hongerige honger geen metgezel is, ik heb nu een ernstige verergering van herpes, het is zo verschrikkelijk om een ​​baby in de baarmoeder te infecteren. Wat zegt de immunoloog, is er geen primaire immunodeficiëntie? Heb je oncomarkers gegeven?

Nee (ik kan zelfs niet bij de immunoloog komen (

Ik begrijp dit niet echt, nee het is niet anders, het is een andere immunodeficiëntie. Beter worden en vechten!)

hoeveel retsedivov voor B. was?

In de afgelopen drie, maar ik heb nog steeds terugvallen die ik niet kon lopen. Voor mij zegt de arts dat het belangrijkste is dat de herpes geen veranderingen in de klinische analyse van een bloed veroorzaakte, dat wil zeggen dat er geen temperatuur was.

Ik heb gehoord dat er ook in Canada niets wordt gedaan. Ik weet zeker dat ik later door Valtrex zal worden ontslagen. Om te drinken of niet om te drinken, is dat de vraag?

Hij wordt voorgeschreven als voor slechts 36 weken, ze zeggen dat hij voor de bevalling behandeld zal worden. Maar ik was hier op bb dat een meisje schreef dat er een soort analyse is voor een bepaald eiwit, wat aangeeft of er een terugval zal zijn in de volgende maand. Deze keer had ik een uitslag eenmaal, maar bleef ongeveer een maand, dat wil zeggen, het zal een beetje opdrogen over een nieuwe. Ik werd niet behandeld! Alleen het feit dat valtreks de placentabarrière overwint, is een feit en het feit dat een kind geïnfecteerd raakt met herpes is helemaal geen feit. En valtrex vsetaki, een zeer sterk immuunsysteem.

Zie ook

Goedenavond, Arkady Vladimirovich! Helpen om te begrijpen. In 16 weken passeerde ik de ELISA-test voor herpes van type 1,2 en cytomegalovirus. De resultaten zijn de volgende: herpes 1,2 t. IGM - negatief. IGG - positief. cytomegalovirus IGM - negatief. IGG -.

Alle goede vecher..devochki, vertel me wie dit znaet..situatsiya: zijn hele leven nog nooit herpesletsels nigde..a hier zo'n ongeluk ((genitale herpes ((ik weet dat de primaire infectie is zeer gevaarlijk !! keek obmenkah, nog steeds op verklaring op de rekening overhandigde de analyse op VPG.

Hallo allemaal. Ik ben helemaal uitgeput. Ik wacht elke dag op de kritiedagen en verzamel me in het protocol, maar er kwam een ​​fakkelontsteking en het bleek antilichamen tegen herpes m positief te zijn. Waarden tot 0,9 zijn negatief, van 0,9 tot 1,1 zijn twijfelachtig.

Verzeker mij (((gisteren klom naar de lip herpes (algemene conditie is niet erg goed, het zijn de kleine dingen.. Ontdekt herpes bellen gisteravond, is het duidelijk dat de hele dag was het kind te kussen-kuste Well sazhite dezelfde als die van melk aan het.

. maar niet met mij. Bij de man! Ik sprong op, een infectie, op de lip. Maar het probleem is dat ik het niet heb en het nooit heb - alle antilichamen zijn nul (IgG, IgM). Analyses die ik eerder had.

Overgegeven bloed na 8 weken, vond het herpesvirus (JgM dubieus 0,380, JgG niet gedetecteerd). Hoewel de eerste zwangerschap niet werd gevonden (2012). Nu verzonden naar doobsledovanie na 12 weken (nu de periode van 14,5 weken). Ze zeggen.

De meisjes hebben paniek. Is ontdekt op een seksuele labiumuitslag, herpes. Eerder, voor de zwangerschap, was ik bij de paus, bij de schaamlippen niet. Op het gezicht is vaak op de onderlip, met zwangerschap was ook niet.

meisjes, een beetje vertraging een week uit Herpes-gen. Hij bij mij chronisch ((bij wie er sprake was van uitbarstingen in een vroeg stadium en toen was het goed, alles was goed.) Het is verschrikkelijk ((((wat te doen.

Speelde je met je kind, je vond een uitslag van kleine belletjes op de huid van het gezicht? Waarschijnlijk is deze herpes een ernstige virale ziekte, waarvan duizenden kinderen in ons land lijden. De veroorzaker van herpes was waarschijnlijk al in het lichaam aanwezig.

Heeft ontvangen sinds de ochtend de analyse nieuwe, antilichamen iGg aan een virus van eenvoudige herpes worden ontdekt, de hint in een leven op herpes was het niet! Wat zou dat betekenen? En zullen ze behandelen vóór het protocol?

Herpes on the buttock treatment beoordelingen

Voordelen van ons centrum:

dagelijks leven 11-21 uur; het weekend is 11-18 uur.

Forum over venerologie / genitale herpes

Is het mogelijk om een ​​volledig leven te leiden met genitale herpes?

26/12/2010 17:18, sida
Ik werd besmet door mijn man, gebracht door gen.herpes uit b. Ik heb 9 jaar geleden geleden. Ik kwam tot de conclusie dat als ik herpes ga behandelen, er vaker exacerbaties optreden en deze intenser zijn. Eenmaal na het innemen van acyclovir duurden de uitbarstingen 1,5 maand, sommigen begonnen te genezen, anderen kwamen onmiddellijk tevoorschijn

09.05.2011 23:31, sergey
Bedankt voor uw advies. Voor mij hebben nprimer bloedzuigers geholpen of geholpen. voor de behandeling was ik constant aan het gieten, en ik was Sacks vergeten! Na de behandeling was het al 2 maanden, het was al gepland, maar ik vroeg onmiddellijk atsiklovir, en twee dagen later wens ik veel succes.

07/27/2011 08:20, настя
Help alsjeblieft! Ik ben 16 jaar oud, ik heb 2,5 jaar een vaste partner, hij is de enige en de eerste. Aangezien herpes is bekend niet van horen zeggen (permanent zweren) worden altijd heeft voorkomen dat deze ziekte zink zalf op de eerste symptomen, een paar uur en herpes wat er ook gebeurde. Maar meer recent (2 weken) ontmoette ik genitale herpes (naar mijn mening) dezelfde symptomen als banale herpes op de lippen. Jeuk, branden, bubbelbad en ga zo maar door. Ik zou nooit gedacht hebben dat "daar" herpes kan uitstorten. Mijn vriend, die een vaste partner was nooit een drager van de infectie, in termen van het feit dat nooit in zijn hele leven was elke uitslag vergelijkbaar is met herpes niet gemerkt, het is meer dan chistoploten en in termen van enige zweren direct specialisten te raadplegen. Over het algemeen denk ik dat de seksuele handeling (die nooit is uitgevoerd zonder de begeleiding van condooms) er niets mee te maken heeft. Herpes manifesteerde zich nadat de vingernagels van mijn jonge man, toevallig, mijn wand van de vagina raakte, waarna een kleine hoeveelheid bloed ging. IMHO, ik heb een infectie omdat ik de neiging heb tot herpes. Maar de gruwel van de manifestatie van herpes op de schaam- en schaamlippen duwt me in shock. In het begin was het gewoon een jeuk, ik schreef alles af voor irritatie na het scheren, toen was er een bloody "bljamba" met een korst van 1.5x1.5cm groot. Ik dacht dat ik het gewoon had gekamd. Toen was er weer een roze vlek, vergezeld door jeuk. de volgende dag waren er veel grote blaren met transparante vloeistof. Ze waren overal! Op de billen, onder en aan de binnenkant van de dijen, schaamhaar en genitale gubah..vse deze barsten en bleef onwezenlijke roodachtige zweren en open wonden, bovenste huidlaag na deze bellen gewoon niet. Vreselijk pijn hodit..natiraet, maar bloedt niet.. En dus voor 2 nedeli..puzyrki lijken allemaal hetzelfde krupnye..chem niet alleen gezalfd: acyclovir hlrgeksidinom waterstof promyvala..perekis, diverse crèmes, oliën en zalven. Elke dag ga ik meerdere keren naar het bad, hierdoor is het iets gemakkelijker te bewegen en neemt de jeuk af. Dit ziet er allemaal eng uit... nu lijken mijn geslachtsdelen op een stevig stuk vlees. Allemaal rood en blaren. Ik moest alles inpakken met een pleister (in een spiraal) zodat ik kon lopen. Over elke geslachts-spraak kan niet... zo lang de herpes in mijn lichaam niet hield! Hoe lang gaat dit verder? Naar de dokter is er geen manier om te gaan - de eerste: het is moeilijk om te bewegen, en de tweede: het werk, de derde: kliniek is gelegen in drgom einde Moskvy..a bij prive-klinieken hebben geen geld! Prompt hoe te zijn.

30.05.2012 20:35, anoniem
mensen die ik ken om deze kwaal te genezen

16.06.2012 14:22, Angelina
Beste collega's in tegenspoed! Ik ben al 3 jaar ziek van dit spul. Toen ik het ontdekte, hmm. verdraaide gedachten aan zelfmoord, wilde niet leven. Ik heb ook hypochondriacaal syndroom. Mam stelde gerust, ze zei dat ze daar zou zijn, zodat het niet zou gebeuren. En mijn vriend zei dat we dit samen zullen doormaken. Ze zijn dichtbij - het betekent dat alles goed komt, en ik zal hiermee leven zoals andere mensen, zonsopgangen ontmoeten en de zonsondergang zien en elke dag lachen. Vanaf nu breng ik hulde aan herpes, dit monster, en geef het hem 4 dagen per maand voor de lol. Maar niets, we zullen zien wie de laatste is om te lachen! :)))) MCH is niet ziek, en Goddank. En ik kreeg een banale niet-naleving van persoonlijke hygiëne, veegde me af met een handdoek, die mijn MCH gebruikte, en hij had op dat moment herpes op de lip. Dus dan. Ik was nog steeds een maagd. Het was beledigend voor gruwel. Elke dag vroeg ik het aan God, waarvoor ik gestraft word. Maar ik heb geleerd ermee te leven. Er is hier geen hysterie en tranen over, er zijn natuurlijk toverspreuken van blues, maar ik ben erop aan het hameren en verder leven. Van het feit dat ik mezelf zal uitputten met hysterie zal niet gemakkelijker worden, en herpes van deze mislukkingen zal alleen comfortabeler in mijn lichaam zijn. Ten eerste schreef de arts een schema van injecties voor: eerst vitaminen, daarna Cycloferon volgens het schema. Ik heb zo'n plan ooit verpest, toen er een eerste terugval was, ik niet kon lopen, alles jeukte, verbrandde, pijn deed, bloeding toebedeeld kreeg. Nu vlieg ik zo: Acyclovir en Zovirax. Recidieven komen vaak voor, ergens in de maand, jeuk een beetje in de ochtend en een kleine avond, wanneer ik smeer met zalf - het hecht sterk aan, na een minuutje passeert. Onlangs begon het te smeren met herpferon - een cool ding, veel beter dan aciclovir, knijpt niet veel, het is gemakkelijker aan te brengen en jeuk verwijdert de hand. Nu drink ik Kagocel, we zullen zien, ik kan terugvallen verkorten :) Ik heb ook Infagel gekocht, ik zal het bij de volgende ergernis toepassen. Fenistil - pentzivir (evenals Infagel) is ideaal voor mensen die niet vaak zalf kunnen aanbrengen - de werking van de zalf 12 uur, d.w.z. smeer 's morgens en' s nachts. Zing de loop van de Imunal zo vaak mogelijk - het bevat een enorme hoeveelheid echinacea en deze plant staat bekend om zijn succes bij de behandeling van herpes. Vitamine E is verplicht. Het helpt om de cellen van het lichaam te vernieuwen. Het meest, waarschijnlijk, de belangrijkste en meest effectieve (dus herpes werd voor altijd in slaap gevallen) KNOFLOOK. Eet elke dag voor 2-3 teentjes elke dag, en door de vloer, vergeet de kou, een griep, en nog belangrijker - vergeet de terugval, en als ze zijn, het zal duren 2-3 dagen, dan de zalf, gelach en goede stemming om je te helpen. :) Vergeet niet: onze favoriete virus herpes woont in de zenuwcellen, en hoe vaker voelen we ons nerveus en overstuur psihuem - hoe beter voor hem en niet voor ons. Met je depressie creëer je een resort voor herpes, het is leuk en gezellig, hij is blij om te proberen zich te vermenigvuldigen en te vermenigvuldigen. Dus wanhoop niet over wat dan ook. Herhaal elke herhaling: dit zijn tijdelijke problemen, over een week zal ik fladderen en veel plezier hebben! Je zult zien, het helpt. Trouwens, met een man die ik seks heb, ALTIJD condooms gebruik, is er een terugval, is er geen terugval - toch doen we rubber aan. Dit is onze gouden regel. Het belangrijkste ding nu - om een ​​geliefde van zulk een vreugde, genoeg om me een met een dergelijk geschenk te slaan :) :) :) En je weet dat ik krijg wilde plezier in seks, en herpes mij is dit geen druppel niet verstoort. ;) Hoe een lange periode zonder exacerbaties te bereiken - Ik ga door de vaccinatie: dit zijn injecties met het dode herpes-virus, worden elke 3 dagen gedaan, slechts 5 injecties. De procedure wordt 2 keer per jaar uitgevoerd. Het geval van terugval - 1-2 keer per jaar. Dus ik zit vol optimisme, alles wordt behandeld, de geneeskunde staat niet stil, artsen zullen leren om deze pijn te temmen. In de tussentijd zijn ze op zoek naar, we hebben niet om buiten te zitten en schuur krokodillentranen - herpes is het niet waard, niet de moeite waard gebroken levens en verloren geluk. Ik neem alles van het leven, alles wat ik kan dragen, alles wat het lot me stuurt. Naast mij, geliefde en geliefde mensen, ze leven en wel, we zijn samen, we zijn gelukkig. En dus is het de moeite waard om verder te leven, want er zijn zoveel interessante dingen in de wereld! Wanhoop niet, alles komt goed. Wacht even. waarom "zal"? Alles is goed nu. ;)))

Vrijdag 28 juli 2012 09:38, Светлана
Anonieme! En hoe gen.herpes te behandelen? Bij voorbaat dank!

12.10.2012 14:51, de roman
Dat kan! Bij mij al meer dan 17 jaar. Ik word geholpen door walrussen. Manifestaties zijn nu uiterst zeldzaam: om de twee tot drie jaar. Ik ken verschillende mensen die lichtvaardig over hun GG dachten. Een van hen leefde slechts vijf jaar met een dergelijke diagnose. Eén meisje, dat ik heb besmet toen ik mijn diagnose niet kende, werd ziek met een ernstige cerebrale vorm van GG. Een andere kennis ging blind aan één oog vanwege GG. Ik leef een vol leven, GG irriteert me bijna niet.

20/10/2012 20:25 uur, Alexander
Ik leef al 20 jaar met deze "vreugde", ik wil mijn gedachten en advies delen met "nieuwe bekeerlingen" en oude vrienden in tegenspoed. Wanhoop niet. Observatie is de eerste: de plaats van uitslag. Zoals bekend is, zijn er twee belangrijke plaatsen: de lippen en de slijmvliezen genitaliën (slijm mannen direct achter het hoofd, de vrouwen waarschijnlijk -slizistaya tussen grote en kleine schaamlippen) t.e.samye gevoelige en sensuele plek. Dit is waarschijnlijk de plaats waar de zenuwuiteinden zich bevinden, waardoor we het prettigste contact krijgen tussen een man en een vrouw. En het is hier dat de herpes je het gemakkelijkst bereikt in het lichaam in de zenuwkanalen. Jezelf van zoete zoenen en andere aangename dingen beroven is stom (geldt niet voor losse contacten, waar alles in een elastische band moet zitten). Maar om te begrijpen waarom hij nog steeds zijn weg vindt en van tijd tot tijd weer verschijnt, is het noodzakelijk. Uit mijn persoonlijke ervaring heb ik verschillende conclusies getrokken: 1. Omdat dragers van het virus zijn tot 90% van de bevolking, dan kan iedereen het zelfs van een geliefde ontvangen. 2. Omdat dragers van het virus zijn tot 90% van de bevolking en blijven leven en zelfs gelukkig zijn in liefde en seks, dus niet alles is zo eng. 3. Het is erg belangrijk om de gladheid van de slijmvliezen bij contact te behouden. Laat geen schuren of schade toe. Als u al een lange tijd geleden bent, moet u smeermiddelen gebruiken. 4. Stel de gezondheid van een geliefde niet in gevaar en heb geen seks tijdens de uitslag. En eerlijk uitleggen en de situatie bespreken, rustig een condoom aandoen en seks hebben zonder al te veel ijver, om de wond niet nog meer te irriteren. 4a. Als er geen huiduitslag is, dan heeft geen tandvlees nodig. Vergeet gewoon punt 3 niet. 5. Primaire infectie bij mannen kan ook optreden als gevolg van te traumatische masturbatie. Sinds de ochtend hard onder. il, en 's avonds was er gemakkelijk seks, en als gevolg daarvan, de penetratie van het virus door het beschadigde slijmvlies. 6. Als je deze vreugde al hebt opgepikt, zelfs zonder behandeling, zal de primaire infectie uiteindelijk teniet worden gedaan. 7. Om de behandeling te versnellen, is het zeker beter om het lichaam te helpen. Ervaren uit de eerste hand dat Valtrex versnelt wond 2 keer, en als je tijd hebt om onmiddellijk te drinken na het begin van symptomen (persoonlijk heb, heb ik een signaal afkomstig van de linkerknie, dan de vingertoppen en tilde het branden van het been. En eindigt in 3-4 dagen uitslag op het slijm op dezelfde plaats.), dan kun je de uitslag voorkomen. De eerste keer dat ik Valtrex dronk ongeveer 15 jaar geleden. Het werd vervolgens geproduceerd door Ierland of het Verenigd Koninkrijk. Het effect was opmerkelijk. Daarna ging hij naar de apotheek met een Poolse generiek en op de een of andere manier niet zo geweldig. Of het feit dat het Pools of het lichaam saai is geworden. Op basis hiervan is het nu het beste is de Russische Valacyclovir (op therapeutische stof volledig analoog Valtrex, en de moeite waard 650-700 p, tegen 1100-1300 voor Valtrex). Dus, gewoon een dosis shock (4 tabletten Valaciclovir), en vervolgens de resterende 6 tabletten gedurende 3 dagen. Als je al uitgegoten hebt, heb je de Panavir-gel klaar (4-5 keer per dag voor wonden) en tot de volledige stop. 8. En waarschijnlijk is het belangrijkste om te beslissen wat het virus uit zijn winterslaap haalt. Persoonlijk krijg ik wat het is: lange seks met buitensporige ijver en bij gebrek aan de mogelijkheid van seks te ijverige zelfbevrediging. Het was noodzakelijk om dit te begrijpen en geen terugval voor 2 jaar. Dus wees niet ontmoedigd. Leef lang, gelukkig en met veel plezier (nou, je begrijpt wat ik bedoel).

18/12/2012 10:25, Alina
De situatie is dat mijn vriend genitale herpes heeft. We ontmoeten elkaar een tijdje. Seks was dat niet. (Alleen mondeling). Said voor geslachtsgemeenschap. We willen serieuze relaties, familie, kinderen. Ik kan niet beslissen. Ik wil bij hem zijn, maar hij zegt dat ik mezelf dan automatisch veroordeel tot een infectie. Hij geeft me tijd om te beslissen. Ik weet niet wat ik moet doen. Vertel me eens, is het mogelijk om in volledige relaties te zijn en een infectie te vermijden? Wat moeten we doen? Hoe kan ik "worden beschermd", miramistin? WAT MOET IK DOEN? Ik lees en hier en doe gewoon veel feedback en aanbevelingen. Ik zou graag persoonlijk met iemand willen praten! AU.

Herpes simplex (op de billen)

De meiden... pipetten! Hoe heeft hij me gekregen, ZARAZA. Dit is hetzelfde als veel op de lippen voor verkoudheid, en ik heb op het staartbeen tussen de billen (((

Eerst werd wakker na onderkoeling op Kapchagai 6 jaar geleden, en toen werd een terugkerend bij elke kleine onderkoeling op elk moment van het jaar (((2 keer zet injecties vitamine B-complex, een jaar om hem te vergeten, en dan weer (((

Eind maart, begin april, net op tijd voor het bedenken van een baby dat ik had, ik smeer Gerperaksom, maar van weinig nut ((overhandigde de recente bloed in de kliniek, het was goed niet een vleugje it! Door de warmte van de week pozvolyalla momenteel voorzien van airconditioning op werk, maar niet altijd, en periodiek uitgeschakeld, opent u het venster. en de laatste avond het gevoel een beetje jeukende verscheen op het werk zit gewoon, dan kwam thuis om te kleden en spiegel keek! Want je bent niet verwacht! ((((klein, maar nog steeds Ik maak me zorgen om de baby, ik dacht dat het leek alsof het herpesvirus al was ontwaakt camping in het lichaam voor de zwangerschap, het kind dat hij is geen bedreiging, erger dan toen ze voor het eerst verschijnt tijdens de zwangerschap... maar nog steeds alarmerend ((weet niet hoe neer te zetten! Immunity alsof ik een goede, pah-pah-pah! Vitaminen drinken! Hemoglobine 133! Ik weet het niet! Ik heb Dubrovina nu gebeld, ze zei Epigen (gel of spray) te kopen, om de 4 uur op de spons aanbrengen.

Wie werd geconfronteerd met deze infectie tijdens de zwangerschap en in het normale leven. Wie kreeg het terug om hem in slaap te brengen? Wat heb je gedaan? Vertel me...

Oorzaken van het verschijnen en de behandeling van herpes op de bil

Herpes-virus, eenmaal in het lichaam doordrongen, verlaat het nooit, wachtend op zijn uur tussen de zenuwuiteinden of -knooppunten. Activering van het virus gaat gepaard met het verschijnen van karakteristieke uitbarstingen in dat gebied, voor de innervatie waarvan de aangedane zenuwplexussen verantwoordelijk zijn.

Volgens de medische statistiek, herpes op de bil is vrij zeldzaam, omdat de ziekte treft de meest blootgestelde plaatsen. Indien het herpes virus de cellen sacrale zenuwen, de gunstige factoren bij belletjes optreden in de gluteale gebied.

symptomatologie

Bright symptomen van een infectie optreden binnen 2-3 dagen na infectie met het virus of ontwaken als gevolg van de verzwakking van het immuunsysteem. Ten eerste ontwikkelt zich een waterige, hyperemische uitslag, vergezeld van ernstige jeuk en lichte verbranding. huiduitslag in het genitale gebied kan zich geleidelijk, vastleggen, en andere gebieden van de huid tussen de billen: op de stuit of in de buurt van de geslachtsdelen.

Op de plaats van het verschijnen van de blaren worden roodheid en zwelling van de huid waargenomen. De vloeistof die ze vult is vaak geelachtig of dof wit. Als de infectie echter de vaten heeft aangetast, kan de inhoud van de blaasjes een bruine tint krijgen.

Bij afwezigheid van een adequate behandeling zullen de blaasjes barsten, maar het volgende zal onmiddellijk verschijnen in hun plaats. Bij ernstige ziekte kan de patiënt zwakte, rillingen, pijn in de lumbale regio, gevoelloosheid in het getroffen gebied ervaren. Het is ook mogelijk om de lichaamstemperatuur te verhogen.

Na 3-4 dagen op hun eigen bubbels barsten, in hun plaats vormde een pijnlijke zweer die snel geneest, waarna de toestand van een persoon wordt genormaliseerd.

Oorzaken van uiterlijk

Herpes aan de paus kan van twee soorten zijn:

  1. Infectie vindt plaats door contact. De patiënt kan zich infecteren raken eerste mucosale laesies, en vervolgens de huid op de billen, de overdracht van het virus van de ene plaats naar de andere.
  2. Overgebracht door geslachtsgemeenschap en verwijst naar seksueel overdraagbare aandoeningen.

Het herpesvirus kan lange tijd in de rusttoestand verkeren. De volgende factoren kunnen het activeren:

  • verminderde immuniteit;
  • hormonale insufficiëntie;
  • onderkoeling of oververhitting van het lichaam;
  • spanning;
  • misbruik van slechte gewoonten;
  • een onevenwichtige voeding.

Behandeling van herpes op de billen

Om uitslag op de paus snel te genezen, moet je een arts raadplegen die zal helpen de oorzaak van de ziekte te bepalen en de juiste therapie voorschrijft. Onafhankelijk is het mogelijk om alleen het eerste type infectie te behandelen, aangezien het tweede type herpes geen onafhankelijke ziekte kan zijn, maar een index van seksueel overdraagbare aandoeningen. Daarom raden artsen soms aan om een ​​laboratoriumonderzoek te ondergaan om de diagnose te verduidelijken.

diagnostiek

Om herpes van andere dermatologische ziekten te onderscheiden, worden de volgende diagnostische maatregelen uitgevoerd:

  • visuele inspectie van de patiënt;
  • anamnese verzameling;
  • bakpososevloeistof in de vesicles op de celkweek;
  • PCR;
  • de detectie van antigenen in het biomateriaal van de patiënt.

bereidingen

Wetenschappers hebben nog geen effectieve medicijnen bedacht die de infectie volledig kunnen vernietigen. Farmaceutische bedrijven produceren echter geneesmiddelen die de symptomen verlichten en de activiteit van het virus remmen. Meestal voor de behandeling van herpes dermatologen adviseren om toe te passen:

  • antivirale zalven met aciclovir of valocyclovir;
  • immunostimulerende en antivirale geneesmiddelen die interferon bevatten;
  • antihistaminica om jeuk en zwelling te elimineren;
  • complex van vitaminen en mineralen om de immuniteit te verbeteren.

De meest populaire antiherpetica zijn:

Folk remedies

Volksrecepten voor de eliminatie van het herpesvirus zijn eenvoudig en effectief:

  • Om de infectie in de beginfase te genezen, wordt kamfer of sproeiolie gebruikt. Beide stoffen hebben een antiviraal effect, maar de behandeling vereist de zorg van de patiënt, omdat deze het getroffen gebied om de 2 uur moet smeren. De procedure moet zorgvuldig worden uitgevoerd om geen blaren te verwonden en om te voorkomen dat vloeistof naar buiten kan ontsnappen, wat verdere infecties kan veroorzaken.
  • Bij afwezigheid van een allergie voor bijenproducten voor de behandeling van herpes, kunt u honing gebruiken. Het wordt aanbevolen om het 4-5 keer per dag in het dieet van de patiënt en de blaar op te nemen.
  • De wortel van gember kan de aandoening verlichten. Het wordt in dunne platen gesneden, waarna het in de handen wordt gemalen tot het sap verschijnt en op de zere plek wordt aangebracht. De duur van de procedure is 10-15 minuten, maar als de patiënt een brandend gevoel voelt, kan de manipulatie eerder worden gestopt. Het wordt aanbevolen om 2-3 sessies per dag te doen, elke keer met een verse gemberplaat.
  • Verwijderen van de jeuk helpt een ijsblokje, dat van tijd tot tijd moet worden schoongemaakt door huiduitslag. Voor een groter effect kun je geen eenvoudig water bevriezen, maar een infusie van medicinale kruiden: kamille, touw, stinkende gouwe.
  • Als herpes zich in de beginfase bevindt en de bubbels nog niet zijn gevormd, verwijder deze dan van de waszeep. Het weefsel wordt bevochtigd met water en ingewreven met zeep en vervolgens 10-15 minuten op het aangetaste gebied aangebracht. Doe lotions minstens 3-4 keer per dag.