Acyclovir - aanwijzingen voor gebruik, echte tegenhangers en het vrijkomen vormen (tabletten, zalf, crème, oogzalf - Acri, hexaan, ICCO) geneesmiddelen voor de behandeling van orale en genitale herpes bij volwassenen, kinderen en tijdens de zwangerschap

Kinderen

In dit artikel kunt u de instructies voor het gebruik van het medicijn lezen acyclovir. Er zijn recensies van bezoekers van de site - consumenten van deze medicatie, evenals meningen van artsenpecialisten over het gebruik van Acyclovir in hun praktijk. Een groot verzoek is om actief hun feedback over het medicijn toe te voegen: het medicijn heeft geholpen of niet geholpen om de ziekte te laten verdwijnen, wat waargenomen complicaties en bijwerkingen waren, die mogelijk niet door de fabrikant in de annotatie zijn aangegeven. Analogons van Acyclovir in aanwezigheid van bestaande structurele analogen. Gebruik voor de behandeling van orale en genitale herpes bij volwassenen, kinderen, maar ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Handelsmerken van verschillende varianten van acyclovir: Acry, HEXAL, AKOS.

acyclovir - antiviraal geneesmiddel, een synthetisch analoog van thymidine nucleoside, dat een zeer selectief effect op herpesvirussen heeft. Binnen met virus geïnfecteerde cellen onder de invloed van virale thymidinekinase treden een aantal opeenvolgende reacties op van de transformatie van acyclovir in mono-, di- en trifosfaat van acyclovir. Acyclovirtrifosfaat wordt ingebracht in een keten van viraal DNA en blokkeert de synthese ervan door competitieve remming van het virale DNA-polymerase.

Specificiteit en zeer hoge selectiviteit van werking zijn ook te wijten aan de overheersende accumulatie ervan in cellen die worden beïnvloed door het herpesvirus. Zeer actief tegen Herpes simplex-virus type 1 en type 2; een virus dat varicella en herpes zoster veroorzaakt (Varicella zoster); van het Epstein-Barr-virus (virustypen worden vermeld in volgorde van toenemende minimale remmende concentratie van acyclovir). Matig actief tegen cytomegalovirus.

Met herpes, voorkomt de vorming van nieuwe elementen van de uitslag, vermindert de kans op cutane verspreiding en viscerale complicaties, versnelt de vorming van korsten, vermindert pijn in de acute fase van herpes zoster.

farmacokinetiek

Na orale toediening is de biologische beschikbaarheid 15-30% en worden dosisafhankelijke concentraties gecreëerd die voldoende zijn om virusziekten doeltreffend te behandelen. Voedsel heeft geen significant effect op de absorptie van acyclovir. Acyclovir penetreert goed in veel organen, weefsels en lichaamsvloeistoffen. Acyclovir penetreert via bloed-hersenen en placenta barrières, hoopt zich op in de moedermelk. Ongeveer 84% wordt uitgescheiden door de nieren in een onveranderde vorm, 14% - in de vorm van een metaboliet. Minder dan 2% van aciclovir wordt via de darm uit het lichaam uitgescheiden.

getuigenis

  • behandeling van infecties van de huid en slijmvliezen veroorzaakt door virussen Herpes simplex 1 en 2 soorten (genitale en orale herpes), zowel primaire als secundaire, met inbegrip van genitale herpes;
  • preventie van exacerbaties van recidiverende infecties veroorzaakt door Herpes simplex 1 en 2 typen, bij patiënten met een normale immuunstatus;
  • preventie van primaire en terugkerende infecties veroorzaakt door Herpes simplex-virussen 1 en 2 soorten, bij patiënten met immunodeficiëntie;
  • in de complexe therapie van patiënten met ernstige immunodeficiëntie: met HIV-infectie (stadium-AIDS, vroege klinische manifestaties en een ontwikkeld klinisch beeld) en bij patiënten die een beenmergtransplantatie ondergingen;
  • behandeling van primaire en recidiverende infecties veroorzaakt door het Varicella zoster-virus (waterpokken en herpes zoster, herpes zoster).

Vormen van vrijgave

Tabletten 200 mg.

Zalf voor uitwendig gebruik 5%.

Crème voor uitwendig gebruik 5%.

Lyofilisaat voor de bereiding van een oplossing voor infusies (in injecties).

Instructies voor gebruik en dosering

Acyclovir wordt tijdens of direct na een maaltijd ingenomen en met een voldoende hoeveelheid water weggespoeld. Het doseringsregime wordt individueel ingesteld, afhankelijk van de ernst van de ziekte.

Behandeling van infecties van de huid en slijmvliezen veroorzaakt door Herpes simplex 1 en 2 typen

Acyclovir wordt gedurende 5 dagen 200 mg 5 maal daags voorgeschreven met een interval van 4 uur gedurende de dag en met een interval van 8 uur 's nachts. In meer ernstige gevallen van de ziekte kan de behandeling tot 10 dagen worden uitgebreid tot het recept van de arts. Als onderdeel van een complexe therapie voor ernstige immuundeficiëntie, incl. met een ontwikkeld klinisch beeld van een HIV-infectie, inclusief vroege klinische manifestaties van HIV-infectie en het stadium van AIDS; na beenmergtransplantatie of wanneer er sprake is van een overtreding van de absorptie vanuit de darm, wordt 400 mg 5 maal per dag voorgeschreven.

De behandeling moet zo snel mogelijk na het begin van de infectie worden gestart; bij terugval wordt acyclovir voorgeschreven in de prodromale periode of wanneer de eerste elementen van de uitslag zich manifesteren.

Preventie van herhaling van infecties veroorzaakt door Herpes simplex 1 en 2 types bij patiënten met een normale immuunstatus

De aanbevolen dosis is 200 mg 4 maal daags (elke 6 uur) of 400 mg 2 maal daags (elke 12 uur). In sommige gevallen zijn lagere doses effectief - 200 mg 3 keer per dag (elke 8 uur) of 2 keer per dag (elke 12 uur).

Preventie van infecties veroorzaakt door Herpes simplex 1 en 2 types, bij patiënten met immunodeficiëntie.

De aanbevolen dosis is 4 x daags 200 mg (elke 6 uur). In geval van ernstige immunodeficiëntie (bijvoorbeeld na beenmergtransplantatie) of indien de absorptie wordt overtreden van de darm, wordt de dosis verhoogd tot 400 mg 5 maal daags. De duur van het preventieve verloop van de behandeling wordt bepaald door de duur van de infectierisicoperiode.

Behandeling van infecties veroorzaakt door het virus Varicella zoster (waterpokken)

Wijs 800 mg 5 keer per dag om de 4 uur in de middag en met een interval van 8 uur 's nachts toe. Duur van de behandeling 7-10 dagen.

Wijs 20 mg / kg 4 maal per dag gedurende 5 dagen (de maximale enkelvoudige dosis van 800 mg), kinderen van 3 tot 6 jaar: 400 mg 4 maal per dag, gedurende 6 jaar: 800 mg 4 maal per dag binnen 5 dagen.

De behandeling moet worden gestart wanneer de vroegste tekenen of symptomen van waterpokken verschijnen.

Behandeling van infecties veroorzaakt door het Herpes zoster-virus (gordelroos)

Wijs 800 mg 4 keer per dag om de 6 uur gedurende 5 dagen toe. Kinderen ouder dan 3 jaar krijgen het medicijn in dezelfde dosering voorgeschreven als volwassenen.

Behandeling en preventie van infecties veroorzaakt door Herpessimplex 1 en 2 soorten, kinderen in de kindertijd met immunodeficiëntie en normale immuunstatus.

Kinderen van 3 jaar tot 6 jaar - 400 mg; over 6 jaar - 800 mg 4 keer per dag. Een nauwkeurigere dosis wordt bepaald uit de berekening van 20 mg / kg lichaamsgewicht, maar niet meer dan 800 mg. Het verloop van de behandeling is 5 dagen. Gegevens over de preventie van herhaling van infecties veroorzaakt door het herpes simplex-virus en de behandeling van herpes zoster bij kinderen met normale immuniteitsparameters zijn afwezig.

Voor behandeling kinderen Gedurende 3 jaar wordt 800 mg acyclovir 4 keer per dag om de 6 uur voorgeschreven (zoals voor de behandeling van volwassenen met immunodeficiëntie).

Bij ouderen is er een afname van de klaring van aciclovir in het lichaam parallel met een afname van de klaring van creatinine. het innemen van grote doses van het medicijn moet voldoende vloeistof ontvangen. In geval van nierinsufficiëntie, is het noodzakelijk om het probleem van het verminderen van de dosis van het medicijn op te lossen.

Bijwerking

  • misselijkheid, braken, diarree;
  • buikpijn;
  • lichte toename van ureum en creatinine;
  • Lakopenie, erytropenie, bloedarmoede, trombocytopenie;
  • hoofdpijn;
  • duizeligheid;
  • agitatie, verwarring, slaperigheid;
  • tremor;
  • hallucinaties;
  • convulsies;
  • kortademigheid;
  • anafylactische reacties;
  • huiduitslag, jeuk, urticaria;
  • vermoeidheid;
  • koorts;
  • spierpijn.

Contra

  • lactatieperiode;
  • Kinderen jonger dan 3 jaar (voor deze doseringsvorm).

Toepassing tijdens zwangerschap en borstvoeding

Acyclovir penetreert de placentabarrière en hoopt zich op in de moedermelk. Het gebruik van het geneesmiddel tijdens de zwangerschap is alleen mogelijk als het beoogde voordeel voor de moeder het potentiële risico voor de foetus overschrijdt. Als u aciclovir moet nemen tijdens de borstvoeding, is een onderbreking van de borstvoeding vereist.

Speciale instructies

Acyclovir wordt strikt volgens het recept van de arts gebruikt om complicaties bij volwassenen en kinderen ouder dan 3 jaar te voorkomen.

Duur of herhaalde behandeling met aciclovir-patiënten met verminderde immuniteit kan leiden tot het ontstaan ​​van virusstammen die ongevoelig zijn voor zijn werking. De meerderheid van gedetecteerde stammen van virussen, ongevoelig voor acyclovir, vertonen een relatief gebrek aan viraal thymidinekinase; stammen met veranderd thymidinekinase of met gewijzigd DNA-polymerase werden geïsoleerd. In vitro kan de werking van acyclovir op geïsoleerde stammen van het Herpes simplex-virus minder gevoelige stammen veroorzaken.

Met de nodige voorzichtigheid wordt het medicijn voorgeschreven aan patiënten met een verminderde nierfunctie, oudere patiënten als gevolg van een verlenging van de halfwaardetijd van aciclovir.

Bij gebruik van het medicijn is het noodzakelijk om voldoende vloeistof te leveren.

Bij het nemen van het geneesmiddel moet de functie van de nieren worden gecontroleerd (de concentratie van bloedureum en bloedplasma creatinine). Acyclovir voorkomt seksuele overdracht van herpes niet, daarom is het tijdens de behandeling noodzakelijk om zich te onthouden van geslachtsgemeenschap, zelfs in afwezigheid van klinische manifestaties. Het is noodzakelijk om patiënten te informeren over de mogelijkheid van overdracht van het virus van genitale herpes tijdens de periode van huiduitslag, evenals gevallen van asymptomatische virustransplantatie.

Beïnvloeding van het vermogen om voertuigen te besturen en mechanismen te beheren

Geen gegevens beschikbaar. Houd er echter rekening mee dat duizeligheid kan optreden tijdens de behandeling met acyclovir, dus moet er voorzichtig mee worden gereden wanneer voertuigen worden gebruikt en gevaarlijke activiteiten worden ondernomen die meer aandacht en snelheid van psychomotorische reacties vereisen.

Geneesmiddelinteracties

Het versterken van het effect van aciclovir wordt opgemerkt met de gelijktijdige toediening van immunostimulantia.

Bij gelijktijdige opname met nefrotoxische geneesmiddelen neemt het risico op het ontwikkelen van nierdisfunctie toe.

Analogons van het medicijn Acyclovir

Structurele analogen voor de werkzame stof:

  • Atsigerpin;
  • Acyclovir Belupo;
  • Acyclovir HEXAL;
  • Acyclovir Sandoz;
  • Acyclovir forte;
  • Acyclovir-ICCO;
  • Acyclovir Acre;
  • Acyclovir-Verein;
  • Atsiklostad;
  • Vero Acyclovir;
  • Vivoraks;
  • Viroleks;
  • Gerviraks;
  • gerpevir;
  • Gerperaks;
  • Gerpesin;
  • Zovirax;
  • Lizavir;
  • De Medovar;
  • Provirsan;
  • Supraviran;
  • Tsiklovaks;
  • Tsiklovir;
  • Tsitivir.

Acyclovir voor herpes

loading...

Zalf Acyclavir van herpes op de lippen is een synthetische drug met een selectief effect. Het actieve element is acyclovir. Geproduceerd door het Indiase bedrijf "Elegant".

Acyclovir voor herpes

Marika »10 feb 2014, 17:27

Re: Acyclovir met herpes

Marianna K. »10 feb 2014, 20:26

Re: Acyclovir met herpes

Franse Angelica »17 maart 2014, 08:19 uur

Re: Acyclovir met herpes

Olivia »14 sep 2014, 00:17

Re: Acyclovir met herpes

Mitinka »15 september 2014, 22:03 uur

Re: Acyclovir met herpes

Olivia »18 sep 2014, 19:58

Re: Acyclovir met herpes

Annah »24 december 2014, 23:37 uur

Re: Acyclovir met herpes

Olivia »25 december 2014, 19:40 uur

Re: Acyclovir met herpes

Taniyash »01 jul 2015, 19:07

Re: Acyclovir met herpes

Annah »2 juli 2015, 10:38 uur

Onder de analogen van de zalf voor herpes op de lippen zijn Virolex, Zovirax, Acyclostad, Herpetad, Herperax, Gervirax. Het wordt op recept verkocht. Over hoe pillen te drinken Atsiklavir met herpes (in plaats van het traditionele gebruik van zalf) zal de therapeut, immunoloog, ertoe brengen.

Indicaties van anti-herpetisch middel

Behandeling van herpes met acyclavir blijkt effectief bij het diagnosticeren van recidiverende of primaire infectie van de huid met het herpesvirus.

De instructies geven een duidelijk beeld van hoe Acyclavir moet worden toegediend. De beperking tot de afspraak is overgevoeligheid, ernstige neurologische aandoeningen, de periode van natuurlijke borstvoeding.

Acyclavir is, net als Zovirax, een niet-toxisch middel met een minimale set reversibele negatieve reacties. In geïsoleerde gevallen kunnen patiënten worden opgemerkt:

  • lichte verbranding, jeuk op het gebied van directe dekking (met het gebruik van zalf);
  • dyspnoe, pijn in de lumbale regio, zwelling, afwijkingen in het spijsverteringskanaal, duizeligheid (indien ingenomen in tabletvorm);
  • psychose, verwarring in de geest, dysartrie, hallucinaties, onwillekeurige samentrekking van de spieren (met intraveneuze toediening).

Acyclavir in genitale herpes vertoont werkzaamheid in 97% van de episoden.

acyclovir

loading...

Vormen van vrijgave

loading...

Instructies voor aciclovir

loading...

Acyclovir is een antiviraal geneesmiddel. Gebruikt om te vechten tegen herpes simplex - herpes simplex-virus. De brede prevalentie van dit virus hangt samen met de resistentie tegen de gevolgen van schadelijke omgevingsfactoren, een lange incubatietijd en de aanwezigheid van meerdere infectieroutes. Het volstaat om te zeggen dat ongeveer 95% van de wereldbevolking drager is van het herpesvirus. Dergelijke dreigende statistieken zijn echter geen reden om een ​​noodgeval te melden, omdat herpesinfectie manifesteert zich klinisch alleen onder bepaalde voorwaarden, in het bijzonder - met een verminderde immuunstatus van de drager van het virus. Na activering kan de infectie kenmerken van een acute of chronische ziekte krijgen. Met een significante afname van de immuniteit bestaat het risico van een gegeneraliseerde (systemische) infectie. Acyclovir is een effectief middel tegen herpesinfectie. Zijn actieve metaboliet, acyclovirtrifosfaat, wordt in de DNA-streng van het virus geïnstalleerd, beschadigt het en blokkeert de replicatie (vermenigvuldiging) van het virus. Acyclovir toont hoge efficiëntie, veiligheid en selectiviteit van een specifieke actie. Tot op heden kan dit medicijn het medicijn worden genoemd van de eerste lijn van anti-herpetische therapie, de zogenaamde. "De gouden standaard." Het gebruik van het geneesmiddel bij zuigelingen, die drager zijn van het herpesvirus, vermindert de duur en ernst van manifestaties van infectie en verhoogt de immunostimulerende eigenschappen van immunotrope geneesmiddelen. Indringend in de geïnfecteerde cel wordt Acyclovir omgezet in acyclovirtrifosfaat door het enzym thymidinekinase, dat de biosynthese van viraal DNA onderdrukt. Thymidinekinase is aanwezig in zowel menselijke cellen als virussen, maar in de laatste bindt het actiever aan Acyclovir, waarbij het veel sneller zijn actieve vorm vormt.

Dit verklaart de selectiviteit van het medicijn en zijn hoge veiligheidsprofiel. Tabletten Atsiklovir effectief tegen het herpesvirus typen 1 en 2, opyassyvayuschego-korstmos. Het wordt zowel voor therapeutische als preventieve doeleinden gebruikt. Acyclovir-tabletten worden in systemische laesies getoond als de lokale vorm van het geneesmiddel (zalf, crème) gedurende 10 dagen niet werkzaam is geweest. Bij orale toediening wordt ongeveer 15-30% van de werkzame stof in de systemische circulatie geabsorbeerd. De halfwaardetijd van het medicijn is 3,3 uur. De uitscheiding wordt uitgevoerd door de nieren en, in mindere mate, door de darm. Bij ernstig nierfalen wordt het gebruik van Acyclovir niet aanbevolen. Wanneer het medicijn wordt ingenomen, is het noodzakelijk om de functionele status van de nieren te controleren en de karakteristieken te volgen die deze kenmerken. Acyclovir is geen middel om de overdracht van genitale herpes van de ene seksuele partner naar de andere te voorkomen, dus mensen die drager zijn van de actieve vorm van het virus moeten onbeschermde seks vermijden. Uitwendige vormen van Acyclovir zijn niet bedoeld voor toepassing op de slijmvliezen van de mondholte, ogen, genitaliën.

Hoge incidentie van herpes infectie, een breed scala van haar klinische verschijnselen, esthetische schade veroorzaakt aan dringende de noodzaak om het antivirale geneesmiddel met een gunstig veiligheidsprofiel, een hoge selectiviteit van actie en een adequate kosten te kiezen te maken. Acyclovir, dat voornamelijk geproduceerd binnenlandse farmaceutische bedrijven (Synthesis, Vertex, Tatkhimpharmpreparaty, Atoll etc.) volledig aan de bovenvermelde criteria, en biedt een rationele geneesmiddeltherapie voor een bepaalde patiënt met een bepaalde vorm van besmetting, hetgeen de hoge efficiëntie minimum aan effecten.

Recensies over het medicijn Acyclovir

loading...

We hebben echte beoordelingen over het medicijn Acyclovir verzameld, die door onze gebruikers worden gepubliceerd. Meestal is het antwoord geschreven door de moeders van kleine patiënten, maar ze beschrijven ook de persoonlijke geschiedenis van het gebruik van het medicijn voor zichzelf.

Voor systemisch gebruik (binnen en / of): infecties veroorzaakt door Herpes simplex-virustypes 1 en 2 en Varicella zoster; preventie van infecties veroorzaakt door virussen Herpes simplex en Varicella zoster (inclusief bij patiënten met verminderde immuniteit); als onderdeel van een complexe therapie voor ernstige immunodeficiëntie (inclusief in het klinische beeld van een HIV-infectie) en bij patiënten die beenmergtransplantatie hebben ondergaan; preventie van cytomegalovirus-infectie na beenmergtransplantatie. Voor plaatselijke toepassing in de oogheelkunde: keratitis en ander oogletsel veroorzaakt door het Herpes simplex-virus. Voor uitwendig gebruik: huidinfecties veroorzaakt door virussen Herpes simplex en Varicella zoster.

bespreking

loading...

. een keer. nu is het niet zo groot en kruipt het uit op de lip of onder de neus))) trouwens, de eerste keer dat de herpes uitkwamen, deed ik helemaal niets. ging met hem mee)) Sedna zalfde aciclovir. maar ik zal niet erg ijverig zijn. Hier infa! maak je geen zorgen) Herpes op de lip van de zwangere vrouwen (en hun echtgenoten).u vrouwen die lijden aan herpes lippen tijdens de zwangerschap door de placenta in de foetale bloed antilichamen tegen herpes simplex virus, dat tijdens de zwangerschap en na 3-5 maanden na de geboorte om het kind te beschermen Bij mannen heeft dezelfde "kou" op de lippen geen invloed op de kwaliteit van sperma, vruchtbaarheid enzovoort. Mannen met herpes op hun lippen kunnen veilig zwanger worden van kinderen. En meer is belangrijk md.

. en het was noodzakelijk om het lange tijd te drinken. Ik zal proberen, hopelijk helpen, iedereen over hem schrijven. In het algemeen, hier zijn we allemaal dezelfde behandeling-smectiet, pancreatine, een antibioticum als antibiotk niet helpt, acyclovir (we zijn allergisch voor deze, de dokter zei dat zo vaak het geval is), en als het al slecht-the dropper.

Behandeling en preventie van herpes op de lippen van de geneeskunde wordt uitgevoerd met geneesmiddelen op basis van Acyclovir. Dergelijke geneesmiddelen worden niet aanbevolen voor vrouwen tijdens zwangerschap en borstvoeding. En wat moeten ze doen? Hoe de manifestatie van herpes op de lippen te voorkomen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding? Het gebruik van knoflook om herpes-manifestaties op de lippen te behandelen, is al lang in de volksgeneeskunde gebruikt. Bijvoorbeeld, in http://perfectfood.ru/2010/10/chesnok-sostav-i-poleznye-svojstva-chesnoka/ Citaat van daar, "De samenstelling van knoflook bevat werkzame stoffen - vluchtig, en dat als gevolg van het nut ervan.

Behandeling tijdens zwangerschap en borstvoeding Zoals altijd helpt "Zovirax" of "Acyclovir". Deze zalven worden praktisch niet opgenomen in het bloed en beïnvloeden de embryo-ontwikkeling op geen enkele manier. By the way, kan gormyaschim moeders ze ook gebruiken (en vergeet niet, mam: koud op de lippen volledig compatibel met het geven van borstvoeding).Er zijn zelfs folk remedies voor herpes, vooral met betrekking tot voedsel. Op dit moment moet je zoveel fruit en groenten eten, 1-1,5 liter vocht per dag uitschakelen, geen vet voedsel eten, suiker en chocolade uitsluiten. Het wordt aanbevolen om "Acyclovir", "Liz.

. de vriend was het. Ik heb 2 soorten herpes gevonden, waaronder het tweede type, waarover je praat. Mijn arts Tijdens het plannen van dit account heb ik een geweldig medicijn Acyclovir in tabletten uitgeschreven. Ik drink elke dag een jaar lang 800 mg per dag. En zijn jaar is voorbij. Hij gebeurt drie keer per jaar voor precies, de man raakte in paniek "En hoe te dragen?". Ga naar de dokter, maar vandaag moet je acyclovir nemen. En wanneer herpes al hier is, drie keer per dag gedurende 800 mo in 3 dagen. Vervolgens een week voor 800 mg per dag. Dit is een recept voor mij, die lijdt aan herpes, dus mijn vrienden drinken het in andere steden, alle artsen schrijven het aan hem toe. Ik wens veel succes en ren naar de apotheek! Herpes blijft direct in die toestand in co.

Herpes op de lippen heeft geen invloed op de foetus :) maar als het toch blijkt dat u zwanger bent, raadpleeg dan een arts om de behandeling dienovereenkomstig te krijgen. Gebruik in de tussentijd extern acyclovir, het helpt veel.

Welkom! Acyclovir behoort tot de categorie B voor geneesmiddelenveiligheid tijdens de zwangerschap, wat betekent dat dit medicijn tijdens de zwangerschap alleen kan worden gebruikt als het absoluut noodzakelijk is. De instructies voor het medicijn geven aan dat de toelaatbaarheid van gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding onvoldoende is bestudeerd. De invloed van Acyclovir op de ontwikkeling van zwangerschap is echter door verschillende medische onderzoeken getest. Volgens de onderzoekers, Acyclovir in de vorm van tabletten, zalven of binnen.

. Oeps is natuurlijk geen kind. Ik drink wanneer het hoofd pijn doet (geblazen, enz.) Alles in de alinea is geschreven door een koppelteken - het betekent iets om te kiezen. Schuim in pencivir - uitstrijkje. Acyclovir - drankje. Voor het kind om een ​​verkoudheid op een labium uit te smeren is onwerkelijk - tegelijk slizyvaet.Stopopgin helpt me heel erg om een ​​keel te helpen of bij te staan. Bij de eerste tekenen, tegen strepsils - geen kind. Ik ben het liever eens over nutteloosheid. Ik drink niet, mijn man en moeder drinken. Dus zou trekken. Flemoxin heeft me zeker niet benoemd. Ik schreef: de zoon van mijn tante is apotheker. De dokter heeft een ander antibioticum voorgeschreven, maar onze tante zei dat hij te sterk was. Heeft ook een analoog aangeboden die niet zo schadelijk is voor GASTROINTESTINAL TRACT. We hebben geen problemen gehad met het spijsverteringskanaal. Ik ben aan het lezen.

Ik ben het hier met aciclovir mee eens, ik eet rechte lippen op en de zovirax is niet aanwezig. En toch gebruik ik altijd bij M-kaarsen Voltaren altijd, help of help in 5 minuten, en ergens in een drogisterij heeft Diclofenac geadviseerd (daar dezelfde structuur) ook niet geholpen of geholpen !! Ik denk gewoon dat als de samenstelling hetzelfde is, dit niet betekent dat de verhouding goed is, of dat het recept voor de bereiding van medicijnen hetzelfde is. Maar ibuprofen is beter voor mij dan nurof.

. Kaarsen stellen Viferon, een zeer goede immuunmodellering. De bekende kinderarts is zeer lovend. Het wordt zelfs aanbevolen voor de preventie van verkoudheid. Er is geen kwaad, alleen de zee! Acyclovir in tabletten. Een uitslag zelf, weet niet hoe op een plaats, maar op het eerste gezicht verf voorgeschreven Castellane (die waterpokken uitstrijkje) en Lokoid (zeer sterk zalf, echter, zei hormonale en na de zwakkere drugs niet werken). Als de Lokoid niet wil worden ingenomen, dan is Acyclovir, zalf. Maar persoonlijk hielp ik niet. Gevoel in nete meer in detail over al deze geneesmiddelen, hoe te nemen en welke indicaties. Vind het vrij eenvoudig, ze allemaal prikken.

. en wordt getoond. Maar zoals de dokter me vertelt, is de infectie erger voor het lichaam. Natuurlijk lees ik ook contra-indicaties. Maar ik gebruik externe middelen, zelfs als ze gecontra-indiceerd zijn. Nu gebruik ik aciclovir voor verkoudheid. En daarvoor druppelde mijn neus van Sanorin. omdat gebrek aan zuurstof is ook slecht. Eindig.

. ze ook haar genoemd, maar tegen een prijs die vergelijkbaar is met Immodium. Nospanum (200R Tabel 60) - Drotoverin (p 50 - Tabel 50). Lomilan (110 r) - LoraGeksal (75 p) Panadol - Paracetamol Zovirax - (. 20 roebels) Acyclovir Tsiploks -. Ciprofloxacine (200 roebel) Lioton Gel - zalf heparine. Bepanten (220 p) - Depantol (187 p) - Pantoderm (120 roebel.) Ambroxol - ambrobene, Mucosolvan xylometazoline (galazolin) - verschillende duur gedruppeld nasale stopangin (hexetidine) - Geksoral nitroksolin - 5-NOC Aspirine UPSA (Frankrijk) Acetylsalicylzuur acid (Rusland) Rinonorm (Duitsland) Rinostop (Rusland) Nazivin (Duitsland) Xyleen (Rosia) Nurofen Ibuprofen binnenlandse of ibufen Neyromultivit Pentavit - vitaminen.

. ressivnye geneesmiddelen, anticoagulanten soort fenindion, radioisotoop contrastmiddelen voor behandeling of onderzoek, lithiumpreparaten meeste antivirale middelen (behalve acyclovir, zidovudine, zanamivir, limovudina, oseltamivir - voorzichtig) worming preparaten atakzhe sommige antibiotica: macroliden (clarithromycine, midecamycine, roxitromycine, spiramycine) tetratsik-liny, chinolonen en fluorchinolonen, glycopeptiden, neten-roimidazoly, chloor MFE audio count, co-trimoxazol. Echter, de genoemde alternatieve antibiotica drugs niet gecontra-indiceerd voor het geven van borstvoeding. In het algemeen veilig, gebruikt bij hoge doses, kortere cursussen van paracetamol, acetyl.

Ik lees altijd zorgvuldig de instructies voor de medicijnen waar artsen in schrijven en daarna beslis ik al of ik de baby geef of niet. Dus deze acyclovir, die voor ons wordt voorgeschreven tegen verkoudheid, wordt vaker gebruikt voor de behandeling van herpetische infecties en virussen, en bovendien kunnen kinderen onder de 3 jaar dit niet. Toen ik onze dokter opbelde en dit zei, zei ze dat het allemaal rotzooi is, hij is vermoedelijk een antiviraal middel, niet alleen tegen herpes en ze schrijven het voor vanaf de eerste dagen aan kinderen. Nou, wat te denken? Wie heeft gelijk: de fabrikant van het medicijn, dat het medicijn in elk geval test voordat het op de transportband of door artsen wordt vrijgegeven, k.

. Het is geanodiseerd alleen voor het geval van hun gebruik op korte termijn. Als u een van deze geneesmiddelen langer dan een week of twee moet gebruiken, neem dan contact op met uw arts. Acetaminophen Acyclovir anesthetica lokale anesthetica (bijvoorbeeld, gebruikt door tandartsen) Antacida antibiotica (erytromycine, penicilline, tetracycline *, trimethoprim) anticoagulantia anticonvulsiva antihistaminica aspartaam ​​tegen astma (cromolyne, bronchodilatatoren voor inhalatie) barium chloroquine (antimalariageneesmiddel) cortisone decongestiva diuretica, digitalis ibuprofen insuline Kaopectate laxeermiddelen, spierverslappers betekent van ongeveer pinworms.

. ortalidon; chloorthiazide; furosemide; ethacrynzuur. ANTIBIOTICA, ANTI-HYGIËNE EN ANTI-VIRTUELE MIDDELEN Veilig: penicillines, cefalosporines, erytromycine. Relatief veilig: acyclovir - actuele toepassing. Voor systemisch gebruik is het mogelijk dat het verwachte effect van de therapie het potentiële risico voor de foetus overschrijdt (er zijn geen adequate en strikt gecontroleerde veiligheidsstudies bij zwangere vrouwen uitgevoerd). Acyclovir passeert de placenta. Gegevens over de uitkomst van de zwangerschap bij vrouwen die aciclovir systemisch werkten in het eerste trimester van de zwangerschap vertoonden geen toename van het aantal aangeboren afwijkingen bij kinderen vergeleken met de algemene populatie. Omdat in de waargenomen.

Van de virussen zijn alleen de volgende geneesmiddelen ontwikkeld en worden geholpen: 1. Preparaten die effectief zijn tegen bepaalde virussen van de herpesgroep: A) Herpes simplex-virus type 1 en type 2 - acyclovir, valaciclovir, famciclovir. B) Varicella-Zoster-virus (type 3) - soortgelijke preparaten. Ze zijn voorgeschreven voor waterpokken bij adolescenten en volwassenen, maar ook voor ernstige infecties bij kinderen. C) Cytomegalovirus (type 5) is ganciclovir, valganciclovir en foscarnet. 2. Chronische hepatitis B en C. De effectiviteit van geneesmiddelen is bewezen, infecties zonder behandeling in een groot aantal gevallen komen agressief voor en leiden tot onomkeerbare veranderingen. Gebruikt: interferon + ribavirine - voor hepatitis.

. of oksolinovuyu zalf. Antivirale tabletten voor oraal gebruik tijdens de zwangerschap bij de behandeling van herpes worden niet gebruikt. Dat wil zeggen, de medicijnen die in gewone gevallen worden ingenomen (Acyclovir, Penciclovir, Foscranet en dergelijke) zijn verboden tijdens de vruchtbaarheid! "Bij mij in het begin B te vaak uitgestort, immuniteit valt." Gesmeerd atsiklovirom, G sprak.

. De arts staat onder toezicht van een zwangere vrouw. Hoe te behandelen herpes: Meestal gebruikt antiherpethetical zalven en crèmes moeten worden toegepast op laesies uitslag (Acyclovir - tot 5 keer per dag gedurende 5-7 dagen, zalven - oxolinic, alpizarinovaya, tromontadin - 2-4 keer per dag gedurende 5-10 dagen ). U kunt de uitslag interferon-oplossing (2-3 keer per dag gedurende 5-7 dagen) te smeren. Vitamine E in de oplossing bevordert een snellere genezing. Folk remedies - vervagen focus fir olie (2-3 keer per dag), verzachtende bruine kamille crème of zalf van calendula (zie recept op onze website onder "overleg."). Stad drinken

. mez, bijna hetzelfde in kwaliteit, helpt slecht, slechter dan ultop. Voltaren is beter dan diclofenac, hoewel het werkzame bestanddeel diclofenac gemakkelijker wordt verdragen en beter helpt. Acyclovir helpt mij persoonlijk niet, maar zovirax werkt! Hier zo! Ik denk dat iedereen het recht moet hebben om te kiezen. Waarschijnlijk is het bij behandeling niet nodig om te sparen, het is beter om de volgende blouse niet voor zichzelf te kopen, maar om te kopen.

Acyclovir tabletten beoordelingen met herpes

loading...

Acyclovir in ARVI

loading...

Hij helpt ons altijd. Bij ons komt ORVI altijd tot een einde met herpes quinsy. Dichter Bij acyclovir weet ik zeker wat helpt. Misschien zagen ze dat de baby keelpijn had en de dichter had het

Gaf in ARVI, maar niet 4 tabletten, kan het 1/4 zijn?

Met herpes zere keel een paar keer!

Medicijnen voor zwangerschap

loading...

Op mijn minst een keer per maand is het hoofd ziekelijk ziek en zelfs ik kan me niet voorstellen hoe ik het in een dergelijk geval zonder tabletten moet stellen. (((Waarschijnlijk ga ik de bomen omhelzen, zodat de pijn weggaat)))

Heel erg bedankt! Heel handig! Godzijdank hebben de meesten van jullie het zelfs nooit moeten nemen (behalve Natalside - echt goed) en hopelijk niet.

Natalsid effectief, Mukaltin altijd van een hoest die ik accepteer, Tempalgin, Loperamide - ook normen

Herpes 1 en 2 type en zwangerschap

loading...

als hij van kinds af aan bij je is geweest, betekent dit dat er niets vreselijks voor de baby is. uitstrijkje met acyclovir. Wat moet nog gebeuren. Alleen uitwendig zalf. Binnen kun je geen pillen slikken.

Als hij dat is, zal hij niet voor het leven worden genezen.

WAT JE BEHANDELEN IN HET SEIZOEN VAN SLUITING.

loading...

Sterk veel brieven, niet gelezen, maar ik zal de vraag met plezier beantwoorden! De beste antivirale middelen is Ergoferon. Ik heb het onlangs voor mezelf ontdekt. Slecht met haar dochters, ze heeft snot, ik heb een zere keel, over het algemeen een volledige set en letterlijk voor een dag dat ik ergofero van de ziekte gebruik, er is bijna niets meer over! Zelfs het snot trok zich terug! Nou, we hebben ze zeker ook behandeld met wassen met zeewater en aspirator. En ik kom zelfs niet bij hen. Vobschem super ding!

we proberen het kind niet met chemie te vullen. We geven homeopathie, aflubin in druppels, ik geef een afkooksel van dogrose, cranberry en karmozijnrode vruchtendranken, dit verhoogt allemaal de immuniteit. Tweemaal per week bel ik de badkamer in een warm water en voeg daar kant-en-klare uittreksels van het land zdravliyaniya toe. Nu, tijdens het koude seizoen, geef ik de voorkeur aan een complex van extracten neoleika. Deze kruiden dragen bij aan een toename van de immuniteit, en de dochter is erg gezond in slaap na zulke herstellende baden.

Ik adviseer alle moeders Carmolis-druppels te proberen, een effectief antiviraal middel. Baby's zijn goed in de luchtbevochtiger voor de kamer geplaatst, ik had geen vochtinbrengende crème, dus ik legde een natte handdoek op de batterij en droop Carmolis overvloedig. Mijn kind was beschermd tegen virussen en nu, toen ik ouder werd, inhalaties !!

Acyclovir voor herpes

loading...

Zalf Acyclavir van herpes op de lippen is een synthetische drug met een selectief effect. Het actieve element is acyclovir. Geproduceerd door het Indiase bedrijf "Elegant".

Acyclovir voor herpes

Marika »10 feb 2014, 17:27

Re: Acyclovir met herpes

Marianna K. »10 feb 2014, 20:26

Re: Acyclovir met herpes

Franse Angelica »17 maart 2014, 08:19 uur

Re: Acyclovir met herpes

Olivia »14 sep 2014, 00:17

Re: Acyclovir met herpes

Mitinka »15 september 2014, 22:03 uur

Re: Acyclovir met herpes

Olivia »18 sep 2014, 19:58

Re: Acyclovir met herpes

Annah »24 december 2014, 23:37 uur

Re: Acyclovir met herpes

Olivia »25 december 2014, 19:40 uur

Re: Acyclovir met herpes

Taniyash »01 jul 2015, 19:07

Re: Acyclovir met herpes

Annah »2 juli 2015, 10:38 uur

Onder de analogen van de zalf voor herpes op de lippen zijn Virolex, Zovirax, Acyclostad, Herpetad, Herperax, Gervirax. Het wordt op recept verkocht. Over hoe pillen te drinken Atsiklavir met herpes (in plaats van het traditionele gebruik van zalf) zal de therapeut, immunoloog, ertoe brengen.

Indicaties van anti-herpetisch middel

Behandeling van herpes met acyclavir blijkt effectief bij het diagnosticeren van recidiverende of primaire infectie van de huid met het herpesvirus.

De instructies geven een duidelijk beeld van hoe Acyclavir moet worden toegediend. De beperking tot de afspraak is overgevoeligheid, ernstige neurologische aandoeningen, de periode van natuurlijke borstvoeding.

Acyclavir is, net als Zovirax, een niet-toxisch middel met een minimale set reversibele negatieve reacties. In geïsoleerde gevallen kunnen patiënten worden opgemerkt:

  • lichte verbranding, jeuk op het gebied van directe dekking (met het gebruik van zalf);
  • dyspnoe, pijn in de lumbale regio, zwelling, afwijkingen in het spijsverteringskanaal, duizeligheid (indien ingenomen in tabletvorm);
  • psychose, verwarring in de geest, dysartrie, hallucinaties, onwillekeurige samentrekking van de spieren (met intraveneuze toediening).

Acyclavir in genitale herpes vertoont werkzaamheid in 97% van de episoden.

Acyclovir tabletten beoordelingen met herpes

loading...

Acyclovir in ARVI

loading...

Hij helpt ons altijd. Bij ons komt ORVI altijd tot een einde met herpes quinsy. Dichter Bij acyclovir weet ik zeker wat helpt. Misschien zagen ze dat de baby keelpijn had en de dichter had het

Gaf in ARVI, maar niet 4 tabletten, kan het 1/4 zijn?

Met herpes zere keel een paar keer!

Medicijnen voor zwangerschap

loading...

Op mijn minst een keer per maand is het hoofd ziekelijk ziek en zelfs ik kan me niet voorstellen hoe ik het in een dergelijk geval zonder tabletten moet stellen. (((Waarschijnlijk ga ik de bomen omhelzen, zodat de pijn weggaat)))

Heel erg bedankt! Heel handig! Godzijdank hebben de meesten van jullie het zelfs nooit moeten nemen (behalve Natalside - echt goed) en hopelijk niet.

Natalsid effectief, Mukaltin altijd van een hoest die ik accepteer, Tempalgin, Loperamide - ook normen

Herpes 1 en 2 type en zwangerschap

loading...

als hij van kinds af aan bij je is geweest, betekent dit dat er niets vreselijks voor de baby is. uitstrijkje met acyclovir. Wat moet nog gebeuren. Alleen uitwendig zalf. Binnen kun je geen pillen slikken.

Als hij dat is, zal hij niet voor het leven worden genezen.

WAT JE BEHANDELEN IN HET SEIZOEN VAN SLUITING.

loading...

Sterk veel brieven, niet gelezen, maar ik zal de vraag met plezier beantwoorden! De beste antivirale middelen is Ergoferon. Ik heb het onlangs voor mezelf ontdekt. Slecht met haar dochters, ze heeft snot, ik heb een zere keel, over het algemeen een volledige set en letterlijk voor een dag dat ik ergofero van de ziekte gebruik, er is bijna niets meer over! Zelfs het snot trok zich terug! Nou, we hebben ze zeker ook behandeld met wassen met zeewater en aspirator. En ik kom zelfs niet bij hen. Vobschem super ding!

we proberen het kind niet met chemie te vullen. We geven homeopathie, aflubin in druppels, ik geef een afkooksel van dogrose, cranberry en karmozijnrode vruchtendranken, dit verhoogt allemaal de immuniteit. Tweemaal per week bel ik de badkamer in een warm water en voeg daar kant-en-klare uittreksels van het land zdravliyaniya toe. Nu, tijdens het koude seizoen, geef ik de voorkeur aan een complex van extracten neoleika. Deze kruiden dragen bij aan een toename van de immuniteit, en de dochter is erg gezond in slaap na zulke herstellende baden.

Ik adviseer alle moeders Carmolis-druppels te proberen, een effectief antiviraal middel. Baby's zijn goed in de luchtbevochtiger voor de kamer geplaatst, ik had geen vochtinbrengende crème, dus ik legde een natte handdoek op de batterij en droop Carmolis overvloedig. Mijn kind was beschermd tegen virussen en nu, toen ik ouder werd, inhalaties !!

Acyclovir-tabletten met herpes

loading...

Populaire artikelen over het onderwerp: aciclovir-tabletten met herpes

loading...

Genitale herpes bleef vele jaren buiten de aandacht van mensen met praktische gezondheid, die voornamelijk te wijten waren aan de ontoereikende mogelijkheden van laboratoriumdiagnostiek van herpesvirusinfectie.

In de afgelopen 20 jaar is in veel landen over de hele wereld de incidentie van genitale herpes (GH) toegenomen. Zo steeg het aantal geregistreerde patiënten met genitale herpes in de VS met 13-40%, in Rusland met 8-17%, in Oekraïne met 28% [4, 8]. Vandaag YY -.

Herpesvirus infecties (GVI) wordt meestal veroorzaakt door het herpes simplex virus (HSV) - HSV-1 en HSV-2 antilichamen die worden gedetecteerd in 90-99% van de volwassen bevolking van de planeet. Infectie van HSV-1 treedt meestal op tijdens de eerste drie levensjaren van het kind en HSV-2 -..

Herpes-virusinfectie is een van de belangrijkste medische en sociale problemen, die te wijten is aan de grote verspreiding en een extreem groot aantal klinische manifestaties en complicaties.

mededeling

loading...

Meisjes, laten we de effectieve manieren delen om van de "kou" (herpes) af te komen

Reacties (62)

Persoonlijk help ik zovirax niet, alleen aciclovir crème. Ze zeggen dat het heel goed is om Carvalon in het begin in brand te steken. Ik weet dat de beste procedure om er in 2 dagen van af te komen, een persoon is (procedure in fiz kabinetten) - dit is kracht. Lange tijd na de kou passeren zeer rode vlekken door de huid. Meerdere keren zag ik zulke ronde transparante patches, maar ik heb het niet geprobeerd.

Creamaciclovir moet in het begin en vaak worden gebruikt - het helpt bij de beginfase, wanneer de bubbels nog niet zijn gevormd en de jeuk al bestaat.

Ook voor mij helpt atsiklovir of helpt het, en niet alleen in een eerste fase)))

Ik heb Darsonval thuis, maar ik wist niet eens dat je het kunt gebruiken om herpes te bestrijden. Wow!

Ik word lid van Acyclovir)

En ik gebruik acyclovir en carvalole (wanneer ze ergens naartoe moeten).

Oh, deze infectie kleeft al jaren aan mij. Het is als een lakmoesproef van het lichaam - het lijkt tegen de verzwakking van de immuniteit. Er was een hele hoop lipsticks tegen lippenstift, zalven van alle soorten, dan alleen niet dichtgeschroeid. De acyclovir-tabletten hebben me geholpen, alleen ik moet volgens de regeling geduld en drinken hebben, zonder een enkele ontvangst te missen.

En wat, na het drinken van deze cursus, voor altijd kwijt? Ik denk dat het onwaarschijnlijk is dat hij deze infectie nooit voor altijd zal krijgen. Als hij eenmaal in het lichaam is gevallen, zal hij daar leven tot zijn dood

Nee, natuurlijk raakte ik er niet vanaf, maar laten we figuurlijk zeggen: "Ik stortte het in een lethargische droom" Ugh-pah-pah!

Als je al het lichaam kreeg, nu heel vaak kinderen worden geboren met deze eerste groep van het virus, zit hij in de zenuwuiteinden van onze ruggengraat en is het wachten op de tijd om eruit te komen naruzhu.Gerpes geactiveerd, niet alleen voor koelen / verwarmen (in de zon), maar ook op stress, die nu vaker voorkomt. Daarom is het onmogelijk om volledig van het virus af te komen, alleen om het in slaap te laten komen met behulp van leasing en argenine.

Acyclovir in tabletten en zalven. hoe zeg je dat? Herpes is volwassen met hen precies hetzelfde als zonder hen. Tenminste ik heb. Maar in de herfst van 2007. Bij mij is alleen hij begonnen te worden genageld, ik heb besloten hem of hem een ​​andere methode "te verslaan". Op dat moment was ik dol op oliën, en deed weinig kabbelende: letterlijk een theelepel druivenolie (basis) + 2-3 druppels olie van bergamot, rozemarijn en cipressen, in mijn opinie. Daarna, met een wattenstaafje gedrenkt in dit mengsel en op herpes gehouden, door de watten in de huid te drukken. Branden, stekende, getrokken, maar ik weer Makala vasthouden aan het mengsel en bleef herpes (en dit was nog aan het werk), ging ik naar huis, en de nacht ook gemaakte applicaties. 'S Morgens kon ik mijn ogen niet geloven - er was geen blaas, alleen roodheid, maar ik bleef deze plek van tijd tot tijd smeren. De volgende dag was er geen spoor dat er iets hamerde. Op de derde dag was er niets in plaats van de "ziekte"! Ik weet niet of ik had geluk, want, + ik kan kort geknipt in een vroeg stadium van ontwikkeling van herpes, maar sindsdien, mmm, maar verscheen niet herpes.

maar waar deze oliën te nemen.

In apotheken of speciaal. dln basisoliën - het type druif, avocado, perzik -. butylki van 50 ml en etherische oliën (die weinig strikt gedoseerd werd toegevoegd, druppels) - bergamot, rozemarijn en ilk - butylkov in 10 ml. Dat is gewoon niet alle natuurlijke oliën in dezelfde apotheek zijn synthetische oliën, zoals ze zeggen, "schoonheid", en kostte 20-50 roebel, en deze oliën misschien niet veel waard. In de apotheek heb ik Bergland-oliën gebruikt, het zijn kwaliteit.
Maar u moet er alleen rekening mee houden dat als iemand er één heeft geholpen, dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat deze tool een ander helpt. Vooral olie, ze zijn over het algemeen allergisch.

maar waar deze oliën te nemen.

Over het algemeen zijn er geen wonderbaarlijke manieren. Het is tenslotte een virus en blijft in het lichaam doordringen. Provocateurs handeling en hyperthermie en hypothermie en SARS in het algemeen enige afname in de weerstand van het organisme leidt tot een uitbarsting van bellen die typisch is voor herpes. En het allerbelangrijkste is om uw gezondheid te bewaken, preventieve maatregelen tegen immuniteit te nemen en dan zullen er geen luchtbellen zijn. En als ze - om de beste uitgebreide behandeling door met pillen van acyclovir in de regeling op hetzelfde moment het vervagen van de getroffen oppervlak zalven, die elk afzonderlijk geschikt: Zovirax, acyclovir, panavir, Famvir, Valtrex, etc. Maar de thermische procedures moeten worden verwijderd om verdere progressie van terugval te voorkomen.

Ik drink elk jaar immunomodulerende tabletten AMIXIN. Ik drink 6 weken 1 tablet per week, ze kosten 454 roebel voor 6 tabletten. Ze stort nooit herpes uit. Het organisme blijft op een goed niveau. Ja, en als je het hebt, koop dan een tea tree-olie van goede kwaliteit. Het is raadzaam om netwerkers te kopen.

maar de tea tree olie heeft me niet geholpen.

Over het algemeen sympathiseer ik met u, tenzij u een topmanager bent die altijd in vorm moet zijn. Deze pillen hebben een zeer grote "terugdraaiing" - wanneer u stopt met drinken, verslechtert uw gezondheid sterk en krijgt u met uw gezondheid zeer onaangename en onverwachte dingen.

Ik dronk Amiksin vorig jaar. Maar dit is de tweede keer dat de herpes op de lippen komt. Zovirax was zwakker acyclovir. Nooit in zijn leven was deze infectie dat niet. De laatste paar jaar hebben veel stress en veel zieken geen tijd om te herstellen, zoals opnieuw. Heeft analyses overhandigd - een lage hemoglobineconcentratie. Blijkbaar verminderde immuniteit.
Waarschijnlijk zijn er herpes in ieder van ons, maar wordt hij wakker onder gunstige omstandigheden voor hem.
Terwijl worstelen met de aanvulling van ijzer) en het eten van bessen, en de hond steeg (stroop)

Ik heb de pleisters geprobeerd - super! Ik heb er één op mijn werk geplakt tot 2,5 uur voor de lunch, en dus nam het oedeem onmiddellijk met een factor 2 af. Dan 's nachts geplakt, alles - de lip is normaal!)))))

Vertel ons alstublieft de naam en, indien mogelijk, de grootte. En dan wordt alles 's nachts gebrouwen, sta je' s ochtends op, is alles al "opgeblazen": een grote patch is nodig.

Niet, een pleister van het kleine formaat, bekend als transparante pleisters tegen pryshchikov, en dus dezelfde maat 1 sm * 1 sm, bedrijven "Compeed".

Bedankt. Koop, kan wanneer passen.

Ik heb ook dit pleister geprobeerd - daaronder wordt de huid van de lip zacht, bijna geleiachtig. Helaas werd de situatie na de verwijdering van mij erger, d.w.z. de ontwikkeling van herpes was op zichzelf.
Eens was er slechts een nachtmerrieachtig lang proces, toen de bubbels al voorbij waren, maar de wond niet overgroeid was - het belangrijkste was dat de korsten zich snel begonnen te vormen.
Dan heeft de dermatoloog mij al een Actovegin gel geadviseerd die transparant is en deze korst weergeeft - hier heeft het geholpen om dit alles sluw weg te werken.

De meest effectieve manier is om een ​​behandeling in het antiherpetisch centrum te ondergaan. Voor altijd te ontdoen van deze pijn is onmogelijk, maar maak huiduitslag zeldzamer en minder significant - vrij.

Voor de eerste keer in april 2009 ben ik dit ongeluk tegengekomen. Herpes kwam uit op de bovenlip, in het begin was ik in de war en wist ik niet wat ik moest doen, als gevolg daarvan kocht ik Acyclovir - besmeurd - het resultaat is minimaal, omdat. Herpes werd pas na 2 weken genezen en het litteken bleef. Na een bittere ervaring ben ik naar een arts gegaan - zodra het tintelen begon, zou u onmiddellijk Aciclovir 200 mg tabletten moeten nemen volgens het schema (aangegeven in de instructies). Meisjes, dit heeft me echt geholpen. Twee keer getest - zodra ze de ontsteking begon te voelen - dronk ze de pillen - herpes was tijdens de nacht verloren.

Ik heb onlangs een herpes-virus opgelopen, ik heb er nooit mee te maken gehad en nu, bij de minste onderkoeling, zwellen mijn lippen ((

Ik ben voor acyclovir. Zelfs als de bubbels al zijn verschenen, gaat het veel sneller.

Ik heb hier niet zo lang geleden voor mijzelf een wondermiddel ontdekt, en niet medicinaal, maar cosmetisch (zoals beschreven in de instructies). Ik werd geadviseerd door een goede apotheker. Allomedin *. Bij mij is vrijwel alles voorbij. En een belangrijk detail: het is niet vies om te gebruiken, niet vettig, geabsorbeerd, economisch, vereist geen permanente toepassing, hygiënische containers. Ik raad aan)))

Ja, ik gebruikte Allomedin, droogt echt goed en op de lippen is het helemaal niet zichtbaar (het is een transparante gel).

Ik kan alcohol niet op mijn lippen houden, dus ik ben makkelijker met deze gel. Ja, en het moet slechts 2-3 keer per dag worden toegepast. Bij mij gebeurt dit probleem met labiums na de stomatoloog, lippen hebben het zwaar tijdens de behandeling (((en erna was er één mislukte poging tot terugval die op een dag was vergeten.

het lijkt mij dat de cauterisatie alleen maar erger is. naar mijn mening kun je de bubbels niet drogen.

In het begin stopt het gewoon de verspreiding van herpes. Het droogt het. En uiteindelijk, over een dag of twee, vertrekt deze "korst", dat is alles.

als je niet verbrandt, dan zal je niet barsten en de pijnlijke zweren hiervan zullen dat niet zijn. om acyclovir toe te passen. het stopt de distributie. hij is speciaal hiervoor.. persoonlijk ben ik het meest gehinderd door de pijn. zo lelijk... dus ik probeer te voorkomen dat het op geen enkele manier verschijnt :) als je de tijd hebt om acyclovir op de eerste dag aan te brengen, dan zijn er vrijwel geen luchtbellen.

Bij mij (fie-fie-fie) zijn al meer dan 2 jaar herpes niet aanwezig. Positieve indrukken bleven over van allomedine (vanuit cosmetisch oogpunt kunnen ze overal worden besmeurd, het kan nog steeds niet worden gezien).

Ik heb ook je transparantie over je recall opgemerkt en zal dit voor de toekomst onthouden. niet altijd is het mogelijk om thuis te zitten :)

Meisjes, hier en ik hebben hetzelfde probleem, dus ik kreeg herpes, ik heb geen kracht. Gisteren een beetje geknipt, maar vandaag zie ik de lippen in tweeën toenemen, maar het is niet de eerste keer in een maand (ik weet niet hoe ik deze aanval moet genezen.

En welke atsiklovir- of antivirale middelen helpen sommige niet? Ik heb echt ook onlangs dezelfde Zovirax niet opgeslagen, maar wat te doen, we hebben de andere niet (

Meisjes ja jij dat, waarom er niets is, er is een docosanol, een modernere remedie tegen herpes, heel Europa is al lang behandeld en we zitten allemaal met acyclovir.

En wat voor soort docosanol? Dus de voorbereiding heet ?? waar het specifiek wordt verkocht, door de manier waarop het in tabletten of zalf is ??

Het dokosanol is een werkzame stof zalf tegen herpes en het medicijn zelf wordt erazaban genoemd, althans in ons land, in Europa, hoorde dat de namen anders zijn.

Meestal gebruik ik "Acyclovir" als de herpes net begint te verschijnen - het helpt. Nu heb ik de borst gegeven en toen de winter vylazit begon, was deze infectie vreselijk bang, je kunt geen medicijnen gebruiken. Ze redde tandpasta, zodra haar lip begon te jeuken, tintelde, toenam, paste ze heel genereus toe en herhaalde ze verschillende keren in 2-3 uur. De lip was een beetje opgezwollen op een dag die volledig voorbij was. Als u geen medicijnen kunt gebruiken of niet bij de hand hebt - optie. In het algemeen moet het probleem natuurlijk van binnenuit worden opgelost.

Ik voel bijna iets ongewoons op de lip - ik onmiddellijk aciclovir. op vijgen een spotje of herpes - het belangrijkste om op tijd te zijn! ))))) als het puistje - niets zal hem overkomen, en als herpes, dan hebben zelfs de bubbels niet echt de tijd om zich te vormen. let gewoon op je gevoelens, als je weet wat er vaak op de lip komt.

Ik word alleen gered door antivirale medicijnen binnenin. Een jaar lang zeker. En extern vermindert alleen de symptomen, niets meer.

Binnen lysine, dan argenine. Van de buitenkant, we cauteriseren met triple cologne, waarin we op voorhand de ampul van analgin toevoegen.

Nou, vergeet niet over zink + vitamine C

En ik leg een film van rauwe eieren en gaat snel voorbij.

Als we het hebben over de natuurlijke middelen, dan kun je het oor ook met zwavel besmeuren

En melksap van ui op een snee

Zovirax binnen, 5 tabletten per dag elke 4 uur gedurende 5 dagen en zalf met dezelfde naam in hetzelfde schema, is een virale infectie en waar zijn de folkremedies?

Uiterlijk neem ik Viru-Merz, het droogt goed en blokkeert de verdere ontwikkeling en nadat het zweertjes vormen niet zoals na acyclovir, binnen Valtrex.

Honderd keer zal ik gaan!
Voortdurend knallend "koud", zodra een beetje blaast of plotseling stress, uitgeput. Totdat ik bij een goede dokter kwam. Heeft Valtreks benoemd, de waarheid om te drinken was noodzakelijk, bijna 3 maanden, en plezier niet van goedkoop. Maar nu ben ik alle huiduitslag vergeten. Zalf is tenslotte, verwijder de uitwendige tekens, en ze worden veroorzaakt door een infectie, zitten binnen, het moet worden uitgeroeid

en voor mij schreef de immunoloog tegen Valtreksu nog kaarsen, vitamines en
Amiksin, het is allemaal drinken volgens het schema. Bij mij werd het ontdekt onder analyses
herpes van type 6. De dokter zei dat ik hem kon ophalen in het transport.

Ja, alles onder het schema of plan, complexe behandeling.

en waarom je al zo lang Valtrex drinkt. Of hangt het af van het type virus?
Ik nam alle 10 dagen. En nog een Seltzink.

Blijkbaar hangt het type virus af.
Na Valtrex onmiddellijk een nieuwe panavir.
Maar al een jaar, want herpes mij omzeilt het feest. Natuurlijk moet je je gezondheid temperen en bewaken, omdat het allemaal te maken heeft met zwakke immuniteit en stressvolle situaties. Met een goede gezondheid zal de afweer van het lichaam niet toestaan ​​dat het virus actiever wordt. De dokter zei dat je geen herpes pillen kunt krijgen, je kunt ze alleen maar "wurgen".

en de dokter vertelde me dat elke persoon een herpesvirus in het lichaam heeft, in een latente vorm (slapend) of wakker wordt, in een actieve.

Ja, ja, dat is wat ik wilde zeggen)

Oma, ik herinner het me, zei dit: tijdens de bloei moet je 5-7 jonge bloemen van paardebloemen eten en herpes niet)
Ik heb het niet gecontroleerd, ik had zijn t-t-t niet. Mijn moeder, uitgeput, at de jonge bloemen van een paardebloem, zei, het hielp, 4 jaar zonder terugvallen. Is het geen placebo?

Acyclovir zalf is een geweldig klein ding! Zodra ik voel dat mijn labium jeukt en deining begint, smeer ik onmiddellijk. En over een paar dagen gaat alles voorbij. Het gebeurt dat er geen zalf bij de hand is, en het flesje begint te zwellen. Dan helpt gewone tandpasta mij.

Toen ik uit de pap overging, had mijn broer nooit herpes. Een keer per jaar. Ik acyclovirum, 2 weken en zo.